Retro
Retro témák: Gameboy, Dreamcast, Amiga, Xbox, Gamecube, stb...
 
 
Voodoo Vince
Retro
Eddig 1 hozzászólás | Létrehozta: kokesininja - 2016. Jul 31. 22:25
Aug 01., Monday 0:30 #2
Xbox exkluzív platformer, VÉGIGJÁTSZVA !
Csak jókat tudok róla mondani, nagyon ötletes, ügyesen ötvözi a klasszikus ugrálós részeket a keresgélős feladatokat és a logikai feladványokat, a helyszínek válozatosak ( a grafika korához képest nagyon ott van, néhol baromi nagy területeket mozgat ) a zene magával ragadó (be is szereztem a soundtrack-jét ) by Steve Kirk, a sztori is jópofa !
Igazi klasszikus az xbox korából !!!
Nálam 7.5 pont !
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
Aug 01., Monday 0:25 #1
Xbox exkluzív platformer, VÉGIGJÁTSZVA !
Csak jókat tudok róla mondani, nagyon ötletes, ügyesen ötvözi a klasszikus ugrálós részeketa keresgélős feladatokat és a logikai feladványokat, a helyszínek válozatosak ( a grafika korához képest nagyon ott van, néhol baromi nagy területeket mozgat ) a zene magával ragadó (be is szereztem a soundtrack-jét ) by Steve Kirk, a sztori is jópofa !
Igazi klasszikus az xbox korából !!!
Nálam 7.5 pont !
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
A témát indította
kokesininja
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!