Programozás / Kreativitás
Programozás, Grafika, Zene, amit PC-n műveltek
 
 
Zelda játékok magyarítása
Programozás / Kreativitás
Eddig 0 hozzászólás | Létrehozta: csomi - 2016. Jun 16. 07:31
[21] csomi
Jun 16., Thursday 9:31 #1
Angolul jol beszelo vagy jol olvaso, feles szabadidovel rendelkezo, embereket keresek Zelda jatekok magyaritasahoz. Jelen pillanatban a megcelzott jatekok a Twilight Princess illetve a Skyward Sword. A Wind Waker magyaritasa folyamatban van.
Mivel ezen jatekok oriasi mennyisegu szoveget tartalmaznak celszeru lenne tobben dolgozni rajtuk. Csak osszehasonlitaskeppen a Wind Waker Gamecube verzioja nagyjabol 600 ezer karaktert tartalmaz ami egy kb 200-230 oldalas konyvnek felel meg. A Twilight Princess-be kb 1.5x ennyi szoveg van!
Egyelore erdeklodes szintjen kerdezem volna-e jelentkezo, mert ha igen akkor ugy kell kialakitani a kovetkezo projektet.
Ha nincs senki, nem gond, akkor csinalom egyedul csak akkor KICSIT lassabban haladok .

Ha esetleg valakit erdekel, irjon ide vagy a csomi35@gmail.com-ra!
A témát indította
csomi
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!