Sony Playstation 3
Playstation 3 témák
 
 
Until Dawn
Sony Playstation 3
Eddig 9 hozzászólás | Létrehozta: Norbi101 - 2015. Aug 30. 18:51
[15] Joel1970
May 09., Thursday 14:15 #9
Válasz ne5h (#8) üzenetére
Engem is felháborít ez a fajta mentési rdsz.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
Sep 09., Wednesday 14:25 #8
Válasz torppapa5 (#6) üzenetére
Ezért nem szeretem, hogy az ilyen játékok csak egy save slotot támogatnak. Pontosan ugyanezért nem maxoltam ki a Beyondot sem. Bár ott megoldható volt az autosave kikapcsolása, de bizonyos trófeákért kb 6-7 órát kellett volna játszanom zsinórban, arra meg nem mindig van ingerenciám.
I am such a B.A.
[46] csavar
Sep 09., Wednesday 13:21 #7
Válasz torppapa5 (#6) üzenetére
Pendrivera másold át a mentésed... és később elő tudod venni.
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[15] torppapa5
Sep 09., Wednesday 11:30 #6
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Nekem most everyone lives mentésem van, de a platina miatt lehet fel kell áldoznom, amit nagyon sajnálnék, mert még egyszer így nem fogom kijátszani. Valahogy le kéne mentenem a mentést, de nem tudom hogy csináljam. :/
Sep 08., Tuesday 23:55 #5
Válasz torppapa5 (#4) üzenetére
SPOILER ON

Engem az jobban érdekel, hogy ha a körfűrészes résznél Chris Josh-t menti meg Ashley helyett, akkor a pisztolyos rész hogyan történik meg, illetve a Wendigos támadás hogyan alakul.

SPOILER OFF

Eddig csak egy végigjátszással végeztem, ott mindenki túlélte, szóval a halálok és azok következményei még váratnak magukra egy következő végigjátszásra. Bár előtte egy fullos menetet tervezek, minden totem és clue összegyűjtésével, valamint a kisebb sérülések elkerülésével is.
I am such a B.A.
[15] torppapa5
Sep 08., Tuesday 12:56 #4
Válasz ne5h (#3) üzenetére
SPOILER

Igen, ez így van, de az nem mindegy, hogy mit dönt ott az ember, mert a későbbi eseményekre hatással lesz. Ha Chris senkit sem lő le (én így döntöttem), akkor minden szuper és össze is jönnek, de ha Ashley-t próbálja meg lelőni, a lány később a halálát okozza, ami azért fura, mert a jelenetben Ashley kéri meg őt, hogy inkább ő haljon meg helyette. Amint Chris odaér az ajtóhoz és könyörög, hogy engedjék be, a butterfly effect kihat Ash-re és a lány közönyösen végignézi, ahogy a Wendigo letépi a fickó fejét.

SPOILER VÉGE

Igazából megmagyarázhatóak ezek a kis kilengések, mit miért és hogyan, de mégis úgy érzem ilyenkor, hogy a "bullsh*t" detektor kimozdul az alapállásból. :/
Sep 08., Tuesday 9:33 #3
Válasz torppapa5 (#2) üzenetére
SPOILER

Nem számít, hogy Chris Ashley-t vagy magát akarja lelőni, ugyanis pár perccel később kiderül, hogy vaktöltény van a fegyverben. Legalábbis nálam így volt, mivel én egyiküket sem lőttem (lövettem?) le.
I am such a B.A.
[15] torppapa5
Sep 08., Tuesday 0:00 #2
Belenéztem pár YT videóba is a játékkal kapcsolatban és úgy őszintén, lehet leviszem a pontot inkább kereken 8-ra a 8.5-ről, mert a Butterfly Effect néha elég következetlen és logikai bakis képet mutat.

SPOILERAshley KÖNYÖRÖG Chrisnek, hogy őt lője le maga helyett, mivel egyszer már megmentette, de ha Chris így tesz akkor a lány nem fogja beengedni az ajtón miközben a szörny üldözi. Wtf?! Ugyanez Emily, ha nála Matt megpróbál utánanyúlni a szakadékba, a srácot később megtámadják és a csaj a végén megutálja őt amiért nem segített rajta, viszont ha otthagyjuk, akkor nagyobb eséllyel nem hogy támadás nem következik be, de a párkapcsolatuk is rendben marad. @.@ Logika a köbön! Ezek azért már súlyosabb bakik, amiknek nem kéne megtörténniük. :/

SPOILER VÉGE

Ettől függetlenül még mindig kiváló játék és továbbra is érvényes, amit a másik topicban nyilatkoztam róla.
[9] Norbi101
Aug 30., Sunday 20:51 #1
Ide lehet irkalni , 9 fejezetnel jarok , hihetetlen jo
Just play it !!!!!
A témát indította
Norbi101
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!