Elektronika otthon
DVD, erősítő, tv, mosógép...
 
 
PvP2 - Old -- A régi élmény visszatért
Elektronika otthon
Eddig 0 hozzászólás | Létrehozta: Dewkeee1 - 2013. Aug 10. 16:46
[1] Dewkeee1
Aug 10., Saturday 18:46 #1
A PVP2 - Old egy kitalált távol-keleti világban játszódik, mely a történet szerint eredetileg egyetlen birodalom volt. A „meteorid kőnek” nevezett meteorit becsapódása miatt a növény- és állatvilág agresszívvá vált, majd a káosz három részre szakította a birodalmat – az egyik utódja nyugaton, a másik keleten, a harmadik pedig délen található. A köztük és az északon fekvő helyek semleges, kipusztult helyek. A játékos választ a birodalmak közül, célja pedig a vadállatok lecsillapítása és a meteorit darabjainak elpusztítása.


A játékosok négy karaktertípus közül választhatnak (harcos, nindzsa, sura vagy sámán), melyek további 2-2 alkasztra oszlanak, ami az általuk használható készségeket határozza meg. A karaktereknek 5-6 olykor 7, megtanulható készségük van, melyeket szintlépéskor kapott pontokkal lehet mesterszintre fejleszteni, majd könyvekkel nagymesteri, és úgynevezett „lélekkövekkel” tökéletes szintre. Sok más MMORPG-vel ellentétben a PVP2 - Old-ban csak emberi karakterek választhatók.

A három birodalom csak földrajzi adottságaiban különbözik. A semleges orkvölgy fontosabb vadászterületeit (főleg a középső, fekete orkok lakta részt) a játékosok általában a birodalmi átjárók iránya alapján osztják fel a birodalmak közt. Lényeges a Jinno birodalomban – kisebb karakterek számára előnyös – általában „temetőnek” nevezett terület is, melynek a másik két birodalombeli megfelelője lényegesen gyengébb vadászterület. Az ellenséges birodalmak karaktereit a fejük fölött lebegő színes zászlók jelzik. A különböző birodalmak játékosai csak valódi pénzért vásárolt ideiglenes gyűrűvel, vagy megfelelő nyelvtudású karakterrel láthatják egymás üzeneteit.

Az alaptörténet szerint Shinsoo birodalom (vörös zászló) fő mozgatója a kereskedelem, Chunjoé (sárga zászló) a vallás, míg Jinnoé (kék zászló) a hadsereg. Ez a játék során csak egyetlen tekintetben érvényesül: a városokban található főtér Shinsooban rendelkezik a legnagyobb PvP-védett körrel, míg Jinnoban a legkisebbel. Ez a birodalomközi postaként is használható raktár, valamint a kereskedők elérése miatt lényeges, ugyanis a játékosok agressziója nagyban nehezíti ezek használatát az ellenséges játékosok számára.

A játékban még csak napi 30-40 player szokott leni,de remélem hogy több player is elérhetővé vállik majd naponta.

Facebook: KATT!
Honlap: KATT!

Gyertek játszatok,érezzétek jól magatokat.
Játék mérete 2gb,nem nagy de sokminden van benne.
A témát indította
Dewkeee1
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!