Xbox 360
Xbox 360 témák
 
 
Forza Motorsport / Horizon
Xbox 360
Eddig 6068 hozzászólás | Létrehozta: RetekMester - 2013. máj 22. 14:32
Összesen: 6068 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...122
[24] lacapaca
júl 16., vasárnap 12:11 #6068
Válasz Jersey689 (#6067) üzenetére
Persze hogy jó. Imádom én is. Mind a FH2-ben, mind a FH3-ban jóval 200óra felett vagyok. Csak azért nem több, mert számomra elfogyott belõlük a tartalom. Mondjuk a FH3-nál a Forzathon-ok, meg a Hot Wheels miatt (ha egyszer már végre vágnak az árából vagy 50%-ot) még növekedni fog.
[5] Jersey689
júl 15., szombat 15:40 #6067
milyen igaz! pont most zuhantam majd pattogtam be egy parkolóba. az autós iskolában is így tanították. emlékszem. FH3 = 10/10 amennyiben az autós játékok kaland játékaként tekintünk rá. Több szempontból is olyan, mint a világ legkirályabb nyári blockbustere. Itt-ott hülyeség és néha már fáj, de ezért szeretjük.

Viccet félretéve... ma délelőtt 2 órán keresztül túrázgattam az egyik kedvenc autómmal belső nézetben, kikapcsolt HUD-dal. Jó volt.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[23] Rotten
júl 15., szombat 8:37 #6066
Válasz lacapaca (#6065) üzenetére
A horizonban, amikor 260-al veretem a sztyeppen valahol Ausztraliaban az Enzoval, a realizmus csucsa
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[24] lacapaca
júl 15., szombat 8:27 #6065
Válasz unrealnoise (#6062) üzenetére
De te felfogod egyáltalán, hogy mi a véleményeddel a problémám, és mi az amit kifogásoltam benne? Minek ez a sok hülyeség, meg mártírkodás? Egy dolgot kifogásoltam. Hogy a Horizon sokkal jobb, és komolyabb szinte minden szinten. Nem! A Horizon egy arcade autós cucc! Az autók kidolgozása, fizikája, finomhangolása, maga a versenyélmény, a pályák kidolgozottsága, a ranglista szelektálása, mind-mind komolyabb, és jobb a FM6-ban! Erre te hozod a Metacritic számait. Metacritic alapján a Burnout Paradise magasabban áll a Project Cars-nál. A Split/Second user ratingja meg magasabb a FM6-nál. Legalábbis úgy emlékszem, hogy az 8 fölött volt, csak itt a melóhelyen nem tudom megnézni. Mi köze ennek ahhoz hogy melyik miben komolyabb/jobb? Pont erre céloztam a PC-s FH3 értékeléssel is, de úgy látom nem esett le. Nem fáj nekem semmilyen rating, csak fogalmam sincs ennek mi köze ahhoz, hogy mi miben komolyabb! Leírom még egyszer. Én játszom mindkét játékkal. Neked minden egyes sorodról ordít, hogy nem. Ami tökre nem baj, csak akkor minek hordasz össze itt fél oldalas, belemagyarázós litániákat?
És igen, légy szíves. Küldd már el azt a nagy adag youtuber-es véleményt, amelyek azt fejtegetik, hogy a Horizon mennyivel komolyabb a FM-nél. Mennyivel komolyabb erdőn-mezőn, dimbeken-dombokon 100 métereket ugratgatva, mindenen átvágva, akár kisebb tavakban, patakmederben csapatni, mint finomhangolgatva, az autót setup-olva, küzdeni a tizedekért a sokkal jobban összerakott pályákon (naná, hiszen ezek versenypályák!), a sokkal jobban szimulált autókkal.
Ha mentél volna akár csak egy versenyt is benne, mindenféle segítség nélkül, a sor végéről kezdve, a legnehezebb szinten, végig azon küzdve, hogy legalább a továbblépést engedő 3. hely meglegyen, azt is megértenéd, mit értettem azon, hogy na bummm, nincs benne időmérő, meg bajnokság. Másképpen oldották meg.
Most majd visszatérnek a hagyományosabb útra. Nekem egyikkel sincs bajom.
[42] Totti5
júl 14., péntek 19:48 #6064
Zelda user átlagot is sikerült 1215 értékelhetetlen pontokat adó barmoknak torzá tennie.

Positive: 7,054 out of 8783
Mixed: 514 out of 8783
Negative: 1,215

Random egy 0 pontos :

Overrated game, boring, gamecube graphics and runs at 20fps
The witcher 3 copycat but budget dont waste your money and better buy anohter game, this is why nintendo is over


Ez egész meta user score teljesen értelmetlen, hiteltelen és semmire nem jó.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
júl 14., péntek 19:45 #6063
Válasz unrealnoise (#6062) üzenetére
"Tudom fáj, de nézzük az user ratinget. "

Nézzük.

Positive: 543 out of 1085
Mixed: 184 out of 1085
Negative: 358

Szerinted a Forza 5 egy 0-1 pontos játszhatatlanul rossz, tartalmatlan és gyenge játék volt? a nagy francokat.

Szvsz csak a hülyeség fáj az embernek amikor ezeket a torz semmire nem jó juser ratingokat hordozza körbe valaki mint bármiféle "igazság".
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
júl 14., péntek 17:22 #6062
Válasz lacapaca (#6059) üzenetére
Hülyeségem? Igazolni? Bajod van?

A metacritic nem mindig mérvadó, de irányadónak tökéletes. Nem véletlen A zelda csücsül a trónon, nem véletlen a The Last of Us kiamagasló értékelése és nem volt véletlen anno a Forza Motorsport 4 91%-os értéke sem.

Persze én vagyok az ostoba baromállat, mert linkelek egy portál, amely szerint a szavazó userek többsége szerint szintén a FH széria lett a jobb széria a kettő közül. Tudom fáj, de nézzük az user ratinget.

Forza Motorsport 5 - 5.9
Forza Horizon 2 - 8.3
Forza Motorsport 6: 7.7
Forza Horizon 3 - 8.0

Kellemetlen a felismerés? De tudom, hiába gondolja az a többség, amit én írok, és amiről én beszélek, attól még én vagyok a gyökér aki egyéni preferenciákról hablatyol objektivitás címén. De ha nagyon akarsz, rászánom az időt és küldök neked egy nagy adag youtube-eres véleményt, plusz fórumokról kihalászott kommenteket, amelyek szerint az FH széria kinőtte magát.

Azért tényleg elég szarul érzem magam, hogy most azért pofoztok, mert az egyik Forza-t magasztalom, a másikat meg kritizálom.

Időmérős, meg pontrendszeres hiány? Nah bumm, oszt mi van akkor? Hát elég nagy probléma van, mert minden valamire való autós versenyszéria alappillére a pontrendszer. És a FM elvileg szimulátor. De persze én vagyok a nyomorék, mert olyan dolgokat hiányoltam, amelyeket most részben be is építenek a játékba. Most akkor megalapozott volt a véleményem azzal kapcsolatban, hogy hiányzott vagy nem? A készítők szerint igen. A többi meg csak duma.

FONTOS: Attól még, mert azt mondom, hogy a FH2 és 3 majdnem mindenben jobb, mint a legutóbbi Forza Motorsportok, nem azt jelenti, hogy a Forza Motorpost 6-ra csak 5/10-et adnék. Egy nagyszerű játék így is. Csak nem zseniális. Nem olyan zseniális mint amilyen Xbox360-as években volt. Attól még, mert egy csomó apróságban picit több és jobb az FH3, nem lesz hirtelen 20-30%-os különbség, az egyébként tényleg jó FM részekkel összevetve. Szóval nem gyanús itt semmi, a 4%-os különbségek reálisak.

A PC-s ratingeket komolyan idekeverted? Sírjak vagy nevessek ember? Nem tudom követted-e, de premier környékén nem volt ám tökéletes a PC-s FH3, és ez látszik a ratingeken. Igen, ott ilyen szinten rosszabb volt a játék. Idén kapott egy nagy javítást a cucc, és jelentős teljesítmény javulást ért el a játék, de ez a PC-s user score-on sokat már nem fog valószínűleg javítani. Eléggé sajnálatos, hogy ezt így le kell neked vezetni, és abban sem vagyok biztos, hogy megérted-e.

Az egyéni preferencián pedig szakadok. Egyénileg nem mozgat meg az FH3 annyira, mint egy szimulátor, de elismerem és látom, tudom mit nyújt. Szóval egyéni preferencia ide vagy oda, egy általam kevésbé kedvelt arcadeosabb cuccot mégis jobbnak értékelek. Most akkor mi van? Bukott volna az egyéni preferenciáról felállított teóriád? Mindennel kapcsolatban vannak elvárásaim. Mindenben látok jót és rosszat. A tökéletességre való törekvés talán olyan rossz dolog lenne? Olyan rossz dolog lenne, hogy nekem, mint egy nagy volt és talán újra leendő FM rajongónak legyenek elvárásai? Egy volt és potenciális vásárlónak? Kézcsók, ébredjünk már fel.

"De hogy összességében megjelenésekor az egyik legjobb autós program volt a piacon, na az az objektív."

Jah, azt már látjuk, hogy hiába a kritikusok, hiába az user score-ok, hiába az érvek. De a te objektivitásod mindent visz. A fenti mondatodat senki nem vitatja. Jó volt a 6. rész, mint írtam, és sosem mondtam azt, hogy szar lenne.

De mit beszélek itt, jó versenyzést itt mindenkinek, nem rontom itt a levegőt, úgy is utáltok. Érdemi diskurzust itt nem lehet tartani, Totti jön az autópornóval és akkor minden el van nézve a Forzanak. Értem.

Te szerinted meg hülyeségeket írok. Kár, hogy a Turn10 úgy néz ki, ad a véleményemre. Kézcsók...
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
júl 14., péntek 16:37 #6061
Válasz Totti5 (#6060) üzenetére
"Valóban nem, csak és kizárólag magasan a legnagyobb tartalmú autópornót hozza makulátlan minőségben. "

Totti barátom. Ki a tököm tagadta ezt?! Ki?! Én ugyan nem.

Autópornó. És ennyi. Megmaradt annak. Semmi többnek, pedig a Forza 4 után elindulhatott volna sokkal hamarabb, sokkal jobb irányba. Haterkedés meg minden filmet, sorozatot, és játékot érint valamilyen szinten, nem lehet vele mit kezdeni.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
[42] Totti5
júl 13., csütörtök 8:06 #6060
Válasz unrealnoise (#6056) üzenetére
"Forza Motorsport 6 meg sem próbált igazán jó lenni"

Valóban nem, csak és kizárólag magasan a legnagyobb tartalmú autópornót hozza makulátlan minőségben.

De teljesen mindegy, ha nem élvezed akkor nem élvezed, azért van a Cars vagy bármi más. Lehet válogatni, amit előző genen nem lehetett.

Nézzük meg ismét a Meta user számokat, és nem csak a végét, mert mindig is torz képet ad.

User score distribution:

Positive: 589 out of 783
Mixed: 47 out of 783
Negative: 147 ( ami azt jelenti hogy 0-1 pontok, valóban annyit ér egy 10es skálán a Forza 6? nem, ez egy baromság és erősen rontja az átlagot, mögötte pedig semmi nincs csak haterkedés )
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[24] lacapaca
júl 13., csütörtök 2:48 #6059
Válasz unrealnoise (#6056) üzenetére
Te most tényleg a Metacritic-el próbálod igazolni a hülyeségedet??? Miközben objektív úr szerint a FM6 totál gyenge, béna lett? A FH3 majdnem mindenben jobb, komolyabb, és csak 4% a különbség? Nem gyanús itt valami? De ha már lúd, legyen kövér. A PC-s FH3-at 1%-al hozták ki rosszabbnak a kritikusok az XO-s FM6-nál, az user ratingja meg 6.6. Mi történt vele? Komolytalanabb lett? Van ezeknek a számoknak így önmagukban bármiféle értelmük? Fõleg ezekbõl le lehet vonni, hogy melyik mennyivel jobb/komolyabb a másiknál? Nincs benne bajnokság, meg idõmérõ. Na bummm. Én tudnék sorolni jóval zavaróbb dolgokat is. De hogy összességében megjelenésekor az egyik legjobb autós program volt a piacon, na az az objektív. A véleményed lehet más, azt csinálsz vele amit akarsz. De amint megpróbálod ráhúzni az objektivitást, akkor legyél is az, és ne csak az egyéni preferenciáidat hangoztasd.
júl 12., szerda 18:03 #6058
Válasz szentpeter360 (#6054) üzenetére
A fikázok az erős kifejezés szvsz. Kritikát fogalmazok meg. Megalapozott kritikát. Nem pedig idejövök és azt mondom, hogy ez meg az akkor is szar. Oltári különbség van. Persze te játszol és élvezed, örülünk neki, de ne csinálj már úgy, mintha én nem tudnám élvezni ezeket a játékokat. Attól még, mert valamivel kapcsolatban kritikával élek, szerethetem még. A pCars1-nek is tengernyi baja volt, és még van is néhány oltári kellemetlen baromsága, de attól még tolom. És a Forza-kat is tolnám, ha nem az lenne az egyetlen valamire való X1 AAA exkluzív... amely miatt nem érdemes számomra új gépet venni jelenleg. De adja az isten, hogy éljem meg, hogy nem tudom majd megállni a vásárlást. Én lennék a legboldogabb.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
júl 12., szerda 18:03 #6057
Válasz szentpeter360 (#6054) üzenetére
A fikázok az erős kifejezés szvsz. Kritikát fogalmazok meg. Megalapozott kritikát. Nem pedig idejövök és azt mondom, hogy ez meg az akkor is szar. Oltári különbség van. Persze te játszol és élvezed, örülünk neki, de ne csinálj már úgy, mintha én nem tudnám élvezni ezeket a játékokat. Attól még, mert valamivel kapcsolatban kritikával élek, szerethetem még. A pCars1-nek is tengernyi baja volt, és még van is néhány oltári kellemetlen baromsága, de attól még tolom. És a Forza-kat is tolnám, ha nem az lenne az egyetlen valamire való X1 AAA exkluzív... amely miatt nem érdemes számomra új gépet venni jelenleg. De adja az isten, hogy éljem meg, hogy nem tudom majd megállni a vásárlást. Én lennék a legboldogabb.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
júl 12., szerda 17:57 #6056
Válasz lacapaca (#6053) üzenetére
Akkora bullshit, hogy a Forza Horizon 3 jobb majdnem mindenben a Forza Motorsport 6-nál, hogy még a kritikusok is 4%-al jobbnak hozták ki az FH3-t.

Be lehet engem állítani hülyének, lehet itt bullshitelni, meg nagyokat mondani. De nézzük az user ratinget. Forza 6: 7.7-es átlag, FH3: 8.0-ás átlag.

Tudom, hogy teljesen más a két játék, még a célközönség sem feltétlen ugyanaz, max átfedésekkel, de attól még, hogy te nem fogadod el, hogy az FH3 jobban hozza azt, amit ma elvárhatunk egy hasonló címtől, míg a Forza Motorsport 6 meg sem próbált igazán jó lenni. Mert jónak jó, de már elmondtam, hogy mi volt vele a gondom.

Már jó ideje, a Forza 6 kapcsán is időmérőt, és pontrendszeres bajnokságot szerettem volna látni egy FM részben. Ezt sikerült is a 7. részre összehozni...

Én elfogadom, hogy vannak más és más játékok, de mit nem lehet megérteni azon, hogy nonszensz volt, hogy egy arcade FH2-ben már volt pontrendszeres bajnokság, egy elvileg szimulátornak kikiáltott játékban meg nem. Még fordítva elfogadhatóbb lett volna... Amíg az FH széria kinőtte magát, mert több lenni, mint sima autókázós Forza, addig a Motorsport széria beleszürkült a dolgokba.

Kétség ne férjen hozzá, fizikában, vezetési élményre nyilván az FM a jobb, de UI-tól kezdve, lehetőségeket és összetettségeket is figyelembe véve, az FH mindent visz.

A Forza 7 egy jó jel arra, hogy végre mer lépni egy komolyabbat a Turn10.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
[10] Alyssa35
júl 08., szombat 16:48 #6055
Válasz szentpeter360 (#6054) üzenetére
+1
All the friends I betrayed all the enemies made in the process We've all done the same we're just carrying different crosses I'm feeling no pain baby - it's acceptable losses
júl 08., szombat 16:30 #6054
Válasz unrealnoise (#6051) üzenetére
Pont az a lényeg hogy mindegyik más valamiben. Ezért van több ilyen játék a piacon. Nem alszok rosszul azért mert te egyszer ezt fikázol, máskor azt, fel tudom dolgozni hogy te ilyen vagy, mert nem érdekel. Amíg te azzal foglalkozol hogy ez nem jó, az nem jó, addig én jót játszom ezekkel a játékokkal, egyszer ezzel, egyszer azzal.
Csak idő kérdése!
[24] lacapaca
júl 08., szombat 13:08 #6053
Válasz unrealnoise (#6051) üzenetére
Dehogy vagy te objektív. Azt már ott buktad, mikor leírtad, hogy a Horizon sokkal jobb és komolyabb volt szinte minden szinten. Az egy rohadt élvezetes játék. De hogy komolyabb lenne a FM6-nál, az bullshit. Én felváltva játszom mindkettõt mind a mai napig. Más kategória. Vannak hibái az összes játéknak. Mert nem mindenhol ugyanott vannak a fókuszpontok. Különben sem értem minek kéne az összes játéknak ugyanazon kritériumok alapján készülnie. Az a jó, ha vannak különbségek, mivel a felhasználók is különbözõek. Mindenkinek meg nem tud egy játék megfelelni.
[42] Totti5
júl 08., szombat 9:34 #6052
Másik világ nekem az Asseto Corsa volt, és még mindig az a mai napig. Csúcs. Persze az is hiányos, és vannak benne suta dolgok, de mint modern offline / online szimulátor az egyik legjobb.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
júl 08., szombat 9:32 #6051
Válasz szentpeter360 (#6048) üzenetére
Objektív vagyok. Elfogulatlan. Tudom nehéz elhinni, és feldolgozni... Naná, hogy mikor mit, mert nem mindig ugyanaz a legjobb. Mint írtam Forza 4, GT5-6 idejében egyértelműen a Forza volt a csúcs. Váltottam is PS-ről. Azóta viszont bejött egy pCars is... És a GTS is továbblépett egy másik világba.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
júl 07., péntek 20:32 #6050
Válasz mitsurugi (#6047) üzenetére
Így van! Ez a lényeg!!!

Egyébként sok pozitívuma mellett, nekem nagy érv a FM mellett, hogy imádom a szimulátor jellegű és körítésű játékokat, viszont kormányhoz már sok esetben lusta vagyok esténként, munka után (tudom, sok ember szemében ez szentségtörés) és hát gamepaddal az FM a legélvezetesebb autós játék szerintem.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
júl 07., péntek 20:30 #6049
Válasz szentpeter360 (#6044) üzenetére
Számomra már csak azért sem szimpi, mert bármelyik mai Ferrarit odaadnám (ha az értéke nem számítana) egy ilyenért: KATT! A legszebb Ferrari szerintem!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
júl 07., péntek 18:28 #6048
Válasz Alyssa35 (#6046) üzenetére
"Neki a Forza fikaalap" Ezzel vitatkoznék, mert neki mikor mi a fika alap. Fikázta ő már a Forzát, Gran Turismot, Project Cars, stb. Mikor mit. Ezért jó hogy van választék.
Csak idő kérdése!
[16] mitsurugi
júl 07., péntek 17:53 #6047
Válasz Alyssa35 (#6046) üzenetére
Igazad van, szerencsére van miből választani.
[10] Alyssa35
júl 07., péntek 17:46 #6046
Válasz mitsurugi (#6045) üzenetére
Neki a Forza fikaalap. Nem volt eső, a 6-ba belerakták, akkor az azért volt sz@r, mer' nincs benne szektoridő, ésatöbbi, ésatöbbi... Szerencsére mindenkinek van alternatíva, nrekem megfelel a Forza, akinek meg nem, az játszik mással.
All the friends I betrayed all the enemies made in the process We've all done the same we're just carrying different crosses I'm feeling no pain baby - it's acceptable losses
[16] mitsurugi
júl 07., péntek 17:24 #6045
Válasz unrealnoise (#6038) üzenetére
"Grafikahuszároknak, autóbuziknak lehet jó lesz a Forza 7..."
Azt gondolom, hogy azért vesz a többség X360 helyett Xone-t, akik meg hamarosan megtehetik One helyett XONEX-et, mert jobb a grafikája. Ilyen alapon mindenki "grafikahuszár". Ez bizony így van, ezzel szerintem felesleges vitatkozni. Egy új játék - akár autós, akár nem - az nézzen ki jól. Nézzél csak be a Dirt4 topicba. Sokan sokkal jobb grafikát vártak. Azért mert huszárok lennének?
Igenis a mai konzoloknál - IS! - nagyon fontos a grafika. Aki ezt nem ismeri be, annak tudom ajánlani a Space Invaderst meg a többi hasonló retro játékot. Ami egyébként jó játék volt.

Egyébként jól értelmezem, hogy a Forza 6-ot kihagytad?
Szerintem bánhatod, mert tényleg jó. Annak ellenére javaslom, hogy ízlésekről felesleges vitatkozni.
júl 07., péntek 14:59 #6044
Válasz Tommy_Angelo (#6043) üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi van a háttérben.
Csak idő kérdése!
júl 07., péntek 14:03 #6043
Válasz szentpeter360 (#6042) üzenetére
KATT!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
júl 07., péntek 12:04 #6042
Válasz Totti5 (#6041) üzenetére
Már pedig meg teheti, te magad is látod. Nem foglalkoznak vele, ha meg kap is búntetést zsebböl kifizeti, meg se kottyan neki. Ez tetszik, nem tetszik, el kell fogadni. Ennek akkor lesz nagy bőjtje, ha valami komolyabb balesetet csinál, mondjuk elveszti egy ilyen figurázásnál az uralmát, és behajt a tömegbe, és ne adj isten halálos áldozat is lesz. Akkor fejét veszik, talán. Addig nem baszogatja a kutya sem. Félre értés ne essék, nem védem, vagy ilyesmi, sőt, elitélem én is ezt a fajta viselkesést. Én azt nem értem, hogy aki ennyire tele vab pénzel, Magyarországon él, az miért nem vizsgáztatja Magyar rendszámra a milliós kocsiját? Nem értek hozzá, gondolom meg van rá az oka, de nem hiszem hogy azért mert Szerb származású a faszi.
Csak idő kérdése!
[42] Totti5
júl 07., péntek 11:51 #6041
Válasz mitsurugi (#6037) üzenetére
Közlekedési útvonalon záróvonalakon keresztbe, gumiégetés. Nem értem milyen szabályok vannak erre és hogy itt a buta, birka tömeg miatt nem tudtak nagyon mit kezdeni a helyzettel, de remélhetőleg erre a baromra minden létező büntetést kiosztottak amit elkövetett. Ez se nem menő, se nem vicces, se nem követendő. Ahogy látom nem lezárt útszakasz volt, így remélhetőleg az összes jóképességűt is egyenként igazoltatták a helyszínen aki nem érti mit jelent a járda és az úttest fogalma.

Amúgy ezt próbálja meg valaki máshol, úgy kiszedik az autóból hogy csak nyekken, nem hogy még ott gumitéget és telefonál közben.

Nevetséges és ha ezt így meg lehet tenni, akkor rosszak a törvények.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
júl 07., péntek 11:16 #6040
Válasz unrealnoise (#6038) üzenetére
Egyrészt egyet is értek sok mindenben, másrészt a Forza 6 szvsz egy baromi igényes, tartalmas és nagyon összerakott játék lett. A piac egyik legjobbja. Project Cars 1nél nekem a benne voltam a fejlesztésbe elrontotta az egészet. Kár volt benne lenni, olyan szinten láttam a játékot amit nem kellett volna és ami nagyon szomorú hogy ordas hibák, rettentő gyenge komponenseket az SMS a véglegesben sem javította ki sosem, amennyit játszottam vele nagy reményekkel még zárt fejlesztés során, day1 óta pár órát pörgött csak. De még DLCt is vettem, viszont amikor több autónál visszaköszönt a generikus alaphangok rettentő mérges lettem, hogy még erre sem veszik a fáradtságot. Időjárás remek benne. Még jobb lesz, de sok más mindenre meg nem adnak továbbra sem sajnos.

Hogy a Forza 7 milyen lesz még nem tudjuk, újdonságok már most is akadnak, hogy mélyebben mik jönnek meg majd idővel kiderül.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
júl 07., péntek 8:59 #6039
Válasz mitsurugi (#6037) üzenetére
Az, az es igen, lattam ezt is. A rendorseg helyeben elvennem a jogsijat par honapra ezert, de ketlem, hogy megtennek...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
júl 07., péntek 0:31 #6038
Válasz Totti5 (#6034) üzenetére
Mit is fejlődött játékmechanikailag? A statikus esőt hagyjuk... Ahogy nézem a Forza7-ben is elég viccesen gyengus az az esőfüggöny, amit a kocsik maguk után húznak... Pedig ugye az esőben való versenyzés egyik legnagyobb "nehézségét" veszik el így tőlünk.

Azért lett kérlek "gyengébb a Forza 6", mert amikor kijött a Forza 4, az jó volt, minőségi, tartalmas és szórakoztató. Ehhez képest a Forza 6 idejére kijött már konzolra is egy pCars, az iRacing-et egyre többen használják, és a GTS is ebbe az irányba megy ugye, egyszerűen a grafikát illetően meg pár tartalmi dolgot leszámítva nem sok minden változott a Forza 4 és a Forza 6 között. Még nagyjából az autók száma és a pályák száma is hasonló. Szóval az a gond, hogy az elvárások is mások ám. De meg lehet nézni a sportjátékokat. Mindig beletesznek valamit, bővítik valamivel, miközben csiszolják a fizikát, a tartalmat, a grafikát. Nah ez a folyamatos fejlődés az FM jó néhány területére abszolút nem érvényes.

Szóval ez egy exkluzív AAA cím, aztán ennyire futotta. Köszi. Kihagyom. Persze jó lenne, jó lehet, de a GTS online rendszere olyan függőséget fog okozni, és hát ott a pCars is... Grafikahuszároknak, autóbuziknak lehet jó lesz a Forza 7, mindenki más szerintem jobban jár a másik kettővel.
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
[16] mitsurugi
júl 06., csütörtök 22:25 #6037
Válasz Tommy_Angelo (#6035) üzenetére
OFF:

BAC Mono? Cartu? Alagút?
Ezt láttad már? Cartu, Ferrari, Hősök tere, gumi égetés ...
KATT!
[16] mitsurugi
júl 06., csütörtök 22:22 #6036
Válasz unrealnoise (#6033) üzenetére
Továbbra is tartom, hogy FM6 nagyon jó.
Nekem a pár pálya és a pár jó autó a legfontosabb.
Sok jó pálya, sok jó autó még jobb. Persze legyen bajnokság, meg pontok, meg verseny és összehasonlítási lehetőség.
Viszont nekem meg a "fesztiválosdiból" sok már.
Jobban szeretem kiválasztani a pályát amin menni szeretnék, és nem akarok még 5 mérföldet autózni addig.
Persze nagyon szép és kellemes a FH3 is, de azért az mégis más kategória.
júl 06., csütörtök 21:47 #6035
Válasz unrealnoise (#6033) üzenetére
BAC Monoról már mindig a kanadai "mindent megtehetek" milliárdos jut eszembe...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
[42] Totti5
júl 06., csütörtök 21:04 #6034
Válasz unrealnoise (#6033) üzenetére
FM4 és a 6 között sok idő eltelt, mitől lett gyenge, amikor a sorozat fejlődött?
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
júl 06., csütörtök 20:55 #6033
Válasz mitsurugi (#6032) üzenetére
FM4 nálam is nagy kedvenc volt. FM6 totál gyenge, béna lett, vicc, hogy még a 6. részre se volt benne pontrendszeres bajnokság, totál komolytalan lett az egész. A Forza Horizon sokkal jobb és komolyabb volt szinte minden szinten... Pedig az egy jó arcade cucc csak.

FM7 jobbnak tűnik, de kevés, most jut eszükbe, hogy el kellene kezdeni komolyodni, a 7. résznél? Most jut eszükbe, hogy már a Forza Horizon is feltörli velük a padlót? Komolyan, vicc, botrány, hogy egy arcade játékban volt bajnokság, pontokkal, egy FM5-ben meg FM6-ban nem. Pedig minden, minden autóverseny széria alapja a pontrendszeres versengés. Egy szimnél alapnak kellene lennie. Persze mennyivel egyszerűbb csinálni pár pályát, autót, egy statikus effektet, aztán még egyszer eladni ugyanazt. Mert lehet szépíteni, de lényegében ennyit csináltak az FM5 és FM6 között. (Az FM5-ről meg ne is beszéljünk...)

Szóval gépvásárláshoz biztos kevés lesz a FM7 nekem. pCARS2 minden szinten ütősnek néz ki, időm sem lenne két autós címbe ennyire belemerülni, szóval nem most leszek Xbox tulajdonos. A GTS meg az online rendszere miatt is lehet vásárlós.

OFF: pCARS2-ből egy új gameplay: KATT!
GTX 1060-al tolta a srác, valószínűleg nem max grafikán, de így is nagyon szép, részletes a pálya. Az időjárásváltozás pedig nagyon bitang.

Itt is egy kis pCars2 gameplay, boxkiállás "részlettel": KATT! ON

Ha amúgy érdemben, mindig fejlődött volna a Forza Motorsport, akkor bőven nem itt tartanánk, ahol most tart a széria...
[ 2DS + Wii U ] Friend code: 3583 - 2910 - 4012
[16] mitsurugi
júl 06., csütörtök 18:56 #6032
Nekem a FM4 és FM6 nagyon bejött. Ezért megelőlegezm a bizalmat a FM7-nek is. Bár amit eddig mutattak belőle, az nem győzött meg túlságosan. Most még biztosan nem fogom a One-t sem cserélni. A Project Cars 2 sokkal többet és látványosabbat virított az eddigi trailerekben, gameplayekben. Mivel szinte egyszerre jelennek meg, egy picit tanácstalan vagyok.
júl 06., csütörtök 18:42 #6031
Válasz szentpeter360 (#6029) üzenetére
Mondjuk nekem kimaradt a FH2,3 (ez a része a sorozatnak annyira nem vonz) és a FM5, 6, így lehet engem ezért vonz annyira most PC-n a 7. rész!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
júl 06., csütörtök 18:36 #6030
Válasz Alyssa35 (#6027) üzenetére
Biztos szép lesz síma One-on is, de nem vonz már annyira. A GTS jobban vonz, meg a PC2 is.
Csak idő kérdése!
júl 06., csütörtök 18:36 #6029
Válasz Tommy_Angelo (#6028) üzenetére
Engem a Forza már nem vonz annyira. A 4. résznél elmúlt az a szenvedélyem iránta, ami addig volt. Meg van az 5. rész is, de max 4-5 versenyt nyomtam le benne, nem érdekel már. A Horizon 3-at is meg untam. A GTS-t meg elő rendeltem miután bejelentették, a gyűjtőit, és nem is akarom vissza mondani már. A PC első része meg van GOTY kiadásban, és meg akarom venni a 2. részt is, de annyira azért nem keresek jól hogy 144 ezret kiadjak egy játékért, pár extra cuccért, meg egy 1:18-as makettért. Akkor marad a síma gyűjtői, az is 50 db ezres.
Csak idő kérdése!
júl 06., csütörtök 18:23 #6028
Válasz szentpeter360 (#6024) üzenetére
Hat, engem erdekel mind a harom, de elsonek szerintem az FM7-et fogom megvenni, a legjobb kiadasban. GTS-ben zavar ez a teljes online orulet...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil)
[10] Alyssa35
júl 06., csütörtök 18:14 #6027
Válasz szentpeter360 (#6026) üzenetére
Szerintem a 'mezei' One-on is tetszetős lesz a 7. Új a gépem, eddig csak Tesómnál toltam a 6-ot, azzal se tudok betelni, a Horizon 3-at meg még nem is láttam élőben, de elvileg ebben a hónapban az is meglesz.
All the friends I betrayed all the enemies made in the process We've all done the same we're just carrying different crosses I'm feeling no pain baby - it's acceptable losses
júl 06., csütörtök 17:59 #6026
Válasz mitsurugi (#6025) üzenetére
A Forza már tényleg nem érdekel. Most készülök lecserélni a Bone-t is, és venni helyette egy PS4-et. De ha maradnék is a box mellett, akkor is X-et kéne vennem hogy a Forza 7-ből a "maximumot" élvezhessem.
Csak idő kérdése!
[16] mitsurugi
júl 06., csütörtök 17:46 #6025
Válasz szentpeter360 (#6024) üzenetére
Off:

Nm.
Így legalább meg tudod venni a Forza 7-et is, és még pénzed is marad.
Egyébként az a 143 valójában 144.
júl 06., csütörtök 17:15 #6024
Válasz mitsurugi (#6023) üzenetére
Off:

143 ezer?????? Hülyék ezek? Én nem találtam rá árat, csak hogy besorolás alatt. Akkor marad a normál verzió. A Forza 7 nem érdekel, mert nem vagyok oda annyira a sorozatért már mint régen. A GTS jobban érdekel, de arra nem tudok pontos megjelenést, csak 2017 ősze, bár valahol meg decembert olvastam rá, na mindegy. Köszönöm az információt. 143 ezer, Jézusom.
Csak idő kérdése!
[16] mitsurugi
júl 06., csütörtök 17:15 #6023
Off:
A Project Cars 2 Ultra Edition, pontosan 143.999 Ft-ba fog kerülni!
Nem semmi ár. Itt találtam. KATT!
Ennél már csak az nagyobb meglepetés, hogy előrendelésben elfogyott.
Limitált 1000 példányos az Ultra Edition.
KATT!


Egyébként meg a Project Cars 2 és a Forza 7 megjelenése között 2 hét a különbség.
júl 06., csütörtök 10:16 #6022
Off:

Ha a Project Cars 2 collectors kerül 49e-be, akkor az Ultra verzió vajon mennyibe fog kerülni? 60e-be? Berendeltem a GTS collectors, bár pontos megjelenési dátumot nem tudok neki, és be akarom rendelni ezt is, de ha egy időben jönnek akkor csak az egyik marad, mind a kettő túl nagy kiadás lenne, nem beszélve arról hogy időm se lenne mind a kettőre.
Csak idő kérdése!
[16] mitsurugi
júl 04., kedd 16:25 #6021
FH3-at nem toltam sokat, de eddig én sem találkoztam a frame problémával. Szintén XONE "régi típusú".

Erről jut eszembe, hogy nekem a FM6-ban az ausztrál pályán (Mount Panorama), amikor elkezd lejteni a pálya, szinte mindig jelentkezik frame próbléma.
Nálad? Vagy valaki másnál esetleg?
[46] zsozsa
júl 04., kedd 13:02 #6020
Válasz msadmin (#6019) üzenetére
Én nem néztelek semminek, csak válaszoltam a tapsztalatom szerint. Nekem a régi típusú One van és nem találkoztam az FH 3-ban semmilyen jellegű frame problémával.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[8] msadmin
júl 04., kedd 12:44 #6019
Válasz zsozsa (#6017) üzenetére
megkérhetlek hogy ne nézz dedósnak 40 múltam már nem kevéssel... köszi
a quake1 óta játszom.

nem PC-játszottam hanem zsírúj x one-on.
és szaggatott illetve tizedmp-re megált a kép, amúgy ez ismert hiba.

akkor adnak új bajnokságokat is. megfontolom.
Gamer PC, X360 slim , Nintendo DS Lite ,PSP Slim , Gamertag: mustaine74
Összesen: 6068 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...122
A témát indította
RetekMester
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!