Xbox 360
Xbox 360 témák
 
 
Batman: Arkham Origins
Xbox 360
Eddig 181 hozzászólás | Létrehozta: geze112358 - 2013. ápr 18. 19:41
Összesen: 181 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
[5] Jersey689
aug 09., szerda 19:35 #181
Kijött a játék Xbox One-ra! Visszafelé kompatibilis... csak betettem a régi Xbox 360 lemezt a One-ba és már írta is, hogy töltsem le a ~15 Gb-os frissítést és játszhatok is. A régi mentésemmel nem tudom, mi lesz, de a DLC-ket is tölti.

Mintha karácsony lenne, de komolyan. Erre vártam időtlen idők óta. Csak akkor örülnék jobban, ha feljavították volna One grafikára..
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[5] Jersey689
szept 25., péntek 11:31 #180
Még annyi, hogy ha meghalsz egy másik ruhában, akkor újratöltés után az eredetivel fog visszarakni. Ez elég szar. Emiatt az IamTheNight fokozaton nehézkes a választott costumeben befejezni a sztorit, hiszen ott már nincs gyorsutazásra, átöltözésre lehetőség.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[5] Jersey689
szept 25., péntek 11:26 #179
Elkezdtem megint a sztorit (rég játszottam vele ) az új The Dark Knight ruhával, de csak azért, hogy tudjam, mennyi idő után amortizálódik le.
kb. 4-5 óra volt a sztoriban, utána már elég sok fényes karc jelent meg rajta és golyónyomokból is össze jött mind.

Utána megint újráztam és csak addig csináltam meg, hogy kiengedjen a játék a városba. Így nincs elkezdve semmi, de ott a hibátlan, állati menő ruha és egy csomó levadászható bűnöző az utcákon.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[5] Jersey689
aug 19., szerda 22:46 #178
Válasz Makazen (#177) üzenetére
Valóban sokat segített volna egy ilyen lehetőség. :/

Törölni nem kell a mentést, mert az I am The Night módban bármikor újrakezdhető a játék, még ha ki is pörgetted, az utcán is elpatkolhatsz. Én is azt csináltam. A Rank 15 a 4. végigjátszásom elején lett csak meg. Halál miatt 3x kellett leállítanom a játékot, de nem a bossoknál, azokat elsőre legyőztem.

Nekem a Deathstroke és Shiva acsik nincsenek meg. Pont az IATN módban próbálkoztam velük, de nem sikerült. Deathstroke konkrétan 1x sértett meg. Visszatöltöttem checkpointtal, de második alkalommal már 2x megvágott. Utána feladtam.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[10] Makazen
aug 19., szerda 18:55 #177
Válasz Jersey689 (#176) üzenetére
A hidas már megvan.

Eltaláltad
A rank 6 kéne, de már minden kész. Ha nincs más, akkor majd egyszer nekikezdek megint.
Nem tudom miért nem lehetett úgy megoldani, hogy vissza lehessen menni a story végén a chapterekre :/ Ha 3 végigjátszásból nem sikerul valakinek a Deadstroke/Shiva kihívás, akkor annak deletelni kell a mentést! Ez ritka buta megoldás és nem tudom befogadni
A tobbihez hozzá sem tudok szólni Lehet hagyom is az egészet a fenébe!
[5] Jersey689
aug 19., szerda 16:51 #176
Én is így jártam. Volt egy Normal mentésem, végigvittem NewGamePlus-on, és utána vettem észre, hogy a sok gyűjtögetéssel és játékkal mennyi mindent megoldottam. Gondoltam, nekiállok a Worst Nightmare és egyéb challange-eknek, erre azzal szembesültem, hogy ahhoz újra kell indítani a sztorit és erre csak az I am The Night módban van lehetőség (amit sikerült kipörgetni... nem olyan nehéz, mint sokan gondolják és lehet csalni).

Két hasznos infót máris tudok mondani: az egyik challange az, hogy minden körzetben akadályozz meg egy bűncselekményt. Csináld meg mindet a híd körzet kivételével mielőtt még elindítanád az új sztori módot, mert a hídon mindössze egyszer lesz crime in progress, amikor először át kell repülni rajta, szóval addigra legyen meg mind.

Továbbiak: asszem a Worst Nightmare Rank 6 az, amikor 4 különleges takedownt kell csinálni. Az egész sztori során egyedül a bankos predátor pálya alkalmas rá, hogy megcsináld. Batman itt találkozik először Jokerrel, felrobban a bomba, meghal a nő, bejönnek Joker emberei és ott...

A Rank 9 és 10 nekem egy predátor pályán jött össze. A pálya pont azelőtt van, hogy Batman felmenne a lifttel Jokerékhez (Bane elkapja a liftben). A Rank 11 asszem a bombás Sonic batarang trükk. Ehhez már meg kell lennie a sima fejlesztésnek. A jó hír, hogy nem kell hozzá predátor pálya rész. A régi bíróság épületétől szemből nézve jobbra találni fogsz egy csókát egyedül a tetőkön. Odadobod a közelébe. Engeded, hogy meglásson, elinduljon feléd és felrobbantod.

Azt hittem, az utolsó Worst Nightmare challangeek a legnehezebbek, de igazából azokhoz is csak a jó helyen kell lenni.

Rank 14: GCPD pályán van egy rész, amikor hajléktalanokat bántalmazó rendőrökbe futsz. Nem az ajtón keresztül, hanem az ajtóra felugorva tudsz odamenni hozzájuk. Ott felugrasz. A Remote cuccal kiválasztasz 2 rendőrt. Összerántod őket és a hozzájuk legközelebbi 3. csókához pedig odarántod a gáztartályt.

Rank 15: az első GCPD predátor pálya tökéletes rá. Két őrt kell úgy egymás felé rántani, hogy mindketten lezuhanjanak az emeletről a fenti folyósó ellentétes oldalairól. Nekem kb.15x kellett megpróbálnom, de meglett mind.

Vannak olyan kihívások, amiknél nem működik a számláló, szóval csak az utolsó ember kiütése után fogod megtudni, hogy sikerült-e.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[10] Makazen
aug 19., szerda 15:36 #175
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy ha már befejeztem a történet összes chapteret, akkor nincs valami mód arra, hogy egyes részeit visszatolrsem ?
Néztem a synopsis menüben, de ott nem lehetett semmit csinálni, csak lapozgatni 😞
A másik kérdésem az lenne, hogy ha a Wordt Nightmare kihívásokat nem tudtam megcsinálni, akkor újra kellene kezdenem a játékot?
Elég hülyeség, ha igen!
Hagyhatna visszatolteni egyes chaptereket a befejezés után és, akkor teljesíthető lenne! Igy esélytelen és ráadásul még nehezebben us kell újra játszani
[5] Jersey689
aug 17., hétfő 19:41 #174
Ez a The Dark Knight skin borzasztó menő! Amúgy is nekem az Origins ruhája tetszik a legjobban az összes Arkham játék közül, és akkor még rátesz egy lapáttal ezzel a jó színnel. Az is tetszik, hogy sérül a sztori haladtával. Meghaltam az I am The Night módban, és újra is kezdtem, hogy ebben csapathassam.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[5] Jersey689
aug 16., vasárnap 14:14 #173
Teljesitettem az I am The Night módot. Közben csináltam a dark knight külderéseket is. Az egészből 2 van vissza. A worst nightmare rank 14 és 15. Ezeknek még csak most néztem utána és szerintem kénytelen leszek meghalni, hogy újrakezdödjön a sztori.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
júl 16., csütörtök 18:23 #172
Válasz Jersey689 (#171) üzenetére
A szinironhangokkal kapcsolatban eltér a véleményünk.
Braker orgánuma valóban hasonló,már-már szinte teljesen, de akkor is hiányolom azt a fajta könnyedséget, kifinomultságot amit Hamillnél mindig éreztem.Nem azt mondom, hogy Troy erőltetetti amit csinál, de Hamill valahogy jobban adja az "öreg róka" Jokert. Valahogy természetesebben jön belőle.
Conroy pedig bár szintén nem volt rám sem akkora hatással, de nagyjából róluk is ugyanezt tudom elmondani csak kissebb előjellel. Mondjuk egy Batman szinkronszínésznek azért nincs olyan marha nehéz dolga.
Legyen mély, tekintelyt parancsoló, azt jól van.
Viszont Scracrow-t nagyon eltalálták az új részben John Noble-el és Gordon felügyelő is sokkal jobb hangot kapott.Ellenben Oraclet elbaszták. Nem kicsit, nagyon.
"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától." DR. Jonson
[5] Jersey689
júl 15., szerda 21:32 #171
Már bele is vetettem magamat. Az a fura, hogy eddig semmi bajom nem volt a játék alapértelmezett fényerejével, de most kipróbáltam, milyen kb. 30-35%-on. Utána visszaváltottam és ezerszer jobb sötétebb beállítás mellett! Nem is értem, hogyan tudtam így játszani vele régen.

Játék közben arra is rájöttem, hogy ez az új Batman szinkron mennyivel jobb, mint az eredeti Batman színész munkája. Jóval kifejezőbb, erőteljesebb, emberibb alakítást nyújt pedig aztán Kevin Conroy is nagy kedvencem lett az első két résszel töltött kb. 130 óra alatt.

Az új Joker is remek, bár az ő játéka nagyon hasonlít Mark Hamill alakítására (ami nagy szó). Szinte elhiszem, hogy ez Hamill fiatalkori hangja. Batmannél ez nincs meg.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
júl 12., vasárnap 11:33 #170
Válasz Jersey689 (#169) üzenetére
Annyit simán megért,sőt, én egy remastsrnek is örülnék. Az első kettöt rongyosra játszottam, úgyhogy ha lesz is remaster belőlük, nem hiszem, hogy beszerzem. De az originst szivesen újra nyomnám.
Nem baj addig itt az AK.
"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától." DR. Jonson
[5] Jersey689
júl 12., vasárnap 0:02 #169
Pár hónapja eladtam a játékot 5K-ért, mert új hobbi elkezdéséhez kellett a pénz, de megláttam a boltban 2990 Ft-ért és nem bírtam magammal.
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[3] Alesi320
febr 09., hétfő 6:47 #168
Válasz Onxy Carmine (#167) üzenetére
Beleneztem par masodpercet, es az alapjan, amit a srac mond a video alatt, ez valami utolagos PC-s mod lehet..
Gamertag: Alesi320 PSN ID: Alesi_HUN
febr 08., vasárnap 12:21 #167
Válasz Alesi320 (#166) üzenetére
Szia, elvileg lehetséges!!! Ezért is kérdeztem hátha valaki tudja.
KATT!
Igen azt tudom, ott lehet jelmezt is választani....
trust your guts!
[3] Alesi320
febr 08., vasárnap 11:33 #166
Válasz Onxy Carmine (#165) üzenetére
Singleben nem, csak chellange modban bunyozni.
Gamertag: Alesi320 PSN ID: Alesi_HUN
febr 08., vasárnap 9:40 #165
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy lehet single ben Deathstrokkal vagy Jokerrel lenni? Láttam róla videókat. De nem tudom??
trust your guts!
[5] Jersey689
szept 22., hétfő 9:08 #164
Csütörtökön vettem meg. Hát le a kalappal a készítők előtt! Nekem nagyon tetszik. Az eleje uncsi volt, mivel lényegében tutorial, de utána...huhh! Több ponton durván lekörözi a Nolan féle Batman filmeket (rendezés/zene/párbeszédek/hangulat)i, és tagadhatatlan, hogy a fiúk-lányok látták is a trilógiát.

A hibákat, beragadásokat sajnálom, ezek még az update után is megvannak sajnos, és a lemezakadás is elég ciki a gyorsutazás átvezetőinél. Lehet fel kéne telepítenem?
Xbox Live: LuckyJersey | Airsoft FTW http://airsoftnaplo.blogger.hu/
[2] nikon
jún 12., csütörtök 18:33 #163
Nem tudom hogy jó helyre írok e de a multiplayerhez achievementekhez keresek pár embert aki tudna segíteni. Előre is kösz.
[15] Livingbox
márc 27., csütörtök 21:54 #162
Válasz Maestroo HUN (#161) üzenetére
Semmi kulonbseg nincs a ketto kozott, eredeti neve Edward Nigma ebbol lett az E.Nigma, kesobb pedig a Riddler.
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
márc 26., szerda 17:24 #161
Sziasztok most játszom a játékot és van egy kérdésem. Enigma és Riddler között mi a külömbség, mert az előző részeket játszva most meglepődtem. Nem vagOk nagy képregényes úgyhogy úgy gondoltam megkérdezek itt valakit.
[10] BRYAN
febr 01., szombat 12:47 #160
Ha végigvittem a NG+t is és maradt még néhàny predatoros challenge meg lehet valahogy csinàlni őket? Vagy bukta az az accsi?
" I wanna play a game"
[15] Livingbox
jan 19., vasárnap 18:52 #159
Válasz BRYAN (#158) üzenetére
Ha nem megy akkor probalj ki par challenget,azokban nagyon konnyu raerezni a harc ritmusara.
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
[10] BRYAN
jan 15., szerda 18:11 #158
Válasz Kemuri (#157) üzenetére
normalon már végigvittem,és szinte minden játékomat(pl. CoD veteran, GoW insane , RE prof) sikerült a legnehezebb fokozaton is végigjátszanom,de hogy ennyiszer meghalltam volna egy játék elején és két napja nem jutok tovább,na arra nem emlékszem.......persze nem kötelező játszani vele értem én,de rohadtul bosszantó
" I wanna play a game"
[40] Kemuri
jan 15., szerda 14:33 #157
Válasz BRYAN (#156) üzenetére
Most ezt ne vedd magadra, de ha szerencsétlen játékos ha tényleg olyan szerencsétlen akkor ne tenyereljen rá a new game + opcióra , mert az nem a szerencsétleneknek van.Továbbra is,: automatikus könnyítésnek normal fokozaton van értelme vagy elsõ végigjátszásra. Azt még megértem ha valakit csak a sztori érdekel vagy egyszer végig akarja játszani és nem keres benne kihívást akkor jól jön(bár én akkor is jobban szeretem ha elõtte rákérdez.)De egy olyan módnál ami direkt arra van kitalálva...... azért ne vicceljünk már. Nem kötelezõ választani. Most ez olyan, mintha azért reklamálnál, hogy egy játékban még a fõmenûben kikapcsolnád a tutorialt meg a hint-eket aztán a játékot hibáztatnád, hogy nem kapcsolja vissza automatikusan, mert közbe rájöttél, hogy mégis szükséged lenne rá. Ha ennyire nem megy miért nem váltasz vissza normalra?
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[10] BRYAN
jan 14., kedd 22:52 #156
Válasz Kemuri (#155) üzenetére
azért lenne értelme hogy a szerencsétlen játékosnak legyen kedve tovább játszani vele.......ha egy résztnél 20x halok meg - és most mindegy melyik játék az - akkor én már nem sok élvezetet találok benne továbbjátszani


már régebben is irtam én rohadtul nem tudok ráérezni a counterekre főleg igy hogy már nem jelzi, ugrani meg olyan lassan ugrik hogy kapom is az ütéseket.......
" I wanna play a game"
[40] Kemuri
jan 14., kedd 9:16 #155
Válasz BRYAN (#153) üzenetére
Az NG+-on mi értelme lenne könnyíteni ha egyszer épp az a lényege, hogy nehéz legyen? Az automatikus könnyítéseknek csak normal fokozaton van értelme vagy elsõ végigjátszásnál bár én akkor sem szeretem.

A harcrendszernek meg semmi baja. Épphogy ennek arésznek van szvsz a legjobb harcrendszere.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[13] Vendu11
jan 14., kedd 6:22 #154
Válasz BRYAN (#153) üzenetére
Nehéz fokozaton játszol?
Én nehéz fokozaton kezdtem el, de már krokodilnál nem tudtam tovább jutni, úgyhogy újrakezdtem közepesen.
[10] BRYAN
jan 13., hétfő 23:25 #153
Szopàs ez a NG+......pingvin hajójàn az elektromos csàvó utàn vagy húszszor halltam meg ..... faszért nem könnyit a jàték ha nem tud tovàbbmenni a jàtékos......utàlom ezt a harcrendszert
" I wanna play a game"
[62] casper007
jan 02., csütörtök 23:49 #152
Egy bő hónap után megint elindítottam a játékot. A mai nap eredménye vagy három-négy Dark Knight track challange és sérülésmentes harc Shiva-val.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
dec 23., hétfő 7:53 #151
Válasz Livingbox (#150) üzenetére
Az lesz az! Kipróbáljuk köszi.
[PRH] http://www.crazyman.hu/index.php/prh-shop/fm4-shop/256-prh-shop-fm4-katalogus.html [Live] RetekMester [PSN] RetekMester
[15] Livingbox
dec 23., hétfő 3:06 #150
Válasz RetekMester (#149) üzenetére
Ott csak annyit kell megnezni hogy hova esett a kartya, miutan lattad lepj ki a detektiv modbol es a szellozonyilas letepese utan tudod scanelni a kartyat es tovabb tudsz menni.
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
dec 23., hétfő 1:02 #149
Bemegyek egy szobába ahol egy ajtót kéne kinyitni amit kód véd. Az ajtóval szemközti falat kibontotta egy moksó aki megpróbálta kinyitni, arccal a padlón múlt ki.
Meg kell vizsgálni a halottat majd a falon a vérét, ekkor rekonstruálja hogy az ajtónál robbant fel és átütötte a falat. Már csak annyit kéne szerintem hogy megkeresem a nyitókártyáját amit szerintem látok elrepülni miközben visszajátssza de nem tudom tekergetni a felvételt sajnos pedig azt írja hogy azt kéne tennem.
Mindegy, ha nem vmi olyan amivel Ti is találkoztatok akkor átmegyek még egyszer és megnézem hátha kimaradt vmi.
[PRH] http://www.crazyman.hu/index.php/prh-shop/fm4-shop/256-prh-shop-fm4-katalogus.html [Live] RetekMester [PSN] RetekMester
[40] Kemuri
dec 23., hétfő 0:06 #148
Válasz RetekMester (#146) üzenetére
A párkányon lesz az aktatáska az emelet és az utca között.
Feltéve ha arróla mellék küldirõlvan szó amire gondolok.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[10] BRYAN
dec 22., vasárnap 22:10 #147
Válasz RetekMester (#146) üzenetére
Nem lehet hogy meg kell keresni azt a tàrgyat?!
Lépj ki a detektiv módból és nézz körül a helyszinen.....
" I wanna play a game"
dec 22., vasárnap 19:56 #146
Sziasztok!
Egy barátom egyből az elején elakadt. Vmi nyomozós rész van az elején és csak 80%ig lehet felderíteni. Nem enged tekerni a ravaszokkal és ha egyszer rekonstruálja az esetet akkor már nem lehet visszatekerni. Pedig látom hogy a robbanás miatt vmi elhagy a halott csóka de nem tudom oda tekerni ahol ez történik, ezáltal nem tudom szkennelni sem az utolsó tárgyat.
Hiába mentem át segíteni olyan mint ha egy bug lenne. Nincs a boxa neten így peccs sem volt még.
Vmi ötlet van vagy zavaros?
[PRH] http://www.crazyman.hu/index.php/prh-shop/fm4-shop/256-prh-shop-fm4-katalogus.html [Live] RetekMester [PSN] RetekMester
[15] Livingbox
dec 15., vasárnap 21:31 #145
Válasz geze112358 (#144) üzenetére
Én igen,még nem nagyon próbáltam csak egy kettő fight mapet,mert elveszett az összes mentésem és most azt csinálom újra
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
dec 08., vasárnap 21:23 #144
Beszerezte valaki az Initiation DLC-t?
[15] Livingbox
dec 07., szombat 15:59 #143
Válasz Kemuri (#142) üzenetére
=\ az a baj hogy akarhanyszor probaltam nem megy,offline se...
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
[40] Kemuri
dec 07., szombat 15:23 #142
Válasz Livingbox (#140) üzenetére
Nem, de nekem most épp játék közben fagyott le. Ez volt az elsõ eset.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
dec 07., szombat 15:11 #141
A holnap délutáni multis boostoláshoz keresünk még embereket.
Nyolc ember kéne, eddig kb. négyen-öten vagyunk.
[15] Livingbox
dec 07., szombat 14:11 #140
Volt valakivel olyan hogy ha a főmenüben megnyomom a startot a kép lefagy és nem történik semmi? Annyit ír hogy looking for downloadable content aztan az eltűnik és a kép lefagy,de a hang megmarad...
˙pןɹoʍ pǝʇɹǝʌuı ǝɥʇ oʇ ǝɯoɔןǝʍ
[40] Kemuri
dec 07., szombat 13:21 #139
Válasz Kemuri (#138) üzenetére
Megvan. A Bird side mission-t kell hozzá teljesíteni.
Ekkora fasságot....
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[40] Kemuri
dec 07., szombat 12:34 #138
Válasz casper007 (#137) üzenetére
No igen. de sehol sem találom az upgrade fán.
Csak a double special combo move-nál van ott a felsorolásnál, de egyébként sehol sincs. Arra gondoltam, hogy ha azt megveszem akkor automatikusan unlock-olódik vele az is, de nem.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[62] casper007
dec 07., szombat 12:28 #137
Válasz Kemuri (#136) üzenetére
Nem emlékszem pontosan, talán meg kell venni a képességet. Egyébként működik, én is szeretem hajlítgatni a csöveket, meg szétszedni a fegyvereket.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[40] Kemuri
dec 06., péntek 23:48 #136
A disarm and destroy-t miért nem tudom behozni?
Elvileg már megvan a double special combo move upgrade, de hiába nyomom a háromszög + négyzetet nem csinál semmit.
Külön upgrade slot-ja meg nincs. Vagy csak én nem találom.
Az AC-ben ez a mozdulat volt a kedvencem.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
dec 05., csütörtök 13:46 #135
Válasz casper007 (#134) üzenetére
Elvileg nyolc ember, mivel fullos lobby kell.
[62] casper007
dec 05., csütörtök 13:41 #134
Válasz geze112358 (#133) üzenetére
Szerintem igen. Szombaton kora délutánig dolgozom. Hat ember kell?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
dec 05., csütörtök 13:00 #133
Válasz casper007 (#132) üzenetére
Privátba is meg lehet csinálni, elvileg.
Én meg tudnék szólni 2-3 embernek.
Megtudjuk szervezni a hétvégére?
[62] casper007
dec 05., csütörtök 6:46 #132
Válasz geze112358 (#131) üzenetére
Én magamon kívül tudok négy embert, akik szívesen megcsinálnák a multis acsikat. Ha nem élesben is jó, akkor szerintem tudunk egyeztetni időpontot.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Összesen: 181 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
A témát indította
geze112358
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!