Xbox 360
Xbox 360 témák
 
 
Debrecenben elsőnek XBOX 360 Mortal Kombat 9 verseny.
Xbox 360
Eddig 18 hozzászólás | Létrehozta: senko - 2012. Jan 31. 23:39
[1] Growler07
tegnap 21:05 #19
jó ötlet lenne,de mivel 2 helyen láttam kiírva... lesz vagy tényleg le lett fújva?
ha még él és úgy néz ki lesz belőle valami benevezek én is
[2] senko
Feb 02., Thursday 10:10 #18
Válasz Lunatic_HUN (#16) üzenetére
Meg teszemn hozzá köztük ugyan úgy téged is,révén spártaiakrol van szó és te is itt vagy regelve szal nem lehetsz valami nagy harcos
[2] senko
Feb 02., Thursday 10:00 #17
Válasz Lunatic_HUN (#16) üzenetére
Jajj de humorosak vagyunk.....
Feb 02., Thursday 8:07 #16
senko téged pár évvel ezelőtt ledobtak volna a Tajgetoszról...
GT: Lunatic HUN
[2] senko
Feb 02., Thursday 1:06 #15
Jogi okokból LEFÚJVA!!!!!!! Köszönnyük Magyarország!!!!!!
[2] senko
Feb 01., Wednesday 19:52 #14
Köszönöm.És egyébként viszont már vártam mikor kezd el süllyedni a "vita" szinvonala.De ha velem nem személyeskednek én sem személyeskedem.Sőt ha a másiknak igaza van ei is ismerem.De mivel bulikat szervezgettem és soha semmilyen ilyen jellegü gond nem volt belőle.Gondoltam bepróbálok egy ilyet is lesz ami lesz.Végülis a Microsoft felé jeleztem ők semmit nem reagáltak és felém ez azt jelenti hogy nem igazán érdekli őket.Jah egyébként a jogi infókat köszönöm ezekröl nem tudtam.Majd meglátom mi sül ki.
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 19:41 #13
Mindenkeppen le a kalappal, nagyon ritka hogy valaki ugy vitatkozzon hogy ne menjen at szemelyeskedesbe!!!!! Sok sikert a rendezvenyeidhez!
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[2] senko
Feb 01., Wednesday 19:37 #12
Ha van rajta hasznom akk még csak csak de mivel nem károsítok senkit én hasznot nem szerzek belőle sőőőőt....De am meg az ingyen reklámmal én is megfizetem felésük a jogdíjjat.Ha ez nekik nem elég várom a megkeresést.Köszi hogy szétbarmoltad a topicom.
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 19:37 #11
Válasz senko (#8) üzenetére
Ezt nem tudom mire alapozol jatebol nem szabad kesziteni biztonsagos masolatot. Zene, filmbol sem igazan csak van kis kapu. Ami azt illeti vt-be sem annyiba kerul egy film mint magan szemelynek mivel hogy kolcsonzesi szendekkal vasaroljak, kerdezd meg
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 19:26 #10
Válasz senko (#7) üzenetére
Azt hogy valaki dj azt jelenti hogy tagja bizonyos szervezetnek. Zeneket nem boltban vasaroljak es bizony masmodon de fizetnek azert hogy felhasznaljak a zene szamokat. Itt nem arrol van szo hogy en mit hiszek 10 eve kapcsolatban vagyok Hirkozlesi es Media Hatosaggal mint musor keszito/terjeszto, bizony ha vagunk, vagy felhasznalunk zenet fizetni kell megegyezes szerint. Mindennek ara van db, vetitesi idoszak varhato bevetel stb. Engem nem zavar hogy masok hogyan csinaljak de nagyon kevesen vannak tisztaban torvenyekkel.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[2] senko
Feb 01., Wednesday 19:22 #9
Egyébként ez már legyen az én gondom ne googleöz tovább csak hogy kötekedhess majd megkeresnek ha akarnak.De am meg majd kérdezd meg a kocsmárosokat hogy ők mennyi jogdíjat fizenek a kocsmában taálható tv-ért
Egy a lényeg jöjjenek minél többen én az ajándékokat kiosztom a jogi dolog meg már az én felelőségem nem a résztvevőké.
[2] senko
Feb 01., Wednesday 19:12 #8
Valamint látom te sem vagy képben a dolgokkal ugyan is biztosági másolatot készíthetnek a dvd ill videó tk-tulajdonosok is a TK-ban forgalmazott filmjeikröl.És ezt biztos forrásbol tudom mivel egyik barátoméknak van.
[2] senko
Feb 01., Wednesday 19:09 #7
Válasz WarAdmir4L (#6) üzenetére
Tehát ha én most tegyük föl DJ-lennék veszek egy bakelitet és egy belépős bulin a rajta lévő zenéket lejátszom máris jogdijjat kell fizetnem? Ezt te sem gondoltad komolyan.
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 19:01 #6
Válasz senko (#5) üzenetére
Latom nagyon nem vagy tisztaban a szerzoi jogdijjal!!!!

"A nyilvános elõadás és nyilvánossághoz közvetítés egyes formáiért az ARTISJUS-nak fizetendõ jogdíjak

Nyilvános elõadásnak minõsül a mûveknek minden, a magánfelhasználás (a családiasság és háziasság körét meghaladó résztvevõi kör) körébe nem sorolható elõadása, ha az egyébként nem minõsül szabad felhasználásnak, vagyis a mû nyilvánosság számára hozzáférhetõ helyen vagy bármely más helyen történõ bemutatása, illetve a mûnek, a mû elõadásának vagy képernyõn történõ megjelenítésének, vagy pedig a nagyközönséghez történõ bemutatása vagy átvitele bármely formában, bármely eszközzel vagy eljárással."

Amit te fizettel az kizarolag otthoni felhasznalassal kapcsolatos legyen az film, jatek, zene. Jatekbol egyebkent nem keszithetsz biztonsagi masolatot mert torvenyes modon nem megoldhato. Ennyi erovel nyithatsz mozit ha mar egyszeru peldakkal elsz. Nilvan van valamilyen Tv elofizetesed de ha peldaul beteszed a Tvedet egy kocsmaba akkor mar bizony fizetni kell ha vendegek latjak stb.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[2] senko
Feb 01., Wednesday 18:19 #5
Igen annyit hogy köszi az ingyen reklámot.Valamint a Microsoft hivatalos Magyarországi Facebookjára is belinkeltem aztán azóta még csak annyit sem jeleztek hogy törölték a bejegyzést.Mert mint már mondtam nekik ez ingyen reklám.Valamint még a jogokra vissza térve biztonsági másolatot is csináálhatsz egy eredeti játékrol és nem minősül bűncselekménynek.ugyan is a saját tulajdonod véded.A játék készítőknek meg max akk tartozom elszámolással ha mint szonzort felkérem őket de így nem.nyugi nem észnélkül csinálom a dolgaimat.de azért felhozok egy egszerüpéldát: ha belépős bulit szervezel akk a buli folyamán lejátszott összes zene után jogdíjat kellene fizetned? Ezeknek az áraik úgyvan kiszámolva hogy jogdíjak is belevannak számolva. 16éves koromban szerveztem a legelső rendezvényem van benn tapasztalatom.az előre beszedett nevezési díj már érthető gondolom?láttad a nyereményeket.szval szerintem teljesen korrekt dolog.meg csak jelzem külföldön hetetnte vannak ilyen versenyek azt szeretném elérni.
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 18:02 #4
Válasz senko (#3) üzenetére
Igazad van, sosem szerveztem semmilyen rendezvenyt, abban es igazad van hogy szeretek okoskodni. Azert szerintem keresd fel a Microsoftot es a jatek forgalmozojat(azt hogy megvasaroltad a jatekot illetve a gepet es azt csinalsz amit akarsz agyaltalan nem alja meg a helyet), lehet hogy dobnak valamit!
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[2] senko
Feb 01., Wednesday 16:35 #3
Válasz WarAdmir4L (#2) üzenetére
A törvény úgy szól ha megvásároltad a játékot illetve a gépet azt csinálsz vele amit akarsz mert kifizetted.Nézz utánna bátran.Előre a pént:csak azért mert a helyet is ki kell fizetni ill az ajándékokat bekell szerezni a semmibe én sem fogok pénzt ölni.Valamint nonprofit dologrol van szó ugyan is majdhogynem még én fogok fizetni azért hogy rendben legyen minden.A szabályrendszer meg szerintem elég korrekt hogy nem egyenes kieséses.de úgy látom okoskodik valaki mindenféle szervezői tapasztalat nélkül.Szerveztél már életedben valaha valamilyen rendezvényt?Mert a hszedböl kiindulva nem.Meg egyébként is hogyjön ide a google fordító?
[20] WarAdmir4L
Feb 01., Wednesday 15:59 #2
Válasz senko (#1) üzenetére
Kivancsisagbol megneztem es szerintem ez igy nem fog menni. Ha nepszeruve szeretned tenni azt hogy "jatszani nem gyerekes dolog" akkor miert kersz "elore" penzt? Ha az a fontos hogy komolyan vegyenek es ne 8-10 evesnek nezzenek, akkor miert ez egesz kezdemenyezes olyan mintha 5evesek rendeztek volna? Nyilvan tisztaban van a szervezo minden torveny altal eloirt kotelezetseggel, peldaul a jatekkal kapcsolatban(en sem tudom)? Ez az egesz olyan mintha par gyerek ugy gondolna hogy: "jo lenne keresni egy kis penzt es meg jatszunk kozben", es Google Forditoval leirta az egesz szabalyzatot!!!
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[2] senko
Feb 01., Wednesday 0:39 #1
Info és elérhetőség: KATT!

KATT!

KATT!

Várunk minden megmérettetésre vágyó Gamert!!
A témát indította
senko
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!