Aréna
A világ, az élet, meg minden - ami máshová nem sorolható
 
 
Mi Pörög Nálad?
Aréna
Eddig 12853 hozzászólás | Létrehozta: nasty - 2006. szept 14. 06:11
Összesen: 9210 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...185
[23] Coooler
ma 13:50 #12853
Válasz Kinedobj (#12852) üzenetére
Én egyszer egy akcióban vettem meg az egész season pass-et, és így úgy gondolom megérte. Külön szerintem már nem éri meg.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[8] Kinedobj
ma 10:36 #12852
Srácok a Resi 7 első 2 DLC-jével játszott valaki megéri azokat megvenni?
tegnap 15:52 #12851
Válasz Gergo89 (#12850) üzenetére
A későbbiekben ez azért változni fog, de való igaz, az elején tényleg nincs benne sok akció.
I am such a B.A.
[3] Gergo89
tegnap 15:42 #12850
Válasz ne5h (#12849) üzenetére
Mint írtam 1 órát játszottam vele, ez alapján sétaszim.
tegnap 15:37 #12849
Válasz Gergo89 (#12846) üzenetére
Furcsa sétaszimnek nevezni, ahhoz képest, hogy elég komoly mennyiségű harc van benne.
I am such a B.A.
[38] Fórumozó
tegnap 15:18 #12848
Válasz multishoot (#12847) üzenetére
Az ACO meglepően stabilan futott nálam, a cirka 40 óra alatt 1x fagyott ki csúnyán. Glitch/ bug viszont volt benne rendesen...
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[43] multishoot
tegnap 0:04 #12847
Húha, ha lesz egy kis idom egy kort meg en is futnek, hogy elmondjam, miért jogos, amit irtok, de megis miért jo játék a Wolfi2! 😃

Ellenben ehhez a kurva Originshez jött ma valami frissítés, azóta egy félóra alatt vagy 4x fagyott le... Bazd meg, UBI, hogy nem tudtok programozni es annyira szeretném szeretni az uj AC-t, de nem hagyod...
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[3] Gergo89
tegnapelőtt 23:12 #12846
Hellblade - épp csak belekezdtem, 1 órát játszottam vele, de tetszik. Szinkronhangok mocskosul jók, és már most azt mondom magasan ez a legjobb sétaszimulátor amivel játszottam.
[38] Fórumozó
tegnapelőtt 21:35 #12845
Válasz Doom (#12843) üzenetére
Az elsőnél jobb, de ez még mindig nem tudja, hogy most akció, lopakodós, vagy túlélő horror akar lenni, így megint nem sikerült egyik se.
Nekem az open world rész / kratolgatnivaló gyűjtögetés ölte meg teljesen. De vannak benne beteg részek, amik jók.
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[27] katsazoli
tegnapelőtt 21:21 #12844
Válasz Fórumozó (#12842) üzenetére
Az elsőt tegnapelőtt fejeztem be, a második is ott csücsül a vinyón. Alig várom, hogy elkezdjem, csak backlog-ot irtok
Xbox live ID: Zolika21; Nintendo Switch friend code: SW-3998-8606-6572
[54] Doom
tegnapelőtt 21:03 #12843
Válasz Fórumozó (#12842) üzenetére
Jó volt?
PSN ID: TheDoom_HUN
[38] Fórumozó
tegnapelőtt 18:34 #12842
TEW2 befejezve. blöeh
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[3] Gergo89
tegnapelőtt 11:19 #12841
Get Even - Befejezve. Nem sokan múlott, hogy abbahagyjam. Még egy ilyen ordenáré fos játékmenet nincs még egy. Ott a cool cornergun, és arra ösztökél a játék, hogy ne használd, inkább kerüld ki a konfliktust, lopakodj. Eleve szerintem FPS nézetben mocsok szar a lopakodás játékokban, de itt egy minimálisan tapasztalt játékos ha ránéz a terepre, az ellenfelek, tereptárgyak elhelyezésére tisztán látszik, hogy ide gunfight illik, nem szaros lopakodás a bokrokban, beton tömb mögött. Amúgy is baromira hamar észrevesznek. Sztori jól fel van építve, de így végére érve még a fordulattal is olyan semmilyen sokszor látott családi dráma. Ami tényleg jó az a zene. De ennyi.
[69] zaz
tegnapelőtt 9:36 #12840
Válasz CJ NIN (#12835) üzenetére
' Szóval marad a taktika, hogy találsz valami jó helyet, ahova bekempelsz, és várod, hogy a síkhülye AI libasorban beálljon a fegyvered elé'

Konkrétan ez tolom Szégyenlem magam de tényleg nincs más megoldás. A 3. fokozaton játszom, de az olyan mint ha realistickon mennék!
Elképesztően elbarmolták a nehézséget. Mindennek ellenére bírom a játékot,de az is igaz ,hogy minden egyes indításnál úgy érzem mintha prosztata vizsgálatra mennék!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[16] Petreszku
tegnapelőtt 8:14 #12839
Válasz Doom (#12834) üzenetére
Normál nehézségen játszottam végéig, lopakodás hosszú távon tényleg kuka. Egészen a végéig gondolkodtam, hogy majd keményebb fokozaton is játszok vele. De az utolsó pálya végső harca ettől teljesen elvette a kedvem.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
tegnapelőtt 7:20 #12838
Válasz Fórumozó (#12836) üzenetére
Őszintén még nem próbáltam. Lassan a játék felénél vagyok, most már végignyomom így. Azért kösz a tippet, majd ránézek.
[8] CJ NIN
tegnapelőtt 2:18 #12837
Ránéztem erre az új Monster Hunter próbaverzióra, hát nem kellett volna... oké, hogy magasan van nálam a léc, de ez ekkor is legalja...
[38] Fórumozó
tegnapelőtt 1:21 #12836
Válasz Fletcher77 (#12833) üzenetére
A REmake-ben lehet állítani az irányítást, hogy ne a régi tankos legyen, hanem a DMC-s, azaz hogy amikor befutsz más kameraállásba, akkor sem őrül meg, ill. eleve arra fordul a kari, mint amerre húzod a kart. A Zeroban nincs ilyen?
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[8] CJ NIN
tegnapelőtt 1:08 #12835
Válasz Doom (#12834) üzenetére
Igen, sajnos a nehézség félrement, hogy most simán csak elmérték, vagy ezzel próbálnak jogosultságot adni a lopakodásnak, az igazából mindegy is. Én is lövöldözni akarok, mellé kihívást, de egyelőre nem annyira jön be. Még így is jó, és nem bántam meg a vételt, ajánlom másnak is a játékot, de inkább vissza léptek, mint előre.

A lopakodás teljesen elbarmolt, a harcok nagyobb részét ki lehet hagyni, a fejsze iszonyat OP (a heavy robotot kettővel kiszeded, és végtelen "lőszer" van belőle), miközben ha nem sunnyogsz, akkor rád jönnek harmincan, és ha nem figyelsz, akkor szarrá darálnak. Szóval marad a taktika, hogy találsz valami jó helyet, ahova bekempelsz, és várod, hogy a síkhülye AI libasorban beálljon a fegyvered elé. A tárgyalótermes pályán pl a gép nem tud felmenni a lépcsőn, sok helyen, ha van valami árok szerűség, akkor beülsz és onnan lövöldözöl, mert a gép lefagy és nem tudja mit kéne csinálni. Nem régen toltam végig a 2005-ös F.E.A.R.-t, százszor jobb benne az AI, mint akármelyik mostani FPS-ben (túlzás nélkül), de a lényeg persze úgy is a 4K.... Az összes pálya tele van szórva HP csomagokkal, többet kerülgeted őket, mint amennyi ládát egy Boderlands részben kinyitsz, ami talán azt jelentené, hogy valamiféle Doom-szerű, gyors, folyamatosan mozgó aréna harcot támogatnának a fejlesztők, ami egyszerűen nem működik. Egyrészt pl a Doomban van előnye a mozgásnak, itt nincs, futás közben is darabokra cincálnak, mindenbe beleakadsz, egy félméteres rohadt korláton nem tudsz átugrani, mert ezzel próbálnak értelmet adni a három elbaszott döcögősen működő upgrade-nek (amibe nem megyek bele, mert spoiler lehet), másrészt a karakter nem veszi fel automatikusan a cuccokat, rá kell menned a célkereszttel (néha pixelre pontosan), szóval ilyenkor érdekelne, hogy vajon miként működik a tesztelés egy ekkora játéknál? Mert, hogy a designer nem tolta végig a saját játékát, az hótziher, a többiek pedig nem szóltak neki, vagy nem mertek ellent mondani. PC-n valamivel biztos jobb a helyzet, mert:
a) a fejlövés iszonyat hasznos
b) van valamiféle stagger a játékban, vagyis, ha elsőnek találod el az ellenfelet, akkor nyert ügyed van, de ehhez egyrészt nem hátrány az egér (főleg ha valaki sose használ célzás rásegítést konzolon), másrészt, mint a tenyered, úgy kell megtanulni, hogy melyik ellenfél honnan jön.
De a kedvencem a gránát-indikátor, ami akkor jelez, hogy ha te előtte magadtól rávitted a célkeresztet a gránátra(!!!!!!!!!!!!!!), vagyis észrevetted, hogy az ellenfél dobja, reagáltál rá, megmutatod a játéknak, hogy hol van, akkor jelzi, hogy jobb lesz eltakarodni onnan. Nem létezik, hogy ezt nem valami céges bulin, félrészegen találta ki valaki, másvalaki pedig poénból rábólintott....

Újra: ezektől függetlenül is szórakoztató a cucc, csak kevesebb kapufa és sokkal jobb lehetett volna.
[54] Doom
dec 11., hétfő 23:33 #12834
Válasz multishoot (#12824) üzenetére
Szóval -

A nehézségi szint nagyon el van cseszve. A legkönnyebb tényleg nevetségesen könnyű, a soron következő fokozat viszont már ott szívatja az embert, ahol tudja. Csúnyán néz rád egy sima mezei katona, bevörösödik a képernyő, és már buktál is. A korábbi részekben nem volt ilyen idiótán megoldva, azért be tudtad saccolni hogy melyik ellen mekkorát sebez. Mintha végig 20/10 lenne az élet/pajzs, csak a játék tévesen mutatja mondjuk 100/100-nak. Ugyanazon a fokozaton szerintem ötször többször haltam meg a játék során, mint a két előzmény alatt összesen.
Persze lehet ezt okosan is, lopakodva játszani.. valameddig. A helyzet az, hogy én egy Wolfenstein-ben nem osonni és lopakodni akarok. Működött ez az első 3-4 katonáig, aztán valamelyik kiszúrt, jön a riadó, erősítés, mehetne a dara, csak épp ők darálnak le. Most vagy nekiállsz pásztázni a környéket, kiismerve hogy melyik épp merre járt, honnan-melyik vett észre, én erre alkalmanként max. háromszor voltam hajlandó, aztán maradt az elcseszett fedezékből fedezékbe menekülés, és onnan lövöldözés, pánikszerű EÜ csomaggyűjtés.. A lopakodás volt az előzményekben is 1-1 rövid szakaszon, aztán szépen visszazökkent a klasszikus darálós játékmenetbe - és márpedig a Wolf2 is ekképp volt promózva.
Aztán..
Hiába készült iD Tech 6 motorral, állítom hogy a tavalyi Doom, ami szintén ezt használja, szebb, és jobban kihasználja. (és hiába régebbi, stílusosabb volt a The New Order grafikája) Mintha ráhúztak volna valami halovány szürkés szűrőt, amitől épp csak reálisabb nem lett az összkép.
Továbbá..
Hibák tömkelege. Csak úgy álltam neki alapból, hogy telepítettem a frissítést, szóval nekem nem volt elszálló mentésem. Ettől függetlenül nem egyszer előfordult, hogy nem abban az állapotban töltötte vissza az állást, amiben elmentette - hasracsapok, ajtón bemész (100/200) fegyverhez van bőségesen lőszer, meg három gránát - játék ment, ajtó bezárul, felbukkan egy mini-boss. Buksz, semmi baj, legalább mire számíts - játék visszatölt, erre van 50% élet, 120% pajzs, egy tár lőszer, gránátok meg sehol, és most így indulj neki. Árnyékok sincsenek sokszor a toppon, volt hogy ahogy léptem előre, úgy "villództak". Egy későbbi pályán a helikopterek lefagytak az égben, ugyanitt pár percre rá hibaüzenettel ki is lépett a játék. És bár nem hiba, de veszettül hajtja a játék a Ps4-et, rohadt idegesítő volt KATT!
A társak.. na itt sikerült több szereplőt is elcseszni, de az újak közül Grace olyan szinten irritáló, hogy még Frau Engel is szimpatikusabbnak hat mellette, ami nem kis teljesítmény. Akkor a folyamatos káromkodás.. na nem vagyok én se egy matyóhímzés, de amit itt leművelnek, az már gáz. Mint sok mai vígjátékban, ahol a film 50%-át az teszi ki, hogy a szereplők a Motherfucker-t vegyítik az összes létező szóval. Na most itt két szó hangzik el félpercenként, az a motherfucker, meg a nazi. Kill the nazis! Yeah, kill the motherfucker nazis! Yeah kill the goddamn motherfucker nazis! Oké, szintén ellőtték az előzményekben, csak közel sem tolták túl ennyire a készítők. Zsibbasztott egy idő után.
Küldetések közt bolyongás a labirintus felépítésű tengeralattjárón? Bottal ütném azt a nyomorultat, aki szerint jó ötlet volt.

Amíg a régebbieknél "remélem még nincs vége" hangulatban égtem, addig itt a "mikor lesz már vége" volt az uralkodó érzés. Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe, elnézést a sok betűért.
PSN ID: TheDoom_HUN
dec 11., hétfő 22:02 #12833
Válasz Rick Dangerous (#12832) üzenetére
Az irányítás valóban tud furcsa lenni. Párszor én is összezavarodtam. Átszaladsz a következő helyiségbe és ott már a másik kameraálláshoz igazodik az irányítás is. Egyébként teljesen az 1992-es Alone in the dark jut eszembe ezekről a kamera beállításokról és úgy a játékról is. Aki nem ismeri itt belenézhet.
KATT!
dec 11., hétfő 21:48 #12832
Válasz Fletcher77 (#12831) üzenetére
RE4 elotti osszes resz jo, de az egy teljesen mas szint. Az Origins Collectionnek lehet adok majd egy eselyt a Zero miatt, azt meg nem jatszottam - bar tartok tole, hogy ma mar nem venne be a gyomrom azt az iranyitast es jatekmenetet.
I'm gonna kill you
dec 11., hétfő 20:28 #12831
Resident Evil Zero pörög most nálam. Nagyon klassz kis játék. Anno a negyedik résszel találkoztam először ami azonnal a kevencem lett. Sokan szidták hogy csak egy szimpla akciójáték és hogy már nem olyan mint a korábbi részek. Ezt csak most értettem meg hogy mire is céloztak. A R.E Zero teljesen más sebességű és stílusú játék. Nekem ez is meg a 4-5 is nagyon tetszik, függetlenül attól hogy különbözőek.
[38] Fórumozó
dec 11., hétfő 12:18 #12830
Válasz multishoot (#12826) üzenetére
Nalam siman az ev legrosszabb jateka, amivel jol szorakoztam.
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[54] Doom
dec 11., hétfő 11:02 #12829
Válasz multishoot (#12824) üzenetére
Majd otthon gépről részletesen-tételesen kifejtem, telefonról hosszú lenne..
PSN ID: TheDoom_HUN
[69] zaz
dec 11., hétfő 10:57 #12828
Válasz multishoot (#12826) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[43] multishoot
dec 11., hétfő 10:48 #12827
Válasz zaz (#12825) üzenetére
Igen... pedig kurva sokat segít néha a manuális mentés, csak vigyázz, mert tényleg bármikor lehet, még a halálod előtti pillanatban is, szóval nehogy elrontsd a szakaszt. 🙂
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[43] multishoot
dec 11., hétfő 10:46 #12826
AC Origins:

Vàó. Erősen meglepett, hisz a Black Flag óta nem játszottam AC jatekkal (de mar ezt is ugy tettem le, hogy soha többet, hiába játszottam mind vegig idáig).

Azonban erről nem tudok leszakadni. Tobb, mint 10 órám benne van és nagyon élvezem. Pedig tele van hibával, túlzott trendiséggel, lopkodásokkal (többnyire mondjuk saját háztájról) ... de mégis kib@szott SZÓRAKOZTATÓ.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[69] zaz
dec 11., hétfő 10:44 #12825
Válasz multishoot (#12823) üzenetére
'plusz bármikor lehet menteni.'
Akkor csak én szopatom magam a checkpointokkal?
Amúgy volt egy olyan érzésem ,hogy bármikor menthetek....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[43] multishoot
dec 11., hétfő 10:43 #12824
Amúgy mi a bajotok a Wolfi 2-vel? 😃 Nekem még jobban is tetszett, mint az Old Blood vagy New Order.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[43] multishoot
dec 11., hétfő 10:41 #12823
Válasz zaz (#12821) üzenetére
SPOILER

Jujj... ott már majdnem kettéharaptam kontrollert. De egyébként a hangtompítós pisztollyal egész sokszor, egész könnyen lehet osonni, plusz bármikor lehet menteni.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[8] CJ NIN
dec 11., hétfő 10:38 #12822
Válasz zaz (#12821) üzenetére
Elsőre nem feltétlenül egyértelmű, de a játék 90%-a megy lopakodással (helyenként futással). Én inkább csak darálnék, viszont baromi gyorsan kiszednek...
[69] zaz
dec 11., hétfő 10:22 #12821
Wolfenstein 2.
Tegnap 4 órát toltam, élvezem meg minden de valahogy nem hozza ugyanazt mint az első rész. Mintha nem pörögne...
Bemegyek egy pályára ami halál kicsi, ledarálok mindenkit 20 perc alatt és átvezető! (mondjuk az átvezetőket nagyon élvezem!)
Osonásra nincs sok lehetőség,mondjuk nem is nagyon hiányzik.

Spoiler!


A bíróságon mennyit szo**am! Atyaég!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[38] Fórumozó
dec 11., hétfő 0:31 #12820
Válasz Doom (#12819) üzenetére
Pont így voltam mindkét játékkal, igaz, se a Wolfit, se a SW2-t nem fejeztem be végül (előbbit glitch, utóbbit unalom miatt).
BSFCE nem volt rossz viszont!
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[54] Doom
dec 10., vasárnap 22:46 #12819
Wolfenstein 2: The New Colossus

Ugyan végigvittem, de rendkívül rossz volt vele játszani, már a későbbi story dlc-kre se vagyok kíváncsi, gyorsan eladtam a fenébe. Remélem a pár év múlva esedékes Wolfenstein 3 nem lesz ennyire elcseszett, mert a The New Order és a The Old Blood nagy kedvencem, ezért is volt ez ekkora érvágás.

Shadow Warrior 2

A Wolfenstein 2-vel ellentétben egyszer sem érte el, hogy bele akarjam vágni a tv-be a kontrollert, cserébe unalmas. Nagyon. A pályáknál teljesen olyan érzésem volt, (kiváltképp a futurisztikus városnál) mintha a különböző objektumokat csak úgy találomra dobálták volna össze. Az új "kommentátorunk" sem egy nagy eresztés, Hoji a poénos beszólásaival sokat dobott a hangulaton az előző részben. Öt vagy hat küldetést nyomtam le, de egyszerűen nem éreztem késztetést a folytatásra. Sajnálom, mert a 2013-as rész bejött, szerintem sokkal jobban egyben volt minden téren.

Bulletstorm - Full Clip Edition

Mikor Ps3-on játszottam, nem voltam tőle elájulva, most meg egyből lenyomtam a második fejezet közepéig, persze ezúttal kimondottan a látványos kivégzés kombókra utazok. Amúgy teljesen jól néz ki.
PSN ID: TheDoom_HUN
dec 10., vasárnap 20:56 #12818
Válasz Fórumozó (#12816) üzenetére
A Planet of the Apes tesztbol en azt vontam le, hogy neha jatek se kell a jatekhoz
I'm gonna kill you
dec 10., vasárnap 20:55 #12817
Válasz Doom (#12813) üzenetére
Muchas gracias!
Ma is tanultam valamit
I'm gonna kill you
[38] Fórumozó
dec 10., vasárnap 19:51 #12816
Válasz nasty (#12815) üzenetére
Igaziból gép se kell a játékhoz, elég pár thumbnail a Google képkeresőben.
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[25] nasty
dec 10., vasárnap 19:46 #12815
Válasz Fórumozó (#12814) üzenetére
Nem vennék egy új játékot sem, de azért mindenbe belekotnyeleskednék, miközben 6-7 éves játékok achijait maxolnám ki, mert az az igazi fun.
várjál !!!!!!!!!!!!!!! jól olvasok ? a nintyisek mágján fognak elégedni
[38] Fórumozó
dec 10., vasárnap 19:41 #12814
Válasz nasty (#12810) üzenetére
Áh, ha igazi arc lennék, előfizetnék Plusra, megvárnám, míg ingyen adják, majd lemondanám a Plust, hogy csak ilyen sz*rok jönnek!
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[54] Doom
dec 10., vasárnap 19:36 #12813
Válasz Rick Dangerous (#12811) üzenetére
Games with Gold és Xbox Game Pass.
PSN ID: TheDoom_HUN
[3] dracoo
dec 10., vasárnap 19:36 #12812
Válasz Rick Dangerous (#12811) üzenetére
Xbox vonalon keresgélj.
"If I could start again a million miles away, I'd keep myself, I'd find a way" ~NIN
dec 10., vasárnap 19:14 #12811
Válasz nasty (#12810) üzenetére
Bakker, fogalmam sincs, mirol beszelsz, de meg a guglinak se!

GWG: Gemeinnützige Wohnungsgesellschaft der Stadt Linz GmbH

XGP: Xanthogranulomatous pyelonephritis (XGP), first described by Schlagenhaufer in 1916, is a rare, serious, chronic inflammatory disorder of the kidney

De tenyleg, mik ezek a roviditesek?
I'm gonna kill you
[25] nasty
dec 10., vasárnap 18:55 #12810
Válasz Rick Dangerous (#12809) üzenetére
Mert hülye és nem várja meg GWGbe vagy XGPbe őket. mint az igazi arcok!
várjál !!!!!!!!!!!!!!! jól olvasok ? a nintyisek mágján fognak elégedni
dec 10., vasárnap 17:39 #12809
Válasz Fórumozó (#12808) üzenetére
Mostanaban nincs szerencsed az uj megjelenesekkel - az alapjan legalabbis, ahogy leirod oket. Meg szerencse, hogy nekem fenyev hosszusagu backlogom van, nem kell farasztanom magamat a sok mediocore cuccal, ami az utobbi hetekben kijott.
I'm gonna kill you
[38] Fórumozó
dec 10., vasárnap 17:24 #12808
Válasz Fórumozó (#12806) üzenetére
Háát. Nem. Nehéz komolyan venni egy olyan játékot, ahol a főszereplő úgy van animálva, mint akinek fosnia kell, de nem talál wc-t. Meg a játék első 3 óráját konkrétan pont az előző részben már láttam.
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[16] Petreszku
dec 10., vasárnap 12:39 #12807
Sky Force Reloaded (PS4), nagyon élvezetes lövölde. Felén túl már normál fokozaton sem egyszerű a pecsétek gyűjtögetése.
GT Sport, masszív gyakorolgatás, minimális segítség beállítása mellett.
"Emberi törvény kibirni mindent és menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek remények és csodák." (Hemingway)
[38] Fórumozó
dec 10., vasárnap 10:47 #12806
GT Sport: casual vezetgetes
Dirt 4: casual rallizgatas
Bloodborne: kis pvp, meg segitsegnek bemegyek par boss ellen.
Es most TEW2 melle. Hatha jobb lesz mint az elso.
I've come up with a new recipeeeeeaaaaayyeeaaaah
[11] AttisHUN
dec 10., vasárnap 9:09 #12805
Project Cars:GOTY,Infamous
Ami nem öl meg,az meger?sít.
[54] Doom
dec 09., szombat 21:00 #12804
Válasz Orichalcos (#12803) üzenetére
Olvastam, de annyira lazák ezek a kapcsok, hogy szerintem aki előállt ezzel a teóriával, többet agyalhatott a dolgon, mint az id-nál eddig bárki más.
PSN ID: TheDoom_HUN
Összesen: 9210 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...185
A témát indította
nasty
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!