Gamerek egymás közt
Kötetlen játékcsevej - a videojátékokról általában
 
 
Playstation Pub
Gamerek egymás közt
Eddig 207116 hozzászólás | Létrehozta: hzx - 2006. Sep 13. 12:57
Összesen: 122916 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...2459
[41] Đoma
tegnap 21:13 #207116
Nálam is lement a TLoU2

Huh.. Hat emeszteni kell. Nagyon eros a jatek, es ezt szerintem mindenkinek at kell elni! Imadtam!
[9] Gergo89
tegnap 20:21 #207115
Válasz backstab (#207114) üzenetére
Mondjuk nem bánnám, ha a Valhalla térképe ennél sokkal kisebb lenne. Szerintem tök értelmetlen volt ekkorára megcsinálni, hiába a temérdek tennivaló, ha azok folyamatosan ismétlődnek. Barlang, banditatáborok kipucolása, alfa állatok kinyírása, víz alatti kincsek megszerzése, sírhelyek teljesítése. Questek jelentős része meg ezekhez van hozzárendelve. Így nekem még rengeteg kérdőjel maradt, de zéró késztetést érzek, hogy mind megcsináljam, mivel már amúgy sem tudnak meglepni. Amit még nagyon szeretnék, hogy sokkal változatosabbak legyenek a városok, falvak, meg jobban elkülönüljenek egymástól a helyszínek. Odysseyben, főleg a végére már minden tök ugyanolyannak tűnt, és a sok quick travel végett már meg sem tudtam mondani, hol is játék éppen. Mondjuk ez nem tudom mennyire várható el pont a Valhallától, ami többnyire havas, zord tájakon fog játszódani.
Ettől függetlenül baromira élveztem a játékot. Vinném is már tovább a dlc-ket, de majd csak olcsón, illetve az Origins sztorijára is nagyon kíváncsi vagyok. Viszont itt van mindjárt a Ghost of Tsushima, ami szintén open world játék lesz.
2018-ban olyan játékok voltak, mint az RDR2, God of War, Spyro Trilogy, ezek azért nekem jóval jobban tetszettek.
[33] backstab
tegnap 19:48 #207114
Válasz Gergo89 (#207113) üzenetére
Én úgy 120 óra és 100%-os térkép után kezdtem kétségbeesni, hogy még mindig jönnek hozzá új küldetések, még mindig, még mindig...
Engem nem érdekel, hogy "Ubisoft: The Game", hogy túl nagy a térkép, nem kell lopakodni, meg a többi siránkozás. Számomra a 2018-as év legjobb játéka volt, és sikerült az örökös TOP10-embe is beverekednie magát. Ha a Valhalla csak fele ilyen jó lesz, már akkor is boldog leszek vele.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[9] Gergo89
tegnap 19:32 #207113
80 óra után a platina trófeát is megkaptam az AC dyssey-ben. Még pár questet megcsinálok, aztán pihentetem és majd valamikor a dlc-vel folytatom. Erősen gondolkodom, hogy a későbbiekben megveszem az Originst is.
tegnap 12:08 #207112
Na a TLoU2 befejezve.

SPOILER(mentesen próbálom, de becsúszhat célzás szinten)

Eléggé vegyes élmény volt minden szempontból.

A felépítés előnyére változott azzal, hogy kinyílt, tök jó közelebbről megismerni, megélni a világot, ám ezzel elveszett az első rész feszessége. Persze lehet célirányosan játszani, ha valakit nem érdekelnek a plusz kis sztorik és szakaszok, csak nem éri meg, mert a játékos azzal lesz "büntetve", hogy a későbbi progressziónál fontos eszközöktől / fejlesztésektől esik el. Meg tényleg érdekes részleteket, kis emberi sztorikat, sorsokat lehet közben megismerni.

A harcolós szituációk is szépen kinyílnak idővel (a játék már talán túl erőszakosan is tolja az elején a képedbe, hogy "nézd, itt és itt is elmehetsz"), ami idővel meg a játék hossza miatt inkább teher. Legalábbis én a végére már haladtam volna, ahogyan lehetett. Szeretem a tartalmas, hosszú játékokat, de ez már nagyon a ló túloldala volt, olyannyira, hogy a végére már inkább letudni akartam és ez valahogy ki is rántott a beleélésből. Mert idővel, lévén mégis csak egy akciójáték, olyan sok újdonságot már nem tudott a második felére mutatni.

Abszolút személyes, de nekem nem tetszett: mint oly sok AAA cím esetében, itt is sokszor szitutól függően erőltetik rám a szabályokat. Egyes járművekre nem mászhatok fel, miközben az előző ugyanolyanra fel tudtam kapaszkodni. Amikor kapok egy végtelen lőszeres fegyvert, vagy amikor nem vehetem elő a fegyvert, már tudom, hogy ez egy szkriptelt rész, ami nem baj, de ezzel előre lelövik a poént. Nem szeretem, amikor a rendező nem enged meg bizonyos dolgokat, mert nem lesz jó a felvétel. De ez én vagyok, erősen zárójeles meglátás.

Ami a tálalást illeti, voltak kifejezetten szemkápráztató szakaszok és nagyrészt minden részletes, igényes, pár dolog meg kifejezetten nem volt mutatós (a nagyobb méretű, mozgó vízfelületek). Ami nekem szemet szúrt, hogy minden próbálkozás ellenére túl statikus és fakó az egész, bár utóbbi inkább a történetvezetés számlájára írható, és talán nem is lehet valid kritika, lévén életszerű helyszínekről beszélünk. Az első rész mégis kalandosabbnak hatott. A képi világával mindössze csak párszor tudott úgy fejbe kólintani, mint az első, mentségére legyen azért mondva, hogy azóta sok víz lefolyt a Dunán, számos igen látványos játékhoz lehetett azóta szerencsém. Összességében azért bátran mondhatom, hogy rettentő szép és tele van sok apró figyelmességgel.

Teljesen szubjektív, de az első rész még pont jól lavírozott az akció és a horror határmezsgyéjén. Itt egy-két szakaszon, de egy részen biztosan nagyon túltolta, nekem ez a Dead Space szint sok volt, mivel alapvetően nem vagyok horror-rajongó. A döntést amúgy megértem és összességében nagyon is passzolt a történetbe, jót tett a változatosságnak és valószínűleg előbb fog beugrani a játékról, mint a sokadik harcok.

A sztori egyes csavarjai, döntései is érdekesek, és értem, hogy nagyon bátor, merész húzásokra szükség is volt, csak ez szerintem nem feltétlenül szerencsés egy olyan médiumban, ahol az élmény befogadójának valahol rá kell hangolódnia a karakterekre. Nálam inkább csak rezgett a léc, egyes karakterek jobban a helyükre kerültek és abszolút adom a jellemfejlődést, viszont egyes döntéseket kevésbé. És jobban örültem volna, ha a nagy egészben kevéssé szerepet játszó, ám jellemben sokat számító szitukban teret hagytak volna a játékosnak, hogy maga döntse el, tesz vagy nem tesz valamit, vagy máshogyan cselekszik.

Nekem túl sok volt hosszban és túl kevés történetben. Különösen az érdekes, hogy mennyire a bosszúra volt kihegyezve. Amúgy bejönnek a bosszúról szóló történetek, sok érsekesség jön ki a különböző karakterjellemekből, ez itt is működött. Mindössze egy rég várt folytatásnál érzem ezt kevésnek. Igen, többet tudunk a világról, a különböző világnézetekről, amelyek köré a karakterek csoportosulnak. Azonban az első rész fő szálának mindössze érzelmi alapozáshoz történő felhasználását, majd azt, hogy egy ennyire... snassz alaptörténetet kapunk, legyen akármilyen okosan felépítve és érthető és életszerűen fejlődő karakterekkel feltöltve, nehezen értem. Bár rá lehet fogni, hogy ez ezért The Last of Us Part II és nem The Last of Us 2. Talán tévesek voltak az elvárásaim, vagy legalábbis mást szerettem volna látni.


Összességében inkább pozitív élmény volt, de semmi nem tudna rávenni, hogy ezen még egyszer valaha átmenjek. Ritka igényes meg minden, lelkileg is többet kaptam, mint amit a médiumtól úgy általában elvárhat az ember. Elégedett vagyok, mindössze nem maradéktalanul.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[33] Krisz576
tegnap 10:50 #207111
Days Gone pipa

Amit lehet megszereztem benne, megmentettem a világot, kiirtottam minden gonoszt, és hiper-rambóvá tuningoltam magam.
A végén már a durvább nehézségű polgáröröket egyszer 0 munícióval intéztem el, mert lusta voltam visszamenni a motoromhoz, csak aztán jött ráadásnak egy fertőzött medve , de azzal is elbántam.

Amilyen nehéz volt először (ráadásul Hardon kezdtem), és már egy-egy korcs is ijesztően nehéz volt, egy medve PLÁNE, a végére már egyhangú lett (30-40 óra után), és már csak a hordák és a sztori érdekelt, meg hogy mindent kimaxoljak. Mindent kinyírtam, ami az utamba került. Szerintem simán 60+ órás játék.

Lehet nem lesz top klasszikus, de abszolút jól szórakoztam vele, szóval vehetem a kedvenceim közé, hiszen nagyon összetett és tele van kihívással. A sztori is rendben van, tulajdonképpen egész kerek lett, és benne van minden, ami egy zombis világban létezhet. Deacon amúgy jófej, és egy durva harcos. A sztori során sokmindent megtudunk róla.

Fontos, hogy rengeteg órát beleöljünk, és megszerezzük a Nero fecskendőket, mert nagyon meghálálja magát.
Fiissitett formájában én egy 8.5-öt szabnék ki rá.
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[33] Krisz576
tegnapelőtt 14:36 #207110
8K / HDMI 2.1 gaming

Nemrég mutattam hogyan skáláz fel egy komolyabb 4K TV 1080p anyagot (egy példa rá blogomban Bluray-nél KATT!) , így 1080p/1440p 120 Hz tudású TV is "pótolhat" 4K120-at egy darabig (nextgen)

Most megmutatom (egy MM-ben lefotózva) hogyan skáláz fel 4K anyagot egy modern 8K QLED (75Q950T). Engem a Sony X-Reality feature-jére emlékeztet, csak itt már eleve 4x több pixelünk van feljavításhoz KATT!
(Persze a fotót demóról lőttem, de optikai feljavítás tényleg létezik.)

Nekem elsősorban emiatt lenne érdekes nagy méretben egy 8K TV, a tűéles 4K-hoz, de aki 1-1.5 méterről játszik 55-ösön, annak is érdekes lehet.
A csávó itt egy Q800T-t tesztel XOneX-el, és pixelszintig beközelít:
Battlefield V, Metro Exodus és Forza Horizon 4 KATT!

A PS5 / Series X meg amúgy állítólag 8K-t is tudnak majd.
"Badarság!" - mondják sokan, de skálázott 8K-t (pl. 2880p) szerintem tudhat majd 30FPS-el néhány játék.

(Ugyanakkor idén senkinek sem ajánlanék még 8K TV-t, igazából HDMI 2.1-essel is várnék 2021-ig...)
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
tegnapelőtt 13:44 #207109
Válasz Krisz576 (#207108) üzenetére
Kb az a szint, igen.
[33] Krisz576
tegnapelőtt 13:12 #207108
Válasz unknown soldier (#207107) üzenetére
Kojima játékai tele vannak ilyen klafa megoldásokkal
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
tegnapelőtt 11:20 #207107
Válasz sQr (#207095) üzenetére
Most néztem két youtube vidit, ahol láttam én is pár dolgot, ami nem is tűnt fel játék közben:

- a friss, meleg vér megolvasztja a havat
- a hátizsák nem vízálló, ha vízbe mész vele és utána előveszel egy tárgyat, az is vizes lesz
- poros padló feltakarítható, ha végig kúszol rajta
- a kutyák reagálnak, ha megölöd a gazdijukat
- üveggel arcon hajított ellenfél bőrében benne maradnak a szilánkok
[40] Rewmac
tegnapelőtt 7:03 #207106
Azért látom a törzsmag mellett még mindig divat "Ha neked nem tetszik ami az enyém vagy nekem akkor te egy xyzshj vagy" Azt hittem ezen legalább itt túlléptünk ha világ sosem fog
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[33] Krisz576
Jul 03., Friday 21:39 #207105
Válasz backstab (#207102) üzenetére
Uff, az kellemetlen, pláne ha film vagy játék közben van áramszünet
De legalább rövid, bár nem tudom a berendezéseknek mennyire tesz jót. A Sony LED-em egyszer durcás volt 20-30 percig, mikor áramszünet kikapcsolta. Nem tudtam visszakapcsolni..
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[36] kiső
Jul 03., Friday 20:37 #207104
Válasz zaz (#207101) üzenetére
Ezen nem veszünk össze, bár nálam az első az platina. Ennél kérdéses a befejezés is.
[36] kiső
Jul 03., Friday 20:35 #207103
Válasz sQr (#207100) üzenetére
A pályatervezés, a környezet, technikai megvalósítás, az ellenfelek, és a hangulat. Az akció az talán jobb, legalábbis bővítették a "parry"-val, amit nem mindig vesz be.
[33] backstab
Jul 03., Friday 20:24 #207102
Válasz Krisz576 (#207098) üzenetére
Én is nagyon szeretném élvezni a Rest mód örömeit, de sajna ebben a hülye faluban hetente minimum egyszer van egy rövidebb áramszünet, és rendszeresen arra értem haza, hogy a PS4 sivalkodik: nem rendeltetésszerűen állítottam le a gépet, ez adatvesztéssel járhat, akarom-e, hogy kijavítsa a külső HDD-t, stb. Sajna ezért az új generáció multitasking-szolgáltatásai is ki fognak nálam esni.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[73] zaz
Jul 03., Friday 19:52 #207101
Válasz kiső (#207099) üzenetére
Az első egy hulladék,a másodikba beletoltam vagy 8 órát!😂
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
moderator sQr
Jul 03., Friday 19:27 #207100
Válasz kiső (#207099) üzenetére
Ohh. Mi a gond vele? : O
Twitter: sequeeer
[36] kiső
Jul 03., Friday 19:22 #207099
Mekkora mázlim volt, hogy nem vettem meg az elején, ahogy terveztem, a Surge 2.-t. Ez valami rettenet! Hogy lehetett ezt elkúrni, a maga módján, fasza első rész után! Érthetetlen. Ráadásul törik a kép szinte állandóan, mint a porcelán.
[33] Krisz576
Jul 03., Friday 17:28 #207098
Hálás köszönet, amiért rábeszéltetek a Rest mode-ra!
Durván kényelmes azonnal(!) onnan folytatni a Days Gone-t, ahol abbahagytam
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[10] Zargul
Jul 03., Friday 7:54 #207097
Válasz sQr (#207095) üzenetére
Jaja, ezek az apróságok baromi jók! A magasból a másikra ugrás mondjuk még pont nem sikerült nekem, mert hiába voltam fölötte mégis csak mögé/mellé ugrott és mindig ott fulladt káoszba a gondosan felépitett akcióm de sejtettem hogy létezik. Amugy a magasban ahogy Abby dülleszti a szemét az külön vicces.
A gore vonallal egyébként elég jól lehet...khm...szórakozni, egy egy jól sikerült encounter után körül szoktam nézni a helyszinen.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[40] Rewmac
Jul 03., Friday 7:50 #207096
Válasz zaz (#207079) üzenetére
Ezért jó, hogy én nem olvasom gamer médiát meg youtubeozok annyit. Én egy videót néztem meg erről a játékról meg tudtam, hogy jön előtte csak annyit, hogy jah lesz. Megláttam, tetszett. Nem tudtam semmiről konkrétan. 1-2 napja játszottam amikor valahogyan itt szóba került a rinyálás a neten újabb felvonása. Akkor felmentem a metacriticre aztán pislogtam, hogy itt tart a világ? Mindig elszörnyülködöm.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
moderator sQr
Jul 02., Thursday 21:52 #207095
Válasz Zargul (#207092) üzenetére
Nekem éppen lepörgött a New Game+ stáblista is. Ezúttal valamivel több, mint 22 óra volt. Könnyű fokozaton, agresszívebb, gyakran tűzharcba torkolló lopakodással hogy a másik oldala is meglegyen az élménynek. Sikerült összeszedni a kimaradt dolgokat. Ott a Platinum trófea. Kikerülhet a lemez a gépből.

Amúgy rengeteg apróságra csak most lettem figyelmes, mert nem csak lopakodtam és harc közben is ráértem fotózni. Spoilermentes, maximum morbid. Csak érdekességek.

- rá lehet ugrani az ellenfélre levegőből és leteríteni, vagy leszúrni
- hátra is lehet vetődni és onnan tüzelni, mint ahogy bármelyik irányba megtehetjük
- ha közelharci fegyverrel egy ütésből fejre megyünk, néha kirepül pár fog is
- a fejbe lőtt ellenfél néhány agyvelő darabot is a falon hagyhat...
- a vér egyébként is túlságosan realisztikusan csapódik, folyik, itat át dolgokat
- az utolsó életben hagyott ellenfél frakciótól függően reagál a helyzetre
- az utolsó területen a fogva tartott clickereket szabadon lehet engedni. Jó buli.
- a shotgun tölténytáskájában valóban olyan töltények látszanak, mint ami nálunk van
- ha a karakterünk mellkasig vizes, de megtörli az arcát, akkor az arca is vizes lesz
- hasonlóan működik vérrel is, otthagyja a kéznyomát arcon / gázmaszkon
- a tériszonyos karakterrel ha magasról lenézünk, szédülni kezd...
- Ellie néha visszasimítja a kilógó tincset a füle mögé, ami realisztikusan viselkedik

Biztos rengeteg van még. Hirtelen eszek jutottak eszembe, amikre felfigyeltem.
Twitter: sequeeer
[38] Fieldtom
Jul 02., Thursday 21:50 #207094
Válasz Gmer81 (#207091) üzenetére
Na, szuper!
Tartson ki sokáig!
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[23] bandee23
Jul 02., Thursday 21:10 #207093
KATT!

Japán kardforgatók véleménye a Ghost of Tsushima-ról. Nem tudom volt-e már.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[10] Zargul
Jul 02., Thursday 20:08 #207092
Válasz kiső (#207082) üzenetére
Nálam egy két encounternél volt olyan pont amikor már szétfeszitett a sztori, annyira kiváncsi voltam és haladni akartam. De aztán türelemmel álltam hozzá és megérte, minden cseppjét kiélveztem. Minden helyszin aprolékosan felépitett, hosszu de nem monoton vagy gagyi. Érdemes futni vele még egy kört igy hogy ismered a sztorit és nem hajt semmi elöre.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[23] Gmer81
Jul 02., Thursday 19:42 #207091
Válasz TUKOSZ (#207050) üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni, thermal grizzlyt találtam, de aeronautot, aminek elvben gyengébb, mint a másik, de jóval halkabb full hdban, 4kban se vészes már.
Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált
[33] Krisz576
Jul 02., Thursday 16:48 #207090
Amúgy mennyivel jobb a 4K, mint az 1080p egy komoly TV-n? Kell majd új HDMI 2.1 TV PS5-höz?
(Ez nem PS4 vs Pro összevetés.)

Múltkor pont azt vizsgáltam meg Days Gone-nál, hogy mennyivel jobb 4K kimenet Pro-ról, mintha 1080p-t küldök + a Sony LED-em (ZD9) felskálázza 4K-ra, bevetve X-Reality Creationt.
Ez a teljes jelenet: KATT!
És beközelítve ez lett a különbség a két verzió közt KATT!
(A bal oldali fotó sajnos interferál, élőben nem).

A jobb oldali (4K jel) tisztább, de nem annyival jobb. (Persze Pro-n eleve jobbak a textúrák tudom, de 4K TV-nél nem engedi a supersampling opciót, csak FHD TV-n).

Engem az érdekelt, hogy az 1080p 120Hz mennyire hasonlít majd 4K 120-ra (PS5). Úgy látom eléggé, és 1080p120Hz-et sok mai TV tud, egyesek 1440p 120Hz-et is (pl. XF90, Q85R)

Ha tehát van egy komolyabb jelfeldolgozórendszerű TV-nk 1080p120 vagy pláne 1440p120 tudással, nem kell feltétlenül új TV PS5-höz a 4K 120 miatt, mert előbbiekkel hasonlóan jó képet kaphatunk.
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[1] TUKOSZ
Jul 02., Thursday 16:44 #207089
Válasz Krisz576 (#207088) üzenetére
Nem, nem az
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[33] Krisz576
Jul 02., Thursday 16:30 #207088
Válasz TUKOSZ (#207085) üzenetére
Túlzás
Tavaly ősszel a Megablogom 4. részében a GT Sportot is kiveséztem KATT!
Sony LED-en (ZD9) és Pana OLED-en (FZ800) is tök szép a sima verzió is 1080p RGB HDR-el, és ugyanúgy 60 FPS.

A Pro-hoz képest persze lágyabb (pláne sidebyside) és nyilván már a Pro-hoz szoktam, de nem "akkora" a szakadék.
A lényeg: "jó TV"
Itt lejjebb a HZD fotóknál mutattam hogyan skáláz fel pl. a Pana OLED-em 1080p-t 4K-ra Gamer módban KATT!
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[5] xanax
Jul 02., Thursday 16:10 #207087
Válasz sQr (#207084) üzenetére
Szerintem egyáltalán nem sok és pont a második fele még erősebb is. A koncepció is nagyon jó. Hogy sok embernek nem tetszik ez, vagy unalmasnak / hosszúnak találják a második felét (inkább azt mondanám, nincs kedvük hozzá), az kizárólag a történetből fakad és nem a játékelem blokkokból, nagyon erős a második fele szerintem - ezt a koncepciót olyan játék folytatására lett ráhúzva, amit a szereplők - pontosabban a rajongók - nem bírnak el.
[36] kiső
Jul 02., Thursday 15:56 #207086
Válasz sQr (#207084) üzenetére
Nem igazán akarok róla már beszélni, mert csak a negatívumokat mantráznám, pedig a játék alapvetően nagyon jó. Sajnos az ND bizonyos részekben megmérettetett, és könnyűnek találtatott.
Nagyon remélem, hogy a következő akciójátékukban, amiben egy "szadista degenerált tömeggyilkost" alakitunk megint, nem nőket, esetleg gyereket raknak be, mert akkor részemről messzire kerülöm. Persze kölyökróka vagy tatu jöhet, azzal nincs gond.
[1] TUKOSZ
Jul 02., Thursday 15:43 #207085
Válasz Krisz576 (#207081) üzenetére
Berakod a GT Sportot a sima PS4-be,majd átrakod a Pro-ba, onnantól kezdve,nem fogod szeretni a sima verziót....
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
moderator sQr
Jul 02., Thursday 15:31 #207084
Válasz kiső (#207082) üzenetére
Érdekelne a véleményed. Ha van kedved írni pár sort: KATT!

Már csak az megérdemelne egy beszélgetést, hogy miért érzik néhányan soknak a 30 órás narratív vezérelte kalandot, miközben úszunk a 100+ órás üres open-world anyagokban. : ]
Twitter: sequeeer
[23] bandee23
Jul 02., Thursday 15:11 #207083
Válasz Tom (#206978) üzenetére
Kösz ezt nem tudtam. Eddig pont mindig találtam annyi ammot amennyi kellett. Csontra ki van számolva, hogy ha bénázok akkor is van elég.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[36] kiső
Jul 02., Thursday 15:10 #207082
Válasz Matild (#207076) üzenetére
Én aludtam rá pár napot és már tisztábban látom. Egy hihetetlenül jó játék, de sajnos vannak hibái számomra. Először is, hogy túl hosszú, valamint teljesen érthetetlenül gusztustalanul erőszakos.
Nehéz fokozaton 31 óra volt, úgy, hogy az első húsz órában majdnem minden bokor alá benéztem. Sajnos onnantól egyre jobban esett az érdeklődésem, és az utolsó órákban, férfiasan bevallom, levettem könnyűre, majd a legutolsó jelenetben pedig a legkönnyebbre.
Ha lett volna olyan opció, hogy csak csettints és túl vagy rajta, akkor azt választottam volna, mert az nem volt méltó a teljes játékra. Nem is értem, a Sony hogy a picsába engedte meg ezt. Ha nem lett volna az az egy másodperces bevágás a teraszon ücsörgőről, akkor kivágtam volna a lemezt az ablakon. Komolyan.
[33] Krisz576
Jul 02., Thursday 15:04 #207081
Válasz soliduss (#207071) üzenetére
Ilyet is néztem, jó kis masina a PS4

Talán egyeseknek furi pont tőlem hallani, de én sokáig elégedett voltam a "szimpla" PS4-el is, persze jó TV-vel és megfelelő beállítással
1080p RGB (+HDR) mind a mai napig szép. Jobb TV-k úgyis felskálázzák 4K-ra. A gyönyörű színeket meg a TV adja, Pro nem jobb benne, mint sima PS4
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
moderator sQr
Jul 02., Thursday 14:51 #207080
Válasz zaz (#207079) üzenetére
Ezt akartam írni, hogy a szivárgások utáni gondolatait meghallgattam a csapatnak és nagyon meglepett volna, ha nem áll ki mellette. [ 6/10-et adott rá egyébként ]
Twitter: sequeeer
[73] zaz
Jul 02., Thursday 14:46 #207079
Válasz Matild (#207076) üzenetére
Kedvelem Joe-t de ő már a szivárogtatásoknál eldöntötte,hogy utálni fogja. Hisztizik.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Jul 02., Thursday 14:44 #207078
Válasz Rewmac (#207053) üzenetére
13...13.
Eddig...de már hiányzik,szóval lassan visszatérek.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[8] CJ NIN
Jul 02., Thursday 14:44 #207077
Válasz ne5h (#207057) üzenetére
Nem néztem meg, de nekem se adta a sztori.
Túl hosszú, sok az ellenszenves, érdektelen karakter, darabolt, hatásvadász, próbál manipulatív lenne, logikátlan dolgokat csinálnak a szereplők, és a sztorinak sok helyen alátesz a gameplay.
Nem bántam meg a premier vételt, de a történet nem lett az igazi.
[31] Matild
Jul 02., Thursday 14:42 #207076
Srácok kint az Angry Joe-féle TLOU2 teszt is: KATT!
Full spoileres úgyhogy rá se nézek, de a pontot a végén látom, aki nem hány a stílusától és nem átall egy hosszú videót megnézni, annak kíváncsi lennék a véleményére, hogy mennyire helytálló is ez.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Jul 02., Thursday 14:33 #207075
Válasz sQr (#207074) üzenetére
Soon...
I am such a B.A.
moderator sQr
Jul 02., Thursday 14:30 #207074
Válasz ne5h (#207073) üzenetére
Arról most csak szívesen hallgatnálak órákat. : P
Twitter: sequeeer
Jul 02., Thursday 14:26 #207073
Válasz sQr (#207072) üzenetére
Én most egy teljesen másik játékról tudnék órákat beszélni.
I am such a B.A.
moderator sQr
Jul 02., Thursday 14:01 #207072
Válasz ne5h (#207069) üzenetére
Csak ez alapján a videó alapján tudnék most újabb pár órát beszélni a játékról. : ]
Twitter: sequeeer
[48] soliduss
Jul 02., Thursday 13:44 #207071
Válasz Krisz576 (#207063) üzenetére
KATT!

Azért a old ps4 vs Ps4 pro is megér egy misét....minden egyes erőforrást kifacsartak a régi gépekből is.
[9] Gergo89
Jul 02., Thursday 13:42 #207070
Válasz Rewmac (#207058) üzenetére
Nekem pont az a rész volt a kedvencem az egész játékból.
A legrosszabb meg a Santa Barbara, azt már rohadtul untam.
Jul 02., Thursday 13:30 #207069
Válasz sQr (#207065) üzenetére
Pont ezért osztottam meg DeMod videóját. Szerintem nagyon jól felépített és teljesen érthető pontokat hozott fel a játékkal szemben, amikkel egyet is tudok érteni. Nyilván a "disaster" és hasonló catchphrase-ek kellenek a kattintás miatt, de ettől még a videó tartalma jól közelíti meg a témát, nincsenek benne túlkapások.
I am such a B.A.
[33] Krisz576
Jul 02., Thursday 13:28 #207068
Válasz ne5h (#207064) üzenetére
Bakker, igen, erre, köszi
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[33] Krisz576
Jul 02., Thursday 13:27 #207067
Válasz ne5h (#207062) üzenetére
Ez a legjobb hozzáállás.
Hosszú hetek óta a csapból is a TLOU2 folyik, soha nem láttam más stuffot ennyit reklámozni, tehát akkor is rengeteg infót tudtam meg róla, ha nem akartam. Itt is jópár beszámoló részletet kaptam el, szóval már most előre is leszögezhetem magamban, hogy ez egy nagyon igényes Komoly munka az ND-től, amit vétek lenne kihagyni!
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
Összesen: 122916 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...2459
A témát indította
hzx
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!