Kultúra
Könyv, mozi, zene, és a többi...
 
 
Filmek
Kultúra
Eddig 39252 hozzászólás | Létrehozta: Zehy - 2006. Sep 13. 10:55
Összesen: 30570 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...612
[11] Wallace
tegnap 21:36 #39252
Válasz multishoot (#39249) üzenetére
Ezt a filmet kerulgetem vagy 5 eve. Ra kene lassan menni.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
tegnap 13:37 #39251
Válasz armi (#39250) üzenetére
Egyedül szerintem kijöttem volna a teremből..emlékszem a trailerre,amit anno tv-ben nyomtak,az a jelenet volt,amikor feláll a kisgyerek(kb kékre festett arccal)a csaj ágya mellett,már akkor sejtettem,hogy nem lesz gyerekjáték a film.
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[31] armi
tegnap 13:22 #39250
Válasz xXwilliamsXx (#39247) üzenetére
Én délután 15:30-as előadásra mentem CC-be egyedül és senki nem volt rajtam kívül a teremben Valahol van is róla egy film előtti videóm, de akkor még ilyen 1MP-s kamera volt a mobilomban, nem egy nagy élmény, de maga a szituáció emlékezetes. A srác, aki beengedett, 2x is bejött kezdés előtt, hogy biztos meg akarom-e nézni. Mai napig nem tudom, hogy miért? Nem akarták gazdasági okokból lenyomni egy embernek vagy féltek, nehogy befo**ak rajta?!
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[46] multishoot
tegnap 13:11 #39249
Ha Burton és horror akkor SWEENEY TODD!!!
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[46] multishoot
tegnap 13:09 #39248
Válasz gabi1818 (#39238) üzenetére
Hm, köszi neked és Arminak. Remélem fent van Flixen vagy Gón, mert akkor megkacsintom, szerintem, ezt a Thing remake-előzményt.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
tegnap 13:08 #39247
Válasz armi (#39234) üzenetére
Fú,Grudge-azt moziban láttam társasággal,de még úgy is majd bepisáltam rajta.Pedig csak egy befestett arcú japán csaj,de az a kapucsengős majd takaró alól megjelenős jelenet,na egy darabig csak lámpa mellett mertem aludni.
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[55] axl
tegnap 12:56 #39246
Válasz FreeKatana (#39242) üzenetére
Ha Burton, akkor a Karácsonyi lidércnyomás gondolom már be van tárazva. Ehhez kicsit hasonló hangulatú és szintén Henry Selick által (ezúttal Neil Gaiman könyvéből) rendezett (báb)film a Coraline és a titkos ajtó, nagyon tudom ajánlani, ha esetleg még nem láttad volna. Maradjunk egy kicsit az animációs-vonalon, mert úgy rémlik (ha-ha), hogy a - szerintem egyébként zseniálisan lefordított című - Rém rom is egészen jópofa volt, de már nagyon régen láttam. Aztán ott vannak még a Szörnyecskék, a Gonosz halott és az Ideglelés, mint klasszikusok, vagy a Ház az erdő mélyén, ami a zsáner kifordítása. Biztosan sok mindent kihagytam és ezek némelyike nem is igazán félelmetes, sőt, helyenként inkább vicces, de ha Burton-t és az Addams Family-t hoztad fel példának, akkor talán beleférnek.
I WλNT TO BELI3VE
[27] Rotten
tegnap 12:51 #39245
Válasz FreeKatana (#39242) üzenetére
Szerintem a The Others, The excorcism of emily rose, Omen, Amityville horror, devil's backbone megfelel a leirasodnak.
Meg az elso 2 Alien es a Event Horizon is szerintem, bar a setting ugye nem hagyomanyos.
A wild card meg sunshine.
[51] Dude
tegnap 12:31 #39244
Válasz armi (#39243) üzenetére
Borzasztóan gyenge. Engem is rávettek itthon, hogy nézzük meg.
Amúgy sokkal jobb film lett volna, ha nem ilyen fogyatékos benne Sandler, hanem simán csak egy lúzer. Akkor a szódával elmegy kategóriába sorolnám.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[31] armi
tegnap 12:29 #39243
Válasz FreeKatana (#39242) üzenetére
A Hubie Halloween-t le is húzhatod a listáról, ha nem vagy véresszájú Sandler-rajongó. Félelmetesen szar, a halloween téma sem viszi el. Már ezért a néhány karakterért is kár, amit bepötyögtem ide róla.
Ki minek gondol, az vagyok annak...
tegnap 12:18 #39242
Ha már így előkerült a Halloween téma, milyen filmeket tudtok ajánlani a hétvégére?
Fontos leszögeznem, hogy nálam a hagyomány nem egyenlő a kliséhorrorral. Márpedig a legtöbb ilyen best movies for halloween listán csak a szokásos horrorok vannak. Azoktól nem leszek okosabb.
Valami mást szeretnék. Nálam ez sokkal inkább a Burton hangulathoz köthető. Pl. a Medievil számomra maga a Halloween, ami ugye szintén Burton hangulatból merít. Vagy ott a Tales From The Crypt intro, ami így elsőnek eszembe jut.
Ilyenkor Brandon Lee Hollója szokott előkerülni, meg Az Álmosvölgy legendája, Addams Family.
Horrorból, ha már azt nézek, olyat szoktam kedvelni, ami az atmoszférára épít. Ilyen az It, It Follows (ezt bátran ajánlom annak, aki még nem látta). Tehát inkább feszültség legyen, mintsem rettegős bugyutaság.
Idei listámon van 6 Burton film, Hubie Halloween (ettől már előre félek), Nosferatu, Only Lovers Left Alive, Ring (eredeti és remake), Tale of Tales.
Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye.
[55] axl
tegnap 11:15 #39241
Válasz axl (#39240) üzenetére
Ami még tetszett (és nem azért, mert mindenhol fel lett szopkodva), az a Tűnj el! A nyomasztó atmoszféra mellett kb. az ott felvázolt sors az egyik legszörnyűbb, amit el tudnék képzelni. Ez nagyban hozzátett ahhoz, hogy végig kellemetlenül érezzem magam a film nézése közben.

Ezt meg csak úgy itt hagyom nektek: KATT!
I WλNT TO BELI3VE
[55] axl
tegnap 11:11 #39240
Válasz hudra (#39232) üzenetére
Hát ja, szerintem sem volt kimondottan félelmetes a film (főleg a könyvhöz képest, bár ez egyénfüggő), de az első részt nálam is elvitték a hátukon a szereplők és nagyon szerettem az egész hangulatát (talán ez a legnagyobb intő jel, miszerint horrorként nem annyira működik). "Szerencsére" a készítők sem bíztak a sikerében, ezért választották teljesen külön a két idősíkot, így legalább megáll a saját lábán és nem kell újra megnéznem a folytatást ahhoz, hogy élvezni tudjam a sztorit.

A dolog viszont tényleg zseniális, azon kevés horrorok egyike, amit értékelhetőnek tartok mint film is (itt muszáj megjegyeznem, hogy nem vagyok a műfaj rajongója, mielőtt valaki sznobságot vél belelátni a kijelentésembe). Egyszerűen annyira egyben van minden: az alapszituáció, a végig feszült hangulat, de még a mára kissé elavultnak számító vizuális effektek is (a defibrillátoros rész a kedvencem, annak a felépítését tanítani kéne).

A Conjuring-ban a teregetős jelenet tetszett csak igazán, arra pont nem számítottam, azon kívül számomra olyan meh volt az egész, főleg az "Igaz történet alapján" felütés. Szerintem egy jó filmnek nincs szüksége a "megtörtént esemény" plecsnire ahhoz, hogy üssön, pláne ha 5 perc guglizással le lehet buktatni, hogy azért sok minden nem egészen úgy volt (állítólag), a maradék elfogadásához pedig szintén az kéne, hogy az ember higgyen a démonokban / szellemekben, amivel már eleve szemforgatásra késztetik azokat, akik egyszerűen egy borzongató történetre vágynak mindenféle "Vigyázz, veled is megtörténhet!"-féle ijesztgetési kísérlet nélkül.
I WλNT TO BELI3VE
[30] gabi1818
tegnap 10:26 #39239
Válasz armi (#39234) üzenetére
Na igen én is így vagyok vele, én sem félek sosem semmin, és kifejezetten felbax ha valami utolsó gagyi jumpscare-t szopok be és megugrok a kanapén random, csak mert elbambultam épp vagy ilyesmi
Én is inkább ezeket a feszültségkeltő jeleneteket preferálom, mert egy ilyen a való életben is felbaszná a vérnyomásom, nem az hogy hirtelen beugrik a macska elém az erkélyről...
That's How I Roll!
[30] gabi1818
tegnap 10:23 #39238
Válasz multishoot (#39233) üzenetére
Szerintem a remake is tökre vállalható, nekem tetszett.
That's How I Roll!
[30] gabi1818
tegnap 10:22 #39237
Válasz itroh (#39235) üzenetére
Számomra meg az annyira gagyi volt hogy hihetetlen
És igen a többi része meg minősíthetetlen.
That's How I Roll!
[31] armi
tegnap 9:52 #39236
Válasz itroh (#39235) üzenetére
Jaja, az nagyon fa**a, abszolút nem számít rá az ember. Imádom azt a filmet is, de totál elk**ták, az újakban már csak ugrál az ember a villanások/hangok miatt. Slasherektől én soha nem féltem, ott inkább a gyilok formája kellemetlen érzést vált ki.

The House That Jack Built
SPOILER!
Ebben például a mell-levágós jeleneten nagyon kiakadtam
SPOILER VÉGE
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[1] itroh
tegnap 9:42 #39235
Válasz armi (#39234) üzenetére
Elég jól viselem a horrort, mind jumpscare mind belezés terén, de az Insidius "pirosfejű" démonjától, mai napig ráz a libabőr. Asszonynak elég csak annyit mondani, hogy ott a pirosfejű a sarokban
[31] armi
tegnap 9:31 #39234
Válasz multishoot (#39233) üzenetére
A remake egy prequel gyakorlatilag. Önálló horrorként szerintem élvezhető, szórakoztató, de egyébként lelketlen az elődhöz képest.

Érdekes, hogy említitek a félelem dolgot a horrorok kapcsán. Én már elég rég nem félek ezeken, inkább megijedni szoktam a jumpscare miatt, amit viszont utálok. Van, ahol kell és ez a lényeg, de ha enélkül ver ki a víz, az jobb. Az említett Grudge nyávogó gyerekétől meg a hörgős asszonytól én nagyon paráztam A másodikban van ez a jelenet KATT! Egy ilyet én sokkal jobban szeretek, mint amikor az arcomba ugrik valami. Hasonló a Conjuring-ben az "áll valaki a sarokban" jelenet a két lány szobájában. Nincs jumpscare, de totál para és megborzongok tőle a mai napig, sokadszorra is.
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[46] multishoot
tegnap 9:12 #39233
Ha már horror, én szerintem hétvégén újra fogom nézni a The Thinget. Talán erre mondanám, hogy a kedvenc horrorom. Az alapötlet és atmoszféra valami parádés benne. Aki esetleg látta belőle a pár évvel korábbi remake-et, az milyen, nézhető vagy gyalázat?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[9] hudra
tegnap 8:35 #39232
Nekem valamiért az IT egyáltalán nem tudott horrorként működni. Az első részben a gyermek szereplők elvitték a vállán, de 0 félelemetes jelenet volt benne, a második rész pedig egy cringe parádé volt, a borzalmas felnőtt színészekkel és a katasztrófális CGI effektekkel. A végső összecsapás meg kész röhej.
,,A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk."/Tyler Durden/
[27] Rotten
tegnapelőtt 22:04 #39231
Válasz parandroid (#39229) üzenetére
Nekem azert kerdeses, hogy a Devil's Rejects mennyire horror, en nem igazan kaptam meg a rettegest tole. Inkabb kenyelmetlen nezni itt ott. Eleg uncsi is.
A Ring is erosebb hangulatra sokkal a japonal.
Amik nekem bejottek meg az a The Wittch, The Descent, IT ( persze az uj), Others, ilyesmik.
A Devil's Rejects helyett inkabb a Bone Tomahawkot tudnam ajanlani.
[11] Wallace
tegnapelőtt 21:45 #39230
Válasz parandroid (#39229) üzenetére
Abszolut kerekebb a Devil's Rejects, csak olyan francia horrorosan szenvedos, kegyetlen, ha kicsit is szentimentalisabb vagy az atlagnal, talan erdemes kerulni. A trilogia befejezo darabja a 3 From Hell, ami az elozo kettonel rosszabb ertekeleseket kapott... Hogy ez most jo vagy nem, passz. Mondom, nekem eleg szenvedos volt az elozo ketto ahhoz hogy passzoljam a harmadikat.

A Ringut sajnos az amerikai Ring utan sikerult megneznem, es nekem mar nem tetszett annyira. Masoknal ez siman elsulhetett forditva is.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
tegnapelőtt 20:55 #39229
Válasz Wallace (#39226) üzenetére
Ez visszafelé is igaz? Mármint érdemes lehet megnézni a Ringu-kat a remake után is? Az ilyen japán agymenésektől mindig tartok, az eredeti Texas Chainsaw mellett a Meghallgatás volt az, amit soha az életben nem tervezek újranézni, úgy rettegtem rajtuk.

Nem is tudtam, hogy trilógia lett ebből a valamiből. A Devil' Rejects-ről azt hallottam, hogy kerekebb film, mint a 1000 Corpses, de ha ezt nem erősítenéd meg jó szívvel, akkor lehet inkább mással töltöm azt a másfél órát.
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
tegnapelőtt 20:49 #39228
Válasz hudra (#39225) üzenetére
Ú tényleg, az Öröklés is de jó film volt, bár nekem a Midsommar még sokkal jobban bejött.

Nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára horrorfilm, amitől rémálmaim voltak, vagy nem szívesen mentem ki utána a konyhába vagy akármi. A jumpscare-ek nyilván megijesztenek, de talán az It Comes At Night ugrik be legutóbb, ami komolyabb hatással volt rám, pedig az szerintem nincs egy kifejezetten rémisztő filmként elkönyvelve.
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
tegnapelőtt 20:45 #39227
Válasz armi (#39224) üzenetére
Köszi a kisfilmet is, meg a Grudge.os ajánlást is, tudom hogy léteznek, de nem láttam sem az eredetiket, sem a remakeket. Na majd talán egyszer!
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
[11] Wallace
tegnapelőtt 15:28 #39226
Válasz parandroid (#39223) üzenetére
A Ring 2002-ben elég félelmetes volt, és dacára hogy egy japán eredeti (Ringu) remake-je, elég újszerűnek is hatott. A House of a 1000 Corpses-t és a Devil’s Rejects-t én is pont mostanában néztem, de nekem ezek bszott nyomorúságos filmek. Olyan, nehéz végigülni, már-már az élvezhetetlenség határán táncoló groteszk valami aminek se füle, se farka. A trilógia harmadik részét így ki is hagyom...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[9] hudra
tegnapelőtt 10:45 #39225
Válasz parandroid (#39223) üzenetére
Ahh Conjuringet nem bírtam végignézni annyira fostam tőle.
Nálam nagyon top horror az talán az Örökség, az utolsó 20 perc annyira durva volt nekem, hogy néha a mai napig visszatér álmaimban.
,,A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk."/Tyler Durden/
[31] armi
tegnapelőtt 9:43 #39224
Válasz parandroid (#39223) üzenetére
A The Ring-ben szerintem az volt a jó, hogy kimondottan jumpscare nélkül tudott paráztatni. Nagy kedvencem volt, mozis élmény, díszdobozos DVD-ként is megvan mindkét rész. A második már nem annyira volt jó, de szerettem azt is. Egy érdekes adalék lehet a kettő közé ez a short KATT!

Az amerikai Grudge 1-2-t ajánlanám, ha még nem láttad. Én azokat is imádtam. Ma már nem ütnek akkorát, de közel 20 év távlatában is remekül borzongatták meg az embert, gyakorlatilag jumpscare nélkül.

@Burzum: most itt figyel egy ilyen, hogy Black Water:Abyss, szintén valami krokodilos cucc
Ki minek gondol, az vagyok annak...
tegnapelőtt 9:27 #39223
Volt most egy kis szabadidőm a hétvégén pusztítani a Netflixes horror watchlistemet is:

House of 1000 Corpses: Tudtommal az első Rob Zombie film, tényleg olyan mint egy erőszakos, bizarr képi világú videóklipp, engem főleg a Texas Chainsaw valami trashebb, humorosabb változatára emlékeztetett. Az eleje nem tetszett, aztán a középső harmadában voltak nagyon király megoldások (főleg egy lassított shootout), a vége meg elég kaotikus, de másfél órát megért. A Devil's Rejecthez mindenképpen meghozta a kedvemet, azt hallottam, hogy az a jobbik a kettőből.

The Ring (2002): Kb vágtam, hogy miről szól, de nem láttam korábban sem a japán eredetit, sem a remake-et, alsós koromban ezzel rémisztgettek mindenkit, és valahogy azóta volt bennem egy kis félsz a megtekintéssel kapcsolatban. Ha ötven év múlva a 2000-es éveket akarnám valakinek szemléltetni, akkor nem kizárt, hogy ezt a filmet mutatnám meg neki. Kicsit elavult már, meg különösebben rémisztő nem volt, de volt egy Silent Hillre emlékesztető hangulata, inkább tetszett mint nem. A 2002-es Naomi Watts meg hatalmas crush.

The Conjuring: Elkezdtem korábban többször is, de soha nem fejeztem be eddig, és most is kicsit untam, de összességében ezt éreztem a legjobbnak a háromból. Főleg az első fele jött be, a nyitójelenet különösen szuper. Plusz szerintem jól szemléleteti a film legalább 2-3 jelenetben, hogy hogyan lehet jumpscare-eket jól előkészíteni.
Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
[20] Burzum
tegnapelőtt 8:04 #39222
Préda

Aja volt az egyik legfontosabb horror-rendező a 2000-es években, egymás után 3 remek filmet is alkotott (Magasfeszültség, Sziklák szeme remake és Tükrök), de utána már nem követtem a munkásságát. Legutóbb a Szarvakat láttam tőle, ami nem volt rossz, de a korai munkásságához már nem volt mérhető. Ez az aligátoros horror se rossz, simán nézhető, vannak izgalmas pillanatai, de szerencsére rövid a játékidő, nem fárad el a végére, szal túlképp már ez is pozitívum.
"...I make the angel scream, and the devil cry."
[31] armi
tegnapelőtt 7:41 #39221
Válasz Gergo89 (#39217) üzenetére
Én az elsőt megnéztem, de nem annyira hatott meg, mint amekkora durranásra számítottam. Aztán ránéztem imdb-n és láttam, hogy rengeteg folytatás van, sok eleve videóra ment és 2-3-as pontszámokkal. Ez így annyira nem tűnik nyerő ötletnek!

Aminek még neki szeretnék ugrani egyszer, az a Children of the Corn, ennek is elég sok része készült el, de szerintem egyet sem láttam.
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[3] Lacek92
Oct 27., Tuesday 23:23 #39220
Én Halloweentől függetlenül is egy 80s horror maratonban vagyok egy ideje, ugyanis egy csomó klasszikus van, amit nem láttam korábban.

Kb. Tíz film után amik tetszettek: Nightmare on Elm Street, Childs Play, The Thing, Day of the Dead.
Amik nem annyira: Dawn of the Dead, Friday the 13th, My Bloody Valentine, Poltergeist, The Fog, Pumpkinhead.

Mindenesetre a gyengébbeket is jó volt megnézni amúgy is imádom 80-as éveket (szerintem a legjobb évtized volt ever, főleg ahogyan Amerikában zajlott), de inkább csak akciófilmeket ismerek avból a dekádból, úgyhogy a horror után rámegyek a klasszik adventure filmekre is, mint Goonies meg hasonlók.
[11] Wallace
Oct 27., Tuesday 22:17 #39219
Válasz armi (#39216) üzenetére
Friday the 13th maraton lesz nálunk is péntek-szombat!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[55] axl
Oct 27., Tuesday 21:05 #39218
Válasz Gergo89 (#39217) üzenetére
Egy horrorfilmnél az direkt jó, nem?
I WλNT TO BELI3VE
[9] Gergo89
Oct 27., Tuesday 20:52 #39217
Válasz armi (#39216) üzenetére
Én majd a Hellraiser filmeket akarom végignézni. Első kettőt anno láttam, de a többitől félek.
[31] armi
Oct 27., Tuesday 15:34 #39216
Ma befejeztem a Halloween maratont, megnéztem az eddigi 11 filmet. Az első rész érthetően klasszikus, a második egy korrekt folytatás. A harmadiknak semmi köze MM-hez, nem is értem, szörnyű bugyutaság. Aztán a 4,5,6 részek felejthetők, de beleférnek a 80-as és 90-es évek "zsákosember" horrorvonalába. A H20-on és a Resurrection-ön érződik az évezredfordulós, tini horroros hangulat (Scream, I Know What You Did Last Summer stb.), nem a legjobbak. Aztán jön a szerintem eredeti első utáni legjobb, a Rob Zombie-féle újrázás, kellően nyomasztó hangulattal és drabália Michael Myers-szel. Ennek a folytatása próbál lenyúlni a gyökerekhez, nem vészes, sőt. A 2018-as rész nem jött be, valahogy ez az extrán nagymamásított, igénytelen Jamie Lee Curtis nem volt szimpatikus karakterként. Egy 61 éves nő szerintem nem engedi el így magát általában.

Összességében ami szar a frachise-zal kapcsolatban, hogy rettentően elcseszett a timeline, tehát nem igazán volt tudatos az előrehaladás és rengeteg eseményt kukáztak menet közben, semmibe veszik egymást a folytatások. A 2018-as film gyakorlatilag a '78-as folytatása. A köztes 5 film, mintha meg sem történt volna. A H20 és a Resurrection a '81-es folytatása. Ráadásul ...

!!!SPOILER!!! Laurie Strode elpatkol a Resurrection elején !!!SPOILER VÉGE!!!

A következő maratont még ezen a héten megtartom és a Friday the 13th lesz terítéken
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[11] Wallace
Oct 26., Monday 4:10 #39215
The Outpost - 2009, Afganisztán. Az utóbbi idők legjobb ilyen témájú filmje. A CNN anchor, Jake Tapper könyvéből készült, megtörtént eset, az egyik katona aki túlélte a brutális tálib támadást “aznap”, saját magát játssza a filmben. Ha szereted a feszült véres, naturalista háborús filmeket, ne hagyd ki. A stáblista kezdeténél még véletlenül se kapcsold ki.

P.S.: Igazi sztárgyerekek/unokák játszanak (meglepően jól) itt: Clint Eastwood fia (Scott), Mel Gibson fia (Milo), Mick Jagger fia (James), Sir David Attenborough unokája (Will), és Alan Alda unokája (Scott). Mellettük Orlando Bloom van még benne.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Oct 25., Sunday 23:35 #39214
The Dead Don't Die

Messze kerüljétek. Hiába a kisebb sztárparádé (Bill Murray, Adam Driver, Steve Buscemi, Danny Glover, Tilda Swinton), olyan, mintha mindenki le lenne szedálva. Még ha akarna is reformálni a zombifilmes zsáneren, de ilyen semmi, csapongó atmoszférával, már amikor van neki olyanja. Rém gagyi.

Biztos lehet szeretni a sokszorosan díjazott író / rendező Jim Jarmusch munkáit, de olyan ciki negyedik fal átütések voltak benne, hogy többször szekunder szégyenérzet fogott el.
[11] Wallace
Oct 24., Saturday 6:33 #39213
On The Rocks (AppleTV+) - Sofia Coppola új filmje, ő írta/rendezte, szokásosan Bill Murray-vel a főszerepben. Kedves, kissé felszínes sztori a házzaságban felmerülő gyanakvásról, apa-lánya kapcsolatról, frusztrációról. Nekem ez is tetszett, valahogy vonzanak az ilyen filmek, objektíven ha pontoznom kéne egy 7est dobnék rá, és ebben a Bill Murray és Sofia Coppola rajongásom is benne van.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[11] Wallace
Oct 24., Saturday 2:45 #39212
Borat 2 - Könnyesre röhögtem magam rajta. Ha bejött az első, ne hagyd ki ezt se. A mostani amerikai politikai főszereplőket és egysoros “aranyköpéseiket” az elmúlt 4 évből nem árt ismerni, legalább kabinet szinten a 100%os élvezethez, de anélkül is bszott kemény móka. Ma került fel egyébként Amazon Prime-ra.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[33] Krisz576
Oct 23., Friday 0:47 #39211
Válasz axl (#39207) üzenetére
Ez is valami, szerintem klafa, de éles helyzetben majd kellenek a Jedi segédek, akik rohangálnak mögötted gázpalackokkal
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
moderator Ghz
Oct 23., Friday 0:27 #39210
Válasz Wallace (#39209) üzenetére
Király, köszi meglesem!
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[11] Wallace
Oct 23., Friday 0:08 #39209
Válasz Ghz (#39204) üzenetére
Oh, ha ez a film bejött, van az Aziz Ansari-nak egy kurvajó, eddig két évados Netflix Original sorija szintén New York-ból, hasonló stílusban, a Master of None. Szerintem simán binge-worthy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[11] Wallace
Oct 23., Friday 0:06 #39208
Válasz Ghz (#39204) üzenetére
Közben megnéztem, nem is tudok mit hozzáadni ahhoz amit írtál, gyakorlatilag minden szavaddal egyetértek.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[55] axl
Oct 22., Thursday 22:47 #39207
Válasz Krisz576 (#39206) üzenetére
* A csávó csinált egy lángvágót

Ezt akartad írni, ugye?

Amúgy menő, de nálam kb. ugyanaz a kategória, mint az "igazi" légdeszka (plusz nem is túl praktikus azzal az 5 percnyi folyamatos használatra elég háti palackkal, de ez már tényleg csak kukacoskodás részemről).
I WλNT TO BELI3VE
[33] Krisz576
Oct 21., Wednesday 20:45 #39206
A csávó csinált egy fénykardot
Persze közelében sincs az "igazinak", de a lenti tesztvideóban nagyon durva 2200 celsius fokos pusztítást végez, nem mellesleg tökre menő KATT!
Sony 65ZD9, Pana 55FZ800 OLED, Pio KURO G8, PS4 Pro, Pana UB700(UHD BD), Sony S7200, Popcorn A500, Dune HD 4K Pro, Himedia Q10 Pro, Marantz CD5005, Denon 2010AE, Marantz SR7010 / Pio SC2022, Quadral 570 (5.0 bi-dip.), MS Av.9(Sub)
[11] Wallace
Oct 21., Wednesday 15:14 #39205
Válasz Ghz (#39204) üzenetére
Köszi az ajánlást, pont ma estére volt betervezve! Most adtál egy kis boost-ot.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
moderator Ghz
Oct 21., Wednesday 12:35 #39204
The Forty-Year-Old Version - Netflix

Bocs ha már volt

Ha nem lenne a streaming manapság, soha az életemben nem láttam volna ezt a filmet. Egy szingli, kicsiti kiégett, majdnem 40 éves Afro-amerikai író csajsziról szól, aki Bronxban tengeti mindennapjait és középiskolás gyerekeket tanít. Miközben arról ábrándozik, hogy csinál egy Mixtapet is, így elkezd rappelni. Az egész film fekete-fehér így (sajnos) általában alapból kerültem volna. De igazából nem is emlékszem, hogy mikor szórakoztam ennyire jól egy filmen. Remek karakterek, egészen aktuális problémák arról, hogy New yorkban és úgy általában miről szól a "művészkedés". Meg sem próbálnak belemenni az éppen aktuális faji ellentétekbe, inkább megpróbálják minden oldalról bemutatni. Nem egy világot megrengető mű és a végére vártam volna egy kicsit nagyobb katarzist de összességében nagyon rég láttam ennyire eredeti és öszintén humoros filmet.

KATT!
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[51] Dude
Oct 21., Wednesday 12:13 #39203
Válasz bandee23 (#39192) üzenetére
Nem volt rossz. Mondjuk a főszereplő a film első háromnegyedében sokszor már fájóan balfasz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Összesen: 30570 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...612
A témát indította
Zehy
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!