Csúszik a Dragon Age: Origins DLC
Kapcsolódó játék: Dragon Age: Origins (pc)
Eddig 21 hozzászólás
drag
2010. January 05.
Tuesday 09:52


Eredetileg ma debütált volna a Dragon Age: Origins harmadik kiegészítője, a Return to Ostagar, a BioWare ma azonban bejelentette, hogy csúszik a DLC.

Szerencsére nem komoly késéről van szó: mindössze egyetlen nappal kell tovább várni, így az új letölthető tartalom - ha minden igaz - holnap már elérhető lesz mind a PC, mind pedig az Xbox 360 tulajdonosok számára.

Hogy mi a helyzet a PlayStation 3 táborral? Ők valamikor január második felében térhetnek vissza Ostagarban - itt egyelőre még nincs napra pontos megjelenési időpont.

Jan 07., Thursday 9:18 #21
Továbbra sem értem meg azt a hozzáállást, hogy egy multis játék DLC tartalmát, miért kell más, egymástól eltérő időpontokban kiadni, és miért nem egyszerre.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
Jan 05., Tuesday 19:53 #20
Válasz typer (#19) üzenetére
THX

most fejeztem be 360-on zseniális játék az tuti

a végén sajnáltam hogy Morrigan elment, meg hogy nem lehet szabadon mászkerálni a befejezés után
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[30] typer
Jan 05., Tuesday 19:02 #19
Válasz GeneraL_XTX (#16) üzenetére
400 MS pont.
[46] Zandal
Jan 05., Tuesday 15:21 #18
Válasz GeneraL_XTX (#16) üzenetére
Ha jól emlékszem 7 USD.
PSN ID: HU_Zandal
[46] Zandal
Jan 05., Tuesday 15:21 #17
Válasz konzolcowboy (#14) üzenetére
A fene se tudja ...
PSN ID: HU_Zandal
Jan 05., Tuesday 13:57 #16
és mennyibe fog kerulni? remélem tartalmasabb lesz mint az elozo 2
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[37] carville
Jan 05., Tuesday 13:28 #15
Válasz konzolcowboy (#14) üzenetére
BR-nél viszont már teljesen más. Kevesebb de nagyobb régió van.
Pontosan nem tudom, csak azt hogy nem úgy mitn DVD-n.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Jan 05., Tuesday 13:08 #14
Válasz Zandal (#13) üzenetére
A régió kódoknál én ebből indultam ki:

KATT!

Eszerint Ausztrália 4-es régió.
[46] Zandal
Jan 05., Tuesday 12:55 #13
Válasz Rigel77 (#7) üzenetére
Én úgy tudom, hogy Óceánia is PAL régió, azaz 2es . Meg kell próbálni.
PSN ID: HU_Zandal
Jan 05., Tuesday 12:51 #12
Válasz typer (#11) üzenetére
A küldetés látszik a térképemen, és fel is vettem a többi közé, a páncél viszont nincs nálam. A letöltött DLC-k között sincs semmi.
[30] typer
Jan 05., Tuesday 12:34 #11
Válasz konzolcowboy (#10) üzenetére
Az egyik DLC az a Blood Dragon Armor, ha azt sikerült letölteni, akkor nálad kell legyen a mellvért része. A másik DLC-t, a Stone Prisonert pedig a világ térkép jelöli sárgával, ami kicsit elüt a többi helyszíntől, de ezen kívül benne van a küldetés menűben is, ahol egy kereskedőre hivatkozik. Amúgy a játék főmenűjéből elérhető egy olyan menü, ahol fel vannak sorolva a különböző letölttött dolgok.
Jan 05., Tuesday 12:26 #10
Válasz typer (#9) üzenetére
Igen.
Két DLC van a dobozban. Az egyiket a központi weben keresztül kell aktiválni, majd a játékban megadni a kódot. Amikor a weben aktiválni akarom, akkor azt írja, hogy a kód már használatban van, a játék pedig mindkettőre invalid-ot ír.

Honnan tudom, hogy a két dlc le van töltve? Mert pl. tegnap kaptam egy törpétől egy küldetést, amit a játék a Downloadable Contet kategóriába sorolt. Viszont én semmi jelét nem láttam letöltésnek.
[30] typer
Jan 05., Tuesday 12:22 #9
Válasz konzolcowboy (#2) üzenetére
Játékon belül próbáltad? Azért kérdem, mert 360-on csak ott fogadja el a kódot.
Jan 05., Tuesday 12:18 #8
A Dragon AGE esetében viszont úgy vettem észre, hogy a DLC-k régió függetlenek, mert a dlc leírása is egy bizonyos weboldalra irányít, a központi weboldalra. Ráadásul a Gragon Age DLC-ket maga a játék tölti le a DA szerverekről, és nem PSN-en keresztül kell megvenni.
[9] Rigel77
Jan 05., Tuesday 12:11 #7
Válasz Zandal (#5) üzenetére
Ausztrália biztos nem EU ez száz százalék + írta is hogy 4 es kod , nekük eunak 2 Usa 1 .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
[9] Rigel77
Jan 05., Tuesday 12:10 #6
Minden ps3 játék esetében így van . A dlc csak a saját régióval megy . A gép minden régiót lejátszik ( játékot persze) de a DLC csak akkor lesz jácható ha az adott régiósat veszed meg . Ezért volt szar amikor nem volt amex vagy feltöltő kártya a Eu storehoz , mert az USA hiába vetted meg nem ment az EU programmal .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
[46] Zandal
Jan 05., Tuesday 12:08 #5
Válasz konzolcowboy (#4) üzenetére
AU elméletileg PAL (EU) régió.
PSN ID: HU_Zandal
Jan 05., Tuesday 11:53 #4
Válasz Rigel77 (#3) üzenetére
De a Gragon Age esetében is?

Mert az én játékom pl. 4-es régió (Ausztrália). Akkor a DLC-t csak ausztrál accountal tudom leszedni? Mert a magyar accountomat simán elfogadta a játék, és be is regisztráltam magam.
[9] Rigel77
Jan 05., Tuesday 11:49 #3
ps3 mindenhol számit 1 usa 2 eu
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Jan 05., Tuesday 11:47 #2
Nem baj később is jó lesz, bár én még az ingyenes dlc-ket sem tudtam leszedni ps3-ra, mert azt írja, hogy rosszak a kódjaim.

A Dragon Age esetében számít a régió a DLC-knél?
[46] Zandal
Jan 05., Tuesday 10:56 #1
Nem baj, holnap is jó lesz .
PSN ID: HU_Zandal
Dragon Age: Origins adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Bioware
Megjelenés: 2009. Nov 06.
Kategória: Szerepjáték
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
- Gigászi tartalom
- Profi prezentáció
- Addiktív játékmenet
- Nagybetűs HANGULAT
- Klasszikus RPG mai köntösben
Ami nem tetszett
- Nincs multiplayer
- Kisebb irányítási gondok
Olvasói értékelés: 29.7 (26 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

67 | [Teszt] Dragon Age: Origins

Mit is szeretünk egy RPG-ben? A sztorit, a karaktereket, a fejlesztést, a felszereléseket, a párbeszédeket, az újrajátszhatóságot. Már persze akkor, ha ezek jól vannak megvalósítva - vajon a Dragon Age: Origins esetében mi a helyzet? Tesztünkből kiderül.

11 | Dragon Age: Ultimate Edition

A jelek szerint a Dragon Age: Origins is megkapja a maga jól megérdemelt gyűjteményes kiadását a második epizód 2011-re datált megjelenése előtt.

22 | Dragon Age: Origins - Awakening bejelentés

A délelőtt folyamán már volt egy Dragon Age: Origins hírünk, és úgy alakult, hogy délutánra is jutott egy, méghozzá nem is kicsi: jön az első nagyobb expanzió, az Awakening.

21 | Csúszik a Dragon Age: Origins DLC

Eredetileg ma debütált volna a Dragon Age: Origins harmadik kiegészítője, a Return to Ostagar, a BioWare ma azonban bejelentette, hogy csúszik a DLC. Szerencsére nem sokat.

5 | Dragon Age: a legújabb DLC

A BioWare a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy két évre elegendő letölthető tartalmat táraztak be a Dragon Age: Origins-hez - ennek tükrében nem meglepő, hogy ma bejelentették a legújabbat.

26 | Dragon Age - látványgazdag trailer

Egy hónap sincs már hátra a BioWare féle Dragon Age: Origins megjelenéséig, éppen ezért újabb látványos, s egyben intro gyanús előzetessel jelentkezik a szerepjáték.

13 | Dragon Age gameplay videók

Az IGN jóvoltából néhány újabb gameplay videó érkezett a Dragon Age-ből, melynek megjelenésére már nem is kell oly sokat várni. A fantasy RPG novemberben debütál.

6 | Dragon Age - Inon Zur szállítja a zenét

A díjnyertes zeneszerző, Inon Zur felel majd a novemberben megjelenő Dragon Age: Origins zenei aláfestéseiért, melyeket a héten mutatnak majd be.

11 | Dragon Age - Leilana akcióban

Egyre közelebb a Dragon Age őszi megjelenése, az előzetes videók pedig továbbra sem szünetelnek. Ezúttal Leliana, a kardokkal is jól bánó hölgyemény mutatkozik be.

34 | Dragon Age: 120 órányi tartalom

Legalább 120 órányi játékidőt tartogat a Dragon Age: Origins a vásárlók számára, Ray Muzyka, a fejlesztésért felelős BioWare vezetőjének nyilatkozata szerint.

21 | [GSC] Dragon Age: Origins - városnézőben

Újabb Dragon Age: Origins látnivalókkal és videóval jelentkezett a BioWare: az előzetes anyagok a játékban szereplő Haven városát hivatottak bemutatni.

4 | [GSC] Dragon Age Origins képcsokor

Az Electronic Arts és a BioWare jóvoltából a Gamescom-os trailer után egy nagy csokorra való friss látnivaló is érkezett az ősszel megjelenő Dragon Age Origins-ből

24 | [GSC] Dragon Age - Gamescom Trailer

Az E3 után a Gamescom alkalmából is friss trailerrel jelentkezik a Dragon Age: Origins, bő két perces terjedelemben. A BioWare féle szerepjáték összel mutatkozik be.

21 | Csúszik a Dragon Age: Origins

A BioWare a kezdeti tagadást követően végül a napokban megerősítette azon híreszteléseket, melyek szerint a Dragon Age: Origins megjelenésére a vártál később fog csak sor kerülni.

34 | Dragon Age - bemutatkozik a törpék városa

A törpék földalatti városát, Orzammar-t hivatottak bemutatni a legújabb Dragon Age: Origins látnivalók. A BioWare fantasy szerepjátéka ősszel érkezik.

12 | Dragon Age - gameplay videók

A San Diego-i Comic Con Dragon Age fronton is szolgált újdonságokkal: az ősszel érkező fantasy szerepjátékból több gameplay videó is napvilágot látott.

11 | Dragon Age: ilyen lesz a gyűjtői változat

Az ősszel megjelenő Dragon Age: Origins sem marad gyűjtői változat nélkül, az összes platformra megjelenik a különleges kiadás. Most belenézhetünk a csomagba.

39 | Dragon Age gépigények

Sikeres E3-as bemutatkozáson van túl a BioWare által jegyzett Dragon Age: Origins, melynek gépigényeiről rántotta le a leplet a fejlesztőstúdió. A fantasy szerepjáték ősszel érkezik.

15 | [E3] Dragon Age debüt trailer

A BioWare sem marad ki az E3-mas forgatagból: a stúdió a Dragon Age-dzsel a PC platformhoz, és klasszikus high fantasy-hez tér vissza - a debüt trailer tanulsága szerint látványosan.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

12 | Cyberpunk 2077: a bejelentések is csúsznak

Csak jövőre beszél a DLC-kről és a kiegészítőkről a CDPR.

pc,xbox1 0 | Cuphead: kiegészítő csak 2021-ben!

Tovább csúszik az ígéretes The Delicious Last Course.

pc,xbox1,ps4 8 | Watch Dogs: Legion online csak 2021-ben!

Jövő év elejére csúsznak az online csatározások London utcáin.

pc,xbox1,ps4 15 | Metro Exodus: a következő generáción

PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatok érkeznek jövőre.

5 | Project EVE: beköszönés boss-szal

Az első gameplay egyből a dolgok közepébe csap.