Forza Motorsport 2 - teszt
Kapcsold jtk: Forza Motorsport 2 (x360)
Eddig 126 hozzszls
Warhawk
2007. June 08.
Friday 10:40
Hadd kezdjem a tesztet egy vallomssal! Brmennyire is szeretem a motorsportokat, be kell vallanom, egy hangynyit sem gyantok maghoz a technikhoz. Vr folyik az ereimben, nem benzin, tudom, hogy van valahol egy kardntengely, de nem tudom, hogy hol s br rgen tanultam, ma mr valsznleg egy kerkcsere is nehezemre esne. Mgis, a Forza els rsze, brmennyire is bizonygattk, hogy ez bizony a tuningbuziknak lesz a mennyei manna, nekem, a koca sofrnek is egy teljes rtk kiads, lvezetes jtk volt. Ezek utn pedig jogosan remnykedtem benne, hogy a msodik rsznl - teljes fizikai szimulci ide, elszr a matek, utna a grafika oda - szintn gondolnak a hozzm hasonl, “csak” szrakozni vgykra. Szerencsre nem tvedtem.

Van egy rtusom, melyet minden auts jtknl vgrehajtok, legyen az vrprofi szimultor, vagy egyszer arcade versenyz. Egy kocsi, egy plya, egy kr. Semmi karrier md, semmi lacafaczs, egyszeren egy gyors kr valami kellemes autval (ltalban ahol van, ott rgi szerelmem, a Dodge Viper a vlasztott). Ebbl ugyanis nagyon sok mindent le lehet szrni, grafika, irnyts, hangok, nehzsg, kocasofr-bartsg - a jtk ilyenkor kap a fejemben egy pontszmot, onnan indul, a tbbi csak ad hozz, vagy vesz el belle. Itt is hasonlan trtnt a dolog, a kedves vipermat megkerestem, plynak pedig termszetesen a lehet leghosszabbat, a Nrburgringet vlasztottam. Elszr visszaksznt az elz rsz azon rendszere, hogy nincsenek jl sztvlaszthat nehzsgi fokozatok. Van egy raks segtsg, melyeket egyesvel kapcsolhatunk ki vagy be, tudsunktl s btorsgunktl fggen. Ezek az olyan trivilis dolgoktl, mint a klnbz plyn tarthatsgot nvel elektronikk (ABS, TCS, stb), vagy a srlsmodell komolysgtl egszen az AI erssgig vagy az idelis v kijelzsig kapcsolgathat. Mindet bekapcsolva kis tlzssal egy jobb arcade jtkban rezhetjk magunkat, kikapcsolva ket pedig sofr legyen a talpn, aki nhny szz kitrni kszl lovat elsre a helyes ton tart.
Mikor mindezeket belltottuk indulhat is a futam s azonnal szembeslnk... a ht grafikval. szintn bevallom, els rnzsre nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog a jtk kinzete, legynk szintk, ennl szlettek mr szebb auts cmek a masinra s valsznleg fognak is. Nem lehet egyesvel megszmolni a fszlakat, s igen, lehet recket ltni az autn. Azonban rgtn a verseny indulsakor r kellett dbbennem arra, hogy aki ilyeneken fennakad, az pont a jtk lnyege mellett megy el. Hogy ez mi? A FIZIKA! gy, csupa nagybetvel, mert amit a srcok ott a Turn10-nl csinltak az minden dicsretet megrdemel. Minden, MINDEN ami az autn mozog, vagy mozoghat az hihetetlen pontossggal le van modellezve, legyen az akr a gumi hmrsklete, vagy a fellp gravitcis erk hatsa a... mit tudom n,
mondom, hogy nem merek szakszavakkal doblzni! Nem fogom elkezdeni sorolni, milyen elkpeszt adatmennyisget tud a jtk rnk zdtani, ha akarjuk, legyen elg annyi, hogy bizony tbb oldalni statisztika s grafikon a jutalmunk, ha elkezdnk bbeldni a menkben. Igazbl kicsit hztam a fogam, mikor mr a jtk megjelense eltt hallottuk a “elszr a fizikt csinltuk meg, utna jn a grafika” kijelentst, hiszen ez tk j arra, hogy bevalljuk, bocs, nem a mi jtkunk lesz a legszebb. Viszont ltva mindezt tnyleg el tudom hinni, hogy az X360 hrom procija egymsnak dlve izzad ennyi szmtstl.
A msik, ami rgtn az indulsnl megfog az a sebessgrzet. Nem megyek most bele a 60 vs 30 fps vitba, nem kell ez senkinek, az azonban biztos, hogy a Forza2-ben rmiszten jl fogjuk rezni a sebessget. Rmiszten, igen, n sz szerint beleszdltem egyszer-egyszer nhny gyorsabb autnl az egyenesekbe.

Gamer365: A Zaut
Rendben, a tesztkr megvolt, grafika, hang, stb letudva, nzzk, mit rejt mg a program! Kvetkez utam a karrier mdba vezetett, ahol els krben, szintn az eldhz hasonlan rgit kellett vlasztani. USA, Japn, EU - a jtkmenet ugyanaz, csak az autfelhozatal vltozik. Ezek utn mr csak els autnkat kell kivlasztanunk, majd gyrhetjk is le a versenyeket. Ezek rendszere szintn hasonlt az els rszhez (hm... hnyszor kell ezt mg lernom?), azonban ez gy van jl - kellemesen kitallt rendszer lett az, minek mdostsanak rajta? Annak, aki most kapcsoldik a sorozatba elmeslem, van nhny versenytpus, flamatr, amatr, rivlisok versenye, megbzhatsgi versenyek, s gy tovbb. Ezek folyamatosan nylnak meg, mihelyst elrtnk egy bizonyos szintet. Ezeken bell tovbbi bontsban talljuk meg magukat a futamokat, melyek egyrszt szintn szintnktl fggen nylnak meg, msrszt a nevezshez bizonyos autk is kellenek. Van ahol kifejezetten egy auttpust kvetelnek meg, mshol csak annyit, hogy kzpmotoros legyen, vagy a maximlis motorteljestmnyt adjk meg. Amennyiben minden kritriumnak megfelelnk, mr nevezhetnk is a hromplys futamokra, melyek teljestsrt klnbz mennyisg pnzt kapunk, illetve “tapasztalati pont” formban autnk is megkapja a kirt sszeget. Bizonyos mennyisg Zseton (ez a Forza valuta hivatalos elnevezse) szintet lpnk, ekkor azon kvl, hogy jabb versenyekbe nevezhetnk, bizonyos gyrtk vlnak szponzorainkk, gy egyes kocsikat, vagy kiegsztket jelents kedvezmnnyel tudjuk megvenni. Ezen kvl ha mindhrom futamot befejeztk egy j aut is begrdl garzsunkba, majd jhet a kvetkez futam. Ennyi. Nem bonyolult, jl tlthat s igazbl elg nagy kihvst ad, mr a legels versenycsoportban van olyan futam, melyet csak ksbb, nhny drgbb autval tudunk elindtani.

[Nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt!]
>>

sszesen: 126 [1-50]
1 | 2 | 3
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 9:47 #126
J a cikk!A jtk zre mg nem sikerlt rreznem de dolgozom rajta
[13] attilaK
Jun 20., Wednesday 11:54 #125
Vlasz Gigigog (#113) zenetre
Ja nekem is csak a klsnzettel voltak gondjaim, amikor is egy nagyon j elzst hajtok vgre s pont akkor vlt a replay bels nzetre meg tudok rlni
Amgy grafikailag is nagyon nagyon szp. n is HD-n tolom s fantasztikus jl nz ki. Csak ajnlani tudom. Nem tudom milyen lesz a Colin IRT-je de mr arra is nagyon plyzok igaz az ms kategria lesz....
".:..:."
[11] Mark
Jun 18., Monday 23:17 #124
Figyelte mr valaki az ellenfelek neveit (offline) ?
Mert nagyon gy nz ki, hogy slyos celebrity-ket alzunk
n jt rhgtem, mikor meglttam.
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[4] moo
Jun 16., Saturday 15:12 #123
Photo modban mindenfele dolgot lehet allitani:
zaridot, melysegelesseget, szineket, effekteket, fenyesseget, kontrasztot es sok dolgot, ami nem jut eszembe
ami kicsit hatrany, h nagyon nehezkesen ment egy-egy kepet
tobb gomnyomas, stb
ennel lehetett volna rugalmasabb.
nem fikazom a jatekot, mert az allati, nemsokara talan kormannyal is kiprobalhatom, ugye Warhawk ??
Bla! n vagyok!!! Bla n vagyok.
[10] porub11
Jun 15., Friday 18:46 #122
ahogy nztem s hallom, ez a photo md elg komoly lehet... ez a jtk valban ilyen tkletes volna?
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)
[111] dreampage
Jun 15., Friday 10:09 #121
Vlasz moo (#119) zenetre
Ha menet kzben ksztesz fott, akkor a felni mindenkpp forogni fog. ll kllket tnyleg csak gy tudsz fnykpezni, ha megllsz az autval.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[11] Mark
Jun 15., Friday 1:55 #120
Ez, ronda lesz. Lehet, hogy mg meggondolom ksbb. De!
J ez a Forza 2!
Nem ltom csnynak, inkbb visszafogottnak. Nem tudom, hogy mit fog kezdeni a GT HD-vel s nem is rdekel.
Egy viszont biztos! Az irnyts...az megfogott.
Nincs magyarzkods, hogy "Ksn fkeztl megint..."; "Ezt nem gy kell jtszani..."; "Ez a valsg..." stb.
Megfogod, msz s j. lvezetes...egybl! Ez a J irnyts.
Nagyon j autvlasztk, van mindenbl. Trs van, felszni. s? J, hogy van!
Meg jk a pogramok
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[4] moo
Jun 14., Thursday 21:54 #119
Njsz cikk!
Nem olvastam vissza a commenteket, de nekem ami nagyon hianyzott belle, az a foto modban, a legnagyobb zarsebessegnel is forgo kerekek.
Ha valaki tud oylan megoldast, ami megallitja a kereket fotomodban, es latszanak a kullok, akkor szoljon.
az "allj meg a kanyarban" commentektol kimeljetek.
Telleg zavar, es szeretnem megoldani, ha lehet
Bla! n vagyok!!! Bla n vagyok.
[10] porub11
Jun 14., Thursday 20:02 #118
jajaj... lmodik a nyomor...
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)
[20] naval
Jun 13., Wednesday 21:10 #117
Vlasz porub11 (#116) zenetre
hogyne lenne lvezhet!!
vedd meg, nem fogod megbnni!!!!
[10] porub11
Jun 13., Wednesday 19:01 #116
ez lesz, az els game, amit majd nyron veszek... Csak lenne mr pnzem! Kormny nlkl is lvezhet a jtk? mert ahhoz meg karcsonyig kne vrnom
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)
[20] naval
Jun 12., Tuesday 17:17 #115
Vlasz pali (#114) zenetre
gy van!
[5] pali
Jun 12., Tuesday 15:41 #114
Szerintem meg cscs szuper a game,fleg HD-TV-n,s a hab a tortn az eggy COOL-kormny.
Gamertag-SZABIhun11
[10] Gigigog
Jun 12., Tuesday 0:32 #113
Jmagam a DOA4-nl dbbentem r, hogy TUD g s fld lenni a klnbsg HD s SD cucc kzt...
Hogy ne legyek off: IMDOM A FORZT! Legutbb is hajnali 4ig nyomtam, egyszeren letehetetlen! Kormnnyal akkora lmnyt nyjt hogy az hihetetlen..
Ltszik hogy ezt a kormnyhoz talltk ki, sokkal preczebb mint a PGR3 esetben, ott "nyugtalannak" reztem vele az irnytst, egyszeren kivl..
Ami egyedl nem igazn tetszik, az a visszajtszs, plne ha a PGR3-al lltom szembe.. Nagyon sok a bels nzet kameralls, vagy a kocsi melll mutatja a versenyt. Plne akkor bosszant ha pp szp elzst csinltam, s erre leshetem a kocsi bal oldalt...
Sokkal lmnydsabb lenne, a "TV"-szerbb kzvetts: kls ll kamera: kocsik elzznek mellette, kamera beleremeg like PGR3.
Pldt vehettek volna a srcok a Bizarre-rl ezgyben.
Ezt leszmtva:
Nice work Turn 10!
Xbox Live - BodaGreg
[24] stimpy.
Jun 12., Tuesday 0:25 #112
Vlasz dreampage (#111) zenetre
Mrpedig van olyan jtk ami SD-n nem szmt szpnek,HD-n meg gynyr.
Pl ead rising.
De nemtom n gy voltam a PDZ-vel vagy a kameo-val is.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[111] dreampage
Jun 11., Monday 23:26 #111
Vlasz stimpy. (#106) zenetre
Mrpedig ha egy jtk csnya, az HDTV-n is csnya, ha pedig szp, SD-ben is szp. Ha mindent ugyanazon hasonltasz ssze, akkor bizony meg tudod mondani, mi milyen. Vagy taln a Tenchu HD-ben gynyr? Nem hinnm. De egy Gears of War, Forza 2, Lost Planet SDTV-n is ll leejts.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[10] blackfox
Jun 11., Monday 21:16 #110
Vlasz dreampage (#98) zenetre
n is SD-n nyomom a Gears Of War-t meg a tbbi jtkot, mert nekem sincs HD!
True Elite!
[20] naval
Jun 11., Monday 19:18 #109
Vlasz zsozsa (#103) zenetre
n is ugyangy voltam.
kt htig sd-n toltam.
mindig azon jrt az eszem milyen lehet hd-ban, ha sd-n is ilyen szp.eltte pc-n jtszottam,ltalaban1024*768-ban.
n is elrohantam, vettem is egyet.
na mikor bejtt a dashboard pengelesen,akkor mr tudtam hogy helyben vagyunk,vgre megrkeztnk.
ezt vrtam.ehhez egy hd megjelenit kell.
[48] zsozsa
Jun 11., Monday 18:27 #108
Vlasz stimpy. (#106) zenetre
Szemlletes, szinte tapinthat volt a plda!
Dzszon Tetem a Transplanter
[20] naval
Jun 11., Monday 17:40 #107
Vlasz stimpy. (#106) zenetre
kszi stimpy!!!!
[24] stimpy.
Jun 11., Monday 17:17 #106
Mrpedig ebben a "vitban" naval-nak van igaza.
s ez egyltaln nem azt jelenti,hogy valaki nem lvezheti SDTV-n a jtkot.Mr hogyne lvezhetn!s szpnek is tallhatja.n is annak talltam az igazn szp jtkokatSD-n is abban a kt hnapban amg nem volt HDTV-m.
s lveztem is.

DE LEFEL nem mnstheti valaki a grafikt amg nem ltta nagyfgelbontsban,mert egy nagyfelbontsra tervezett jtk rtelemszeren ott mutatja kii igazn mit tud.Egymshoz lehet hasonltgatni a jtkokat SD-n is,de LTALNOS vlemnyt addig nem alkothat.-Vagyishtr alkothat,csak sokmindent nem lthat.
Ez olyan mintha egy ni cicit ruhn keresztl akarnnk megtlni.Termszetesen lehet,csak pucran jobban kitnik,hogy milyen is,mint egy csalka blzon vagy egy blelt melltarton t.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[20] naval
Jun 11., Monday 17:01 #105
Vlasz liquid (#101) zenetre
ilyen nyugodt mr rgen voltam. lehet hogy a kt sr?
de neked is szivesen elmondom,hogy nem n kezdtem!!!
az egsz a 69-ik hsznl kezddtt...
[20] naval
Jun 11., Monday 16:57 #104
Vlasz BW (#102) zenetre
ht te ki vagy ???
olvass mr vissza!!!
rteeeed amit mondok????
[48] zsozsa
Jun 11., Monday 16:37 #103
Valszn csak szcspls, meg mr nagyon rgen egyszer valahol le is rtam. Amikor hazavittem az x-et s rnyomtam az egybknt nagyon szp kpet ad 72 cm-es 100 Hz-es tv-mre s betettem a GRAW-ot, majdnem elsrtam magam, hogy akkor most mirt is kellett kiadnom a 360-ra 100k-t, ha nagyjbl ugyanazt tudja, mint a sima box??! Aztn msnap havernl lttam ugyanazt HD-n s kiugrottak a szemeim. El is rohantam s hitelre (mert n se vagyok sajnos miller) vettem, egy 26 colos Samu-t, ami azta pont feleannyiba kerl. De nem bntam meg, mert valban HD-ra van tervezve a 360 s a jtkai.
Ha mr Forza topik. Szvsz nagyon cscs grafja van a F2-nek (n nem szmolgatom a recket, lehet, hogy a tv nagysga miatt nem is tnik fel.), de SD-n pont ugyanilyen a F1 is. J, nyilvn a tbbi fcsr (ai, fizika, egyes graf. effektek) nem vesznek el az SD-vel, de az sszhats igen. Persze akinek gyis elg szp, ht lelke rajta. n, ha mr beruhztam r, ht a max-ot akarom kihozni ltvnyban. (s ht HD-n bell is van mg ugye feljebb, hatr a csillagos g..)
Dzszon Tetem a Transplanter
[40] BW
Jun 11., Monday 15:39 #102
Vlasz naval (#99) zenetre
jvan, akkor hzzl haza az 52" Braviad el, s onnan osszad a mantrt, de kpzeld el, nekem is SD-m van, s nagyon jl elvagyok vele, s nem fikzom le semminek se a grafikjt, amg hd-n nem lttam, kiv. wii
And cousin... business is a-boomin'.
Jun 11., Monday 15:39 #101
Vlasz naval (#99) zenetre
Nyugi van, nyugi van. Mindenkinek joga van olyan tvn jtszani, amilyenen csak akar, illetve amilyet megengedhet magnak. Szpen vagyunk, mr egy platformon bell is baszkurljtok egymst...
A topik tmja: Forza Motorsport 2 teszt. Nem a HDTV, annak van kln tmja: KATT!
And since you asked: no. It's massive.
[23] Peti
Jun 11., Monday 15:25 #100
Vlasz dreampage (#98) zenetre
rtem, tbb-kevsb. Mindenesetre nagy lmnytl fosztod meg magad szerintem. Persze a pnztrca nagy r.
[20] naval
Jun 11., Monday 15:16 #99
Vlasz dreampage (#98) zenetre
mirt fj gy az igazsg???
a jelenlegi generci a hd-rl szl!! rted Maaaargit??? HD!!!!!
kemnykedhetsz, ellenkezhetsz,bele is feketedhetsz ez akkor is TNY!!!!!!!!!!!!
[111] dreampage
Jun 11., Monday 14:59 #98
Vlasz Peti (#96) zenetre
n mindssze jtszani szeretnk azon, ami j nekem. De llandan azt kell itt ltnom, hogy HDTV nlkl nem let az let. s ez bizony dht, mert abszolt nem rtek egyet a dologgal. Nem ragaszkodom az SD-hez, egyszeren szeretnm, ha mindenki letojn, a msik mit nz. De nem ez trtnik, gyhogy knytelen vagyok valamilyen szinten megvdeni az llspontomat. Vagy a vgn mr rezzem hlynek magam, mert nem vettem mg mregdrga tvt a mregdrga konzol mell?

De n ezzel itt tbbet nem foglalkozom. Megrtam a vlemnyemet, sajnos nem elg kemnyen. Ez van. Legkzelebb majd figyelek erre. (Nem neked szl a dolog.)
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[20] naval
Jun 11., Monday 14:53 #97
Vlasz dreampage (#94) zenetre
ja meg csi!
n szltam be neked????
te kezdted!!!!!
mg a vgn kiderl hogy n kezdtem a vitt!
ne mr! az egsz gy kezddtt hogy te visszatttl!!!!
viccet flretve, elszr te szltl be.
[23] Peti
Jun 11., Monday 14:52 #96
Vlasz dreampage (#94) zenetre
Te aztn ktd az ebet a karhoz. n nem is rtem az llspontod. Grafikrl szerintem is csak akkor lehet objektven rni, ha a "megfelel megjelentn" nzed.
Az meg hogy ragaszkodsz az SD-hez, ht azt megintcsak nem rtem.
[20] naval
Jun 11., Monday 14:47 #95
Vlasz dreampage (#94) zenetre
ha azzal a kredittel te boldog leszel, igrem termelek neked!!!!
nincs gond a tertddel,tkletesen tkrzi az llspontodat...
minden maradjon a rgiben,nem kell a fejlds...na mindegy,ebbe ne menjnk bele.
mg a vgn az lesz a vge, hogy minsitelek a tertd miatt..
[111] dreampage
Jun 11., Monday 14:34 #94
Vlasz naval (#93) zenetre
Most gondolod, hogy sikerlt nagyon beszlnod, mi? Ha meg gondod van a tertvel, lgy szves, a blogomban fejtsd ki, legalbb termelsz nekem egy kis kreditet.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[20] naval
Jun 11., Monday 14:27 #93
ez mr a vg. ki kell mennem szni.
a kutya nem ajnlott neked semmit! hozzd se szltam! te tmadtl hogy elmebeteg hozzlls!!!
akrhogy csrd,csavarod a dolgot nincs igazad!!!!!
azt meg, hogy gyjts hdtvre arra mondtam, mikor rtad az ta nagyon komoly indokot!!!!
"mert az"
a lnyeg hogy neked a KUTYA nem ajnlott semmit!
fellem mg 10 v mlva is a hmzett terits tvden jtszhatsz!!!
na csocsi!!!!!
[111] dreampage
Jun 11., Monday 14:17 #92
Vlasz naval (#91) zenetre
Ja, s azzal kezdted, hogy addig nem is lehet vlemnyt alkotni a grafikrl, amg nem HDTV-n nzi az ember. Vagyis aki mgis megteszi, az mi? Ez mr minsts. Utna pedig megmondtad nekem, hogy gyjtsek HDTV-re, utna beszljnk errl. Szerintem ne ajnlgass nekem semmit.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[20] naval
Jun 11., Monday 14:07 #91
Vlasz dreampage (#90) zenetre
sszefoglalom a dolgot:arrl beszltem hogy a 360-hoz egy megfelel megjelent egy hdtv vagy egy hd monitor.
erre jttl TE hogy ez egy elmebeteg hozzlls.
n ezt kivesztem, altmasztottam egy pldval!
SZ NEM VOLT ITT A RSZEMRL emberek minsitsrl!!!!!
nehogy megmagyarzd, hogy a dgltt l alszik!!!!
[111] dreampage
Jun 11., Monday 13:32 #90
Vlasz naval (#87) zenetre
Nem, itt pp fordtva trtnik a dolog, nekem prbljk sokan bemagyarzni, hogy micsoda elengedhetetlen kiegszt egy HDTV, mikzben n ltom, hogy nekem tkletes az SD is. n mindssze lertam a vlemnyemet a jelensgrl, s - ha figyelemesen olvasol - nem a klnbsgekrl van sz. Hanem arrl, amikor valaki a msik tvje szerint minsti a msik embert. Ez az elmebeteg dolog.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[20] naval
Jun 11., Monday 13:29 #89
prblkozni a kutyk szoktak...
[7] WiZZaRD
Jun 11., Monday 13:28 #88
Vlasz Andris (#85) zenetre
Ha szerinted ez "beszls" volt, akkor sorry. Ez egy vlemny volt. Esetleg kicsit csps, de semmikpp nem srt. Mellesleg pc-n is van mivel jtszani, pl ott a Gulid Wars, amit tolok is. Szval flrerts ne essk, nem szltam le a pc-t, csak inkbb tartom munkaeszkznek (ha ezekkel fogsz dolgozni napi sok rban, majd megrted), mint jtkra termett gpnek (150ezres grafikus vezrl ide vagy oda...ami mellesleg egy 360 s egy wii ra), a konzoloknak ugyanis semmi ms cljuk nincs, csak a jtk/jtklmny, amit maradktalanul be is tltenek szerintem. Aztn, hogy az a konzol most ps3, xbox360, wii, vagy akrmi, az teljesen lnyegtelen.
[20] naval
Jun 11., Monday 13:26 #87
Vlasz dreampage (#86) zenetre
savany a szl.tudom hogy lttl mr zletben.
neked nincs s bemagyarzod magadnak hogy j az ami van.
ez mg nem gond.
az a gond hogy mst is prblsz oltani....
[111] dreampage
Jun 11., Monday 13:24 #86
Vlasz naval (#83) zenetre
gy is van. Mg letemben nem lttam HDTV-t, soha nem lttam s nem prbltam rajta se Xbox 360, se PS3 jtkot. Ht persze.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[4] Andris
Jun 11., Monday 13:20 #85
Vlasz WiZZaRD (#80) zenetre
Te nem rted a pc gamereket! n pedig tged nem mert ugyangy beszlsz a "Pc gamereknek" mint ahogy k leszljk a konzolt!! Itt kezddik a vita!
[4] Andris
Jun 11., Monday 13:16 #84
Vlasz Culus87 (#72) zenetre
Hello!
Csak annyit culus hogy is nevezted a ps3-at "buta jtgp" szerinte egy kicsi nzz utna mit tud!!!! aztn (a dvd vagy BD rson kvl mivel r nincs benne) mesld el mi az amivel kevesebbet tud mint egy pc!!!?
[20] naval
Jun 11., Monday 13:12 #83
Vlasz dreampage (#82) zenetre
komoly indok...
gyjts egy hdtv-re aztn visszatrnk a dologra..
addig minek??nem tudod mirl van sz...
[111] dreampage
Jun 11., Monday 13:00 #82
Vlasz naval (#78) zenetre
Mert az.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[24] stimpy.
Jun 11., Monday 12:15 #81
Vlasz WiZZaRD (#80) zenetre
Azt is sokan elfelejtik,hogy most csupn vletlenl esett egybe a Tv-k s a konzolok vilgban a genercivlts.Soha a konzoltrtnelemben nem volt jellemz,hogy a konzollal a megjelentt is le kelljen cserlni.(szintn remlem,hogy a jvben sem lesz gy,br persze tudom..a pnz beszl).
Magyarorszgon jelenleg a konzolozson kivl taln MG nincs annyire rtelme HDTV-t tartani,de mshol a vilgon mr bven vannak HD adsok s a Blue -ray lejtszs sem akkora luxus mr.
Egyszval:HDTV-t messze nem csak a jtk miatt vesz az ember(mert abban az esetben ahogy te is montad,tnyleg megteszi egy monitor is).
Vagyis flsleges a Tv rt is beleszmolni a konzolozs kltsgeibe.
Eddig sem kellet s igazn most sem kell.
A jtk maga tnyleg kltsg,de tudtommal PC-n is pnzbe kerl s egy j jtk ott sem sokkal lcsbb,max egy picivel a konzolosnl.(a warezt meg hagyjuk).
Egy WOW gyjti kiadsrl mr ne is beszljnk.
magyarn szlva sosem rtettem azokat a sznalmas PC gamer(?)-eket akik amelett kardoskodnak,hogy a konzol kevsb ri meg anyagilag.
LOL!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[7] WiZZaRD
Jun 11., Monday 11:57 #80
Vlasz Culus87 (#72) zenetre
Jaj . Azert 220bol 21"-es moncsival megnzem milyen gpet pakolsz ssze . Egybknt a konzolhoz is bven elg az a 21"-es moncsi. nem ktelez tv-t venni.
De nem is rtem mirt vettem konzolt? Inkbb PC! Ja nem, megvan: mert nem akarok a 220eHUF mell mg hetente egy 50est kicsengetni, mert elavult a gpem ...
[20] naval
Jun 11., Monday 11:16 #79
Vlasz naval (#78) zenetre
mg valami az "elmebeteg hozzllsrl."
felvillanik a 3 led s mr azon jr az eszed hogy vegyl egy core gpet mert amg javtjk a msikat nincs mivel jtszani.
akkor ez mi????
[20] naval
Jun 11., Monday 10:49 #78
Vlasz dreampage (#76) zenetre
akkor mirt rtad azt hogy"elmebeteg hozzlls"?
szmomra a te hozzllsod e tmban, kzelebb van hozz.
ennyi.
[24] stimpy.
Jun 11., Monday 10:22 #77
Vlasz Culus87 (#72) zenetre
Azon kellene inkbb neked elgondolkodni,hogy mirt is szlettl ilyen sznalmas idtnak.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
sszesen: 126 [1-50]
1 | 2 | 3
Forza Motorsport 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Microsoft
Megjelens: 2007. Jun 08.
Kategria: Verseny
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.2
Ami tetszett
Kitn fizika
rkre a fotelhez kti a tuning rajongkat
Ami nem tetszett
Az eldhz kpest nincs tl sok jdonsg
Olvasi rtkels: 11.2 (231 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

126 | Forza Motorsport 2 - teszt

New Yorktl a Nrburgringig, Acuratl Aston Martinig, a Forza Motorsport 2-be mindent belenyomtak, hogy mg azokkal is megszerettesse a vezetst, akiknek az eddigi legnagyobb auts lmnyk a Mucsa Rdi behangolsa volt. Most megtanulod tisztelni a vezetst!

109 | Forza Motorsport 2 - prbakr

FORZA 2. A szimultor-rajongk az X360 premierje ta vrt dvskje, a mlt generciban tjra indtott ambicizus szria folytatsa. Az elvrsok hatalmasak, a megjelens pedig alig egy hnapnyira. Kiprbltuk a Forza Motorsport 2 majdnem vgleges verzijt.

228 | Forza Motorsport 2 nyeremnyjtk

j nyeremnyjtkunk a Forza Motorsport 2-re koncentrl. Az gyemenet a szoksos: kt ht leforgsa alatt sszesen kilenc krds, napi rendszeressggel, mnusz htvgk. Tessk minnl tbbre jl vlaszolni, aztn a vgn sorsolunk egy nagyot.

54 | Forza 2 Premier eltti verseny!

Br a Forza Motorsport 2 csak jnius nyolcadikn debtl haznkban magyar nyelven, egy remek lehetsg addik a versengs szerelmeseinek b egy httel korbban.

49 | Elrhet a Forza 2 Demo

A cm taln mindent elrul - az Xbox Live elrssel rendelkezk a Marketplace-en tegnap jjel felbukkant Forza 2 demo vltozatot mr tlthetik is, remek zeltt kapva a jtkbl.

26 | Forza 2: jnius elejn

A Forza Mororsport 2 amerikai megjelensnek kthetes csszsa az eurpai premie idpontjra is hatssal volt: a korbbi hrekkel ellenttben nem mjusban, hanem jnius elejn jn a folytats.

43 | Forza Motorsport: hromszztz

Igen, akr ennyivel is szguldozhatunk majd a Forza Motorsport 2-ben, m a fenti szm ezttal a jtkban szerepl kocsik szmra utal, kzz tettk ugyanis a teljes autlistt.

42 | Forza 2 demo rszletek

Napra pontos megjelensi idpontja ugyan mg mindig nincs az prilisra grt Forza Motorsport 2 demnak, de rszletekkel mr szolglhatunk - pldul egy vaskos autlistval....

67 | Forza 2 ngyesfogat

Finishez kzeledik a Forza Motorsport 2 fejlesztse: megjelens mjus kzepn, prilisban demo a Marketplace-en, s mg j screenshotok is jttek - most pldul ngy darab.

15 | Forza 2 dem hamarosan

Az aktulis hivatalos Xbox magazinban kerlt emltsre, hogy ingyenesen letlthet Forza Motorsport 2 dem lesz elrhet az Xbox 360 tulajdonosai szmra.

20 | Forza 2: szgulds Atlantban

Ahogy kzeleg a Forza Motorsport 2 mjusi megjelense, gy szaporodnak a mozgkpes anyagok. Most egy fejleszti kommentrrral megspkelt kirndulst tehetnk az atlantai plyn...

51 | GDC: Forza 2 kpek, infk & vide

A Microsoft GDC-s jelenltnek egyik sarokkvt a Forza Morosport 2 kpezte. A ktelezen kiadott j kpek mell egy rakat inf rkezett az j amerikai autkrl s az Aukcis Hzrl...

40 | GDC: Forza 2: csattan az Enzo

Nhny j kp mellett kt gameplay vide is rkezett a mjusban megjelen Forza Motorsport 2-rl, melyekben tbbet kztt a jtk trsmodelljt is szemgyre vehetjk.

47 | Forza 2: magyarul, mjusban

A Forza Motorsport 2 nem csszik tovbb: a Microsoft Game Studios szimultora mjusban kerl a boltok polcaira. J hr a hazai rajongknak:a Forza 2 teljeskr magyartst kap.

20 | Forza Motorsport 2 mjusban

A mai nap sorn kiderlt, hogy nem kell majd tl sokat vrakoznunk a Forza Motorsport 2-re, a jtk ugyanis nem csak az USA-ban, hanem Eurpban is mjusban fog megjelenni.

48 | Forza Motorsport 2 ngyesfogat

Ngy j, csillog autcsodkat felvonultat, s nem mellesleg igencsak emberes felbonts screenshot rkezett az Xbox 360-ra mjusban debtl Forza Motorsport 2-rl

26 | Forza 2 plyalista

Aszfaltcsk-knlat, libasorban

34 | Hatvannal szguld a Forza

Frame per szekundumban persze...

55 | Forza 2 gameplay

Ngy perc szgulds

13 | Forza Motorsport 2 villansok

ldgls a kerkvetn.

41 | Forza 2: j kpek & infhegyek

A TGS alkalmbl hrom j Forza Motorsport 2 kppel rvendeztette meg a nagyrdemt a MS. A kpek mell masszv informcimennyisg dukl: tuprozott grafikus motor, j lehetsgek, j plyk, j srlsmodell, tervezett demo s jtszhat verzi - mghozz a jv heti X06-on.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba