[Frissítve] Uncharted 2: ingyenes DLC
Kapcsolódó játék: Uncharted 2: Among Thieves (ps3)
Eddig 17 hozzászólás
drag
2009. November 26.
Thursday 14:40


Az Uncharted 2: Among Thieves már megjelent, ám ez még nem jelenti azt, hogy a játékot félre is tették a Naughty Dognál, hiszen folyamatosan jönnek a frissítések. Itt a legújabb.

A közelgő újdonságra a Twitteren keresztül hívta fel a figyelmet a fejlesztőgárda, igaz, erősen titkolózva, hiszen csak annyi derült ki, hogy valami multiplayer-centrikusra kell számítanunk.

"Úgy néz ki, hogy valami egészen király dolog fog érkezni a multiplayer kapcsán a hét végén."

Hogy mi lesz az? Fogalmunk sincs, de ha a Naughty Dog azt mondja, hogy király, akkor mi elhisszük nekik.

[FRISS] Egy új, ingyenes térképről van szó, ami pénteken érkezik: a The Fort különösen kedves lesz azok számára, akik játszottak az első résszel. Lent egy videót is találtok róla.


[20] kakasu
Jan 23., Saturday 22:26 #17
egyre jobban várom
[21] Georgy07
Nov 27., Friday 10:14 #16
Ha jól tudom fog még tartalmazni a DLC új karaktereket is
[27] Sunfi3lds
Nov 26., Thursday 18:42 #15
Azért lesz különösen kedves nekünk (akik játszottak az első résszel), mert ez egy az egyben az első rész "Fortress" fejezete, multi mapként megalkotva?????

Persze örülünk neki meg legalább ingyenes......
Sic Parvis Magna
[5] Altair98
Nov 26., Thursday 17:29 #14
Na ez jó lessz.Főleeg hogy ingyenes.
"Jobb a méltó és hősies halál, mint a méltatlan és aljas győzelem."
Nov 26., Thursday 17:15 #13
Egész egyszerűen besz@rás! Nagyon-nagyon az én szememnek való a látvány, a színvilág telitalálat.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[21] SolidMetal
Nov 26., Thursday 17:04 #12
Királyság, bár nekem csak jövő héten jön meg a Uncharted 2, nagyon várom már.
Random Kierkegaard idézet #667
[36] kiső
Nov 26., Thursday 16:05 #11
De jó, legalább itt is fejbelőnek vagy nyolczsilliószor a profik.
Imádom az U2. multit. Mondjuk egy co-op pályát jobban tudtam volna értékelni, de ne legyek telhetetlen, elvégre ingyen adják.
Köszönöm N.D.
[23] Gmer81
Nov 26., Thursday 12:57 #10
Az ilyen twiteres:"jujj bejelentünk majd valamit" dolgokat annyira nem szeretem :9 btw kiderült mi jön The fort map, videó is van róla KATT!
Nov 25., Wednesday 22:20 #9
Azt hiszem ez el is várható egy ilyen kaliberű játéktól. Na és persze hülyék lennének ha nem a multis örömökre koncentrálnának elsődlegesen.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[2] barack
Nov 25., Wednesday 19:59 #8
Remélem Cooperatív pályák is jönnek, mert nekem az a kedvencem. Ez a progi a legizgalmasabb. Kár hogy PC -re nem jött ki. Úgy itthon is tudnék coopozni.
honlap: http://bzs.homedns.org
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 19:53 #7
Solid Snake játszható karakter lesz
[23] V_Karesz
Nov 25., Wednesday 19:03 #6
Nem volt idom meg elmelyedni a multiplayer reszeben, de a napokban majd belevetem magam. A kieg meg johet!
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[25] Shark
Nov 25., Wednesday 16:39 #5
jöhet!
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[21] Georgy07
Nov 25., Wednesday 15:21 #4
Szeretettel várjuk
[9] zephyr
Nov 25., Wednesday 15:07 #3
Válasz Untchbl (#1) üzenetére
Ez sokszor előfordult már más játékoknál, szóval bármi lehet.
War has changed.
[27] Sunfi3lds
Nov 25., Wednesday 14:28 #2
Válasz Untchbl (#1) üzenetére
Nem hinném, hogy fizetős tartalom érkezik hozzá.....
Sic Parvis Magna
[8] Untchbl
Nov 25., Wednesday 14:07 #1
Na végre. Új pályák, nem minthe unnám a mostaniakat. Gondolom ingyenes lesz. Azon gondoloztam, hogy lesz fizetős is, akkor az aki nem vette meg ugye nem mehet pl arra a pályára és akkor kb külön multiznek majd a fizetősök és a nem fizetősök?
"That's so not cool!"
Uncharted 2: Among Thieves adatlap
16 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Naughty Dog
Megjelenés: 2009. Oct 14.
Kategória: Akció
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
- Remekül mixelt akció
- Egy pillanatra sem unalmas
- Hajletevős prezentáció
- Meglepően tartalmas multi
Ami nem tetszett
- Pofonegyszerű fejtörők
- Néhol behülyülő fedezékesdi
Olvasói értékelés: 14 (118 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

142 | [Teszt] Uncharted 2: Among Thieves

Az Uncharted 2: Among Thieves megpróbálkozik a majdnem lehetetlennel: jobbá akar tenni egy olyan játékot, ami a maga idejében már eleve nagyon jó volt. Több lehetőség, több helyszín, több szereplő: de vajon elég lesz a magas léc átugrásához? Teszt.

11 | Uncharted 2: jön a Siege Expansion

A Siege Expansion névre hallgató DLC-vel hamarosan ismételten kiegészül az Uncharted 2: Among Thieves. Ezúttal is a multiplayer lehetőségeink bővülnek.

9 | Uncharted 2: új DLC közeleg

Tovább bővül az Uncharted 2: Among Thieves: a Naughty Dog hamarosan újabb letölthető tartalommal fogja megajándékozni a PlayStation 3 tulajdonosokat.

17 | [Frissítve] Uncharted 2: ingyenes DLC

Az Uncharted 2: Among Thieves már megjelent, ám ez még nem jelenti azt, hogy a játékot félre is tették a Naughty Dognál, hiszen folyamatosan jönnek a frissítések. Itt a legújabb.

30 | Egymillió felett az Uncharted 2

Az előjelek alapján egyértelműnek tűnt, hogy az Uncharted 2: Among Thieves sikeresebb lesz elődjénél, és nem is történt másképp: a második rész már egymillió eladott példány felett jár.

44 | Uncharted 2: a Naughty Dog elégedett

A múlt héten került a boltokba az Uncharted 2: Among Thieves, a Naughty Dog pedig elégedetten nyilatkozott a játék eddigi teljesítményéről a kasszáknál.

47 | Uncharted 2 reklámfilm

Mint az ismeretes, a Sony az új PlayStation 3 megjelenésével egy méretes reklámkampányt is beindított, amely az 'It Only Does Everything' szlogen körül forog. Íme a legfrissebb szelete.

32 | Uncharted 2: az európai dátum

Az Egyesült Államokra vonatkozó premier időpontja egy ideje már ismert, most pedig az is kiderült, hogy Európában mikor fog a boltokba kerülni az Uncharted 2: Among Thieves.

198 | Uncharted 2: 21/20

Elkezdtek felbukkanni az első Uncharted 2: Among Thieves tesztek a nyomtatott sajtóban, és egy egészen fura értékelés is napvilágot látott egy magazinnál.

22 | Uncharted 2: aranylemez, demó

Véletlen egybeesés: tegnap a Forza 3, ma pedig az Uncharted 2: Among Thieves kapcsán tudtuk meg, hogy aranylemezre került a játék, illetve hogy mit fog tartalmazni a közelgő demó.

84 | Uncharted 2: akció a vonaton

Képeket korábban már láthattunk az Uncharted 2: Among Thieves vonaton játszódó részéről, most pedig mozgóképes formában is belekóstolhatunk az itt zajló akciózásba.

27 | [GSC] Uncharted 2 trailer

A Naughty Dog nem készült túl komolyan a Gamescomra: épp csak lerakták az asztalra az idei év legdurvább, legkomolyabban összerakott trailerét az új játékukhoz, az Uncharted 2-höz.

39 | Uncharted 2: demó és új videó

A Naughty Dog nemrégiben megerősítette, hogy még a játék megjelenése előtt, szeptember végén számíthatunk az Uncharted 2: Among Thieves sokak által várt demójára.

53 | Uncharted 2: vonatos akció

Már jó ideje megbizonyosodhattunk arról, hogy az Uncharted 2 nem mindennapi látványt fog a képernyőre pakolni, így minden egyes kép- és videóadagot örömmel fogadunk róla. Itt a legújabb.

31 | Uncharted 2: japán trailer

Kíváncsi vagy, hogy milyen lesz Nathan Drake japán szinkronhangja? Akkor nézd meg az Uncharted 2: Among Thieves új trailerét, ami végig ezen a nyelven kommunikál.

34 | Uncharted 2 - megjelenési dátum

Októberben az amerikaiak és az európaiak is megkapják a Naughty Dog legújabb fejlesztését, az Uncharted 2-t. A dátum mellett itt a végleges dobozkép és az államokat érintő előrendelési akciók terve is.

25 | Uncharted 2: jég és multi

Két darab mozgókép az Uncharted 2: Among Thieves-ből, még hétvégéről: az első Nathan jégbaralangos akrobatikáját mutatja be, a második pedig a multi kamerázós lehetőségeire koncentrál.

65 | Uncharted 2: friss képek és videók

Az éjszaka folyamán rengeteg friss finomság érkezett a PlayStation 3 őszi kínálatának legnagyobb húzócíméről, az Uncharted 2: Among Thieves-ről: fél tucat új kép, és a korábbiakhoz hasonlóan fantasztikus minőségről árulkodó videók következnek.

52 | Uncharted 2: Nathan akcióban

Hat darab új, és a szokásoknak megfelelően szuperlátványos screenshot futott be néhány órája az Uncharted 2: Among Thieves-ről - Nathan ugrik, lő és helikopterre vadászik.

84 | Uncharted 2 direct-feed akció

Az idei E3 egyik legmeggyőzőbb prezentációja az Uncharted 2 nevéhez fűződik: most kifogástalan, direct-feed minőségben is megtekinthető a Sony konferenciáján mutatott gameplay ízelítő.

50 | [E3] Uncharted 2: trailer és gameplay

Az E3 idei Sony konferenciáján elsőként az Uncharted 2: Among Thieves került komolyabban bemutatásra. A gameplay jelenetek mellé most csinos trailer is érkezett.

51 | Uncharted 2: öt perc tömör gyönyör

Remek, ötperces gameplay videó esett be az ablakon az ősszel debütáló Uncharted 2: Among Thieves-ből. Látványos üldözés, nagypályás lövöldözés és akrobatika egy csokorban.

13 | Uncharted 2 finomságok csütörtökön

Nem csak az új Tony Hawk játék leleplezése miatt lesz érdemes megnézni a GameTrailers TV csütörtöki adását, az Uncharted 2 is vendégeskedni fog ugyanis az e heti adásban.

104 | Uncharted 2: multiplayer infók, képek és trailer

Először úgy volt, hogy nem lesz, aztán kiderült, hogy mégis, és ráadásként bő egy hónap múlva ki is lehet majd próbálni: az Uncharted 2: Among Thieves multiplayer módjáról van szó, amelyről most megérkeztek az első képek, valamint részletek. [frissítve]

41 | Uncharted 2 szeptemberben?

Azt egy ideje már tudjuk, hogy az Uncharted 2 még valamikor az idei esztendő folyamán a boltokba fog kerülni - most talán arra is fény derült, hogy ezen belül mikor számíthatunk a megjelenésre.

33 | [GDC] Uncharted 2: kiszivárgott gameplay

A GDC-s Uncharted 2: Among Thieves prezentáció ugyan elvileg nem filmezős esemény volt, de a ravasz olaszok azért csak becsempésztek magukkal egy kamerát. Mozgókép következik.

39 | Uncharted 2: havas képek

Az időjárás nagy szerepet kap az ősszel debütáló Uncharted 2: Among Thieves-ben: Drake-nek azúttal nem csak a mindenre elszánt ellenfelekkel kell megküzdenie, hanem a durva hóviharral is.

54 | Uncharted 2 tűzpárbaj

Az Uncharted 2: Among Thieves-t bemutató első képek fantasztikus külsőről adtak tanúbizonyságot, és a most érkezett új screenshotokon sincs szégyenkezni valója a játéknak.

167 | Uncharted 2 - tűzpárbaj képekben

Az Uncharted 2 eddig nem mutatott sok változatos helyszínt: egyedül a havas részleg tűnt biztosnak - de a most következő képek alapján egyértelmű, hogy nem a fehér fog dominálni a játékban.

166 | [VGA] Uncharted 2: Among Thieves trailer

A God of War III-hoz hasonlóan a közelmúltban felfedett Uncharted 2: Among Thieves-t is csak renderelt formában láthattuk korábban, ám a Spike TV Video Game Awards-ján Nathan Drake következő kalandja is megmutatta, hogyan is fog ténylegesen kinézni.

53 | Uncharted 2: képek és infók

Már csak néhány napot kell kibírni, hogy mozgásban is megismerkedhessünk az Uncharted 2: Among Thieves-zel, addig azonban jöjjön néhány kép és infó a játékról.

46 | Uncharted 2 - a bemutatkozás

Azt eddig is tudtuk, hogy várhatunk egy Uncharted 2-t, de bővebb információk nem voltak a darabról: a Naughty Dog azonban kiadta az első rövidebb trailert a játékhoz.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába