Halo 3: ODST - indul a banhullám
Kapcsolódó játék: Halo 3: ODST (x360)
Eddig 85 hozzászólás
drag
2009. September 04.
Friday 08:16

Hiába van még hátra több, mint két hét a megjelenésig, már felbukkant a Halo 3: ODST kalózverziója, az illegális szórakozást művelők azonban pórul járnak.

Stephen Toulouse a Microsofttól ugyanis a Twitterén nemrég jelezte, hogy szépen elkezdték osztogatni a permbanokat azoknak, akik ilyen módon próbálták meg idő előtt kiélvezni a játékot.

Az Xbox 360 exkluzív Halo 3: ODST premierjére szeptember huszonkettedikén kerül sor - tessék annak rendje és módja szerint kivárni.

Összesen: 85 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 15., Monday 0:05 #85
ajh miért nincs Pc-re bakker
[1] jason444
Sep 19., Saturday 8:24 #84
Válasz backstab (#83) üzenetére
Jó a téma....meggyőztetek...megyek xbox-skyra...
Szerintem ugyanolyan esélyünk van nyerni a lottón, akár játszunk, akár nem.
[33] backstab
Sep 05., Saturday 23:22 #83
Válasz lorinc (#79) üzenetére
Nagyon szeretnék egy motort, de nem engedhetem meg magamnak. Akkor most lopjak egyet, tiltakozásképpen, hogy a Suzukinak van képe drágábban adni a motorját, mint Nyugat-Európában? Már vagy húsz éve fizetünk többet ugyanazokért a termékekért, mint tőlünk nyugatabbra- a fizetésünk meg mindig is alacsonyabb volt. De még mindig nem kényszerítenek senkit erőszakkal arra, hogy videojátékokkal játsszon. Én is warezoltam ezerrel a PS1 korszakban. Aztán egyre többet kellett dolgoznom, és egyre kevesebb szabadidőm maradt. Onnantól fogva csak a jó játékokat vettem meg, de azokat végig is játszottam- és azóta tartom is magam ehhez.
Igen, a Microsoft (és a Sony, és a Nintendo...) online támogatása (vagy annak a hiánya) felháborító, de mit tudunk ellene tenni? Warezoljunk, hogy csökkenjen a bevételük?
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Sep 05., Saturday 22:58 #82
Válasz Project1083 (#76) üzenetére
Igen én ezt tudom ,de akkor magyarázd már nekem meg légyszíves GOW 2-vel 3 vagy 2 héttel előbb tolták sokan megjelenés elött friend listemen 90%-a kb úszta meg ebből, aki origin tolta ,mert ő úgy érezte ez a game megéri az eredetit azt elkapták mindegyiket kivétel nélkül nov 7-én vagy később pár nappal ,akkor hogy is van ez az egész?
Drink 'Em All
Sep 05., Saturday 22:44 #81
Válasz Hwopapa (#75) üzenetére
Mi van menstruálsz hogy ilyen harcias amazon lettél?
Neked se ártana vissza fogni magadat normálisan válaszoltam neked te meg megint bunkón válaszoltál.
Drink 'Em All
[10] Jocky
Sep 05., Saturday 21:39 #80
Válasz Project1083 (#78) üzenetére
Azt mondta a srác, hogy az Odst miatt!
[2] lorinc
Sep 05., Saturday 20:28 #79
Válasz backstab (#64) üzenetére
Felesleges ebbe a témába magyarkodós hangulatot belevinni. A warez nem csak nálunk divat ám. .Nem vagyunk mi annyira fontosak, hogy miattunk ,banhullámokon törjék a fejüket az okosok . CSak csepp vagyunk a tengerben . Az a csepp, akinek a legtöbb indoka lehet a másolásra. Sorolom veheted ezerszám az eredeti játékot , akkor sem lesz itt live, már az itt forgalomba helyezett játékokon fel sem tüntetik a live lehetőséget. Ergo , hivatalosan csak single játékot kapsz magasabb áron, mint tőlünk nyugatabbra multival spékeltet olcsóbban. Pedig nem mi keresünk a legtöbbet e kontinensen. Anyanyelvünkön nincs szolgáltatás ,sem video sem dvd sem demo stb....De van regio zár a letölthető tartalmakra Pedig kifizeted a goldot ugyebár .......Eleve csalásra kényszerítenek hogy multit játszhass. Igaz ök. is csalnak amikor eladják a gépet amúgy live nélkül azonos áron vagy drágábban mint máshol.
Én úgy látom, ez egy szolgáltatás amit ezen a környéken csapnivalóan végez a Microsoft (beleértve a gép eladás módszerét live nélkül stb)így ne várjon lojalitást ,ugyan is neki kellene engem megnyerni,esetleg példát mutatni , stb.
Ha te egy ilyen vállalkozásba kezdenél és csak egy gépet is eladnál live logóval ellátottat ,ahogy ök tették .Aztán a telefonban az aranyos aki neked dolgozik azt mondaná hogy nem segíthet hivatalosan ,és nem játszhatsz liveon akkor életed végéig fizethetnéd vissza a gépek árát és a kártérítést. Nem volna elég annyi hogy a többi masinkára már nem írnád rá hogy Enjoy live!
Amúgy ha hiszed ha nem, én csak eredeti játékokkal játszom .De néha elgondolkodom, és empatikus vagyok azokkal akiknek nincs pénze egy fél szolgáltatásra egész pénzt kiadni, spórolás árán
Sep 05., Saturday 18:20 #78
Válasz Jocky (#77) üzenetére
Nem valoszinü az ODST miatt van,felfügesztést általában akkor adnak ha sok rád a panasz live-on,de pontosan leirják hogy miért kapta a regisztráláskor használt e-mail cimére.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[10] Jocky
Sep 05., Saturday 17:45 #77
Az egyik ismerős srácnak éppen most függesztették fel a Live hozzáférését szeptember 18-ig, mert tolta az Odst!
KATT!
Akkor ez most csak egy figyelmeztetés?Miért nem bannolták végleg?
Sep 05., Saturday 17:38 #76
Válasz AlcohollicA Hun (#73) üzenetére
Vannak feltételezések és vannak tények,a microsoft tények alapján bannol. Nem tul bonyolult a dolog csak a legtöbb warezos baszik rá aztán hisztizik hogyha bannolják.A bann egész egyszerüen elkerülhetö,
Mindig ellenörizd hogy a biztonsági másolatod ez eredetivel teljesen megegyezö kopia,vannak erre modszerek,nem részletezném.A Microsoft nem a modositott firmvaret látja,hanem a szar kopiád illetve a dátumod.
Ne légy hülye kolbász és a megjelenés elött 3 héttel ne told pofátlanul a legtöbször rosszul elkészitett másolatot Live-on,söt amennyiben lehetséges abszolut ne használj backupokat online,huzd ki azt a rohadt netkábelt.Baromi kevés játék van aminek értelmes online hosszutávon,szerintem annak a költségét mindenki kibirja.

Nos a fentieket a legtöbb warezos képtelen betartani ezért bannolják a pics@ba.Részemröl sok eredetit tolok,de van amit lemásolok,de azokat is szigoruan a fenti feltételek mellet használom.
Egyébként én részemröl körülbelöl ugyananyira rühellem azokat akik a megjelenés elött a pofájukba tolják a többieknek hogy nekik már megvan,mint azokat akik játszák az álszent kis lovagot miközben az elözö generáciot meg ugy egyébként unblock minden mást ugyanugy lewarezolnak,ergo baszott nagy hipokraták.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[25] Hwopapa
Sep 05., Saturday 17:07 #75
Válasz AlcohollicA Hun (#74) üzenetére
öregem, igazán bekussolhatnál.

nagyon nem vágod, hogy itt kb. senki se hiszi el ezt a sok vakert?

2 éve, mi? persze.

meddig égeted még magad?
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Sep 05., Saturday 16:01 #74
Válasz dreampage (#63) üzenetére
Te beszélsz ez jó!!!1 hónapja egy csomó kommentet kaptál egyik blog bejegyzésed miatt szánalmasnak tituláltak vagy rosszul emlékszem?
Drink 'Em All
Sep 05., Saturday 15:56 #73
Válasz Project1083 (#67) üzenetére
Igen csak olyannal szabad tolni ami adatok szempontjából ugyanaz mint az origin ,akkor kevés hogy ban-t kapjál("ez csak feltételezés mert az Microsoft se ül tétlenül")
Drink 'Em All
Sep 05., Saturday 15:51 #72
Válasz renz (#68) üzenetére
Ha nem lenne nekik belőle káruk ők is csinálnák ,sok az álszent ahogy itt más írta előttem.
Drink 'Em All
Sep 05., Saturday 15:28 #71
Szerintem aki annyira sem képes, hogy kivárja a játék premierjét az simán megérdemli a bant. Aki warezol az tegye már meg azt a szívességet, hogy a premierig csöndben marad.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
Sep 05., Saturday 15:26 #70
Válasz AlcohollicA Hun (#27) üzenetére
Miért is savanyú neked ennyire az a szőlő?
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[9] Saya
Sep 05., Saturday 12:27 #69
Válasz ikszkom (#43) üzenetére
G*ci rég röhögtem ekkorát.... Cool story...
[57] renz
Sep 05., Saturday 11:44 #68
Válasz Tomtom (#66) üzenetére
Lelkiismeret furdalás?
Én inkább 2 dolgot látok a háttérben. A játékosok közötti cserebere fellendülését (leginkább a netnek és a túl sokat kaszálni akaró üzleteknek köszönhetően), illetve a biztonságosabb, para nélküli live használatot. Ha nem lenne bannolás, SOKKAL többen warezolnának, az 100%!
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
Sep 05., Saturday 11:41 #67
Jelezném a kedves kollegáknak hogy a jelenleg kint lévö leaked ODST (francia,angol felirattal) direkt egy jelzett verzio,ugyanis 67 rar file tartalma hiányzik belöle és onnan fölfele,vagyis garantáltan észreveszik az eredeti verziohoz képest,ergo nem proper.Ha figyelik garantált bann annak aki ezt a verziot (borderlame) tolja
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[17] Tomtom
Sep 05., Saturday 11:22 #66
Válasz AlcohollicA Hun (#27) üzenetére
Tény!

Számtalan, álszentnek titulálható személy nyilatkozik ezügyben s papolnak a warez ellen, miközben töltik a filmeket, programokat, stb...de!,
Tanúja lehettem a változásnak -xbox365-óta-, amely az oldalon található felhasználók többségében ébresztett lelkiismeretfurdalást és ennek hatására feladták a warez-t.
Az értelmesebbje előbb-utóbb ráeszmél, hogy neki sem lenne jó ha pl. a vállalkozásában mindíg ellopnák a szükséges anyagokat, amiket neki akkor is ki kell fizetnie, ha beledöglik.
Nem vagyok álszent és bevallom, számos filmet, zenét, stb. illegálisan szerzek be de amit érdemesnek trartok arra -többnyire játékok-, hogy kiadjam rá a vérrel, verejtékkel megtakarított pénzt, azt szemrebbenés nélkül megveszem.
Mióta tagja vagyok a LIVE-on található kicsiny magyar csoportnak, több okból, mégcsak eszembe sem jutott, hogy illegális stuffal menjek fel.
Aki másként látja, az gondoljon bele abba, hogy egy "csoport" tagja és, hogy a teljes magyar LIVE-os közösség megítélése függ a viselkedésedtől.
Magam is kirúgnám az olyan embert, aki ellopja a másik pénzét.
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[41] Kuresz
Sep 05., Saturday 9:05 #65
Bincsi Bancsi
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[33] backstab
Sep 05., Saturday 8:52 #64
Válasz therealbasstard (#62) üzenetére
Igen, kialakult egy új kaszt, ami még a warezosnál is megvetendőbb: az EREDETIS! Lehet rajta röhögni, de szűkebb pátriámban ha valaki meg meri említeni, hogy ő eredetiben veszi a DVD-ket, CD-ket, játékokat, pellengérre állítják és megdobálják szeméttel...
"Hűűűűje vagy? Letőttöm neked ingyé, te meg megveszed?"
"Miért, te letöltöd azt a cigit, amit szívsz? Letöltöd azt a hamburgert, amit eszel? Letöltöd azt a benzint, amit az autódba tankolsz? Arra nem sajnálod a pénzt?"
"Az más, vazze!"
ITT van az óriási probléma-az emberek fejében. Nem a politikusok meg a más vallású/bőrszínű emberek viselkedésével van a legnagyobb gond, hanem a nagy magyar átlagemberrel. Ezért tartunk ott, ahol...
Ahogy már többen is kifejtették előttem, mindenki warezoljon kedvére. Csak ne próbálja megideologizálni, hogy miért teszi-és ha elkapják érte, fogja be a pofáját, és vállalja a következményeket!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[111] dreampage
Sep 05., Saturday 8:42 #63
Válasz AlcohollicA Hun (#58) üzenetére
Ne haragudj, de kiröhöglek.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Sep 05., Saturday 7:30 #62
EREDETIS!


ubazz...
(=x.x=) This is dead bunny. Copy and paste dead bunny into your signature to help him gain hells domination
[5] aranyb3ka
Sep 05., Saturday 1:36 #61
Válasz AlcohollicA Hun (#58) üzenetére
Én meg az ms vezérigazgatója vagyok, ha nekik hittél nekem is hinned kell.
Gamertag: Aranybika
[12] Csaby83
Sep 04., Friday 23:40 #60
Sep 04., Friday 22:50 #59
Válasz lorantHUN (#47) üzenetére

XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Sep 04., Friday 22:02 #58
Sajtos,renz köszönöm.Nem hittek nekem azt írták hazudok ,de mivel ti is ismertek egy olyan embert akit origin géppel kapott ban-t most már nem mondhatnak semmit.
Drink 'Em All
[37] carville
Sep 04., Friday 20:55 #57
Válasz dreampage (#54) üzenetére
Gondolom úgy érti hogy flashelt gépet nem visznek szervízbe hanem akkor megint meg veszik.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[20] Madroy
Sep 04., Friday 20:41 #56
Válasz pistuka (#53) üzenetére
Sztem is szemet húnynak , jó az nekik , ha tőlünk keletre is veszik a gépet ,az eladásokat meg nem nagyon befolyásolja , amíg a Halokból meg a GTAkból 5-6 milka fogy el addig nincs gond , ha ez nem így lenne , akkor összehoznának ők is egy olyan hardvert , mint a Sony a PS3al és így kiszűrhetnék a warezt .
Captain Cartman yohoho !
[20] Madroy
Sep 04., Friday 20:38 #55
Sztem aki warezol az örüljön , hogy singliben játszhat egyáltalán és legyen annyi esze , hogy ha mindenáron multizni akar megveszi ezt a játékot , mert ez tényleg megérdemli a pénzt és ezzel is támogatja a fejlesztőket , hogy még sok ilyen jó játék jöhessen és szépen húzza ki a netzsinórt a gépből a megjelenés napjáig .
Captain Cartman yohoho !
[111] dreampage
Sep 04., Friday 20:30 #54
Válasz pistuka (#53) üzenetére
Csak tudnám, mi köze a wareznak a hardverhibákhoz...
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[7] pistuka
Sep 04., Friday 18:12 #53
Jajj már megint megy az ajvékolás itt csúnya warez miatt. Könyörgöm nem tökmindegy ki mivel játszik, akinek eredetije van az mindig nyugodt lehet ,aki meg warezol azt kibannolják, legfeljebb vesz egy másik gépet. Egy dolog biztos, a Microsoft jól fog járni. Egyébként is biztos vagyok benne hogy a Microsoft valamilyen szinten szemet húny a warez miatt, egyrészt így jobban fogy a gép másrészt a hulladék 3ledes hardver miatt.
''Sohasem kell tanácsot adni. A bölcsnek nincs rá szüksége, a bolond pedig úgysem fogadja meg...'' by: Lyderch
[48] zsozsa
Sep 04., Friday 16:51 #52
Válasz Sajtos (#51) üzenetére
Senkit nem zavarna, ha nem ilyen pofátlanul csinálnák. Amúgy meg azt mondasz, amit akarsz..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[4] Sajtos
Sep 04., Friday 16:23 #51
Én is ismerek 1 embert akit origi géppel meg játékokkal lebannoltak =/. Amugy meg nemtom itt mit kell mondani hogy jaj de helyes h bannolják az embereket. Szerintem mindenkinek van a friend listáján minimum 1 warezos. Nemtom most akkor vele nem játszotok, és azért mert warezos utáljátok?? Szánalmas az ilyen komment... Az meg más dolog ha valaki megjelenés előtt játszik.
PSN ID: SzuperPeti /PlayStation 4/
[57] renz
Sep 04., Friday 16:09 #50
Válasz zsozsa (#48) üzenetére
Egyetlen egy emberről tudok! Itt meg is írta a blogjában, csak már sajnos nem emlékszem ki volt az. Mondjuk nála egy picit komplikáltabb volt a szitu (több acc, dlc vásárolgatások), de ennyi. Egyetlen egy!

Az meg hogy javítás KÖZBEN bannoljanak valakit, kész röhej!
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[16] lorantHUN
Sep 04., Friday 15:55 #49
Válasz zsozsa (#48) üzenetére
Kb. 200-250 eddigi magyar játékos közül, akivel játszottam, még senkit sem lőttek le eredetivel.
http://twitter.com/LORANT92
[48] zsozsa
Sep 04., Friday 15:42 #48
Akkor most ünnepélyesen felszólítom az összes EREDETIST, aki idejár (vannak egypáran azért), hogy számoljon be olyan esetről, amikor őt (vagy cimbijét) origi géppel, origi játékkal lelőtték a Live-ról.
Nyilván AlcohollicA-nak nem hiszünk, hiszen ő nem is EREDETIS, meg egyébként is..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[16] lorantHUN
Sep 04., Friday 15:37 #47
Válasz drag (#1) üzenetére
KATT!

http://twitter.com/LORANT92
[18] Drado
Sep 04., Friday 15:05 #46
Na akkor 3 osztálytársamat is banolni fogják
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
Sep 04., Friday 15:01 #45
Válasz Hwopapa (#40) üzenetére
Igen mindent kitaláltam!Nem azt írtam ,hogy ez nagy mértékben fordulna elő 1-2 ember járt így szerviz javítás után, ez már több mint 2 éve esett meg ,azóta nekem se mondott ilyesmit senki.(akár hiszed, akár nem)
Drink 'Em All
[7] muDao
Sep 04., Friday 14:50 #44
Jajj, annyira bírom az ilyen híreket, egyből előjönnek a "nekem már megvan bibibí" emberkék, akikre ugrik a tömeg másik fele, akiknek feltételezhetően a legutolsó MP3ig minden a saját, eredeti példányáról rippelt film/zene/játék van a vinyóján. Amúgy az tényleg hülye, aki leszedi és még fel is megy vele Live-ra, szal megérdemli a bannt. Mellesleg, amit én láttam az francia nyelvű angol felirattal, nah tudjátok ki akarja a csigazabálók undorító nyelvén tolni egy ilyen szintű játékot.
Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában.
[19] ikszkom
Sep 04., Friday 14:44 #43
Válasz AlcohollicA Hun (#27) üzenetére
KATT!
[44] Szemy666
Sep 04., Friday 14:38 #42
Én biztos kivárom, de nem a megjelenés napján szerzem be nagy valószínűséggel, hanem csak 1-2 héttel később. De én nekem olyan dejavu-m van, mintha a Halo 3-al is ez történt volna, de lehet másik játék volt.
[73] zaz
Sep 04., Friday 14:02 #41
Válasz AlcohollicA Hun (#27) üzenetére
húúú ezek kemény érvek voltak.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[25] Hwopapa
Sep 04., Friday 14:01 #40
mivel SENKI (rajtad kívül természetesen) nem számolt be hasonló esetről (pedig van egy pár 360-as barátom, elhiheted), ezért igencsak fenntartásokkal olvasom a történeted és ne csodálkozz, ha elég sokan (kb. mindenki) nem hisszük el.

tudod : tények. kik ezek az unknown ismerőseid, akik nem tudtak felcsatlakozni livera? ezt miért nem tudjuk tőlük? egy ilyen horderejű dolog igencsak hangos vitát váltana ki és elég messzire elhallatszódna, nem gondolod?

szóval még mindig fenntartom a véleményem, hogy igenis ez egy kurvanagy kitaláció és ha lesz itt olyan is, aki alátámasztja (és nem 1 napja regisztrált, hehe), akkor elhiszem.

már csak azért sem hihető, mert vannak más oldalak is, amik profiljába az ilyesmi bőven beletartozik és ott sem volt hír/cikk/fórum az eset(ek)ről.

találj ki jobbat, de lehet hogy jobban jársz, ha nem írsz be semmit, vagy legalább átolvasod amit írsz, ugyanis a 36-os hsz-ed tagolatlan, értelmetlen és szájhabzós 5km hosszú utolsó mondatát kibogozni eléggé nehéz, megérteni meg még nehezebb.

köszi a többiek nevében is.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Sep 04., Friday 13:52 #39
Válasz renz (#31) üzenetére
Miért is?
Drink 'Em All
Sep 04., Friday 13:49 #38
Válasz Hwopapa (#35) üzenetére
Igen akkor hazudtam mindenben nektek, ha majd esetleg valaki így járna mondjuk nem kívánom senkinek akkor ugyan ez lesz a véleményed?(azért nem kellene leharapni a fejemet)
Drink 'Em All
[21] Ordel
Sep 04., Friday 13:46 #37
Válasz AlcohollicA Hun (#36) üzenetére
"de ti jobban tudjátok itt mindenki nagyon okosnak hiszi magát csak nem látjátok a fától az erdőt."

Még szerencse, hogy nálad ez az eset még véletlenül sem forog fenn...
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
Sep 04., Friday 13:43 #36
Válasz Csaby83 (#32) üzenetére
Én ezt tudom hogy a profil nem bánthatják.Többen kaptak vissza úgy gépet nem lehetett felcsatlakozni a LIVE-ra véletlen vagy direkt csinálták lényegtelen.
Ezt a mendemondát ti eredetisek találtátok ki gondolkozzál már egy kicsit logikusan EMBER!!!Magyarországon szerinted milyen internet szolgáltatás van a külföldihez képest(egy nagy lópikula)ezért nincs hivatalosan LIVE, mucsalöcsögén gondolhatod 1/256 netek vannak ez a hivatalos bejelentés mért nincs itt ebben az országban LIVE ,feléd úgy látszik nem jutott el ez az információ,de ti jobban tudjátok itt mindenki nagyon okosnak hiszi magát csak nem látjátok a fától az erdőt.
Drink 'Em All
Összesen: 85 [1-50]
1 | 2
Halo 3: ODST adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Bungie
Megjelenés: 2009. Sep 22.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
8.6
Ami tetszett
- HALO
- Epikussá fajuló tűzharcok
- Az osztag tagjai remek arcok
- Ügyes, idősíkokat váltogató történetmesélés
- Kooperatív Firefight: rengeteg időnket fogja magába szippantani
Ami nem tetszett
- Szótlan, sótlan Rookie
- A kevesebb néha több: az éjszakai pályákból visszavehettek volna
Olvasói értékelés: 14.7 (78 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

183 | [Teszt] Halo 3: ODST

Negyedik rész? Kiegészítő? Gyors bőrlehúzás, korrekt mellékszál, vagy teljes értékű folytatás? Rövid, vagy olyan hosszú, mint a Halo 3? Milyen a multi? Kérdések, kérdések - és vannak válaszaink is. Teszteltük a Halo sorozat új epizódját, a Halo 3 ODST-t.

203 | Hárommillió Halo 3: ODST

Nem kellett sokat várni a következő Halo 3: ODST mérföldkőre, a Bungie szeptember végén megjelent játéka ugyanis újabb milliós határt lépett át nemrégiben.

64 | Halo 3: ODST - az első eladási adatok

Megérkeztek az első eladási adatok a Halo 3 ODST kapcsán: hiába Master Chief hiánya, azért a játék az amerikai kasszáknál jól láthatóan remekül teljesített az első hetekben.

64 | Így készült az ODST kisfilm

Ugye mindenki emlékszik az idei év legjobb videojátékos reklámfilmjére, a kétperces. magyarul beszélő Halo 3 ODST promóra? Most a kisfilm készítésének kulisszatitkaiba leshetünk bele.

84 | HALO 3 ODST: a teljes trailer

Pár napja kaptuk kézhez a Halo 3 ODST élőszereplős, hazánkban forgatott, és magyarul beszélő trailerét. Akkor másfél perces volt - most megérkezett a hosszabb verzió.

385 | Halo 3: ODST - magyar nyelvű trailer

Élőszereplős Halo 3 ODST trailer következik, amelyben egészen fergeteges módon sikerült ábrázolni azt, amibe bele fogunk magunk is csöppenni néhány héten belül. De akad itt még érdekesség ezen felül is: a kedvcsinálót itthon forgatták, és magyarul beszélnek benne a szereplők.

85 | Halo 3: ODST - indul a banhullám

Hiába van még hátra több, mint két hét a megjelenésig, már felbukkant a Halo 3: ODST kalózverziója, az illegális szórakozást művelők azonban pórul járnak.

93 | Jóárasított Halo 3 ODST

Nem csak az Xbox 360 ára csökkent ma, de a szeptemberben megjelenő Halo 3 ODST-re is befutott egy nagyon kedvező magyar ajánlat: 9990 forint, plusz két játék, ha előrendelsz.

43 | Halo 3: ODST dokumentumfilm

Befutott az első mozgóképes ismertető a Halo 3: ODST-ről, ami rendkívül stílusos és hangulatos betekintést nyújt a harmadik rész előzményeként szolgáló kiegészítőbe.

24 | [E3] Halo 3: ODST gameplay, trailer

Természetesen a Halo 3: ODST is nagy hangsúlyt kapott a Microsoft nemrég befejeződött E3-as sajtókonferenciáján: a lenti két videó nyújtott ízelítőt a harmadik rész előzményéből.

76 | Halo 3: ODST zenei ízelítő

A Halo 3: ODST nem csak új főhőst, és némileg megváltozott játékmenetet fog kínálni, hanem a sorozat minden bizonnyal sokak által ismert és kedvelt főtémája is lecserélődik.

73 | Halo 3: Recon - új cím

A Bungie a mai napon hivatalos blogjában bejelentette, hogy kisebb névváltoztatáson esett át az elmúlt hónapokban felfedett Halo 3 kiegészítő, a Recon.

25 | Halo 3: Recon - emlékképek

A napokban már írtunk arról, hogy a Game Informer legfrissebb, decemberi száma exkluzív információkat tartalmaz a Halo 3: Recon-ról: most lássuk a második adagot.

48 | Halo 3: Recon - a játékhossz

A Game Informer decemberi száma hamarosan megérkezik az előfizetőkhöz, ám már most kiszivárgott a lap exkluzív Halo 3: Recon előzetesének rövid summázata.

16 | [TGS] Halo 3: Recon infómorzsák

A Microsoft és a Bungie tegnap hivatalosan is felfedte az új Halo 3 kampányt, amely a Recon alcímet viseli, az ott közzétett információk mellé pedig most újabbak párosultak.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába