[Teszt] The Legend of Zelda: Skyward Sword
Kapcsold jtk: The Legend of Zelda: Skyward Sword (wii)
Eddig 55 hozzszls
Gamer365
2011. December 11.
Sunday 08:00
A Legend of Zelda sorozat hsnek sorsa mrhetetlenl nehz teher. jabb s jabb korokban jjszletni, hogy nla hatalmasabb erk akaratbl a vilg utols remnysgeknt szlljon szembe a Gonosszal: eltkozott ltezs, melynek minden diadala s dicssge csupn ml pillanat egy ktsgbeesett, makacs kzdelem vgn. Kevsb romantikus, de hasonl szerep jutott a Zelda jtkoknak az elmlt genercikban. Volt stlusteremt s –megjt, cipelt a htn gyenglked platformokat, fradhatatlanul rizte ksztinek hrnevt. Most pedig gy hozta a sors, hogy j otthonnak ltjogosultsgt kell bizonytania.



Nehz is gy lelni a Skyward Sword el, mint a korbbi rszek esetben. Mkdni fog egyltaln? A Wii leleplezse ta arra vrtunk, hogy a forradalmian j kontroller a Master Sword markolatt varzsolja keznkbe, de megannyi botladoz prblkozs utn nehz maradktalanul bizakodni. Ha mkdik is a mozgsrzkels, 25 v utn mit adhat mg egy Zelda? A nosztalgira val hagyatkozs, a nlklzhetetlennek kikiltott elemekhez val ragaszkods miatt az utbbi idben inkbb otthonunknak reztk a sorozatot, pedig a fi nem azrt vgyik a kzeli erdbe, hogy az ismerst s biztonsgost kutassa. De mi van, ha mr az erdt tl jl ismerjk? Akkor irny mondjuk a felhk fl.



Nyugtalan lombl brednk, az gy mellett kiterlve. Mita Eiji Aonuma a Zelda univerzum ura, megszoktuk, hogy a legendk hsnek zld tunikja helyett mindennapos viseletben ltjuk elszr jtkbeli nnket, Linket. Hiszen elbb meg kell tallnunk a helynket az j vilgban, mieltt elkerlhetetlenl kiszakadunk belle. Szobnkat elhagyva trelmetlenl keressk a kijratot, hogy vgre megismerjk, hol is rt minket a reggel. A kapu lassan kitrul, s a kvetkez pillanatban mr Skyloft lebeg szigetvrosnak pasztellvilgban gynyrkdnk. A tj legalbb annyira a Wii kpessgei ltal szksgess tett kompromisszumok szlemnye, mint az impresszionista mesterek irnti rajongs, az sszhatst mgis ez utbbi hatrozza meg: a lgy sznek, az elnagyolt festkpackba vesz tvoli rszletek pratlan lombli tjat festenek, ahol a sziget elmosdott pontjai s a felhk mgtt pphogy feltn aprbb sziklk egyarnt felfedezsre hvnak.



A krlttnk lev vilgra val rcsodlkozs azonban nem feledteti kardunk hinyt, amit a sajtosan komtos kezdsnek ksznheten tovbb kell trnnk, mint szeretnnk. Szerencsre egy apr bonyodalomnak hla mg azeltt megkaparinthatjuk els fegyvernket, hogy a kvncsisg frusztrciba fordulna, az rzs pedig olyan, amilyennek mindig is elkpzeltk. Kardunk minden csuklmozdulatunkra reagl, a csapsok sorn pont annyira veszi ki a keznkbl az irnytst, hogy tadja a suhan acl tehetetlensgt. Eleinte prszor elvesztjk az sszhangot fegyvernkkel, mely nha mintha nll letet lne, akkor is tmad, mikor mg csak pp felkszlnnk a kvetkez vgsra. A gyakorlsba fektetett id azonban sokszorosan megtrl, nhny perc utn magabiztos kardforgatknt tvozunk a kikpzterembl, s nem tudjuk elkpzelni, hogy valaha is visszanzznk a rgi idk egydimenzis csatira. Korbban elg volt nhny jl idztett gombnyoms, most viszont megfontolt, pontos tmadsok nlkl eslynk sincs a gyzelemre, ellenfeleink a sorozat eddigi legmlyebb s leglvezetesebb harcrendszernek minden trkkjt prbra teszik – a klasszikus 2D Zeldk ta nem lttuk ennyiszer a Game Over kpernyt. A dnt csapsok bevitele utn egy pillanatra Linkkel kzs pzba meredve zlelgetjk a gyzelmet, s ekkor jvnk r igazn, milyen zsigeri s intenzv lmny mozgsrzkelssel kardozni.
>>

sszesen: 55 [1-50]
1 | 2
Dec 16., Friday 21:01 #55
Grat rehynn,ez szp munka (Teszt.)volt.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Dec 16., Friday 20:50 #54
Vlasz bm (#48) zenetre
Szerintem is.Botorsg a Skyward grafikjt PS2-es jtkokkal sszehasonltani.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[33] LokkoLori
Dec 15., Thursday 16:27 #53
Vlasz rehynn4 (#40) zenetre
elbrna ha normlisan lett volna megrva a dolog ... de gy nz ki erre a feladatra valami balfaszt lltottak be kdolni
els konzolom a Wii ...
[27] Rudymester
Dec 14., Wednesday 8:08 #52
Szuper teszt, szuper jtk. Mi kell mg? Ja, egy Wii...
http://www.facebook.com/retrofaktor
[12] reeedman
Dec 12., Monday 19:40 #51
Nlam id hinyban kimarad ez is mint a skyrim is . A teszt viszont nagyon j lett, meghozta az n kedvemet is a jtkhoz.
"...anyone can use a weapon but the ninja is a weapon...." Storm Shadow
Dec 12., Monday 19:39 #50
Vlasz bandee23 (#45) zenetre
Kicsit gy nznek ki, mintha Mii-bl csinltk volna ket...
let the sun never blind your eyes
[17] Insect
Dec 12., Monday 19:16 #49
Jv hten mr taln n is nekillok, addig marad a tesztek olvasgatsa
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[17] bm
Dec 12., Monday 18:58 #48
Vlasz Mastermune (#35) zenetre
Nekem ez a legszebb s legltvnyosabb jtk, amivel letemben jtszottam.
[17] bm
Dec 12., Monday 18:56 #47
Vlasz bandee23 (#45) zenetre
Szerintem nagyon cukik azzal a kis hajjal a fejkn.
[21] Driver
Dec 12., Monday 18:06 #46
Remek teszt.
Gratullok.szintn szlva nem sok negatvumot vlek felfedezni a jtkkal kapcsolatban,mondjuk ez nem meglep.Nagyon sajnlom amirt jelen pillanatban szmomra kimarad ez a fantasztikus mese.Termszetesen idvel majd ptolom ezt a hinyossgot.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[23] bandee23
Dec 12., Monday 16:40 #45
n lassan elsiklok minden apr negatvum felett. Ami mg mindig nem tetszik az a bokoblinok kinzete. A fejk valami eszmletlenl nagy. Amikor elszr lttam a jtkrl kpeket meg videkat akkor imdkoztam, hogy ne maradjon gy.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[1] csabi94
Dec 12., Monday 16:21 #44
Na n pont ma vettme egy Wii-t, elssorban ez a jtk miatt
De persze ott van mg a Mario Galaxy 2 s a mozgsrzkels jtkok is
[14] MagicT
Dec 12., Monday 14:05 #43
Nagyon j a teszt!
Most vgeztem a "szellemhajval", remlem mg j hossz a jtk!
A grafikval nincs bajom, az irnyts nekem macers... Egy Gamecube kontrollerrel sokkal gyorsabban lehetne haladni! s nagyon knny + szjba rgs lett a jtk, fleg a korbbi 3D epizdokhoz kpest - taln ez a legnagyobb "hibja"...
A plya tervezsek viszont hihetetlenek, csak mulok, hogy lehet ezeket gy megtervezni.
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu
[8] Nanditos
Dec 12., Monday 13:49 #42
Rehynn, gratullok a teszthez. Sajnos a wii-n mr tladtam egy ideje, de lehet, high meglepem a bartnmet vele (mert imdta, n is) s majd n jtszok vele.
A semmi az a valami, ami azltal van, hogy nincs.
Dec 12., Monday 13:39 #41
Vlasz rehynn4 (#40) zenetre
Valami optimalizlatlansg lesz... a scrolloz szveg az egy plusz layer (akr a hud), nem egy nagy varzslat.
"This is our time to medicate..."
[54] rehynn4
Dec 12., Monday 13:21 #40
Vlasz LokkoLori (#39) zenetre
Nem is rtem, hogy az end credits mirt lett ilyen, valban zavar volt. Nem br el a vas egyszerre egy scrolloz szveget meg korbban teljesen simn kezelt tjakat?
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[33] LokkoLori
Dec 12., Monday 13:14 #39
ki mire rzkeny ... az n szemem viszonylag knnyen tsiklik a recs lek felett, gy a felbonts s az lsimts nekem annyira nem fontos ... de ha valami egy pillanatra is beesik 30 frame/sec-es kpfrissts al, azt azonnal megrzem
... ez ebben a Zeldban csak kt esetben fordult el: mikor rtttem egy time stonera, s tvltozott a tj (ekkor sem mindig), s a end creditsben ...
ellebben PS3-on a HD jtkok ennl jval gyakrabban beszaggatnak
els konzolom a Wii ...
[59] Alwares
Dec 12., Monday 12:52 #38
Vlasz Mastermune (#35) zenetre
Mostottas, kicsit mr festmnyszer. Szerintem szp. A Rage utn, hidd el, nekem is fura volt, de csnynak egyltaln nem mondanm. Nyugodt, szp kpi vilga van. rm rnzni nha az ilyenre is. Szerintem nem lveznm ennyire, ha gy nzne ki mint a Wii U-s next-gen Zelda dem. Aztn ki tudja. J lenne vgre egy ppec gynyr grafiks Zeldt is tolni.
.titanic {float: none;}
[54] rehynn4
Dec 12., Monday 11:39 #37
Vlasz mcmacko (#36) zenetre
Vgig kell menni a jtkon, kzelrl sem a "nem rossz" kategria. A "borzadlyt" meg minsteni sem tudom.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
Dec 12., Monday 11:15 #36
Vlasz Mastermune (#35) zenetre
Vannak gynyr rszletei a jtknak - az sszkp abszolt nem rossz azrt. Msfl v alatt egybknt nagyon sokat fejldtt a jtk. Mikor tavaly lttuk, mi is nagyon elkeseredtnk. Ma meg nzz meg egy-egy HD kpet a jtkrl... gyakorlatilag csak a felbonts necces a mai szemnek IMO.
"This is our time to medicate..."
Dec 12., Monday 9:24 #35
Vlasz Laza (#31) zenetre
Szintn ugyanezt tudom mondani. n is belenztem, de a grafika egy borzadly, pedig komponens kbellel van a gp a tvre ktve. (rdsul egy kisebb HD ready-re, a PS2 is erre van ktve szintn komponenssel).
Sok PS2-es jtk grafikai sznvonalt nem ri el, ami azrt kiss kibrndt.
PSN ID: Janey_HUN
[13] cajos
Dec 12., Monday 7:23 #34
Jajj istenem! Kinek van ennyi ideje jtszani?

Kacrkodok a beszerzsvel, mert a Twilight Princess lenygztt anno. Most viszont Minecraft, Battlefield 3, stb. beelztt. Jvre szaktok erre is idt, istbiz.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[55] axl
Dec 12., Monday 0:36 #33
Vlasz Horvi Gabi (#25) zenetre
csm szerint kb. akkor van vge a tutorial-nak. (Akkor lpett be az els dungeon-ba.)
I WλNT TO BELI3VE
[55] axl
Dec 12., Monday 0:35 #32
Gondolom, addig nem mrvad a vlemnyem, amg legalbb vgig nem vittem mindkettt, de azok alapjn, amiket csmnl lttam, nekem a Twilight Princess szimpatikusabb. (Termszetesen ez a rsz is nagyon tetszett. Hinyolom is az ilyen tpus lmnyeket ms platformokrl, de gy tnik, hogy manapsg mr csak a Nintendo kszt igazi videoJTKokat... )
I WλNT TO BELI3VE
[34] Laza
Dec 11., Sunday 23:32 #31
n mr megvettem, de most a Skyrim lekti minden idm

Viszont az elejbe belenztem, s ht olyan rzsem volt (fleg a Skyrim utn), mintha valami srgi PS2-es jtk lenne ... homlyos minden textra, ami 5m-nl tvolabb van mr valami hlye mdon elhomlyostjk, s gy riceg az egsz, mint az llat

De termszetesen mivel egy Zeldrl van sz, ezrt biztosan tkletes jtk lesz minden ms tren
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 21:32 #30
Vlasz LokkoLori (#28) zenetre
"n komolyan megkzdttem az irnytssal ... fleg az M+os clzst csesztk el azzal, hogy nem kalibrl az IR szenzorra."
n nem, a tesztben pedig a sajt lmnyeimet rom le. Kln rltem, hogy nem kell a sensor barra mutogatni a jtkhoz.

"mit, mirt, hogy? Ami az Ocarinban Hyrule filed, az a WW-ben a nylt tenger, az meg itt skyloft? hol itt a gz?"
Mg a WW-ben is a tengeren voltak a szigetek, egy trben, itt viszont teljesen kilpsz a fenti vilgbl, mikor a Felsznre ltogatsz.

"tlsgosan? mert most a Majora legyen a mrce?"
Pl. igen
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
Dec 11., Sunday 21:14 #29
Ksznet az olvasmnynak sem utols tesztrt, most majd' megesz a fene egy kis Skyward Swordozsrt.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[33] LokkoLori
Dec 11., Sunday 21:05 #28
cikk dicsrete mell n benygm az ellenvlemnyt:

"Kzel hibtlan mozgsrzkels"
n komolyan megkzdttem az irnytssal ... fleg az M+os clzst csesztk el azzal, hogy nem kalibrl az IR szenzorra.

"A mkd jtsok ellenre is hinyzik az sszefgg vilg"
mit, mirt, hogy? Ami az Ocarinban Hyrule filed, az a WW-ben a nylt tenger, az meg itt skyloft? hol itt a gz?

"tlsgosan fogja a jtkos kezt"
tlsgosan? mert most a Majora legyen a mrce?
els konzolom a Wii ...
[18] Horvi Gabi
Dec 11., Sunday 20:47 #27
Vlasz rehynn4 (#26) zenetre
Azt hittem azutn nagyobb szabadsgot kap a jtkos.
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 20:38 #26
Vlasz Horvi Gabi (#25) zenetre
"Mi trtnik az els 10 ra utn?"
Nekem nagyjbl ott llt ssze rendesen a koncepci s az tfog plyadesign.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[18] Horvi Gabi
Dec 11., Sunday 20:26 #25
Vlasz rehynn4 (#21) zenetre
Mi trtnik az els 10 ra utn? J teszt lett, gratullok. Br ha linerisabbra sikeredett az eldknl, az nlam elg nagy baj. Ahogy lejjebb is rta valaki pont ez volt a lnyeg a Zelda szriba. Hogy n mit sszelovagoltam a Twilight Princessbe...
Nagyon gondolkozom egy Wii-n, tuti ez lenne amirt rdemes lenne megvenni. Ha mr egy rszt sem hagytam ki mg a Zelda sorozatbl
[24] Fabri
Dec 11., Sunday 20:22 #24
Jnak hangzik.
"Ami nem l meg, az kisebb tesz" /Super Mario/
Dec 11., Sunday 20:17 #23
Srok... Mikor lesz nekem erre 60 rm?
"This is our time to medicate..."
[34] nesman
Dec 11., Sunday 17:10 #22
Vlasz Alwares (#19) zenetre
Ez igazi rajongs, s csak igazi jtkok vlthatjk ki ezt az rzst az emberbl.
Szeretem a sajtot.
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 17:07 #21
Vlasz theSickness (#16) zenetre
Sokszor sajnos automatikus. Opcionlisan pedig tovbbi informcikat hallgathatunk meg brmikor.

Alwares: Ha az els 10 rt elg vltozatosnak tallod, akkor nagyon elgedett leszel az utna kvetkez rszekkel
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 16:59 #20
Vlasz bm (#15) zenetre
gy van, tbb tz ra aktv jtkot pakoltak a lemezre, nekem 62 ra volt a vgigjtszs gy, hogy mg nincs meg a 100%.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[59] Alwares
Dec 11., Sunday 16:46 #19
n eddig csak a DS-es rszeket s a Twilight Princess-t prbltam. Ht g s fld. Ez lassan indul? Akkor azok hogyan indultak?
Nekem ez az els Zelda jtk ami tetszik, st mitbb imdom. Vgigvinni mg nem volt idm de az els 10 rban olyat nyjtott amit idn szinte semmi ms. Szuperjtklmny, szerintem elg vltozatos is s vgre mindenfle vrengzs nlkl. A sok kaszabols s tbb ezer zombi-alien-ember legyilkolsa utn valahogy feldls volt vgre nyugodtan lelpni Skyloft oldalrl, nyakba ugrani a madaramnak s a vgleteken eget rni.

Mg a TP-t nem hogy nem szerettem, egyltaln nem rtettem, hogy ez most mirt j nekem, semmi se vonzott vissza hogy egy 4-5 rs lass, nehzkes jtkmenet utn brmikor visszamenjek. Ennl pedig, mr maga az irnyts is a legjobb Wii jtkk emeli, a hangulat s lendletrl nem is beszlve.
Az v jtka szavazsnl nlam elg elkel helyen fog vgezni idn. Az letben nem gondoltam volna a Skyward Sword kiprblsa eltt, hogy nlam egy Zelda jtk labdba rghat. (olyat ritkn pakolok avatromnak is amirt legalbb nem rajongok teljes szvbl )
.titanic {float: none;}
[18] Plasma
Dec 11., Sunday 16:41 #18
Kezdek teljesen biztos lenni abban, hogy a Wii U megjelensnek krnykn rdemes lesz egy szuperolcs Wii-t beszerezni az exkluzv cmekrt...
[6] valkorn
Dec 11., Sunday 16:38 #17
Ilyenkor sajnlom, hogy eladtam a wii-met
"Noxus pengernje olyan mint a feketezvegy - gynyr, de hallos."
Dec 11., Sunday 16:23 #16
Vlasz rehynn4 (#12) zenetre
s ez tk automatikus, nem opcionlis, mint Navi esetben (aki mondjuk amgy sem volt nagy segtsg)?
[17] bm
Dec 11., Sunday 16:18 #15
A jtkid csalka lehet, mert ezt a rszt is nagyjbl annyi id alatt lehet vgigjtszani az sszes mellkkldetssel, mint az elz nagygpes Zeldt, viszont ez az id brmely eddigi Zeldnl intenzvebben jtkkal telik el... "vagyis meglls nlkl jtszunk".
[3] p00h
Dec 11., Sunday 15:39 #14
hmm, s-zeldsknt kicsit flek az j szisztmtl: imdtam felfedezni, eltvedni, visszamenni az eddig elrhetetlen kincsesldkrt, ami ezek szerint mr korltozottabban van jelen... de termszetesen ez sem maradhat ki
j teszt nagyon, grat!
"Szar az egsz..." - mond Jzus s az hvk kz basz az keresztet!
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 15:38 #13
s persze ksznm a visszajelzseket, a Gamernek pedig a lehetsget s a trelmet
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[54] rehynn4
Dec 11., Sunday 15:36 #12
Vlasz stevefarcry (#1) zenetre
Azt inkbb arra rtettem, amit handholdingnak neveznk, vagyis pl.:
Fontos karakter: "Talld meg a svt majmot, kend be lekvrral, s hozd el nekem!"
Trsunk: "Gazdm! A svt majom a nagy ftl keletre tallhat, lekvrt pedig bizonyra tallsz egy olyan helyen, ahol az emberek klnbz dolgokat rulnak, s B-vel kezddik a neve!"

Ettl fggetlenl abban egyetrtek, hogy a sorozattl eddig idegenked jtkosok szmra ez a legknnyebben befogadhat 3D-s rsz, biztos vagyok benne, hogy ami nekem a fent lert hullmvlgyet jelentette, az lds lesz azoknak, akiknek eddig a cltalannak tn bolyongs elvette a kedvt a sorozattl.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[1] csabi94
Dec 11., Sunday 14:48 #11
Azrt engem valami nagyon zavar.
Sokan mondjk, hogya Kinect h de nagyonj, valdi jtkot mgsem tudnak r kszteni, (Kinect Sports, Adventures, dance VCentral inkbb csak techdemo)
De nzzk csak meg a "gyerekes" Wii-t: Mario Galaxy, Zelda jtkokban van valdi tartalom, mozgsrzkelssel vegytve. De kontroller nlkl elg nehz jtkot rnytani.
Ez a jtk miatt veszek Wii-t (No meg a lertkels miatt is)
[42] stk
Dec 11., Sunday 12:36 #10
Nem olvasok teszteket.. ezrt nem tudok vlemnyt mondani.. de mint N-es gratullok az rshoz
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
Dec 11., Sunday 11:56 #9
Gratula a teszthez Rehynn, br nem rzem azt, hogy az ltalad emlegetett negatvumok miatt pontlevons jrt volna...
let the sun never blind your eyes
[41] Kuresz
Dec 11., Sunday 11:36 #8
J rs, j jtk, kr, hogy sosem fogom kiprblni
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[46] csavar
Dec 11., Sunday 11:31 #7
Egy ilyen teszt elvrhat rehynntl

Remek rs, akrcsak a jtk
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
Dec 11., Sunday 10:42 #6
Le a kalappal, pontosan ilyen tesztre van szksge egy jtkosnak. Tny, hogy egy ilyen jelleg, ilyen mentalitsban kszlt teszt sorn a legtbb mai jtk elvrezne, mivel szimpla jtkos szemmel nzi ket. Ami pedig - valljuk be - elg durva gondolat. Mondjuk ezen maximum az dbbenhet meg, aki mr a csjtkok vilgban ntt fel, s nincs is ignye arra az rmrzetre, amit akkor rez a jtkos, amikor valban rajta ml feladatokat old meg.

Lnyeg a lnyeg: le a kalappal, s mg sok ilyet. Nem szoksom gy benyalni vagy ilyenek, de ez most nagyon kellett.
sszesen: 55 [1-50]
1 | 2
The Legend of Zelda: Skyward Sword adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Nintendo
Fejleszt: Nintendo
Megjelens: 2011. Nov 18.
Kategria: Kaland
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
+ Kzel hibtlan mozgsrzkels
+ Btor szerkezeti s jtkmechanikai jtsok
+ Vltozatos, intenzv jtkmenet
+ Kprzatos grafika
Ami nem tetszett
- A mkd jtsok ellenre is hinyzik az sszefgg vilg
- Nehezen indul be, tlsgosan fogja a jtkos kezt
Olvasi rtkels: 21.8 (45 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

55 | [Teszt] The Legend of Zelda: Skyward Sword

Rg vrtunk mr ennyit Zelda jtkra, egyszer azonban mindennek eljn az ideje: vgre valahra a The Legend of Zelda: Skyward Sword is a markunkban kttt ki. Tbb tucat rt kalandoztunk Skyloft vrosban s a Skyward Sword vilgban. Teszt.

19 | Skyward Sword: felcsendl a ftma

Egy kis finomsg a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) pnteki megjelense eltt: a most kvetkez videban megnzhetitek, hogy miknt dolgozott a szimfonikus zenekar a ftma felvtelekor.

15 | Skyward Sword: zuhan kardok

Alig tbb mint egy ht, s vgre a boltokba kerl a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) - ennek rmre nzznk meg egy j amerikai tvreklmot, zuhan kardokkal.

17 | Zelda: Skyward Sword sztori trailer

Folytatdik a soha vget nem rni ltsz The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) videradat: a jtk legjabb kedvcsinlja els sorban a sztorit helyezi eltrbe.

15 | Skyward Sword: megpendl a hrfa

nnepeljk egy j trailerrel a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) pr hrrel albb lekzlt tizest: a novemberben rkez jtk aktulis kedvcsinlja az j mgikus hangszerre fkuszl.

3 | Zelda: Skyward Sword dupla-zelt

Tovbbra sem egyesvel rkeznek a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) zeltk: a most kvetkez gameplay-pros kt helysznt (Lake Floria, The Ancient Cistern) mutat be szmunkra.

11 | Zelda: Skyward Sword videdmping

Egy adag j vide megtekintsvel tehetjk nehezebb a vrakozst a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) megjelensig - kt trailerrel s egy tutoriallal tudunk szolglni.

18 | gy fejlesztesz a Zelda: Skyward Swordban

A november kzepn megjelen The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) egyik sokat hangoztatott jtsa a fejlesztsi lehetsg lesz: a most kvetkez vide ezt mutatja be neknk.

24 | Klnleges Zelda: Skyward Sword kiads

A Nintendo bejelentette, hogy egy klnleges kiads formjban is beszerezhet lesz majd az sszel megjelen The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii), egyedi extrkkal.

10 | Zelda: Skyward Sword infk

Kzeleg a Skyward Sword megjelense, egyre tbb informcit csepegtetnek Nintendk a jtkkal kapcsolatban. Lssuk milyen okossgokat hintettek el legutbb. .

27 | [CC] Zelda: Skyward Sword trailer

A jelenleg is zajl Comic-Con rszben a videojtkokrl szl, gy mindig lehet szmtani jdonsgokra s trailerekre: itt van pldul egy j The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) kedvcsinl.

30 | Nem kltzik a Zelda: Skyward Sword

Az E3 eltt sokan elkpzelhetnek tartottk a The Legend of Zelda: Skyward Sword multiplatformosodst, m a bejelents nem trtnt meg. Nem is fog.

30 | [E3] Zelda: Skyward Sword trailer

49 | [GDC] Zelda: Skyward Sword trailer

Mg mindig Iwata keynote: j The Legend of Zelda: Skyward Sword trailert is kaptunk a GDC-rl. Egyelre kzepes minsg - amint lesz belle jobb verzi, cserljk.

25 | Flig ksz a Zelda: Skyward Sword

Az elmlt hnapokban meglehetsen nagy csend honolt a The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) hza tjn, Shigeru Miyamoto azonban most elhintett egy apr infmorzst a jtk kapcsn.

20 | 2011 elejn jhet az j Zelda

A Nintendo a jniusi E3-on vgre lerntotta a leplet a The Legend of Zelda: Skyward Sword-rl, amely mell 2011-es megjelensi dtumot csatoltak. Most pontostottak.

38 | Aonuma: nem lesz knny az j Zelda

Jtkosbart lesz az E3-on bemutatott The Legend of Zelda: Skyward Sword, mondta a Nintendo legendja, Shigeru Miyamoto, Eiji Aonuma szerint azonban ezt a kijelentst nem szabad flrerteni.

19 | [E3] Zelda: Skyward Sword gameplay

A trailer megvolt, kpeket is lthattunk mr - pp itt az ideje, hogy nmi gameplayt is nzznk a The Legend of Zelda: Skyward Sword-bl. Link egy mretes skorpi-fellenfllel harcol.

17 | [E3] Zelda: Skyward Sword kpek

A trailer utn most lssunk nhny kpet a tegnapi Nintendo konferencin leleplezett The Legend of Zelda: Skyward Sword-rl.

37 | [E3] Zelda: Skyward Sword trailer

Mindenki az j Zelda jtkot vrta a Nintendo E3-as konferencijtl, amit meg is kaptunk, rgtn az elejn: The Legend of Zelda: Skyward Sword nvre hallgat.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba