[Teszt] Saint's Row: The Third
Kapcsold jtk: Saint's Row The Third (x360)
Eddig 36 hozzszls
liquid
2011. december 01.
cstrtk 16:05
A Volition-nl valsznleg pezsgt bontottak, amikor kiderlt, hogy a Grand Theft Auto szria komolyabb, sztorikzpontbb irnyba kanyarodik a negyedik rsszel. Nem a GTA komolysgnak rltek persze, hanem a sajt komolytalansguknak, a most fut konzolgenerci elejn megjelent Saint’s Row gy kapta meg – az akkor mr javban kszl msodik rsszel – a sajt arct, s kevesebb okot arra, hogy nekifutsbl leGTAklnozza az egyszeri jtkos. Az SR a gengsztertmn kvl ugyanis azt vette t a Rockstar sorozatbl, ami a korai GTA epizdokat sokak szmra annyira lvezetess tette: a mindenfle, jobbra erszakos rltsgek elkvetsnek lehetsgt.A msodik rsz ppen ezrt egy az egyben erre a keretre ptette fel magt. Alaposan kibvtett karaktergyrts, nagyplysabb akci, tbb mellkkldets, s egy hatrozottan pszichopata fhs – de mg mindig ugyanabban a vrosban, a nmileg talaktott s bvtett Stillwater-ben. A harmadik epizd, a Saint’s Row The Third sem fordt a fejlds irnyn. A vros j, a jtk egy fokkal rltebb lett, nvtelen hsnk most jval kevsb pszichopata, egyes lehetsgeknek bcst mondhatunk, msokat meg integetve dvzlhetnk.Sztori is van, mondjam? Mondom, legalbbis az elejt. Stillwater teljes bekebelezse utn a Saints-banda megacgg alaktja magt, sajt boltlncuk s energiaitaluk van, belptek a szrakoztatiparba, filmszerepre kszlnek, bankot pedig mr csak rutinbl rabolnak. Az SR3 elejn egy ilyen rutin-rabls szalad mellkvgnyra, hseink pedig sok kilomterrel a fld felett, egy replben jnnek r, hogy a sztrlet nem tart rkk, ms (jelesl: egy msik vrosbl rkez bn-szindiktus) is harapna az zletes tortbl. A felismers ksn jn, az egyik Saints-alapt elhallozik, a maradk csapat pedig Steelportban tallja magt, a pnzket elhekkeltk, a vrosban mindenki utlja ket, azaz sikerlt sszehozni maguknak a j reg „nagyon magasrl lehet igazn nagyot zuhanni” szitucit.Nagyon alacsonyrl meg ismt nagyon magasra lehet emelkedni, ugye. Pontosan ezt fogjuk tenni, ha mr j vrosba kerltnk. De milyen Steelport? szintn szlva karakterisztikjban s felptsben is leginkbb olyan, mint Stillwater. Nem klnvros, de az ott megszokott elemekbl ptkezik. Flrerts ne essk, nincs vele semmi klnsebb baj, a tevkenysgnknek, s a sztori (spoilerezs okn most nem trgyalt) ksbbi fordulatainak ksznheten nhol mg t is alakul, de hangulatban s lehetsgeiben nem nagyon knl jat Stillwaterhez kpest. Viszont sokkal jobban nz ki – nem ptszetileg, hanem grafikailag. Ksznheten elssorban annak, hogy a Volition gy, a harmadik rszre vgre technolgiai fronton is sszekapta magt. A Saint’s Row soha nem a hajlepakols grafikjrl volt hres (az els rsz mai szemmel nzve hatrozottan csnycska), a harmadik epizd sem az a mindent elspr grafikai atombomba, de sokkal jobban ssze van rakva, mint az elz kt prblkozs, vgre nem szub-HD-ban fut, a stlust pedig j (stilizltabb, karakteresebb) irnyba tolta el a stdi. Sebessg (nagyobb, robbantgats csatk) s v-sync problmk (az Xbox 360 verzinl vlaszthatunk a tredez kp s a visszafogott kpfrissts kztt) ugyan mg mindig elfordulnak, de nem a jtklmnyt befolysol mrtkben.
>>

[40] Rewmac
dec 05., htf 17:14 #36
Vlasz Mark (#34) zenetre
men.
Youtube: TheIconizer
[40] Rewmac
dec 05., htf 17:14 #35
Ha meg lenne verseny az lenne a gond Legalbbis eddig mindenki azrt sipkolt
Youtube: TheIconizer
[11] Mark
dec 05., htf 14:37 #34
A videojtk knny mfaj. Szpirodalmi rtket keresni benne pont akkora faszsg, mint mondanivalt a pop zenben. Ha van j, de nem elvrs s ltalban nincs is.
Lehet erltetni, mint a diszkban a szvszerelem, felolvas esten gyors krs keresst, vagy lehet krni a panaszknyvet, hogy a Szamos Cukiban nincs cslks pacal...nagyjbl ugyanaz lesz az eredmny.
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[3] Ptomcat
dec 05., htf 9:55 #33
Vlasz Epameinndasz (#30) zenetre
Jl gondolom, hogy neked nem ezzel a konkrt jtkkal van gondod, hanem a szmtgpes/konzolos jtkokkal ltalban?
Gamertag: palovicst
[25] Karez
dec 04., vasrnap 13:05 #32
Vlasz Epameinndasz (#30) zenetre
KATT!
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[29] katsazoli
dec 04., vasrnap 9:21 #31
Vlasz Epameinndasz (#30) zenetre
Theodor Bundy nem volt pedofil.

Nekem ez a sorozat sokkal jobban bejn mint a GTA, gyhogy idvel ez is beszerzsre fog kerlni.
Xbox live ID: Zolika21 Psn ID: Zolika31
dec 03., szombat 15:34 #30
Vlasz KonzolPpa29 (#28) zenetre
...aj-aj...

Sasha Grey vagyok s mondom kt lbbal tiprom nemem nrzett, rzelmi nyomorkoknak kiverem mg gy visszavonultamban is, jelmondatom "Szarni le mit akar az asszony, az ncl erszak mindig a legkifizetdbb." Ht nem ltjtok errl szlt egsz munkssgom. Ki lesz a kvetkez, csak nem Ted Bundy...jaaa csak Japnban hs, Egyeslt llamokban szigoran bntetik a pedoflit...akkor valami civilizltabb tdttet keressnk. Hallelujah kzeleg John Rambo... az ki elszr pszichzisban szenvedett, majd kataton llapotba kerlt, vgl mizantrp lett s kzben kinyrta azt a sok srgt, meg rongyfejt...Rambo - rf, rf...h mg beszl is, mghozz az llatok nyelvn...mancsot r, te leszel a Saints Row 4-ben

Remlem nem tapostam bele senki lelkivilgba (ti szeretitek a mfajt), nem volt szndkomban s elnzst az egzaltlt stlusrt. Ellenben nesze nektek szp j vilg !
(s akkor a vgre egy cinkos kacsints, csak gy lerva)

...mg valami a modertoroknak, amennyiben hozzszlsom nem illik bele az oldal profiljba, btran trlhet.
A stn akkor a legravaszabb, amikor azt lltja magrl, hogy nincs.
[14] METHOS
dec 03., szombat 12:50 #29
Mg nem jtszottam egyik rszvel sem, de ezt mg Karcsony eltt szvesen beszereznm, hogy legyen mivel mulatni az nnepek alatt!
Skeggǫld, Sklmǫld, Skildir ro Klofnir!
dec 03., szombat 11:02 #28
Egy jtk a szrakozsrl, szrakoztatsrl szl s nem arrl, hogy irodalmi s mindenfle eszmei faszsgokat ecseteljen s ebben a jtkban minden benne van ami ehez kell. Must Have!
GTAG Falcon v2 Xbox360+soft htsmod, Dashlaunch 2.29, Linux OP, FreestyleDashboard 2.2 725FR Eger vros Skinnel! 1TB kls HDD:Mame,PSX1,N64,SNES,SEGA,NDS emuk+10ezer Jtkiso 2TB bels HDD:103db Xbox1 s 97XBLA s 208db Xbox360 Jtk
[24] Fabri
dec 02., pntek 22:23 #27
Egyszer megveszem .
"Ami nem l meg, az kisebb tesz" /Super Mario/
[17] dpb
dec 02., pntek 15:54 #26
9 pont. Egyebkent a legrosszabb, a keves ruha, es az ures varos.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[25] rob
dec 02., pntek 13:52 #25
n rgtn a megjelens napjn megvettem.
ONE / PS4 / Nintendo Switch Lite
dec 02., pntek 10:43 #24
Emlkszik mg valaki a hajdan volt, egybknt rszletekben mg humoros is, Outlaw-sorozatra (Golf, Volleyball, Tennis). Hasonlan nclan vulgris, szexet s erszakot hasznlt ktanyagnak, mely az amerikai humor egy archetpusa (ez gykerezik pl. a pankrciban, fings-bfgs filmfrmedvnyekben) ...persze, abbl, hogy a clkznsg nem ppen Hemingway emlin nevelkedett, nem kell messzemen kvetkeztetseket levonni. rtelmes ember szrakozik rajta s elrakja a megfelelen alacsony fikba, ahov val.
A stn akkor a legravaszabb, amikor azt lltja magrl, hogy nincs.
[29] sepsta75
dec 02., pntek 10:31 #23
Kell, komoly.
[3] Ptomcat
dec 02., pntek 9:14 #22
Komolyan mondom ez nem lehet igaz! Amikor mr azt hittem, hogy minden j jtkot megvettem, akkor jn ez. Amgy pedig a komolytalansgi vdat egyltaln nem rtem! Egy jtknl milyen komolysgrl beszlnk?! Kedvencem volt, amikor a MW3 szorivonalrl folyt egy frumon a vita; egy olyan jtknl ahol a felhasznlk tlnyom tbbsge 99%-ot jtszik a multival az SSZES tbbit pedig a sztori mddal!
Na de vissza a jtkhoz: ksznm a tesztet, ha nem sikerl magam munkaid vgig lehteni, akkor hazafel menet megveszem.
Gamertag: palovicst
dec 02., pntek 8:01 #21
#2 #3 #4 #7: ksznjk hogy benztetek...
n szeretem a szrit, nlam simn 8pontos.
[4] hate
dec 02., pntek 7:45 #20
"Mayhem, csank tankkal" - ez rdekes lehet, vajon mire kpes Csank mester egy tankban
Csak szrszlhasogatok, ne tessk megsrtdni.
valar morghulis!
[27] Marcangol
dec 02., pntek 6:31 #19
Mr a msodik rsz is jobban lekttt mint a GTA V, szval ezzel a jtkkal is csak nyerhetek.
"Is this real or is this just a ride?"
[34] Wolverine
dec 02., pntek 1:12 #18
Vlasz Oli G. (#12) zenetre
Pedig engem is vonz benne leginkbb.
Die in peace
[11] Wallace
dec 02., pntek 0:09 #17
Ezerszer jobban szrakoztam vele az elmlt kzel 30 rban, mint pldul a GTA4-gyel. Nlam simn, kompromisszumok nlkli 8 pont.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[25] Karez
dec 01., cstrtk 23:07 #16
Ltom egyesek elsiklanak a fell hogy ez a szria mindig is egy GTA PARDIA volt, semmi t.
De annak tkletes minden kis percben. Meg ahogy a teszt is mondja, visszahozza azt az igazi zakkant rletet, mint amit a korai gta epizdok okoztak, s a 3D-s rszekben rszben megmaradtak.
Nincs mese, be kell szerezni ezt a rszt mr, mert vgre a csiszolatlan gymnt is kinz valahogyan.
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
dec 01., cstrtk 22:50 #15
Vlasz gabi1818 (#13) zenetre
(Ez elkpzelhet, de azok inkbb olyan elgpelsek / tipk, amit a Word nem javt, s n els tolvassra nem veszek szre. Frissen tmegyek rajta mg egyszer, s javtom ket, ofkorz)
And since you asked: no. It's massive.
[11] Mark
dec 01., cstrtk 22:42 #14
Bejvs, mint minden, ami nem veszi magt komolyan! Meg taln azrt, mert szerencsre nem zavarnak a magas hzak, meg a betonon sem szdlk. Kves t, rendr lmpa, hjjnye
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[30] gabi1818
dec 01., cstrtk 22:40 #13
Nem akarok tolakod lenni de 5, azaz t helyesrsi hibt vltem felfedezni az adott rsban
Egybknt maga a teszt j, tetszett, s sztnz arra, hogy ksbb megvegyen ezt a remek jtkot!
That's How I Roll!
[33] Oli G.
dec 01., cstrtk 22:38 #12
Ezt a jtkot csak Sasha Grey miatt vennm meg. De nem szerepel benne annyit, hogy teljes ron vegyem meg.
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[8] cody
dec 01., cstrtk 22:00 #11
Ez a game nagyon erdekel, tuti beszerzem kesobb!
[10] Nemo20
dec 01., cstrtk 21:24 #10
Ksznjk, a teszt nagyon j lett, lveztem minden mondatt.
Karcsonyra beszerzem.
Gamertag: BigNemo21
[59] Alwares
dec 01., cstrtk 21:11 #9
Nah majd valamikor kiprblom, de szerintem mr ezzel fogom kezdeni. Az S2 is rdekelt, de ez legalbb mai sznvonalon mozog.
.titanic {float: none;}
[5] Riddick73
dec 01., cstrtk 20:44 #8
Nekem kell!
TheFurionHUN ı Xbox ONE ı PS4 ı
[23] Coooler
dec 01., cstrtk 20:33 #7
Az egsz Saints Row egy sznalom.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[6] HunEvil
dec 01., cstrtk 20:27 #6
ez ilyen pardia jtk szersg ?
[3] Discord
dec 01., cstrtk 20:23 #5
szerintem baromij fleg ha szereted a stlust s jobban bele merlsz.... persze vannak hinyosgai, n szemly szerint nem bntam meg hogy megvettem.
rengeteg sok dolog van benne ami engem a SAN Andreas-ra emlkeztet, s amit abban szerettnk az kb ebben is benne van
buli utn sikerlt bedobni egy jjeli busz ablakn kb 100 mterrl fl kil kenyeret..
[22] Keyoo
dec 01., cstrtk 19:43 #4
Vlasz Legrant (#3) zenetre
n is.
Xbox Live: Keyoo7
[7] Legrant
dec 01., cstrtk 18:43 #3
n Hawekkel rtek egyet.
Nem az szmt, hogy vesztesz, vagy gyzl, az szmt, hogy N vesztek-e, vagy gyzk.
[8] Hawek
dec 01., cstrtk 18:18 #2
Ez egy szutyok
Gamertag: Morbiusz4 PSN: MorbiuszHUN
[33] dani0113
dec 01., cstrtk 17:37 #1
Agybeteg game a 7pont szerintem relis

Ezton is keresek Saints Row The thirdet
Xbox Live: dani0113 HUN "A mama azt mondta, hogy minden nap trtnnek csodk, nem mindenki hiszi el, de trtnnek, az biztos." Forrest Gump
Saint's Row The Third adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: THQ
Fejleszt: Volition
Megjelens: 2011. nov 18.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
+ Teljesen rlt s szrakoztat
+ Rengeteg tennival
+ Sok (ponos) karakter
+ Vgre grafikailag is gatyba rztk
Ami nem tetszett
- Steelport = Stillwater 2
- Hov tntek a versenyek?
- Visszafogott online multi knlat
Olvasi rtkels: 44,5 (16 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

36 | [Teszt] Saint's Row: The Third

A GTA mellett nehz labdba rgni a nyitott vilgba helyezett bnzs akcijtkok piacn. A Saint's Row harmadszor fut neki, s a tekintete egyre rltebb. Hrom a magyar igazsg, vagy az j vros egyben a szria alkonyt is jelenti? Teszt.

14 | Saint's Row - The Third: j trailer

A Saint's Row: The Third j sztoriorientlt mozgkpes anyaggal jelentkezik, amely a Szindiktust helyezi szembe a Szentekkel. Dgs akci, vicces beszlsok, polgrpukkaszts, tizennyolcas karika.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba