[Teszt] The Elder Scrolls V: Skyrim
Kapcsold jtk: The Elder Scrolls V: Skyrim (pc)
Eddig 119 hozzszls
Warhawk
2011. November 18.
Friday 16:05
Azt hiszem nyugodtan rhatom, hogy egy generci vlasztja el egymstl az Elder Scrolls sorozat kt egymst kvet rszt. A 2006 mrciusban megjelen Oblivion volt az Xbox360 egyik zszlshajja, mg a Skyrim ugyanezen konzol (s gy ltalban a jelenlegi konzolgenerci) alkonyra lett idztve. t v pedig mg bartok kzt is sok id, az lmnyek tompulnak, stlusok, trendek, st akr teljesen j brandek szletnek – mindez viszont lthatan hidegen hagyja a sorozatot fejleszt Bethesdat, nem prblnak a tbbiek utn menni, nem ldozzk fel a szabadsgot a ltvny vagy a trtnet oltrn. Nem, mindezek helyett k megcsinljk jra, tdszr, amihez nagyon rtenek: felptenek egy l, llegz vilgot, majd belecsppentik a tisztelt jtkost, hogy szabadon garzdlkodjon benne.Mely vilg nem ppen a legbksebb fajta, Skyrimban ugyanis ppen egy finom kis polgrhbor zajlik. Ktszz vvel vagyunk azutn, hogy Martin Septim sajt magt felldozva mentette meg Tamrielt a Daedra nagyrtl. A Septim hz, az utols Srknyvrvel teht kihalt, vget rt a Negyedik Kor. A rgen hatalmas birodalom a Septim hz kihalsa utn pedig egyre inkbb meggyenglt, hiba ragadta maghoz a hatalmat Titus Mede, a szthzs egyre jobban az eltrbe kerlt. A jelenlegi belviszlyt azonban kzvetlenl nem az vltotta ki, hanem hogy az egyik Jarl - Skyrim egyik vrosllamt irnyt mltsg - a provincia kirlynak letre tr, mely termszetesen azonnal egymsnak ugrasztja ezt a bszke szaki npeket. Az emberek egy rsze a birodalomtl val elszakadst forszrozza, mg msok inkbb fenntartank a kapcsolatot s termszetesen II. Titus Mede, Tamriel uralkodja is bele akar szlni a dolgokba, gy beveznyli a birodalmi lgit Skyrimbe. Mellettk persze felbukkannak a jl ismert Daedrk is, erre kapnak rgen elfeledett szektk s rdekcsoportok, ha pedig mindez nem lenne elg, pletykk szlnak a rg kihalt / kiirtott srknyok felbukkansrl is. Szval nem ppen a legjobbkor rkeznk.

s nem ppen a legjobb helyre, ugyanis tartva magt az utbbi rszek szokshoz egy rab brben brednk, tbbedmagunkkal ppen a veszthelyre visznek. Mellettnk radsul az uralkod letre tr ember, Windhelm ura, Ulfric Stormcloak l, termszetesen bekttt szjjal, hiszen az elmondsok szerint egy rletes erej vltssel zzta porr a helytartt. Felteszem nem r senkit meglepetsknt, hogy br pillanatokra vagyunk a bitftl, kalandjaink nem gy, a jtk tdik percben rnek vget, a partit ugyanis egy hatalmas srkny zavarja meg, az ltala keltett zrzavarban pedig egyik trsunkkal megprblunk gyorsan lelpni. Ez lenne a rvid turorial rsz, ahol megtanuljuk hasznlni a gombokat, kpessgeinket, majd ahogy az lenni szokott egyszer csak kilyukadunk a szabadba s a gyakorlott Elder Scrolls jtkos mr vrja a “hangold finomra karaktered” men megjelenst.Ami viszont nem fog megjelenni. A Skyrimben ugyanis mindssze karakternk nevt, szrmazst (ami mg mindig ad valami kis bnuszt egy-egy tulajdonsghoz) s kinzett fogjuk a jtk elejn belltani. Nincsenek kasztok, nincsenek major s minor skillek, nincsenek csillagjegyek (illetve azok vannak, csak msmilyen formban), gyakorlatilag a Skyrimben megvalsult az, amit Bethesdk mr az elmlt rszekben prblgattak: az, hogy milyen irnyban fejldik karakternk csak attl fgg, hogy melyik kpessgeit hasznljuk. Gyakran hasznlsz jakat? Akkor termszetesen idvel biztosabb kzzel nagyobb srlseket okozhatsz. Inkbb hatalmas brdokkal hadonszol? Akkor pedig a ktkezes kpessged fog fejldni. Ez alapveten hasonlt az elz rszekben megismert rendszerhez, de mg ott a vlasztott kasztunk alapjn nhny skill kiemelt lett (magasabb szinten kezdett s ennek fejlesztse vezetett a karakter tnyleges szintlpshez) itt nincs ilyen, a mi tnyleges tevkenysgnk hatrozza meg, hogy milyen irnyba fejldnk.

Mindehhez azonban szksges volt nhny vltoztats, pldnak okrt kicsit ramvonalastani kellett a kpessgeket, kidobni azokat, melyek durvn rontottk volna a jtklmnyt. Ilyen kpessg pldul az akrobatika, gyhogy a Skyrimben bcst inthetnk a szkdcselve kzleked nehzpnclos orkoknak. Szintn fontos vltozs, hogy a fentiek miatt mindegyik kpessg fejldse hozztesz valamennyit a karakter szintlpshez, melynl viszont mindssze kett dolgot llthatunk. Egyrszt el kell dntennk, hogy karakternk hrom alapkpessge (leter, mgia, ernlt) kzl melyiket akarjuk kicsit nvelni, ami ha nem Brutl Blt alaktjuk, akkor elg nehz dnts lehet. Msodszor pedig minden egyes szintlpskor kivlaszthatunk egy perket valamelyik kpessgnkhz. Eddig ugye ezeket automatikusan megkaptuk az adott skill bizonyos szintjein, itt nincs ilyen, neknk kell megmondani, hogy melyik kpessgnkhz akarunk valami kis extrt.Persze valamennyire meg van ktve a keznk, hiszen az egymsra pl kpessg-bnuszok csak az adott skill egy bizonyos szintjn vlnak elrhetv, megnyitnunk pedig csak akkor lehet, ha az eltte lv perkeket is megvsroltuk mr, de mg gy is plda nlkli szabadsgot kapunk karakternk szemlyre szabsban. Radsul ezek tnyleg „csak” bnuszok, gy br fleg a ksbbiek elg durva segtsget tudnak nyjtani, kivlasztsuk nlkl is rezhetjk az adott kpessgnl a magasabb jrtassg elnyeit. sszesen 250 ilyen perk van, melybl a jtk folyamn maximum 80-t tudunk sszeszedni, gy br kpessgeinket tovbb fejleszthetjk mg a maximlis karakterszint elrse utn is, rengeteg jtkot kell kezdennk ahhoz, hogy minden kombincit kiprbljunk. De mgis a legjobb az egszben, hogy nem vagyunk egy osztlyhoz ktve, jmagam nhny szintnyi jszkods utn dntttem gy, hogy inkbb trrel s mgival, lopakodva akarok harcolni s gond nlkl megvalsthattam ezt egy pici gyakorls utn. Termszetesen megmaradtak a „szocilis” kpessgek, tovbbra is tudunk mrgeket s egyb lttyket kikeverni, llekkvek hasznlatval turbzhatjuk fegyvereinket, melyek azonban nem roncsoldnak. Jl olvasttok, nincs a csata hevben ketttr kard, kilyukad pncl. Helyette tbb eszkzzel tudjuk nvelni kovcs kpessgnket. Kezdjk ott, hogy lehetsgnk van nyers rcet bnyszni, melyet rudakba olvaszthatunk, ezekbl pedig kedvnk (s kpessgnk) szerint gyrthatunk fegyvereket, pnclokat, melyeket aztn tovbb finomthatunk. Ha pedig valaki inkbb a knnyebb, halkabb pnclokat kedveli, az is gyeskedhet, lelt llatok brt kezelve kszthetnk ilyen felszerelseket. sszefoglalva: szinte brmihez kezdnk, nagyjbl biztosak lehetnk benne, hogy egyik vagy msik kpessgnk fejldni fog.
>>

sszesen: 119 [1-50]
1 | 2 | 3
[3] Dave 14
Nov 26., Saturday 10:21 #119
Vlasz Ikaruga (#115) zenetre
pcskard xDD
Lgy mindig nmagad , s dolgozz kemnyen!
[3] Dave 14
Nov 26., Saturday 9:29 #118
Ez a jtk eszmletlen lett!!
Lgy mindig nmagad , s dolgozz kemnyen!
[5] akmal888
Nov 25., Friday 23:20 #117
Vlasz Ikaruga (#115) zenetre
Lehet troll-zsrbl van
"You know what they say about the leading man? He never dies."
[2] edwood
Nov 24., Thursday 14:22 #116
Kell. Oszt' megint nem lesz letem egy darabig.
Shunnnn the nonbeilever...SHHHUUUUUN
[25] Ikaruga
Nov 24., Thursday 14:02 #115
Vlasz Vopesz (#114) zenetre
A vgn a pcskardot mibl kszthette? rist vagy mammutot vadszott le hozz?
A vilgon az sz van elosztva a legigazsgosabban, mindenki gy gondolja hogy neki elg sok van...
[4] Vopesz
Nov 24., Thursday 5:03 #114
v jtka, a pontozs meg tkletes, fleg a tbbi 9-9,5 pontos jtkokhoz viszonytva, keresztbe lenyel mindent idn. Az Obliviont annyira nem csptem, de mindent kijavtottak, ami ott nem tetszett. s tnyleg rmehet a szocilis let, gyhogy vigyzni vele. A vgn mg tele lesz ilyen alakokkal az utca KATT!
My name is Legion for we are many.
[3] Petya:D
Nov 23., Wednesday 21:29 #113
n is akadtam be lpcsbe gy hogy pont harcban voltam a banditkkal s nem tudtam fast travelezni.
J teszt lett! Megrdemli azt a 10-est a kisebb hibi ellenre is.
[25] Ikaruga
Nov 23., Wednesday 18:06 #112
Vlasz V_Karesz (#111) zenetre
Egyszer n is beragadtam kt szikla kz csak kiteleportlni tudtam fast travellel. Boxon szaggats nem volt nha viszont a l eltnt allam.
A vilgon az sz van elosztva a legigazsgosabban, mindenki gy gondolja hogy neki elg sok van...
[23] V_Karesz
Nov 23., Wednesday 17:42 #111
Most gy egy ht utn mr eljnnek technikai s kivitelezsi priblmk. Vannak dolgok amelyek a Morrowindben, vagy akr az Oblivionban is jobban meg voltak oldva. rtem n, hogy a bonyolult karaktergenerls s fejldsrendszer sokakat elriasztott, de ettl mg hinyzik. PS3-on eddigi problmk, kb. 30 ra jtk utn: egyszer kifagyott teljesen, egyszer eltntek Windhelm falai. Egyszer beragadtam egy szk helyen,valamint 7-8 alkalommal nagyon szaggatott. A hangulat viszont fenomenlis. Szval nlam az eddigiek alapjn: kivitelezs: 8, hangulat: 10.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[14] laja x
Nov 23., Wednesday 14:27 #110
Csods teszt.
Ksznet rte.
Pont ahogy rjtok: mel utn belpek a sajt vilgomba.
Br n az Oblivion utn kiss "egyszernek" tallom.
Fleg a trgylistt.
Nagyon kevs inft kapunk az adott trgyrl.
Az sszehasonlts sem a legjobb.
Nem az adott fegyverhez hasonltja az j trgyat, hanem az pp keznkben lvhz.
rtsd: jat a kardhoz. Grrr....
Szz kivl jtk, soha rosszabbat.
Pachek a tbbit megoldjk.
A szamurj lt egyszer: Szolglj hogy tiszteljenek, s tisztelj hogy szolgljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[19] csoos
Nov 22., Tuesday 16:49 #109
Jol hangzik. Kar hogy nekem ennyi idom mar soha nem lesz. Sot, ha lenne, akkor sem biztos, hogy erre hasznalnam el. De a leiras alapjan akkor is tetszik.
PSN ID: CyberHunter "Ceux qui ont de la chance ne croient pas au hasard"
[15] Revanchist
Nov 22., Tuesday 16:38 #108
Az Elder Scrolls-ok mr csak ilyenek:
nagyon ritkn jelennek meg, de akkor alznak mindent.
"Kettnek kell lennie: nem tbbnek, s nem kevesebbnek. Az egyik, hogy birtokolja a hatalmat, a msik, hogy svrogjon a hatalom utn."
Nov 22., Tuesday 15:54 #107
Ez tnyleg 10-es, amit viszont nem rtek az a teljes multiplayer kihagysa, akr egy co-op vagy brmi, br szerintem ezt a pont a nextgen-ben fogjk ellni.
[16] ReNe-gAdE
Nov 22., Tuesday 13:23 #106
Nagyon korrekt lett a teszt,igaz hangulat fokoz!Nem az n stlusom a SKYRIM,de teljesen meghoztad hozz a kedvemet!Ez lesz a decemberi projekt!
Egyms utn mind meghalunk!PSN:ReNe-gAdE
[73] zaz
Nov 21., Monday 10:49 #105
Remek teszt!
s igen, ha valami akkor a Skyrim egy bds nagy TZ - es !
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[11] rdong
Nov 20., Sunday 21:02 #104
Abszolt megrdemelt a 10 pont. A cikk is remek. Ritka az amikor a cikk rjnak az rzsei, benyomsai szinte hajszl pontosan megegyeznek az egyszeri jtkos/ olvas lmnyeivel s rzseivel.....magyarn abszolt hiteles kpet festett Warhawk a jtkrl, ksznheten a jtk flrert(kel)hetetlen erssgeinek, magnak az TES vilgnak.
Jtszani tudni kell. :)
[30] Djuree
Nov 20., Sunday 19:44 #103
Vlasz Painmare (#83) zenetre

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[17] Ragnar360
Nov 19., Saturday 18:57 #102
kis combat dallam - besza behu lol...nem gyenge

KATT!
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[17] Ragnar360
Nov 19., Saturday 18:53 #101
KATT!

me a nagybets zene Skyrim tele van Blizzard (WoW) minsg mesterien megkomponlt zenkkel
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[13] Fardavid
Nov 19., Saturday 18:07 #100
Szerintem egy kicsit alulpontozttok... Simn 11... Azt hittem, hogy a Witchert nem fogja idn semmi tni, de ez keresztbe lenyeli. Egy lt helyemben lenyomtam 6 rt ma, pedig rohadtul nem lett volna r idm. Minden benne van, ami kell egy RPG-be. Gynyr tjak, hangulatos zene, hatrtalan szabadsg, hatalmas bejrhat terlet, j trtnet... nekem ez a GOTY idn...
[25] Ikaruga
Nov 19., Saturday 17:37 #99
Vlasz Danee (#94) zenetre
Van a neten egy unofficial soundtrack nev zenei csomag rla n azt tltttem le egyik nap. 18 szm van benne a jtkbl kivl minsgben. Megr egy prbt nagyon j.
A vilgon az sz van elosztva a legigazsgosabban, mindenki gy gondolja hogy neki elg sok van...
[367] Danee
Nov 19., Saturday 15:55 #98
Oks, kszi!
Nov 19., Saturday 15:46 #97
Vlasz Danee (#94) zenetre
Nincs tbb szm rajta, ez csak egy kis zelt, vlogats ahogy rja is az artwork
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[18] chrss
Nov 19., Saturday 15:24 #96
Vlasz Danee (#94) zenetre
3 vagy 4 cd-s a soundtrack. Decemberben lehet majd megvenni.
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
Nov 19., Saturday 15:02 #95
Vlasz Danee (#94) zenetre
Nem, az csak ilyen vlogats (az is van rrva, hogy "Featured Music Selection").
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[367] Danee
Nov 19., Saturday 14:45 #94
Egybknt, az n verzimmal nincs rendben valami, s igazbl nem 5 szm van az OST cdn, vagy tnyleg csak ennyi van rajta? Ha igen, a jtkban is ez az ssz-vissz zene?
Nov 19., Saturday 14:37 #93
Vlasz Alwares (#79) zenetre
Ez az szaki tma sokkal depresszisabb, taln ez a legnagyobb baja, Mr ha baj, nekem gy is bejn.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Nov 19., Saturday 14:36 #92
Vlasz GeneraL_XTX (#90) zenetre
Mennyirt vetted?
Ha szltl volna, tudtam volna.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[10] Cpt.Tenkes
Nov 19., Saturday 14:18 #91
Kszi, akkor pc-re lesz beszerezve.
HELLO NEO
Nov 19., Saturday 14:14 #90
Vlasz theSickness (#87) zenetre
Cd galaxy-snl elfogyott mr elrendelsben( meg nagyon sok ms helyen is) , az olcs orosz steam kulcs meg nem lett j, mert lland orosz IP kell hozz.

gy maradt az 576 s azzal is mzlim volt
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[25] Ikaruga
Nov 19., Saturday 13:43 #89
Vlasz GeneraL_XTX (#77) zenetre
Megvan nekem is. Rohadt nagy harc volt.
A vilgon az sz van elosztva a legigazsgosabban, mindenki gy gondolja hogy neki elg sok van...
[33] Hazuki
Nov 19., Saturday 13:41 #88
Vlasz Cpt.Tenkes (#85) zenetre
Persze n gy nyomom s tkletes!
A pitch black night unfolds with the morning star as its only light, And thus the saga...begins...
Nov 19., Saturday 13:28 #87
Vlasz GeneraL_XTX (#76) zenetre
De krdem n: mirt ott vetted?
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Nov 19., Saturday 13:25 #86
Vlasz Cpt.Tenkes (#85) zenetre
Kell, hogy tmogassa.
"This is our time to medicate..."
[10] Cpt.Tenkes
Nov 19., Saturday 13:19 #85
Azt meg tudja valaki mondani hogy a pc verzi tmogatja-e az x360 kontrollert?
HELLO NEO
[35] savoo
Nov 19., Saturday 13:08 #84
Vlasz liquid (#82) zenetre
rtem. (Engem amgy nem rdekel melyik platformon tesztelitek, tartalmilag ugyan az mindenhol s ez a lnyeg. )
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[10] Painmare
Nov 19., Saturday 13:05 #83
Vlasz Djuree (#78) zenetre
Ht biztos van aki gy fogja fel

KATT!
Listen to my story. This may be our last chance.
Nov 19., Saturday 12:56 #82
Vlasz savoo (#52) zenetre
(Csak egy platformhoz tudjuk kapcsolni a jtk adatlapjt. A PC, PS3 s Xbox 360 verzikat is lttuk, prbltuk)
And since you asked: no. It's massive.
[30] Djuree
Nov 19., Saturday 12:47 #81
Vlasz Warhawk (#80) zenetre
nem rdekel annyira a jtk, hogy elolvassam a cikket, csak ez a mondat megfogott
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
Nov 19., Saturday 12:39 #80
Vlasz Djuree (#78) zenetre
Gratullok, megfogtad a mondanival lnyegt.
nope
[59] Alwares
Nov 19., Saturday 12:34 #79
lmny szinten nekem mg mindig az Obivion a generci legjobb jtka. Ez alapbl negatv hendikeppel indul mert nem az a j kis klasszikus fantasy-s krnyezete van, hanem ez az szaki havas, amit n nem tartok annyira fantzia-dsnak. De mivel RPG s radsul Elder Scolls jtk, ZH idszak utn mindenkppen neki esek. Szeretni val vilg s szabadsg. Ez a kett kell nekem.
.titanic {float: none;}
[30] Djuree
Nov 19., Saturday 12:31 #78
"ellopja az sszes szabadiddet".
tudni kell abbahagyni, ennyi, ha valakinek meg ez a legnagyobb szrakozsa elg baj sztem
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
Nov 19., Saturday 12:30 #77
SPOILER

az elbb egy igen komoly csatt vvtam egy amulettrt ami +30-at ad mindhrom tulajdonsghoz
Az egsz dlelttm rment, s ez csak egy mellkkldets volt. 3 bosst kellet kinyrni 3 klnbz helyen, aztn egy negyedik helyen a 3 szellemt egyszerre

kemny volt, de megrte
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
Nov 19., Saturday 12:27 #76
Vlasz theSickness (#73) zenetre
nekem mzlim volt vele, mert gy sikerlt egy pldnyt szereznem hogy megjelens eltti este adtam le az elrendelst az 576-ban
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[33] Oli G.
Nov 19., Saturday 12:00 #75
Vlasz Sunny0402 (#68) zenetre
Lol, pwn...
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[15] Sunny0402
Nov 19., Saturday 10:01 #74
Vlasz Leslie (#71) zenetre
Ennyire futotta?
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
Nov 19., Saturday 9:03 #73
Vlasz GeneraL_XTX (#55) zenetre
Cfolnm, mert mindkt lltsod igaz: itthon is nagy volt a PC verzira az igny, gy gyorsan elfogyott, de ebben benne volt a forgalmaz keze, aki elkrta, mert kptelen volt jl felmrni az ignyeket, gy alapbl kevs Skyrim jtt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[33] Hazuki
Nov 19., Saturday 7:39 #72
J kis teszt, a jtk gynyr (pc). Nem volt soha a zsnerem ez a sorozat de a Skyrim nagyon bejn. A vilg hatalmas, nekem mr tl nagy mivel a vilgon nincs annyi id amennyit ignyelne. Klnsebben idegest hibval nem tallkoztam, de a l tnyleg kamikaze.. A mregkeverssel nem foglalkozom mert nem ltom rtelmt. Igy is annyi potion-om van, hogy nem gyzk vlogatni. A trkp modot belinkelhetn valaki, vagy google a bartom?
A pitch black night unfolds with the morning star as its only light, And thus the saga...begins...
[23] Leslie
Nov 19., Saturday 0:38 #71
Vlasz Sunny0402 (#68) zenetre
Az adatlapod mindent elrul, br mr anlkl is tisztban vagyunk az rtelmi kpessgeiddel...
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
[44] Szemy666
Nov 19., Saturday 0:29 #70
Vlasz Sunny0402 (#68) zenetre
Ez szp volt.
sszesen: 119 [1-50]
1 | 2 | 3
The Elder Scrolls V: Skyrim adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Bethesda Softworks
Fejleszt: Bethesda Softworks
Megjelens:
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
10
Ami tetszett
- Plda nlkli szabadsg
- Skyrim hatalmas, gynyr vilga
- Vgtelen szm kldets
- Lenygz hangulat
- Srknyok!
Ami nem tetszett
- Szoksos kisebb Bethesda-bugok
- Ellopja az sszes szabadiddet
Olvasi rtkels: 18.8 (60 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

119 | [Teszt] The Elder Scrolls V: Skyrim

Nagy a baj a jeges szaki vidken, dl a polgrhbor, testvrek fordulnak egyms ellen, radsul a srknyok is kezdtek elbjni. Ebbe a nem tl idilli krnyezetbe csppennk az v egyik legnagyobbat szl jtkban.Tesztlaborban az j Elder Scrolls jtk, a Skyrim.

16 | Skyrim: harcolj lovakkal!

...mrmint lhtrl, nem szerencstlen lovak ellen.

21 | 10 milli Skyrim a boltokban

Nem csak a kritikusoknl pardzik a The Elder Scrolls V: Skyrim, hanem a kasszknl is: mr tbb mint tzmilli pldny lett leszlltva a boltokba a jtkbl.

14 | A Skyrim s a Kinect

Korbban j sok vide kszlt arrl, ahogy vllalkoz kedv emberek klnfle pcs jtkokat prblnak Kinecttel irnytani. Most a Skyrim-en a sor: az eredmny meglepen j.

38 | Ilyen a Skyrim japnul

Hogy miknt szl egy nyugati szerepjtk japnul? A most kvetkez videbl kiderl, a Bethesda ugyanis kzztett egy japn nyelv The Elder Scrolls V: Skyrim trailert.

31 | A japnok is imdjk a Skyrimet

Sorra gyjtgeti a maximlis rtkelseket a kt hete megjelent The Elder Scrolls V: Skyrim - mg a japnok tetszst is maximlisan elnyerte a Bethesda jtka.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba