[Teszt] Sims 3: Pets
Kapcsold jtk: Sims 3: Pets (pc)
Eddig 9 hozzszls
Stinger
2011. November 14.
Monday 11:20
A virtulis jtsztr ikonikus szerepljeknt ismert Sims sorozat a tbb, mint tz esztendeje tart rlet ellenre sem lankad, a jelenleg fut harmadik generci az extra tartalmak s a jtkban rejl lehetsgek tern mra szp lassan berte, st tl is szrnyalta az eld dbbenetes statisztikjt, mr ami a lehetsgeinket s a Simjeink interakcijt jelenti.A legjabb Sims 3: Pets a fejlesztk s az EA szerint is az eddig sikerlt legkomolyabb, legnagyobb tartalmi mennyisggel br kiegszt, hiszen ngylb bartaink alapjaiban forgatjk fel s vltoztatjk meg a Simjeink ltalunk eddig megszokott virtulis lettert. Termszetesen a jtk most sem az ultra-realisztikus ltvnyvilgrl, vagy a valsgot modellez fizikrl szl, a Petsben a korbbi expanzikhoz kpest mr sokkal erteljesebben ltszik, hogy a fellet gyakorlatilag csak egy eszkztr, amellyel gyakorlatilag brmi megfesthet, amely egy l ember kpzeletben kirajzoldik, ha kedvenc ngylbjrl van sz.Mert mi is a Sims 3: Pets? Mrfldk. Mgpedig azrt, mert a hzi kedvencek bevezetse, s a Sim-life mindennapjaiba trtn beolvasztsa taln a legkomolyabb kihvst jelenti a jtk eddigi trtnetben. Tonnnyi j lehetsg, interakci, j lmny s kaland vrja a jtkosokat, legyenek akr Xbox 360, PS3, esetleg kezd, vagy gyakorlott jtkosok. Robosztus mennyisg varici s vlaszthat cselekmny ll rendelkezsre szinte minden fronton, kezdve az llatszerkeszttl az egyedi tulajdonsgok kialaktsig, vagy a lnyeget jelent mindennapi tevkenysgekig... s akkor a kiegszthz kapcsold egyedi exkluzv tartalmakrl mg nem is beszltnk.A jtk a varicik sokasgt tekintve az els pillanatoktl kezdve bkezen bnik, hiszen mr a kedvencek megtervezsben is knnyen elveszhetnk: pldul mr a szrzet kialaktsa is sokrt lehet, hiszen szerepet jtszanak a testtjak, a mintzatok, a bunda formja, amelyeket akr rtegenknt is szerkeszthetnk, mintzhatunk, vagy fazonra igazthatunk - radsul mindez fajonknt eltr tulajdonsgjegyekkel br, ami a tbb, mint szz kutya s macskafajtt figyelembe vve elg szp mennyisg. De mit is r a kls bels rtkek nlkl, hisz mennyivel viccesebb egy bugyuta kutyussal ggygni, vagy egy vadszjellemmel megldott ngylbval jrni az erdt - persze ettl mg lehet lusta, agresszv, jtkos, vagy akr intelligens is a trsunk, a tulajdonsgjegy ek kialaktsa csak rajtunk mlik.
>>

[2] .Victory.
Jan 07., Saturday 15:48 #9
tndrii. s mivel lny vagyok, alap, hogy tetszik s megszerzem
s igen, a sims 2-ben is a legjobb az "pets" kiegszt!!
[3] Dave 14
Nov 26., Saturday 9:47 #8
Vlasz axl (#4) zenetre
Az nagy lenne
Lgy mindig nmagad , s dolgozz kemnyen!
[3] Dave 14
Nov 26., Saturday 9:46 #7
Vlasz Vendu11 (#5) zenetre
Rszemrl is
Lgy mindig nmagad , s dolgozz kemnyen!
[3] Dave 14
Nov 26., Saturday 9:46 #6
Nagyon j
Lgy mindig nmagad , s dolgozz kemnyen!
[13] Vendu11
Nov 17., Thursday 0:15 #5
Kirly.
[55] axl
Nov 15., Tuesday 15:12 #4
Nekem van egy j tletem a kvetkez kiegsztt illeten: The Sims: Peta! A feladat az lenne, hogy mindenfle hlyesg miatt fel kne hborodni benne...

Legalbb akkora dobs lehetne, mint ez: KATT!
Minden jtk szerepjtk
Nov 15., Tuesday 13:55 #3
Vlasz Totti5 (#1) zenetre
Mondtam n valamelyik topikban, hogy milyen jtkok llnak a tesztlabor polcn talonban... mg csak most kezddik a dmping, egy-kettnl bizonyra kiakad majd a WTF-o-Mter ...
"This is our time to medicate..."
[367] Danee
Nov 14., Monday 19:10 #2
Aranyos, nekem mindig is az llatks kiegszt volt a kedvencem, anno nagyon szerettem ezzel jtszani. Ha nem ilyen hulladk lenne a PC-m, fel is raknm most, meghoztad a kedvem.
[42] Totti5
Nov 14., Monday 17:14 #1
igen
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Sims 3: Pets adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: Maxis
Megjelens: 2011. Oct 18.
Kategria: Szrakoztat
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
- Masszv interakcis csomag kedvencekkel krtve
- Pratlan szm varici s lehetsg
- Hossz, tartalmas
Ami nem tetszett
- Konzolon irnytsi nehzsgek
- A PC verzihoz kpest kiss merev, az eld hibit tovbbra is magn viseli
- Mg mindig sokat tlt
Olvasi rtkels: 118.8 (5 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

9 | [Teszt] Sims 3: Pets

jabb taggal bvlt a nagyszer Sims3 kiegsztk npes tbora: a legjabb felvonsban a hzi kedvencek kltznek be az letnkbe, felbortva ezzel az amgysem izgalommentes htkznapokat. Idomrok elnyben: przt a kzbe, stlni indulunk a Pets-el!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba