[E3] Forza Motorsport 3 képek
Kapcsolódó játék: Forza Motorsport 3 (x360)
Eddig 96 hozzászólás
drag
2009. June 05.
Friday 17:16

Egy adag képet, és néhány videót már láthattunk az E3 alatt a Forza Motorsport 3-ról, most pedig újabb látnivalókat tudunk mutatni a Turn 10 autóversenyéről, szám szerint tizenhármat.

A harmadik rész még idén októberben meg fog jelenni, a játék tartalma pedig két lemezen fog terpeszkedni - több, mint négyszáz autóra, és száz versenypályára számíthatunk. A friss screenshotok az autók külseje mellett azok belsejére is konentrál, valamint a környezetre is vethetünk néhány pillantást.


Összesen: 96 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 19:14 #96
villám gyors kocsik
Jun 11., Thursday 17:37 #95
Penge,de még mindig nem az igazi,még nem GT színvonal

Legolas:EA nascar vicc?Mer'? Szerintem meg a polyphony féle 16 autós nascar,"csak hogy vegyék az amcsik is"--na az vicc
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73
[56] legolas
Jun 08., Monday 17:23 #94
Válasz tg76 (#89) üzenetére
Van,de nem olyan színvonalon,ahogyan a Polyphony megcsinálja. Az EA-s nascar egy vicc a Dirt pedig egy kabaré, pozitív eladási adatok ellenére.
A többivel egyetértek
Egyetlen dolog nem fér a fejembe,hogy a legjobb X-es rallyjáték a Rallisport Challenge miért nem kap folytatást,illetve a RSC2 miért nem kompatibilis a 360-al?
[24] maccc
Jun 08., Monday 14:14 #93
Könnyű bizony ha adsz rá indokot. Senki nem lovagol itt senkin ha nincs miért.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[5] Asher
Jun 08., Monday 14:02 #92
Válasz maccc (#85) üzenetére
mint mondtam: "Könnyű lovagolni a másikon."
Currently Playing:Final Fantasy II (PSP), Final Fantasy XII(PS2), Prince of Persia: Warrior Within (PS3)
Jun 08., Monday 13:17 #91
Válasz muerte (#90) üzenetére
irigyellek neked normális haverjaid vannak, az enyémek csak rombolni mennek mindenhova az enyémeket nem tanitották meg a kicsi becsülésére a nagyot meg nem tisztelik
flame
[14] muerte
Jun 08., Monday 11:56 #90
Válasz RYU HAYABUSA (#88) üzenetére
Azt irtad haverod. Eleg erdekes haverjaid vannak.
En kfejezetten elveztem amikor valami marha irigykedett a TV miatt. A haverok meg velem orultek es jottek jatszani meg filmet nezni sorozni.
Ami nem ol meg az erosit
[4] tg76
Jun 08., Monday 11:31 #89
Azért azt ne felejtsük el, hogy:
1: az 2 éves Forza2 még mindíg jobb eladási adatokat mutat fel, mint újabb vetélytársai.
2. a Forza2-nek van a legaktívabb közössége. Szervezik a versenyeket, pörög az aukciósház, festik az autókat, etc...
3. a Forza rajongók annyi idő alatt kapnak két játékot, míg a GT rajongók egy Prologue-ot
4. az új Forzában a már megszokottak mellett lesz belső nézet is, szóval engem tutira ki fog elégíteni
5. Az, hogy a GT-ban lesz Rally meg Nascar számomra nem érve, mert ezeknek a stílusoknak megvannak a külön dedikált játékai
Are you experienced?
Jun 07., Sunday 17:16 #88
Válasz Marcangoló (#84) üzenetére
nem én voltam mérges
flame
[16] Zangpo
Jun 07., Sunday 16:34 #87
Válasz zsozsa (#83) üzenetére
Hát meg a zsír új grafikai engine meg 400 autó + 100 pálya. Azé' egy kicsit komplikáltabb volt a feladat.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[21] Driver
Jun 07., Sunday 16:22 #86
Válasz zsozsa (#83) üzenetére
Van benne igazság,ez kétségtelen.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[24] maccc
Jun 07., Sunday 16:09 #85
Válasz Asher (#74) üzenetére
Egy Forza 3 képes hírhez hadd írja már be a játékos, hogy mennyire szépnek találja a gamet, vagy mennyire tetszik, és hadd ne legyen már rosszúl ettől egy olyan mezei psboy min te. Dícsérik a játékot az nem hype-olás. Lehet neked a gt árnyékában nem egy világmegváltó, de sokaknak ez a kedvenc szimulátor sorozata.
Most egy Forza3 hírnél ahol sokan gyönyörködnek joggal ezekben a képekben elkezdesz a g-tről beszélni, meg, hogy mi a fuck-nak kell ezen annyira beszarni.


Ne haragudj de nagyon eltévedtél báránykám, ez nem a GG koránt sem. "Értelmezni kék mit írtam," Ja és ez mi? Értelmezni kék? Akkor én vagyok a hülye vagy te nem tudsz helyesen összerakni egy mondatot se? .
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Jun 07., Sunday 15:12 #84
Válasz RYU HAYABUSA (#79) üzenetére
Ilyen miatt verekedni...
"Is this real or is this just a ride?"
[48] zsozsa
Jun 07., Sunday 15:08 #83
Válasz Driver (#80) üzenetére
Ha azt nézed, gyakorlatilag csak a grafikára kellett ráfeküdniük, a többi dolgot csak továbbfejleszteni egy pöttyet.. Erre 2 év azért elég lehet. Na meg amit már párszor már megemlítettek különböző fejlesztő brigádok, hogy a box könnyen programozható..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[59] Alwares
Jun 07., Sunday 15:05 #82
Válasz RYU HAYABUSA (#79) üzenetére
jézusom.
.titanic {float: none;}
[48] zsozsa
Jun 07., Sunday 15:05 #81
Válasz RYU HAYABUSA (#79) üzenetére
Ez mondjuk érdekes egy sztori...
Dzsézon Tetem a Transplanter
[21] Driver
Jun 07., Sunday 15:04 #80
Sziasztok.Valóban szép,de ugye azért senki nem gondolja komolyan,hogy 2 év alatt ugyanolyan minőségi munkát lehet végezni,mint 4-5 év alatt.Főleg,ha a Polyphony Digital-ről beszélünk,azért van némi tapasztalatuk az autók terén.Igaz nem hibátlan játék a Gran Turismo,de a Forza sem.Biztos jó lesz mindkét játék,de melyik jobb??Ezt akkor érdemes elemezni,amikor mindkettő a boltokban lesz.Majd akkor kell a minőséget és tartalmat összehasonlítani.Véleményem szerint a GT5 jövőre már kapható lesz,a Forza 3 meg ugye idén októberben jön.
-Ελευθερία ή θάνατος-
Jun 07., Sunday 14:50 #79
Válasz legolas (#78) üzenetére
ez igy van, például amikor megvettem az lcd tvmet a szomszédban haveromat anyira idegesitette, hogy nekem esett és elkezdett magyarázni, minek ez nekem, minek ekkora, majd hazamegyek leesik a falról, északa felgyullad, én berágtam rá és a végeredmény a szép fehér polómat olyan csunyán össze vérezte hogy ki kellett hajintanom, hát igen b@szta a csörét hogy megvettem, én meg szétb@sztam a csörét mert pofázott
flame
[56] legolas
Jun 07., Sunday 14:22 #78
Válasz Zangpo (#73) üzenetére
Magyar betegség,"dögöljön meg a szomszéd lova"
[56] legolas
Jun 07., Sunday 14:20 #77
Válasz Asher (#74) üzenetére
360-on a legjobb autós sorozat,ahogyan a PS3-on a GT.Itt akik belekeverik a dolgokat,azok a PSfanok akik bejönnek magyarázni,hogy fényévekkel jobb a GT5, meg szar a Forza. Engem aki imádja a GT sorozatot, de nem elnéző annak hibáival megköveznek,ha a szemellenzővel rendelkezők elé feltárom a valóságot (lapkafák,lepattanó autók, csapnivaló online, v-sync hibahalmaz). Legyünk őszinték azért egy picike irigység van a Ps tulajoknál, hogy kaptatok egy introt, de a megjelenési dátuma a GT-nek a ködbe vész (tudom a duma, hogy "akármikor kiadhatnánk")persze..... a Forza3 meg idén megjelenik.Tessék venni 360-at ahogyan akinek360-a van és autós játékrajongó fog venni gépet a GT5 miatt. Jelenleg ez lesz az egyetlen játék ami előrelendíti eladásilag a PS3-at,mert ez nemrétegjáték mint a Killzone,hanem ez a világ egyik legjobb és legigényesebb autós sorozata.
[48] zsozsa
Jun 07., Sunday 13:54 #76
Válasz Asher (#74) üzenetére
Ez pontosan egy "világmegváltó" játék lesz. Már, ha bármely játék lehet az... A már előző részben meglévő pozitívumokhoz (addig (konzolon) egyedülálló fizika, törés) kapunk egy überbrutál grafikát nagyon rövid idő elteltével a 2. résztől számítva. És persze a többi említett dolgot is továbbfejlesztik. Egy szimulátor kedvelő xbox-osnak ez éppenséggel egy "világmegváltó" játék lehet majd.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[16] Zangpo
Jun 07., Sunday 13:07 #75
Válasz Asher (#74) üzenetére
Figyelj! Alapállásként a GT sorozat a király. (Nekem is volt Ps2-3, eladtam őket.)
Tök nagy flash, hogy jön egy majdnem olyan kaliberű játék "szinte a semmiből", egy olyan konzolon ami a rivális géphez képest, de leginkább önmagához képest hihetetlen komoly lépéseket és eredményeket ért el az elmúlt pár évben. És ódákat te is zengsz a saját kedvencedről,mert ugye "a GT igényeket támaszt, nem pedig igényeket elégít ki." De ez nem probléma addig, amíg ezt mi is megtehetjük.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[5] Asher
Jun 07., Sunday 12:33 #74
Na akkor. Nem azt mondtam, hogy csúnya, hanem, hogy akkora hype-ot csaptok neki, mintha valami világmegváltó játék lenne. Nincs ellenemre a játék, sőt szép, de messze nem annyira, hogy ódákat zengjek róla. A fanboyságról meg annyit, hogy egy szóval se húztam le a forzát, inkább lentebb kezdték el a GT-t. Értelmezni kék mit írtam, úgye maccc(68. kommentem.) Könnyű lovagolni a másikon.
Currently Playing:Final Fantasy II (PSP), Final Fantasy XII(PS2), Prince of Persia: Warrior Within (PS3)
[16] Zangpo
Jun 07., Sunday 12:31 #73
Válasz legolas (#72) üzenetére
Komolyan mondom, zseniális pszichológiai tanulmányt lehetne írni ebből a jelenségből
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[56] legolas
Jun 07., Sunday 12:00 #72
Válasz Asher (#67) üzenetére
Viszont titeket a Sony elég hosszú-hossz ideig elégít ki amíg egy játék megjelenik.
Megtanultatok türelmesen várni.Én becsüllek érte komolyan mondom. Egyébként ebbe a képbe is bele lehet kötni az autó jobboldalán az út eléggé mosott.A GT5P-tól nem ájultam el mivel az tele van hibával,mégis tudom (mint GT fan) ,hogy a végleges biztosan egy baromi jó játék lesz. Aki szerint a Forza 3 csúnya az pedig forduljon szemorvoshoz, bár aki másik platformon játszik annak már csak dafke is az. Ékes példa a Lost planet 2,míg nem jelentették be PS3-ra egy ronda nem bejövős játék volt. Most,hogy megjelenik, a 360-as képek és videók is gyönyörűek. Hiába nagy az isten állatkertje....
[24] maccc
Jun 07., Sunday 11:19 #71
Válasz Asher (#56) üzenetére
Ja, hogy neked már meg is van a gt5? Kaptál egy tiszteletpéldányt a megjelenés előtt?

Amúgy meg nem értem mit zavar, ha mindenki szépnek tartja a játékot.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[48] zsozsa
Jun 07., Sunday 11:17 #70
Válasz Asher (#67) üzenetére
"GT igényeket támaszt, nem pedig igényeket elégít ki."

Ennek a mondatnak vajmi kevés értelme van. Maximum a " végre jelenjen meg" igényét támasztja a ps3 tulajok körében. Csak soha nem elégíti ki.. Igényeket a felhasználók, azaz a játékosok támasztanak legfeljebb, nem a játék. Az max. csak kielégítheti ezeket, ha képes rá..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[16] Zangpo
Jun 07., Sunday 10:57 #69
Válasz Asher (#67) üzenetére
Az mindenkinek a saját joga, hogy eldöntse neki melyik játék a bejövősebb. Nem csak pár kép alapján flashelünk , hanem már sok gameplay video is kering a neten, amik nagyon bíztató érzésekkel töltenek el bennünket. Mi valószínűleg már két Forzát is kivégzünk, amíg te még mindig várod a tökéletes játékot és fikkantasz egy nagyon igényes produktumot, illetve azokat, akik ennek örülni mernek. És amint megjelenik a Gt5 sok ember (velem egyetemben) csak azért fog venni Ps3-at, hogy játszhasson vele. Ami jó, azt szerintem nem kell védeni ,az magáért beszél. Mind a Forza3 , mint a GT5 esetében.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[5] Asher
Jun 07., Sunday 10:40 #68
Válasz Zangpo (#58) üzenetére
Bocs, hogy ez a retek : P, helyett ír.
Currently Playing:Final Fantasy II (PSP), Final Fantasy XII(PS2), Prince of Persia: Warrior Within (PS3)
[5] Asher
Jun 07., Sunday 10:39 #67
KATT!
Gondolom nem így fog már kinézni a GT5.
A sonyék mit csináltak eddig? Talán tökéletes játékon dolgoznak. Nagyon tudom sajnálni azokat aki pár képből már olyan konzekvenciákat von le, mik nem megalapozottak.
Egy blogban olvastam, és nagyon is egyetértek az írójával, hogy a GT igényeket támaszt, nem pedig igényeket elégít ki.
Currently Playing:Final Fantasy II (PSP), Final Fantasy XII(PS2), Prince of Persia: Warrior Within (PS3)
[4] tg76
Jun 06., Saturday 22:45 #66
Remélem lesz benne Trabant is.
Are you experienced?
[48] zsozsa
Jun 06., Saturday 20:57 #65
Válasz szcifi (#64) üzenetére
Ez csak 2 éve készül. Vagy jobban ért hozzá a Turn 10, vagy csak az xbox programozóbarátabb mivolta miatt.. Ja és itt még fizika is lesz, na meg törés is. (nem csak a versenyosztályokban.)
Dzsézon Tetem a Transplanter
[1] szcifi
Jun 06., Saturday 20:03 #64
büntetés van azt mondjátok el hogy ez is olyan régota készűl, mint a GT5? mert ha nem akkor a sonyék mi a tököt csinálhatnak mert a két játékot összehasonlitva sok különbséget legalább is látványban nem veszek észre, sőőőt ez kifejezetten tetszik
Jun 06., Saturday 19:59 #63
óóóh most nem tudom eldönteni, hogy a motorháztetön az porszem vagy textura hiba (mindezt egy 60kilos nyavajgó vakarék kifejezésével mondva)
flame
[51] Dude
Jun 06., Saturday 18:47 #62
Amikor a GT5-ről vagy erről látok képeket mindig eszembe jut, hogy amikor valamikor 2005-ben komolyabban elindult a jelenlegi generáció hype-ja valami ilyesmivel promózták a gépeket.
Szépséges
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[18] etihad6
Jun 06., Saturday 17:19 #61
ÁÁÁ... Istenem, a rázókő melletti föld kicsit mosott.. Na ez a játék sem kell. Nagyon jó képek!! Csak már itt lenne október!!!
[11] roticselli
Jun 06., Saturday 17:07 #60
Szép képek !
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
[3] atiamd34
Jun 06., Saturday 16:22 #59
Nem szebb mint a gt5 ne viccelj már nem a faszt nem ..
[16] Zangpo
Jun 06., Saturday 12:33 #58
Válasz Asher (#56) üzenetére
Figyu, megvenném tőled a GT5-öt, mert neked a jelek szerint már megvan.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[59] Alwares
Jun 06., Saturday 12:33 #57
Válasz Gmer81 (#53) üzenetére
Erre nem fognak figyelni? Rohadt Turn 10! Nem is kell a játékuk! Mocsok banda!

Ááá istenem én már benne akarok ülni király kis Porsche-émban és száguldani a szerpentineken! Az biztos hogy pár hónapig egy matricát nem fogok a kocsikra tenni és gyári szépségükben fogom élvezni a látványt.
.titanic {float: none;}
[5] Asher
Jun 06., Saturday 12:30 #56
Nagyon megy a hype, mikor még csak egy pár kép és egy trailer volt belőle. Nem szebb mint a GT5 . Azzal meg már játszhat az ember egy ideje. Az újdonságnak nagy az ereje.
Currently Playing:Final Fantasy II (PSP), Final Fantasy XII(PS2), Prince of Persia: Warrior Within (PS3)
[23] Gmer81
Jun 06., Saturday 12:15 #55
Tudnak Trailerben háttal ment a kocsi
[1] Marleton
Jun 06., Saturday 12:09 #54
Válasz Gmer81 (#53) üzenetére
"hátulról akarnak előzni"

Elölről is tudnak?
[23] Gmer81
Jun 06., Saturday 12:04 #53
Válasz Alwares (#52) üzenetére
De aztán arra is figyeljenek, hogy a magaslati viszonyoknak megfelelő növényt rakjanak rá, ami a fény/pára és esőzéseknek köszönhetően egy virtuális kertben is ott lenne.
Mennyire nem fog érdekelni ez majd, ha 200 km/h-val fogsz száguldani és hátulról akarnak előzni
[59] Alwares
Jun 06., Saturday 11:57 #52
Válasz Ryu (#48) üzenetére
Ahamm már látom, ez más, de én a képekről úgy vettem észre, hogy a pályák nagyrészén szép füves, virágos gyep lengedezik
Persze ezt is meg lehet magyarázni. Az a pálya széle oda többször kicsúsznak a kocsik kevésbé tudott megnőni a fű!
.titanic {float: none;}
[23] Gmer81
Jun 06., Saturday 11:39 #51
Döbbenetes, semmi hozzá foghatót nem láttam még. Autós játékot még soha nem vettem meg megjelenéskor, mindig vártam pár hónapot, de ezt tuti megveszem egyből.
[9] Ryu
Jun 06., Saturday 11:35 #50
Válasz Zangpo (#49) üzenetére
Természetesen nem ez lesz az ami miatt kihagyom a játékot . És ahogy mondod, van még idejük a fejlesztésre.
[16] Zangpo
Jun 06., Saturday 10:59 #49
Válasz Ryu (#48) üzenetére
Megnéztem ,már értem mire gondolsz. Mondjuk október még messze van, de ha ilyenek bennemaradnak, az azt hiszem talán nem a világ vége. A hivatalos oldalon fent van pár érdekes infó egy 24 órás versenyről és pár új screenshot.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[9] Ryu
Jun 06., Saturday 10:34 #48
Válasz Alwares (#21) üzenetére
Erre a videóra gondoltam. 1.14-nél. KATT! Lehet csak engem zavar, de érdekes, hogy az út melletti föld is tükörsima. Persze, ahogy ez - ahogy már alább már elhangzott - csak kötekedés. De azért bocs, hogy megemlítem, nem akartam a lelkedbe gázolni . Ettől még vevő leszek a játékra.
[38] Fieldtom
Jun 06., Saturday 10:28 #47
Az év top-top címe! Nekem....
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Összesen: 96 [1-50]
1 | 2
Forza Motorsport 3 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Microsoft
Megjelenés: 2009. Oct 23.
Kategória: Verseny
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
- Gigantikus, minőségi tartalom
- Autentikus belső nézet
- Még több kreatív és közösségi lehetőség
- Játékosbarát újítások
- Magyar nyelv
Ami nem tetszett
- Nincsenek éjszakai és esős versenyek
- Az ellenfelek néha túlságosan aggresszívek
Olvasói értékelés: 11.6 (168 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

301 | [Teszt] Forza Motorsport 3

Tömény négy hónapon vagyunk túl: a Microsoft és a Turn 10 egészen a júniusi E3-ig kivárt a Forza Motorsport 3 bejelentésével, hogy aztán egy igazán pörgős reklámkampánnyal vezesse fel a játék októberi megjelenését. Sok hűhó - de miért? Tesztünkből kiderül.

31 | Forza 3: Community Pack jövő héten

Jó hír a Forza Motorsport 3 rajongóknak: az ünnepek előtt újabb tartalmi frissítés érkezik, a retro autókat felvonultató Community Choice Classics Pack jövő héten áll rajthoz.

27 | Forza 3 Ultimate: Top Gear trailer

A héten érkezik a Forza Motorsport 3 Ultimate Collection, benne jófajta, a Top Gear-hez kapcsolódó tartalmakkal. A friss trailert ezt reklámozza, látványos pillanatokkal.

28 | Forza Motorsport 3 + Top Gear

A Gran Turismo + Top Gear együttműködés régóta ismert, az angol autós műsor most a Forza Motorsport mellé is odaáll. A Forza 3 Ultimate Edition Top Gear extrákat tartalmaz.

18 | Forza 3: Gamer365 Mitsubishi Pack

Blogposztban ugyan már olvashatattok róla, de nekünk egy külön hírt még minimum megér: a Forza Motorsport 3-hoz készített Gamer365 Mitsubishi Pack-ról van szó.

21 | Forza 3 Ultimate Edition

Mi lehet az a Forza 3 Ultimate Edition? Hivatalos információink nincsenek, az ausztrál korhatárbesorolásért felelős bizottság viszont épp most értékelte a játékot - vagyis lesz ilyen.

35 | Forza 3: World Class DLC infók & trailer

Holnap érkezik az új Forza Motorsport 3 letölthető tartalom: a korábbi pakkokhoz hasonlóan most is tíz darab új autót kapunk - ezúttal a világklasszis kategóriából. Infók és trailer.

82 | Forza 3: irány a Nürburgring

Nem kell sokat várni a következő Forza Motorsport 3 DLC-re: a jövő héten érkező letölthető tartalom egy új versenypályát kínál majd a játékosok számára.

33 | Forza 3: a jövő heti DLC

Tovább bővül a Forza Motorsport 3: a jövő héten érkezik a következő letölthető tartalom, amely tíz vadonatúj négykerekűvel fogja kiegészíteni a Turn 10 szimulátorának autópalettáját.

52 | [Frissítve] Forza 3: DLC, egymillió

Ma debütál a Forza Motorsport 3 legújabb letölthető tartalma, a Hot Holidays Car Pack, amely tíz vadonatúj autócsodát kínál számunkra 400 MS pont ellenében.

23 | Forza Motorsport 3: megérkezett

Ma van a Forza Motorsport 3 hivatalos európai premierje, így a Microsoft és a Turn 10 a szokásoknak megfelelően előrukkolt az utolsó trailerrel a játékról.

23 | [TGS] Forza Motorsport 3 trailer

A Tokyo Game Show alkalmából a Forza Motorsport 3 is új trailerrel jelentkezett, japán expóhoz pedig japán téma jár: a kedvcsináló egy új helyszínt mutat be, ütős drift-koreográfiákkal.

134 | Forza 3: Ferraris trailer

Már csak kettőt kell aludni, és itt a Forza Motorsport 3 szeptember huszonnegyedikére ígért demója. Addig is: a múlt heti képek után csinos mozgókép érkezett az FM3-ban szereplő Ferrarikról.

41 | Forza 3: bundle és Ferrarik

Dupla merítés az ízletes Forza Motorsport 3 szószból: a játék mellé (hazánkba is) érkezik az ilyenkor lassan kötelező Xbox 360 bundle, plusz jó sok kép az FM3-ban vezethető Ferrarikról.

331 | Forza Motorsport 3: az intró

Jól zárul a hét a Forza Motorsport 3 megjelenését váró játékosok számára, a tegnapi jó hírek után ugyanis ma a harmadik rész intóját is meg tudjuk mutatni nekte

64 | Forza 3: aranylemez, demó

Két örömteli hírrel is szolgált ma a Microsoft és a Turn 10: az egyik az, hogy aranylemezre került a Forza Motorsport 3, a másik pedig az, hogy két hét múlva érkezik a játék demója.

93 | Forza 3: V8 Supercars

Megérkezett a legfrissebb Forza Motorsport 3 képadag, melyből kiderül, hogy a játék az ausztrál V8 Superstars túraautó-bajnokságból is tartalmazni fog kocsikat.

171 | Veyron a Forza 3-ban

Milyen az, amikor ezer lovacska mocorog a feneked alatt, és a totálkáros autót 1.4 millió dollárba kerül pótolni? Az utóbbi miatt most nem kell aggódnod: Bugatti Veyron a Forza Motorsport 3-ban.

90 | Forza 3: japán különítmény

Újabb látnivalókkal bővült a már korábban is bőséges Forza Motorsport 3 képgyűjteményünk: a friss shotok a Cusco Racing Subaru Imprezájára, és a Honda Integra Type R-re koncentrálnak.

60 | Forza Motorsport 3: a mai adag

Rendületlenül özönlenek a képek a Forza Motorsport 3-ról: most kis híján két tucat friss látnivalót tudunk mutatni a Turn 10 Xbox 360 exkluzív autós szimulátoráról.

69 | Forza Motorsport 3: izomautók

Gigantikus mennyiségű - több, mint negyven - új kép érkezett a Forza Motorsport 3-ról, amelyek a gyorsulási versenyeket, és az ehhez elengedhetetlen izomautókat mutatják be számunkra.

148 | Forza Motorsport 3: az első körök

A Forza Motorsport 3 megjelenése még kicsit arrébb van, a Microsoft azonban a mai napon lehetőséget adott arra, hogy ismerkedjünk egy kicsit az Xbox 360 őszi kínálatának zászlóshajójával - élménybeszámoló következik az első körökről.

136 | [Frissítve] Próbáld ki, és nyerd meg a Forza 3-at!

Messze van még a Forza Motorsport 3 őszi megjelenése, de nagyon szeretnéd már kipróbálni? Esetleg nyernél belőle egy példányt? Kis szerencsével hazánkban az elsők között próbálhatod ki a játékot, és nyerhetsz is. [FRISS] Megvan a nyertesünk.

49 | Forza 3: a megjelenési dátum

Tegnap egy szép nagy adag új képpel és kompakt autókkal jelentkeztünk a Forza Motorsport 3 kapcsán, ma pedig kiderült, hogy mikor is kerül a boltokba Európában a Turn 10 Xbox 360 exkluzív fejlesztése.

153 | Forza 3: harminc új kép

Nem egy, nem kettő, nem három, hanem kereken harminc friss és ropogós kép futott be az ősszel debütáló Forza Motorsport 3-ból. Ezúttal a kisebb, barátságosabb járgányoké a főszerep.

142 | Forza 3 pillanatképek

Pillanatképek? Inkább tízperces képek: pontosan ennyi ideig voltak kint a Forza Motorsport 3 hivatalos oldalán, aztán eltűntették őket. A többségét szerencsére sikerült megmenteni.

101 | Forza Motorsport 3 - újabb tíz kép

Az előző héten kifejezetten komoly izgalmakat tartogatott az éppen aktuális új Forza 3 képek megjelenése - ezúttal is brutális látványvilág tárul elénk az októberben érkező játékból.

80 | Forza 3: Le Mans visszajátszás

A múlt heti képek után jöjjenek a videók: a friss kamerás mozgókép visszajátszás, és a Le Mans pályán készült. Ja, hogy melyik játékból? A Forza Motorsport 3-ról van szó.

129 | Forza 3: a szombati adag

Hétvégén sem maradunk friss Forza Motorsport 3 screenshotok nélkül, a Turn 10 szorgalmasan adja ki az új képeket a játékból, mára négy darab jutott belőlük.

95 | Forza Motorsport 3: japán túra

Több, mint egy tucat új kép érkezett a Forza Motorsport 3-ról, melyek a Turn 10 játékának japán négykerekűire és versenypályáira koncentrálnak.

224 | Forza Motorsport 3: irány Le Mans

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a világ egyik leghíresebb autós megmérettetése, és egyben a megbízhatósági versenyek csúcsa, a Le Mans-i 24 órás verseny - a friss Forza Motorsport 3 finomságok eme alkalomhoz öltözve kopogtattak be a mai napon.

96 | [E3] Forza Motorsport 3 képek

Egy adag képet, és néhány videót már láthattunk az E3 alatt a Forza Motorsport 3-ról, most pedig újabb látnivalókat tudunk mutatni a Turn 10 autóversenyéről, szám szerint tizenhármat.

119 | [E3] Forza Motorsport 3: két lemezen

Az elsődlegesen a játékban szereplő tartalmakért felelős John Wendl a Turn 10-től elárulta, hogy a Forza Motorsport 3 nem egy, hanem két lemezen fog majd terpeszkedni.

413 | [E3] Forza Motorsport 3 bejelentés

Bár a hivatalos bejelentés csak a Microsoft tegnapi E3-as konferenciáján történt meg, a rendezvény előtt mindenki biztos volt abban, hogy a Forza Motorsport 3 ott lesz az idei rendezvényen - csalódnunk tehát nem kellett, hát még a látottak alapján.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

5 | Ingyen Watch Dogs 2: megkapod (állítólag)

Ki gondolta volna: a UPlay tegnap este nem bírta a terhelést, és simán összeomlott a Ubisoft Forward idejére ígért ingyenes Watch Dogs 2 miatt. A játékot ennek ellenére megkapjuk - valószínűleg.

4 | [Premier] Heti megjelenések

3 | [Ubi Fw] Far Cry 6 bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott az új rész.

6 | [Ubi Fw] AC Valhalla gameplaypáros

30 percen át mozog a viking orgyilkolás.

1 | [Ubi Fw] Hyper Scape: ingyenes próbakör

PC-seknek kedvez az új battle royale-lal a Ubisoft.