[E3] Assassin's Creed 2: irány Itália
Kapcsolódó játék: Assassin's Creed II (x360)
Eddig 46 hozzászólás
drag
2009. June 04.
Thursday 14:00
Az E3 alatt először láthattunk gameplay bemutatót az év végén érkező Assassin's Creed 2-ről, amely a kötelező játékmenetbeli újítások mellett új helyszínre, új idősíkba, és egy új főhős bőrébe repít majd el bennünket.

Az Assassin's Creed 2 folytatja a kutakodást valódi főhősünk, Desmond Miles múltjában, ám immáron Altairt és a kereszteslovagok korát hátrahagyva, röpke háromszáz esztendőt ugorva egyenesen a reneszánsz Itáliába. Új idősíkunk tehát a tizenötödik század vége lesz, ahol is Desmond újabb felmenőjét ismerhetjük meg, bizonyos Ezio Auditore di Firenzét, aki persze az első epizód karakteréhez hasonlóan szintén egy bérgyilkos lesz. A történet Ezio szüleinek halála körül forog: nekünk kell véghez vinnünk hősünk bosszúját a rivális családokon.


Kalandjaink során olyan városokat járhatunk majd be, mint Firenze, Velence, vagy épp Róma, amelyek új kihívásokat fognak hősünk elé állítani. Az épületek továbbra sem jelentenek majd akadályt, Ezio rendkívüli gyorsasággal képes közlekedni a tetőkön, látványos parkour mozdulatokat elsütve, de mostantól például a víz sem okoz már problémát, hiszen úszni is tudunk majd, ami például a csatornáiról híres Velencében nem egy utolsó dolog. A víz egyébként egy remek búvóhely is lesz egyben, ahol pillanatok alatt elrejtőzhetünk majd üldözőink elől, de kisebb hajókat is elköthetünk majd. A földet és a vizet tehát már uraljuk, az Assassin's Creed 2-ben pedig a levegőt is meghódíthatjuk majd - bizony. Ebben a játékban mellékszereplőként résztvevő Leonardo da Vinci lesz nagy segítségünkre, aki mentorunkként mindenféle jóval el fog látni bennünket: például híres repülő masinájával, amivel pillanatok alatt átszelhetjük majd a várost. Igaz, ezt leginkább csak éjszaka tudjuk majd alkalmazni - egyrészt azért, mert nappal kissé feltűnő jelenségnek számítanánk, másrészt pedig azért, mert a világításért felelős utcai tűzrakásokból felszálló gőzből nyerhetünk lendületet a szárnyaláshoz.

Egy bosszút forraló bérgyilkosnak természetesen fegyverekre is szüksége lesz, az Assassin's Creed 2 pedig ilyen szempontból is többet fog kínálni elődjénél. Ezúttal például kapásból két rejtett pengénk lesz, mindkét karunkon egy-egy, így egy látványos (és kétség kívül badass) mozdulattal egyszerre akár két ellenfelet is eltehetünk láb alól. Nagy segítségünkre lehet majd az E3-as trailerben felfedett titkos, puskaszerű fegyver is, mellyel a távoli ellenfeleket is képesek leszünk leteríteni. Összesen egyébként több, mint harminc harceszköz kap majd helyet a játékban, és bár ezúttal jóval kevesebbet cipelhetünk majd magunkkal egyszerre, Ezio a harcok során képes lesz az ellenfelek fegyvereit is felhasználni, ami nem ritkán fog hasznosnak bizonyulni. Egy-egy komolyabb sérülés persze így is becsúszhat, életerőnk pedig a második részben már nem is fog minden esetre a maximálisra visszatöltődni - ilyen esetekben fel kell keresnünk egy orvost, akikből szerencsére akad majd több is a városban. A tömegben elvegyülés is fokozatosan nehezedik majd az idő múlásával, hiszen egyre többen fognak minket felismerni, ám mellékküldetésekkel - szemtanúk kiiktatásával, megvesztegetéssel, vagy plakátok eltüntetésével - javíthatunk majd helyzetünkön.


Nem csak a játékmenet, hanem a látvány is a következő szintre lép: már az első rész sem volt csúnya, ám az Assassin's Creed 2 még magasabbra teszi a lécet, szemkápráztató kilátással és dinamikusan változó napszakokkal, mindezt pedig továbbra is Jesper Kyd kiváló zenéi fogják kísérni. A második epizód kiegészítéseként érkezik majd egy PlayStation Portable-ös mellékszál is Bloodlines alcímmel, amit a PlayStation 3 verzióval összekötve további tartalmakat nyithatunk majd meg a nagygépes változatban.

Az Assassin's Creed november tizenhetedikén kerül a boltokba, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. Lent a legújabb képeket tekinthetitek meg a játékról, a következő oldalon pedig az E3-as videóanyagokat találjátok.

>>

[20] kakasu
Feb 28., Sunday 19:30 #46
Velence
[62] casper007
Jun 05., Friday 17:02 #45
Nagyszerű prezentáció volt, nekem az első rész is nagyon bejött, várom és meg is fogom venni.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[16] Zangpo
Jun 05., Friday 14:25 #44
Válasz AlcohollicA Hun (#43) üzenetére
Sajna én is ettől félek, valahogy nem jön át nekem semmi lényeges változás a játékmenetet nézve. De jó lenne pozitívan csalódni!
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
Jun 05., Friday 11:29 #43
Szép a grafika jó a látvány világ mint a többi Ubi Softos játékban ,de ha ugyanolyan unalmas lesz a játékmenete mint az első résznek 7 pontnál többet nem érdemel várjuk ki a végét!
Drink 'Em All
[46] multishoot
Jun 05., Friday 10:53 #42
Én beérem ennyi újdonsággal is,maga a stílusa túlságosan bejön,tuti vétel.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Jun 05., Friday 8:49 #41
Nagyon várom... Bár az Alan Wake jobban mozgat.. Na meg ugye a Heavy Rain, de ahhoz először is kellene venni egy PS3-at.
Viszont a gameplay alapján szerintem nem lehet panaszunk, szerintem überelni fogja az előző részt (azzal se volt semmi bajom, csak én megcsináltam mindent benne aztán így kicsit elnyúlt a játékmenet.. ). Grafikán is csinosítottak egy kicsit, bár látszik, hogy az első rész motorjára húzták rá, de sztem azzal se volt különösebb gond.. Szóval összességében ismét várunk Altair.
The journey will begin anew.
[25] rob
Jun 05., Friday 6:47 #40
Várom...
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
Jun 04., Thursday 22:28 #39
Válasz stevefarcry (#38) üzenetére
Reménykedjünk....
Ez volnék én a harci öltözékemben...... :P
Jun 04., Thursday 22:28 #38
Válasz Jackie Estacado (#37) üzenetére
Neked legyen igazad.
Jun 04., Thursday 22:27 #37
Hát szerintem ezt így egy 5 perces videóból nem nagyon lehet megállapítani.........
Ez volnék én a harci öltözékemben...... :P
Jun 04., Thursday 22:17 #36
Válasz Jackie Estacado (#35) üzenetére
Most végignéztem az egész prezentációt és úgy látom, hogy megint nem lehet teljesen észrevétlenül gyilkolni(neadjisten balesetnek beállítani) és ismét mindenképp riadó lesz a célszemély kiiktatása miatt. (mennyire komoly lenne, ha balesetnek is be lehetne állítani az összes gyilkosságot.... úgy néz ki, ez már csak álom marad. Ilyen újdonságokra gondolok én, nem olyanokra, hogy egy penge helyett mostmár kettő van.)
Jun 04., Thursday 22:07 #35
KATT!
Ez volnék én a harci öltözékemben...... :P
Jun 04., Thursday 20:25 #34
Válasz Xibikri (#28) üzenetére
Súlyos eset vagy......
Jun 04., Thursday 20:18 #33
Én is nagyon várom ám
Jun 04., Thursday 20:02 #32
Válasz etihad6 (#31) üzenetére
Dettó...
Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz...
[18] etihad6
Jun 04., Thursday 19:41 #31
Hát, nekem nagyon bejön, vétel..
[6] Xibikri
Jun 04., Thursday 19:39 #30
Válasz ultratti (#29) üzenetére
Ő magával vívódik csak engem lelt meg.
[14] ultratti
Jun 04., Thursday 19:31 #29
Válasz Xibikri (#28) üzenetére
Éssss....boxx!Semmi övön aluli ütés,rugás,vagy harapás!
[6] Xibikri
Jun 04., Thursday 19:21 #28
"Ezt a TV előtt rohadást meg ne fejleszd tovább Gmer81 kommentjéből. Ha már szurkálódni próbálsz, akkor saját ötleteket, bszólásaokat használj, mert kopírozástól nem elszel menőbb (arról nem is beszélve, hogy én aztán nem szoktam egésznap a Tv előtt rohadni, ne magadból indulj ki. )"

Ezért nyugodtan elnézést kérhetsz.
Mit fejlesztettem? Meg milyen menő akarok lenni? Semmi közöm Gmer81hez. Haver neked problémád van a péniszeddel? szállj le rólam.


"de ne akard megmondani nekem, hogy márpedig ez teljesen más"

Hol akartam megmondani? Muti meg plz.

És kérlek vegyél vissza az arcocskádból mert egy db rossz szavam nem volt hozzád.
[14] ultratti
Jun 04., Thursday 18:42 #27
Válasz Szemy666 (#24) üzenetére
Nemtom, én tíz perc játék után leszűrtem a tanulságot, miszerint szép,de üres.Hmm,lám a játékok terén is létezik ilyen
[35] wodbear
Jun 04., Thursday 18:41 #26
Válasz Neohaw (#25) üzenetére
Tehát mégis Magyar! ennyi! meseszép render!
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[6] Neohaw
Jun 04., Thursday 18:19 #25
Válasz Ragnar360 (#13) üzenetére
A trailert a Budapesti Digic Pictures készítette.
Egész pontosan a mult héten lettek kész vele.
Akik mást irnak , rosszul tudják.
Belsős infó itt:
KATT!
100 Blu-ray nak is 50 a fele!
[44] Szemy666
Jun 04., Thursday 18:15 #24
Válasz ultratti (#23) üzenetére
Nem volt az monoton, de hiányzott belőle valami. A második részből remélem nem fog.
[14] ultratti
Jun 04., Thursday 18:14 #23
Az új környezet számomra abszolút nyerő,hegylakóként imádtam a reneszánsz Velence utcáit járni többedmagammal, ugyanakkor sok érdemi változást nem látok eddig.Az első részt kölcsönkaptam,baromi sokat vártam tőle,de nagyot csalódtam,mert az egész nem szólt szinte semmiről.Monoton volt.Ez is az lesz?
[5] Kratos34
Jun 04., Thursday 18:13 #22
Ez nagyon király lesz nagyon erős lesz az idei felhozatal Maffi 2, Prototype,AC 2 , Splinter Cell Conviction, Forza Motorsport 3, Modern Warfare 2, Halo 3 ODST és még sorolhatnám!
,,Te éticsiga az én verdám 180-at tör délen a legjobb pia a sör!" Gamertag: Benking34
[3] Vagosz
Jun 04., Thursday 18:02 #21
Hatalmas kedvenc az első rész is. Számomra egy pillanatig nem volt unalmas. Amikor üresjárat volt, mindig lekötött a nézelődés. Tuti nem fogok sokat várni a beszerzésével.
"Aww, Isn't that cute? Little Bats a-sleepin'....someone finish him off."
[111] dreampage
Jun 04., Thursday 17:57 #20
Ezio? Ez jó! Nagyon meggyőző a játék az eddig látottak és olvasottak alapján. Várom!
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[44] Szemy666
Jun 04., Thursday 17:54 #19
Nagyon tetszett a Sony konferencián a játék prezentációja, tuti a beszerzése.
Jun 04., Thursday 17:42 #18
Válasz Xibikri (#15) üzenetére
*FOGJA A FEJÉT*

Na akkor a gyengébbek kedvéért: Igen, a címben 2-es számmal szerepel, de nekem a LÁTOTTAK alapján, csak egy AC 1.5, mert nincsenek szignifikáns különbségek, valódi újdonságok. Ezt a TV előtt rohadást meg ne fejleszd tovább Gmer81 kommentjéből. Ha már szurkálódni próbálsz, akkor saját ötleteket, bszólásaokat használj, mert kopírozástól nem elszel menőbb (arról nem is beszélve, hogy én aztán nem szoktam egésznap a Tv előtt rohadni, ne magadból indulj ki. RE5 óta játékot se vettem egyik gépre sem és ez nem is nagyon fog változni Szeptemberig. )

Ja és nagyon örülök annak, hogy neked tetszik, de ne akard megmondani nekem, hogy márpedig ez teljesen más addig, míg nem látom ennek bizonyítékát, nem látom azt, hogy tényleg újítottak a játékban. Sorry, de én egy repkedős izétől még nem vágom hanyatt magam. ) Félre értés ne essék, szeretném hogy jó legyen és bízom ia abban, hogy az lesz, de engem még nem vettek meg.
Jun 04., Thursday 17:38 #17
Válasz Ragnar360 (#12) üzenetére
És ezt honnan tudod?
Már végig játszottad?
[35] wodbear
Jun 04., Thursday 17:33 #16
Válasz Ragnar360 (#13) üzenetére
Akkor arsenal is félre informálódott kösz a helyesbítést
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[6] Xibikri
Jun 04., Thursday 17:29 #15
Válasz stevefarcry (#14) üzenetére
Sztem téves . Ez a 2. rész nem az 1.5 . Minden uj benne - mégcsak nem is küldetés lemez, azért mondom. És nem lesz unalmas, csak nem kell a tv előtt rohadni reggeltől estig.
Jun 04., Thursday 17:27 #14
Válasz Gmer81 (#11) üzenetére
Hát ép ez az, hogy akkor nem AC2 kéne hogy legyen a címe.. Hogy értsd, nekem ez inkább AC 1.5-nek tűnik, mintsem egy igazi második résznek.(eddig, ismételem eddig, a látottak alapján)


(ja és nwm is egy nap alatt vittem végig az első részt és ettől függetlenül a játék fele után dögunalmas lett az egész, de tudnék még sorolni bosszantó dolgokat.)
[17] Ragnar360
Jun 04., Thursday 17:25 #13
Válasz wodbear (#3) üzenetére
nem magyarok csinálták a rendert...

Ubi konferencia alatt, vhol az elején emlitik is, az egyik korábbi hírben (itt gamer) emlitett cég v akármi nevét - ott a rendezvényen... akit elöször gondoltunk meg, ami volt is irva a gameren...

szal téves h magyarok csinálták
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[17] Ragnar360
Jun 04., Thursday 17:24 #12
nem olyan lesz mint az elsö, ne parázzatok már... - nincs többé repatativ játékmenet
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[23] Gmer81
Jun 04., Thursday 17:07 #11
Válasz stevefarcry (#4) üzenetére
Valószínű azért AC 2 a címe Még régebben volt hír, hogy lesznek új küldetésfajták, de ne várd hogy merőben mást kapsz. A grafika gyönyörű, de elképzelhető hogy majd unalmassá válik a játékmenet (lassan ubisoft sajátosság lesz e két dolog).
Azt is hozzá kell tenni, hogy nem egy nap alatt kell végigvinni és akkor már nem olyan unalmas, a megfelelő adagolás a lényeg.
[23] V_Karesz
Jun 04., Thursday 16:59 #10
Nagyon kellemes az eddigiek alapján.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] tjames
Jun 04., Thursday 16:57 #9
Válasz stevefarcry (#4) üzenetére
Totál egyet értek veled...
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[17] Ragnar360
Jun 04., Thursday 16:55 #8
Büntet!
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[4] Psycho
Jun 04., Thursday 16:54 #7
Simán mehetne a cikkek közé eza hír, szerintem Érdekes játék lesz, 2009 utolsó féléve tartogat meglepetéseket!
[59] Alwares
Jun 04., Thursday 16:36 #6
Egynek jó lesz? Annak igen.
.titanic {float: none;}
[35] wodbear
Jun 04., Thursday 16:34 #5
Válasz stevefarcry (#4) üzenetére
Meg legyen néha belső helyszínes rész is!
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Jun 04., Thursday 16:18 #4
Az tény, hogy továbbra is nagyon jól néz ki, de én a prezentáció alapján még mindig csak egy AC1-et láttam más környezetben, pár új ficsörrel.(kövezzetek, de ez a véleményem pillanatnyilag) Nem derült ki számomra, hogy orvosolták-e az első részben látott ismétlődő küldetéseket, monotonitást.(a vicc, hogy a hangulat és körítés még így is leadta nekem a játék és valszeg itt is az lesz, de azért remélem sikerült orvosolni ezeket a hibákat)
[35] wodbear
Jun 04., Thursday 16:11 #3
És Magyar csapat csinálta a CGI-t! (arsenal mondta ) nagyon minőségi, mint a játék is!
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[6] Xibikri
Jun 04., Thursday 16:10 #2
A grafika valami hihetetlen. Nem lepne meg ha díjat nyerne.
[6] Fejes91
Jun 04., Thursday 16:09 #1
Kedvenc infó tanárunk kedvenc szavával élve: Bruuuttáliiiiis!
Gamertag: Vilibacsi Mac Mini 1.83 Ghz Intel Core 2 Duo  iPod Touch 1G 16Gb
Assassin's Creed II adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Ubi Soft
Fejlesztő: Ubi Soft
Megjelenés: 2009. Nov 20.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
- Az alapkoncepció továbbra is zseniális
- Újragondolt, változatosabb misszióstruktúra
- Az unalmas és repetitív elemek mind eltűntek
- Még több mellékküldetéstípus és gyűjtögetnivaló
- A pénz bevezetése rengeteg új lehetőséggel jár
- Sokrétűbb és kidolgozottabb helyszínek
- Apró újítások sokasága
Ami nem tetszett
- Az elején kicsit lassan indul be
Olvasói értékelés: 14.9 (93 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

27 | [DLC] Assassin's Creed II: Bonfire of the Vanities

Januárban nem voltunk maradéktalanul elégedettek az Assassin's Creed II első DLC-jével, a Battle of Forlival, így kíváncsian vártuk, hogy a második letölthető tartalom, a Bonfire of the Vanities képes lesz-e többet felmutatni. A kiegészítő ma megérkezett - jöjjenek a tapasztalatok.

46 | [DLC] Assassin's Creed II: Battle of Forli

A Ubisoft két letölthető tartalmat tervez az Assassin's Creed II-höz, melyek közül az első ezen a héten futott be. A Battle of Forli barátságos árcédulával próbálja további kalandra csábítani a játékosokat - lássuk, hogy mit is kínál pontosan.

160 | [Teszt] Assassin's Creed II

Az Assassin's Creed első része igencsak megosztotta az embereket: sokan imádták a hangulatot és az alapötletet, de legalább ennyien nem tudtak elmenni szó nélkül a rengeteg ismétlődő dolog mellett. A folytatásnak vajon sikerült kijavítania a hibákat? Tesztünkből kiderül.

49 | Assassin's Creed 2 GOTY jövő héten

A nagykonzolokon eddig összesen közel nyolc millió példányban értékesített itáliai reneszánsz bérgyilkos-történet szeptember harmadikától bővített Game of the Year kiadásban is elérhetővé válik.

15 | Assassin's Creed II: Complete Edition

Még nem pótoltad a tavalyi év egyik legjobb játékát, az AC2-t, de szeretnéd? Ha így van, akkor érdemes várni még pár hetet, érkezik ugyanis az Assassin's Creed II Complete Edition.

52 | Assassin's Creed 2 premierbuli [frissítve]

Nyakunkon az Assassin's Creed 2 PC verziójának megjelenése, a hazai forgalmazó pedig dícséretes módon nyilvános premierbulival ünnepli az eseményt. Részletek következnek. [Frissítve]

9 | AC2: Bonfire of the Vanities trailer

Ma kerül fel az Xbox Live Marketplace-re és a PlayStation Store-ba az Assassin's Creed II második bónusz epizódja, a Bonfire of the Vanities - lássuk a megjelenés előtti trailert.

12 | AC2: Bonfire of the Vanities képek

A Ubisoft közzétette az első képeket az Assassin's Creed II második DLC-jéről, ami nem véletlen, hiszen a Bonfire of the Vanities ezen a héten válik letölthetővé.

7 | Assassin's Creed II: Battle of Forli trailer

Ahogy arról a múlt héten már beszámoltunk, január huszonnyolcadikán, azaz holnap fog elérhetővé válni az Assassin's Creed II első letölthető tartalma - a Ubisoft közzétett róla egy trailert.

14 | Assassin's Creed II DLC a jövő héten

Azt már tudjuk egy ideje, hogy január végén fog megérkezni az első Assassin's Creed II letölthető tartalom - a Ubisoft most a pontos részletekkel is előrukkolt.

12 | Assassin's Creed II: Web Battle

Nem érdekeltek különösebben az Assassin's Creed II menüjében meglapuló statisztikák? Majd most fognak: elindult a Web Battle szolgáltatás. Exkluzív megnyitható finomságok.

23 | [Frissítve] Assassin's Creed II DLC infók

A Ubisoft a közelmúltban jelentette be, hogy két letölthető tartalom fog érkezni az Assassin's Creed II-höz - a francia kiadó most részletesebb információkkal is szolgált.

40 | Assassin's Creed II: jönnek a DLC-k

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy 2010 legelején fognak megérkezni az első letölthető tartalmak az Assassin's Creed II-höz, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt.

26 | Assassin's Creed II: bíztató eredmények

Jól sikerült az Assassin's Creed második részének megjelenése: az első héten nem csak megannyi kritikai elismerést zsebelt be a játék, de igen szép eladási adatokkal is rendelkezik. Az első adatok.

5 | Assassin's Creed II: epikus trailer

Nekünk még három napot várnunk kell rá, az Egyesült Államokban azonban már ma a boltokba került az Assassin's Creed II - ennek megfelelően az utolsó trailert láthatjuk a játékról.

17 | Assassin's Creed II: itt van

Az Egyesült Államokban ma, Európában pedig pénteken kerül a boltokba az Assassin's Creed II - a most következő öt perces mozgókép tökéletes bemelegítés lesz a játék előtt.

14 | Assassin's Creed II: a zene

Természetesen ma sem maradhatunk Assassin's Creed II újdonság nélkül: a most következő videó esetében a füleket érdemes hegyezni, hiszen a második rész zenéjéről esik szó benne.

23 | Assassin's Creed II: keresd Ezio-t

Szeretnél Assassin's Creed II-t, vagy esetleg egy velencei utat nyerni? Nincs más dolgod, mint hogy résztvegyél az AN-TEC kapcsolódó játékában. Részletek bentebb.

36 | Assassin's Creed II: másfél tucat

Már kedd van, és a héten még nem volt semmiféle újdonság az Assassin's Creed II-ről? Ez így nem mehet tovább - még szerencse, hogy itt van egy nagyobb adag friss látnivaló a játékról.

7 | Assassin's Creed II: otthon, édes otthon

Az Assassin's Creed II is azon játékok közé tartozik, amely a közeli megjelenés miatt napi szinten előrukkol valamilyen újdonsággal - íme a hatodik, és egyben utolsó fejlesztői napló.

3 | Assassin's Creed II: a frakciók

A megjelenés közeledtével szinte minden napra jut valami az Assassin's Creed II kapcsán: most éppen egy új kedvcsinálót tudunk mutatni a Ubisoft Montreal játékáról.

20 | Assassin's Creed II: bíztató előjelek

Az első rész teljesítményéből kiindulva a Ubisoft nagy elvásárokat fogalmazhat meg az Assassin's Creed II kapcsán, és az előjelek is arra utalnak, hogy nagy sikerekre kell számítani.

20 | Assassin's Creed II: játék és valóság

A trailerek, képek és fejlesztői naplók után most lássunk némi különlegesebb anyagot az Assassin's Creed II-ről: a játék helyszíneit hasonljthatjuk össze a valódiakkal.

14 | Assassin's Creed II fejlesztői napló

Pár napja közöltük le a legutóbbi Assassin's Creed II fejlesztői naplót, a Ubisoft pedig várt sokáig azzal, hogy közzé tegye a legújabbat - következzen az ötödik epizód.

20 | Assassin's Creed 2: gyilkos pengék

Nyolc új Assassin's Creed 2 képet tudunk mutatni az IGN jóvoltából, melyeken jól látszik, hogy főhősünk ezúttal sem lesz megilletődve, ha közelharcra kerül a sor.

8 | Assassin's Creed 2 fejlesztői napló

Megérkezett a negyedik fejlesztői napló az Assassin's Creed 2-ről, melyben leginkább a harcról mesélnek nekünk a fejlesztők, bőséges gameplay anyaggal megtámogatva.

32 | Assassin's Creed 2: bemutatkozik Da Vinci

Régóta tudjuk, hogy az Assassin's Creed 2 fontos szereplője lesz Leonardo Da Vinci, méghozzá a hősünket, Ezio-t támogató oldalon. A friss videó azt is megmutatja, hogy miképp fog kinézni a játékban.

24 | Assassins's Creed 2: merénylet Velencében

Lassan, de biztosan közeledik a Assassin's Creed noveberre datált megjelenése. A hátrelévő hetekben sok új mozgóképre számíthatunk, a friss videó egy teljes merényletet mutat be.

16 | Assassin's Creed 2 fejlesztői napló

Megérkezett a legújabb, szám szerint harmadik fejlesztői napló az Assassin's Creed 2-ről, melyben a fejlesztők a különféle missziókról és az átvezetőkről mesélnek számunkra.

36 | Assassin's Creed 2: hat perc Firenzében

Kíváncsi vagy, hogy mi minden volt látható az Assassin's Creed 2 Gamescomos prezentációjában? A Ubisoft teljesíti a kívánságod: íme egy részletes bemutató a játékról.

65 | Assassin's Creed 2: irány Velence

Friss és ropogós Assassin's Creed 2 trailer, egyenesen a sütőből: a laza felvezető után Ezio bejárja a második rész színhelyéül szolgáló Velence nevezetesebb helyszíneit, és ha már ott van, jól megbérgyilkol (szinte) mindenkit, aki az útjába kerül.

29 | [GSC] Assassin's Creed 2 - a helyszínek

Az Ubisoft frissen kiadott Gamescom-os Assassin's Creed 2 látnivalói a novemberben érkező második rész különböző helyszíneinek bemutatására koncentrálnak.

21 | Assassin's Creed 2 fejlesztői napló

Megérkezett a kettes számú fejlesztői napló az Assassin's Creed 2-ről, melyben szó esik többek között Ezio segítőiről és felszereléseiről, és persze sok új gameplay jelenetet is láthatunk.

41 | Assassin's Creed 2: Ezio bosszúja

Mostanság szinte minden nagyobb játék mellé jár többrészes fejlesztői videónapló: az Assassin's Creed 2 esetében sincs másként. Ármánykodó barátok, gyilkosságok, és persze bosszú: nem könnyű a gazdag firenzei aranyifjúból profi bérgyilkossá vált olasz nemes élete.

46 | [E3] Assassin's Creed 2: irány Itália

Az E3 alatt először láthattunk gameplay bemutatót az év végén érkező Assassin's Creed 2-ről, amely a kötelező játékmenetbeli újítások mellett új helyszínre, új idősíkba, és egy új főhős bőrébe repít majd el bennünket. Infók, képek és videók következnek.

20 | [E3] Assassin's Creed 2 prezentáció

Az Assasin's Creed folytatása a Sony konferencián egy több mint hat perces prezentáció formájában tette tiszteletét. Ebben látványos új helyszíneken dolgozunk vadi új módszerekkel.

36 | [E3] Assassin's Creed 2 trailer

Megérkezett az Assassin's Creed 2 teljes hosszúságú E3-as trailere, amely bár gameplayt sajnos továbbra sem mutat, legalább igencsak hangulatosra és látványosra sikeredett. Ezio büntet.

48 | Assassin's Creed 2 - Ezio repül

Szkeneket, illetve hivatalos látványterveket már láthattunk az Assassin's Creed 2-ről, most pedig jobb minőségű képanyagot is tudunk mutatni a második részről.

76 | Assassin's Creed 2 teaser, képek és infók

Megérkezett a második teaser filmecske az Assassin's Creed 2-ről, amely bár nem mutat túlságosan sokat magáról a játékról, legalább igencsak stílusosra sikeredett. Emellett fény derült arra is, hogy pontosan mely gépekre is fog megjelenni a játék.

90 | Assassin's Creed 2 szkenek

A két napja kiszivárgott információk után ügyes kezek beszkenelték a Game Informer komplett, képekkel alaposan ellátott Assassin's Creed 2 előzetesést. Ezio harcol, repül, úszik és menekül.

66 | Assassin's Creed 2: Da Vinci nyomában

Idő előtt kiszivárgott az első Assassin's Creed 2 információkat exkluzív előzetesben közlő Game Informer tartalma, így már most csemegézhetünk az újdonságok között. A folytatás a tizenötödik század végén játszódik, új főhőssel - ezúttal a középkori Itáliában.

46 | Assassin's Creed 2 tízeroldal

A júniusi E3-on számítottunk csak az első Assassin's Creed 2 információkra, de a Ubisoft a jelek szerint már most elkezdi adagolni őket. Fellőtték a folytatás tízeroldalát.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

998 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

0 | [PS❤Indie] FIST: robokar a nyúlon túl

Állatok és robotkarok - ez nem a Jazz Jackrabbit színes világa!

2 | [PS❤Indie] Creaks: parakarcolatok

Az Amanita ismét egyedit alkotott.

0 | [PS❤Indie] Where the Heart is: szívszaggatás

Kalandjáték, narratív fókusszal, a pasztell-álom kellős közepén.

0 | [PS❤Indie] Worms: Rumble - kukacoskodás

32 fős multi, arénák, debil kukacok - mi kell még egy Worms-től?

0 | [PS❤Indie] Haven: ez is jön PS5-re

Párban szép a koop túlélősdi.