[Teszt] The Witcher 2: Assassins of Kings
Kapcsold jtk: The Witcher 2: Assassins of Kings (pc)
Eddig 54 hozzszls
Oldern
2011. mjus 26.
cstrtk 16:00
A nyugati stlus szerepjtkok renesznszukat lik az elmlt nhny vben, s ebben bizony tagadhatatlanul komoly szerepe volt a lengyen fejleszts "The Witcher"-nek is. A Cd Projekt Red csapata ez els Witcher jtkkal megtette az els lpseket annak rdekben, hogy egy nemzetkzi erej, sikeres s tartalmas franchise legyen a kezeik kztt - Andrzej Sapkowski regnysorozata pedig kellen erteljes alapot szolgltatott mind a trtnet, mind a jtk univerzuma szmra. gy minden adott volt, hogy egy esetleges Witcher 2 tovbbi sikereket rjen el - a fejlesztk azonban jl lthatan nem rtk be egy egyszer folytatssal.A jtkvilg folytatsainak legnagyobb krdse az, hogy mi legyen azokkal a jtkosokkal, akik az els rsz ismerete nlkl vgnak bele az aktulis epizdba?
A The Witcher 2 elrngatott egy kopottas, de a clnak tkletesen megfelel klist (konkrtan: emlkezetkiess), majd olyan felvezetssel indtja tjra Rviai Geralt-ot, a vetern Witchert, amelyek megalapozzk a hangulatot azok szmra is, akiknek fogalma nincs arrl, hogy kik azok a Witcherek, s hogy mirt utljk ket a htkznapi npek s a nemessg egyarnt. Mert hogy utljk, azt mr az els lpseink utn knytelenek lesznk jra s jra megtapasztalni: Geralt egy varzslattal s alkmival feltuningolt gyilkolgp, akit csak s kizrlag azrt trnek meg a legmagasabb krkben is, mert nlkle bizony sok esetben csak a hall vagy a megads az alternatva - a vetern Witcher pedig mr tbbszr is bebizonytotta, hogy sokkal embersgesebben tud viselkedni s dnteni, mint azok, akik a mutcii miatt lenzik t.
A jtk bevezet fejezetben a cmad orgyilkossgok egyikt lhetjk t testkzelbl, ahogy Geraltot egy kihallgats sorn kikrdezik a Foltest, Temeria kirlya elleni lzads leversrl, s arrl a tragdirl, ami a csata utn trtnt. A bevezet fejezetben ngy rszre vgva ljk t az esemnyeket, a Witcher 2 pedig mr itt sikeresen bemutatja azt, hogy mirt is lehet t annyira szeretni.A Witcher 2 jtkmenete ersen alapoz az els rszben lefektetett szenthromsgra: ez pedig nem ms, mint az alkmia, a klnleges witcher-rnk s a fegyveres harc. A korral persze haladni kell, gy a harc azrt tisztessges fejldsen esett t az eldhz kpest. A harcok maguk ersen emlkeztetnek egy jobban sikerlt akcijtkra, azzal a klnbsggel, hogy a tnylegesen bevitt sebzs tovbbra is a szerepjtkos tulajdonsgokbl kerl kiszmtsra, gy a jobb felszerelsek kzvetlenl segtenek minket a harcban is, legynk akrmilyen gyesek vagy ppen bnk.
A fegyveres harcban lehetsgnk van gyors, illetve nagyot sebz, de jval lassabban kivitelezett tmadsok sszefzsre, amelyek akr tbb clpontot is eltesznek vgl lb all - a komb alatt persze az ppen aktv ellenfelek sem ttlenkednek majd. Defenzv arzenlunk alapjt a kiguruls (tetszleges irnyba) s a parry (hrts) adja, amit gombnyomsra aktivlunk, s a sikeres hrts jutalma az, hogy ltalban szabadon kaszabolhatjuk az egyenslyt vesztett ellenfelnket egy ideig. A Witcher 2 aranyszablya a kvetkez: ne hagyd, hogy sarokba szortsanak, vagy hogy a htad mg kertsenek - s vgl, ne folytasd a szmolsod ngyig, vagyis ne engedd, hogy bekertsenek ellenfeleid.A helyezkeds teht szinte mindennl fontosabb ebben a jtkban, s nehzsgi szinttl s az gyessgedtl fggen ezeket a leckket nhny sszecsaps/ra utn elg jl megtanulhatod majd, hogy a ksbbiekben ne kelljen egyetlen buta hiba miatt egy korbbi llst visszatlteni. Szerencsre Geralt nem htkznapi harcos, hogy eszkztra kimerljn a kardvvsban: rnk s csapdk is rendelkezsnkre llnak, amelyek pillanatok alatt megfordthatjk a csata kimenetelt.
A biztonsgra jtsz jtkosok rgyrhatnak a bekapott sebzst lecskkent rnkra s a nagy terletre hat, ellenfeleket megzavar csapdkra - a vadabb jtkosok pedig teljesen hallos, tzzel, telekinzissel s egyb finomsgokkal operl gyilkolgpp vlhatnak a jtk vgre, akiknek az letfilozfija a kvetkez: "A legjobb vdekezs a tmads!"
>>

sszesen: 54 [1-50]
1 | 2
[7] vandam
jn 02., cstrtk 7:21 #54
szp game a kpek alapjn
[12] reeedman
mj 30., htf 7:18 #53
Nagyon kr, hogy nem futna el a gpemen.
"...anyone can use a weapon but the ninja is a weapon...." Storm Shadow
[4] Vopesz
mj 30., htf 5:38 #52
Idejt sem tudom mikor volt olyan, hogy majd megrljek egy pc-s jtkrt. Ht most van, s nagyon remlem, hogy az e3-on bejelentik a konzolos verzikat, mert nagyon jtszank vele.
My name is Legion for we are many.
[46] Zandal
mj 29., vasrnap 10:28 #51
Most vgeztem vele s azt kell mondanom, hogy az utbbi vek legjobb RPG-je! Csak azt sajnlom, hogy mr nincsenek meg az els rsz mentsei s nem gy tudtam vgigjtszani.
PSN ID: HU_Zandal
mj 28., szombat 11:40 #50
Hasznlhat.
[17] Tomtom
mj 28., szombat 9:20 #49
Tudja valaki, hogy mennyire hasznlhat a box irnytja a pc-s verzihoz, ill. tett egyltaln brki ilyen ksrletet ? Ksznm
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[17] Tomtom
mj 28., szombat 8:51 #48
...br a vasam elbrn jcskn (dual core AMD-AM3, 4Gb-1033 DDR, 1Gb AtiR., stb) n mgis megvrnm az xboxos verzit...-ha mg mindig tervben van- Nagyon vrom mr ezt a jtkot. Taln a KOTOR rta nem fentem a fogamat gy egy stuffra sem.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[18] Balee
mj 27., pntek 19:39 #47
Vlasz Zandal (#46) zenetre
Tudom, azt be sem merem kapcsolni, majd a kvetkez gpemen.
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
[46] Zandal
mj 27., pntek 18:27 #46
Vlasz Balee (#45) zenetre
Prbld ki az Ubersampling-el, az jcskn elkapja a vas grabanct .
PSN ID: HU_Zandal
[18] Balee
mj 27., pntek 17:59 #45
Szval most mr ltszik, hogy mennyire jl optimalizltk, ilyen ltvny mellett egy kzepes gpen kzel max grafikn elmegy, ht nem semmi teljestmny.
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
[18] Balee
mj 27., pntek 17:58 #44
Embertelen mennyivel jobban fut az j patchel, (vagyis azzal, hogy kivettk a msolsvdelmet) vgre tudom normlisan nyomni a jtkot. Most jutottam el Flotsam-ba, brutlisan j a game. Ez a ltvny valami elkpeszt.
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
mj 27., pntek 15:45 #43
A magyar feliratrl is rhattatok volna pr szt...
mj 27., pntek 11:36 #42
Vlasz backstab (#38) zenetre
Ezt nem egszen rtem, prolgus alatt a legtbb dolgot kirta, s ha akkor el is mulasztottam elolvasni ( azok a hangyabetk), ksbb le tudtam csekkolni Geralt napljban. A medl s az erhelyek hasznlata viszont valahogy kimaradt. Az els fejezet kzepig quent benyomva rohangltam az erdben s Bard's Tale stlusban, a csapdkba gyalogolva hatstalantottam ket, aztn csak belenztem a naplba, hogy mit nyomjak, ha mocorog a medl.

Felraktam a patchet, de egyelre nem ltok sok klnbsget, igaz, eddig se volt gondom, meg ajtkilyukadssal se tallkoztam (pedig AMD + Ati komb befigyel ersen). Felrakom az ati hotfixet is, megnzem, mit csinl.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[32] backstab
mj 27., pntek 10:47 #41
Vlasz Oldern (#39) zenetre
Az n pdf kziknyvem a harmada sincs a papr kziknyvnek, s sok minden hinyzik belle. De aki ingyen kapta a jtkot, ne reklamljon...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] Zandal
mj 27., pntek 10:40 #40
Vlasz Oldern (#39) zenetre
Detto. Rg kellett mr tzetesebben tolvasnom, de a Witcher 2 megkvetelte .
PSN ID: HU_Zandal
[56] Oldern
mj 27., pntek 10:33 #39
Vlasz backstab (#38) zenetre
Ht nem tudom, nekem sokat segtett, hogy elvettem telepts alatt a kziknyvet, s tolvastam
This Cannot Continue
[32] backstab
mj 27., pntek 10:28 #38
Vlasz Fardavid (#36) zenetre
Nem a jtkmenetben elrejtett dolgokra gondolok, hanem olyasmikre, hogy sehol sincs lerva, hogy X-et csinlni az Y gombbal lehet. Egy kis odafigyelssel korriglni lehetett volna ezeket. A tisztessges magyarzat s oktat md nem csak a lusta amerikaiaknak jr-ez alapkvetelmny kellene, hogy legyen. Pl. az Elder Scrolls jtkokat gy jtszottam vgig, hogy bele sem kellett nznem a kziknyvbe-pedig azok is elg komplex jtkmenettel brtak.

A patch mkdik, tnyleg sokat dobott a tltsi idkn s a framerate-en, radsul az ajtk "tlyukadsnak" (AMD hiba) is vget vetett.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[18] Balee
mj 27., pntek 10:20 #37
Vlasz Fardavid (#34) zenetre
Ok, kszi.
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
[13] Fardavid
mj 27., pntek 9:50 #36
Vlasz backstab (#35) zenetre
Nekem kifejezetten tetszik, hogy sajt magadnak kell rjni a dolgokra s nem magyarzzk el neked, mint egy hlye gyereknek... szerencsre a kelet-eurpai fejlesztk magukbl indultak ki, s nem az amerikai lusta jtkosokbl!
[32] backstab
mj 27., pntek 9:35 #35
Nem hiszem el, hogy nem volt egyetlen tesztel vagy kszt sem, aki azt mondta volna: "Fik, csinlhatnnk egy Edzterem menpontot, ahol knyelmesen be lehetne gyakorolni a harcot, s akkor nem reznk gy a jtkosok, hogy slyokkal a lbukon dobtuk be ket a mlyvzbe!". De az egsz jtkra jellemz, hogy minimlis segtsget s informcit ad ltfontossg dolgokrl. Mg gy is 8 pontot kap tlem, de lehetett volna sokkal tbb is.
Penny Arcade a tmrl:
KATT!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[13] Fardavid
mj 27., pntek 8:44 #34
Vlasz Balee (#31) zenetre
Mr kijtt a patch, tltsd le inkbb azt, s j lesz!
[13] Fardavid
mj 27., pntek 8:43 #33
Vlasz dreampage (#22) zenetre
Ha a procid nem tl szar s van legalbb 2GB RAM, akkor a videkrtyn lehet segteni esetleg. Nekem is csak egy C2D 2.0 Ghz, 2GB RAM van a laptopomban, s rktttem egy kls videkrtyt, s elg szpen fut...
[18] Balee
mj 27., pntek 7:44 #32
Valaki tudna linkelni egy gog-os exe-t?
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
[18] Balee
mj 27., pntek 7:42 #31
Vlasz Greyfox (#11) zenetre
Igen? Ez rdekes, meg fogom lesni akkor a gog-os exe-vel, de ha ksbb meg gondok lehetnek vele akkor mindegy, de kvncsi vagyok jobban fut-e, sajnos addig nem vagyok hajland vele jtszani, amg nem fut kzel max grafikn. Pedig nincs szar gpem, megvan a 4 magos proci is, mgis elg gyengn fut.
PS4 Pro | PlayStation VR | Nintendo Switch | Xbox One X | New 3DS XL | Wii U
[46] csavar
mj 27., pntek 0:50 #30
...rdekes.
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[34] Laza
mj 26., cstrtk 23:45 #29
Nagyon j kis jtk, vrtam nagyon. A doboza is szp.
Lttam az zletben nagy gyjti kiadst, nagyon nehz volt a doboz ... biztos adtak hozz egy fl tglt
A 'sima' kiads is nagyon tartalmas ... trkp, origami figurk, etc.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
mj 26., cstrtk 22:31 #28
Elkpeszt jtk, pr napja rtem a vgre n is, s ilyet mr nagyon rg nem pipltam. Az els fejezet erdejvel nem nagyon tudtam betelni, aztn jtt a tbbi helyszn... El is kezdtem jra, ezttal ms dntseket fogok hozni. Az els rszt is imdtam, de a TW2-t sokkal inkbb rdemes tbbszr is vgigvinni.

Nlam egybknt szerencsre nem jtt el semmilyen bug, br nem is trkkztem GOG-os exvel s hasonlval.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[11] Joker94
mj 26., cstrtk 22:05 #27
1000x jobb lett mint a Fable III.
Mind2 fentvan gpen de szinte mindig csak Witcher 2zk.
Nem mindegy hogy erek kztt injekci vagy nyek kztt egy erekci...
[24] maccc
mj 26., cstrtk 21:50 #26
Vlasz Oldern (#25) zenetre
Kszi!
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[56] Oldern
mj 26., cstrtk 21:49 #25
Vlasz maccc (#24) zenetre
Ctrl (nincs 30 yard krzetben enemy) -> meditate
This Cannot Continue
[24] maccc
mj 26., cstrtk 21:46 #24
Vlasz Zandal (#7) zenetre
Tudom, hogy lma vagyok, de mg csak most kezdtem az egszet, s az eld is kimaradt. SZval a meditls, hogyan vgezhet el?
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
mj 26., cstrtk 21:39 #23
Ugye a prbeszdek sorn a karakterek mr nem llnak s/vagy mozognak olyan iditn, mint azt az els rszben tettk?
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[111] dreampage
mj 26., cstrtk 21:39 #22
Taln mg soha nem irigykedtem annyira PC jtkra, mint a Witcher 2 esetben. s ha a laptopom kpes lenne futtatni egy ilyen minsg jtkot, taln meg is vennm. Le a kalappal a fejlesztk eltt.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[13] cajos
mj 26., cstrtk 21:37 #21
Nagyon jl hangzik! Kr, hogy Mac-en s PS3-an nem fut
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[24] maccc
mj 26., cstrtk 21:25 #20
Vlasz Inzagi (#18) zenetre
Valsznleg a RAM.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[21] Inzagi
mj 26., cstrtk 21:13 #19
ja s a pnclt azt hogyan tudom fejleszteni? Mert amikor a vrban harcoltam kaptam ilyen vllvdt vagy mit s azzal nem tudom mit csinljak XD
Mieltt kritizlod helyes rsom! Magyar nyelvet n tanultam(s tanulom is mg) mert nem ez az anyanyelvem!
[21] Inzagi
mj 26., cstrtk 21:08 #18
Most nem tudom hogy a Ram kevs a gpemben (2Gb) vagy a karim kevs a Max kzeli grafikai belltshoz (GTX 460) Mert nha nagyon szaggat
Mieltt kritizlod helyes rsom! Magyar nyelvet n tanultam(s tanulom is mg) mert nem ez az anyanyelvem!
[56] Oldern
mj 26., cstrtk 20:34 #17
Vlasz Fardavid (#15) zenetre
Volt egy olyan quest, ahol eltnt az y koordintja Geraltnak, nem triggerelt a questgiver, s tmentem a falakon, s semmivel nem tudtam kapcsolatba lpni - utna visszavltottam. Azta j. Most hogy ez a GOG.exe miatt volt, vagy ms miatt, azt nem tudom, de szerintem egy 30 rs kalandnl nem ri meg kockztatni emiatt.
This Cannot Continue
[3] colors
mj 26., cstrtk 20:29 #16
H de gynyr s De j is lenne!
http://csilliekszerek.mindenkilapja.hu/ Nzegesstek meg s vlasszatok! :)
[13] Fardavid
mj 26., cstrtk 20:26 #15
Vlasz Oldern (#12) zenetre
Azrt vltottl, mert nlad mr volt ilyen? Tapasztaltad mr? n mg nem hallottam rla, s n is a gog.exe-vel nyomom...
[5] nyl007
mj 26., cstrtk 20:25 #14
Iszonyat szp a grafikja az 5770-es karim mg egsz jl brja!
Nehz az let, fleg ha azz teszed...
[26] shearer
mj 26., cstrtk 20:22 #13
Majd a konzolos verzira, ha lesz s j lesz, akkor arra beruhzok mindenkpp. Kell mr egy igazi fantasy RPG lmny, igaz idn mg jn egy Skyrim is...
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[56] Oldern
mj 26., cstrtk 20:20 #12
Vlasz Greyfox (#11) zenetre
Kirly, csak aztn a CD Projekt lengyel frumadminja azt mondta erre, hogy ksbb a questek megtrnek, s nem fognak mkdni, ha retailhez GOG exe-t hasznlsz. n kb 4 ra progresst buktam, mert vissza kellett vltanom...
This Cannot Continue
[9] Greyfox
mj 26., cstrtk 20:10 #11
J kis jtk. Megrdemli a pontokat.
Akinek technikai problmi vannak szerezzen be egy GOGos ext, (a letlthet vltozat exje), mert a lemezes verzi vdelme iszonyatosan leterheli a gpet.
Nlam harmadolta a tltsi idket, s duplzta a frmet!
[39] getro2
mj 26., cstrtk 19:39 #10
Sajnos a gpemen nem fut, gyhogy amg nem tuningolom fel a PC-met/nem jn ki PS3-ra a jtk, nem fogok ezzel jtszani. Mondjuk az az igazsg ez most taln nem is olyan nagy baj, tekintve a nyr jtkmegjelenseit.
[13] Fardavid
mj 26., cstrtk 19:24 #9
Ht a patch hamarosan kijn, az meg szerintem nem negatvum, hogy egy kicsit nehezebb a kezdet. n csak rlk, hogy nem egy DA2-s harcrendszer van benne. gyhogy nekem marad a 10 pont! Mg teljesen a legelejn vagyok, de eddig teljesen beszippantott. Mg a munkban is a jtkrl olvasok, titokban az lemben van a Vajk knyv, s nha nha nem brom ki, s youtube-n nzegetek gameplay videkat! Nagyon vrtam s nem csaldtam...
[55] axl
mj 26., cstrtk 18:57 #8
Ksznjk a tesztet, remekl meghozza az ember kedvt a jtkhoz!

n csak azt nem rtem, hogy a dobozos verzikban mirt van DRM, ha a digitlisakban meg nincs? gy semmi rtelme, gondolom mindenki a digitlis verzikat fogja warezolni... Kezdem azt hinni, hogy ezekkel a DRM-ekkel tnyleg semmi ms cljuk nincs, mint a jtkot megvsrlk szvatsa...
Minden jtk szerepjtk
[46] Zandal
mj 26., cstrtk 18:56 #7
Vlasz maccc (#6) zenetre
Meditlsnl ott van az Alchemy s ott, ha van elg alapanyagod, tudsz csinlni.
PSN ID: HU_Zandal
[24] maccc
mj 26., cstrtk 18:50 #6
Valaki lern nekem, hogy az ilyen varzsfzeteket meg stb-t, hogy tudom kotyvasztani ha megvannak mr az alapanyagok?
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
mj 26., cstrtk 18:41 #5
Eszmletlen jtk, rm volt jtszani vele
Jump in!
sszesen: 54 [1-50]
1 | 2
The Witcher 2: Assassins of Kings adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Atari
Fejleszt: CD Projekt Red
Megjelens: 2011. mj 17.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
-Els osztly grafika, pomps rendezs, remek zenei alfests
-Vltozatos, sikerlmnyt nyjt s megfelelen bntet harcrendszer
-Gynyr s hihet helysznek
-Felntt, rett mdon kezeli a fantasy alapanyagot
Ami nem tetszett
-Az els pr rban szigorbb a kelletnl
-Aprbb technikai bakik, javtsra vr bugok
Olvasi rtkels: 28,9 (29 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

54 | [Teszt] The Witcher 2: Assassins of Kings

Eljtt az id, hogy msodjra is felvegyk az ezstkardot, s belebjjunk Rviai Geralt brbe, hogy egy jabb epikus kalandban vegynk rszt, ahol nincs j s rossz, csak a szrke klnbz rnyalatai, ahol az erszak s hall htkznapi esemny - teszteltk a The Witcher 2-t.

19 | Egymilli The Witcher 2

Na j, nem egszen egymilli, de kzel annyi: a CD Projekt a mlt hten bejelentette, hogy eddig ennyi fogyott a The Witcher 2: Assassins of Kings-bl.

18 | The Witcher 2: tz perc kaland

Mretes Witcher 2: Assassins of Kings (PC) zelt: tz perces gameplay vide rkezett a CD Projekt mjusban megjelen akci-szerepjtkrl - tovbbra is fantasztikusan nz ki.

17 | Mjusban jn a The Witcher 2

A CD Projekt nemrg bejelentette, hogy mikor szmthatunk a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelensre. Mg a tavasz folyamn megkapjuk a msodik rszt.

24 | The Witcher 2: a szks

Rendkvl tletes trailer rkezett a The Witcher 2-rl, amely trkks mdon mutatja be szmunkra a jtkban rejl szabadsgot. Minsgi kedvcsinl egy minsginek grkez folytatsrl.

16 | The Witcher 2: stt katakombk

Az elmlt egy-kt hnapban meglehetsen kevs sz esett a The Witcher 2: Assassins of Kings-rl, most azonban j kpeket tudunk rla mutatni.

10 | [E3] The Witcher 2: Assassins of Kings kpek

Lssunk nhny The Witcher 2: Assassins of Kings (PC, 360, PS3) kpet: van rajtuk rdekes arckifejezst vg krnyezet, meg nmi meztelenkeds is.

24 | [Fkuszban] The Witcher 2: Assassins of Kings

A CD Project tegnap hivatalosan is lerntotta a leplet a The Witcher folytatsrl, amely a The Witcher 2: Assassins of Kings nevet kapta. A msodik rsz 2011 els negyedvben rkezik, s PC mellett Xbox 360-ra, valamint PlayStation 3-ra is meg fog jelenni.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba