Tomb Raider Underworld: jobb az elődöknél
Kapcsolódó játék: Tomb Raider Underworld (x360)
Eddig 14 hozzászólás
drag
2009. March 01.
Sunday 16:55
A megjelenést követően még nem volt elégedett az Eidos a Tomb Raider Underworld eladásaival, mostanra azonban már egészen szép eredményt tudhat magáénak a játék.


Már 2,6 millió példányban fogyott a tavaly novemberben megjelent Tomb Raider Underworld, derül ki az Eidos frissen kiadott jelentéséből.

A játék jó teljesítménye a kiadó helyzetén is sokat javított: a júliustól decemberig tartó üzleti félévet mindössze egymillió fontos veszteséggel zárta a cég, ami igen komoly javulás az egy évvel korábbi, több, mint 80 millió fontos mínuszhoz képest.

Az Underworld ezzel egyébként sikeresen túlszárnyalta az elődöket is: a játék nagyobb példányszámban fogyott, mint az őt megelőző két epizód, a Legend, és az Anniversary.

[2] vem
Mar 03., Tuesday 1:45 #14
Válasz shearer (#13) üzenetére
Nekem a 3 túl unalmas volt, számomra a 4 volt az igazi és a kettő, de az egy meg elsősége nyomán klasszikus, szóval egyezzünk ki abban hogy 1-től 4-ig nem volt rossz. Sajnos engem azóta egyik része sem hozott lázba, ha nem is mindig fatális hibák de akár apró tévedések meg újítások miatt. Az újak demójába belenéztem, hát én nem azzal akarok tökölni hogy hányféle képpen tudom lerúgni magamról a farkast meg ilyen ökörségek, én régen is a fejtörőket szerettem, meg keresgélni a pályán. A demókban több embert kellett lelőni mint mondjuk egy régi részben összesen. Elképzelhető hogy nagyon másnak mutatja a demó a teljest de semmi nem fogott már meg benne jó ideje. Ami nekem külső nézetes akciójátékban etalon az a Soul Reaver.
https://www.youtube.com/channel/UCXrWwrQEMxnSiyzrU5wK2DQ
[26] shearer
Mar 03., Tuesday 1:28 #13
Válasz vem (#12) üzenetére
Szerintem a Legend és az Anniversary kimondottan élvezetes játékok voltak, csak éppen nagyon könnyűek és rövidek. Főleg a Legend.
Nálam még mindig a TR3 az örök favorit. Lehetne abból meg a kettőből is remake.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[2] vem
Mar 02., Monday 17:08 #12
"Tomb Raider Underworld: jobb az elődöknél"
Szerintem ez a nem olyan régi elődökhöz képest nem túl nagy bók
Számomra a sorozat a 4-nél véget ért, a csúcson kellett volna abbahagyni, szvsz.
https://www.youtube.com/channel/UCXrWwrQEMxnSiyzrU5wK2DQ
Mar 01., Sunday 19:05 #11
Válasz Horvi Gabi (#10) üzenetére
Egyáltalán nem rúgták ki a fejlesztőcsapatot, csak kb. 10-15%-át. Valószínűleg nem a legjobb emberek voltak ebben benne...

Csendben teszem hozzá, ez a 10-20% az iparágon belül viszonylag megszokott dolog.
[18] Horvi Gabi
Mar 01., Sunday 18:40 #10
Ki is rúgták a fejlesztőcsapatot annak rendje és módja szerint.Mert nem voltak elégedettek az eladásokkal,viszont mikor ez történt még olyan egymillió eladott példánynál tartott.
[42] Totti5
Mar 01., Sunday 18:14 #9
nagyon jó volt, csak rettentő bugos és deka peccs sem jött ki....
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[26] shearer
Mar 01., Sunday 18:13 #8
Azt nem lehet tudni, hogy melyik platformon mennyi ment el belőle?
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[54] Doom
Mar 01., Sunday 18:07 #7
Akkor most visszaveszik a kirugott dolgozókat?
[33] Oli G.
Mar 01., Sunday 18:07 #6
Szerintem nagyon frankó játék, mostanság ezt zúzom. Élvezetes, játszható, hangulatos.
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[67] Lavitz
Mar 01., Sunday 18:06 #5
Válasz typer (#3) üzenetére
ja még karácsony előtt a játék megjelenése utáni hetekben
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Mar 01., Sunday 18:05 #4
Válasz typer (#3) üzenetére
De igen, volt ilyen.
Found.
[30] typer
Mar 01., Sunday 18:04 #3
lehet rosszul emlékszek, de nem volt valami hír arról, hogy nincsenek megelégedve az eladásokkal?
[9] pippo
Mar 01., Sunday 18:00 #2
A minőséghez képest az eladott példányszámmal elégedettek lehetnek, sőt...
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
Mar 01., Sunday 17:57 #1
Thx Ordel!
Found.
Tomb Raider Underworld adatlap
16 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: Eidos Interactive
Fejlesztő: Crystal Dynamics
Megjelenés: 2008. Nov 21.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
8.3
Ami tetszett
A Croft-univerzum tágítására tett sikeres kísérlet - a sztori mellett a többi alkotóelemre is odafigyeltek. Egyben van a játék.
Ami nem tetszett
Az irányítás finomítására és a kamera gatyába rázására nem jutott már kellő figyelem.
Olvasói értékelés: 16.1 (68 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

47 | Tomb Raider Underworld - teszt

A Tomb Raider univerzumban a helyzet nagyjából változatlan: a sztori folytatódik, a revelációk és leleplezések megtörténnek, Lara kisasszony pedig lelkesen úszik, ugrik, fut, mászik és lő, mint a régi szép időkben. Teszteltük a Tomb Raider Underworld-öt.

14 | Tomb Raider Underworld: jobb az elődöknél

A megjelenést követően még nem volt elégedett az Eidos a Tomb Raider Underworld eladásaival, mostanra azonban már egészen szép eredményt tudhat magáénak a játék.

44 | Lara Croft bedurvul?

Az MTV Multiplayer szúrta ki, hogy a Tomb Raider Underworld múlt héten kirúgott kreatív direktora, Eric Lindstrom fórumokon is válaszolgat a rajongók kérdéseire. Az ex-direktor szerint Lara Croft valószínűleg alaposan bedurvul a jövőben.

47 | Tomb Raider játék - a nyertesek

Lezárult a közel két hete futó Tomb Raider Underworld nyereményjátékunk. A megfejtéseket összegereblyéztük, beszórtuk egy hatalmas kalapba, és sorsolást hagyományosan végző Robotmajom kartárs választott - két név a kattintás után.

61 | Tomb Raider Underworld nyereményjáték

Lara visszatért, és most lehetőséget kínálunk rá, hogy rátedd a mancsod... na nem oda, csak magára a játékra, kétféle formában. Egy darab kérdésre kell helyesen válaszolnod, és a tiéd lehet a Tomb Raider Underworld Xbox 360 vagy PC verziója.

58 | Újabb pontszám-botrány: Tomb Raider

Tavaly a Kane & Lynch: Dead Men, idén pedig az Alone in the Dark kapcsán kavarodott nagyobb botrány a pontszámok miatt - előbbi a GameSpot egyik újságírójának állásába került -, most pedig újabb ilyen eset történt, méghozzá a Tomb Raider Underworld esetében.

29 | Tomb Raider: debüt trailer

Jövő héten startol el a boltokban a Tomb Raider Underworld, az Eidos ennek örömére jófajta, a manapság dúló divatnak megfelelően éneklős muzsikával megtámogatott trailert adott ki.

22 | Tomb Raider Underworld: mocis trailer

Lara mindig is szerette a méretes dolgokat a combjai közt, és most sincs másként - Croft kisasszony motorra pattanva indul péntek délelőtti kirándulásra a dzsungelbe, túmbokat rédelni.

113 | Tomb Raider: ahogy te akarod

A játékosok egyéni ízléséhez szabható élmények hajnalát éljük, a modern videojátékok egyre több segítséget, és választási lehetőséget kínálnak. A Tomb Raider Underworld is beáll a sorba.

35 | Tomb Raider Underworld: friss képek, videó

Croft kisasszony idén novemberben ismét tiszteletét teszi a képernyőkön és a monitorokon: a Tomb Raider Underworld-ben Lara baba igazi túlvilági kalandokba keveredik. Friss képek és videó következnek.

32 | Tomb Raider Underworld - Lara robbant

Minden idők legismertebb videójáték-hősnője az idei esztendőben ismét visszatér közénk: természetesen Lara Croft-ról és a Tomb Raider Underworld-ről van szó. Friss kedvcsináló következik.

18 | [E3] Tomb Raider Underworld gameplay

A képeket már láthattuk ebből a videóból előzetesen, most mindenki megtekintheti magának mozgásban a vízben úszó, cápákkal küzdő majd vizesen mászkáló Lara Croftot - három percben.

26 | Tomb Raider Underworld: túlvilági képek

Több tucatnyi kép érkezett a több, mint tíz éves széria, a Tomb Raider legfrissebb, Underworld névre keresztelt felvonásából. Artwork, ingame: megtalálható itt minden, mi szem-szájnak ingere.

11 | Tomb Raider Underworld - cápavadászat

Az Eidos néhány napja már elárulta, hogy a júliusi E3-ra magával viszi a Tomb Raider Underworld-öt, ám nem kell addig várnunk, hogy lássuk a játékot, új képeket tudunk ugyanis mutatni róla.

17 | Tomb Raider Underworld szemkontakt

Az IGN jóvoltából végre megérkeztek az első normális minőségű screenshotok a Tomb Raider széria soron következő, Underworld alcímet viselő epizódjáról.

17 | Tomb Raider Underworld: az első pillantás

Úgy tűnik, hogy mostanság az "első képek" időszakát éljük - ezúttal a múlt héten leleplezett Tomb Raider Underworld-ről érkeztek meg az első screenshotok.

54 | Tomb Raider Underworld: az első infók

Két hete már lehetett hallani arról, hogy a Tomb Raider franchise következő tagja nagy valószínűséggel az Underworld alcímet fogja viselni, most pedig mindez biztossá vált, miután a Play magazin leleplező cikkben tette közzé az első információkat.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába