Patch érkezett a Banjo-hoz
Kapcsolódó játék: Banjo Kazooie: Nuts & Bolts (x360)
Eddig 12 hozzászólás
Oldern
2008. December 22.
Monday 10:17
Sokan panaszkodtak a Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts szövegeinek olvashatatlanságára azok a játékosok, akik csak normál felbontású televízióval rendelkeznek - a Rare orvosolta a problémákat.

A játékhoz letölthető update után immáron az SDTV-vel rendelkezők is nagyobb lelkesedéssel vethetik bele magukat a játékba - a javítás egyébként néhány hete még igencsak problematikásnak igérkezett, a Rare ugyanis jelezte, hogy tudnak a problémáról, de nem biztos, hogy ki is tudják javítani azt. Végül úgy néz ki, hogy mégis sikerült megoldaniuk - be is gyűjtöttek egy plusz pontot, a hírhedten HDTV-igényes Dead Rising fejlesztőivel ellentétben.

[3] Tazmania
Dec 22., Monday 20:56 #12
Ez a Patch letölthető HDD nélküli arcade gépre is?
Dec 22., Monday 20:03 #11
Vajon a SSFIIT HD REMIX-hez mikor jon a javitas, hogy az online problemakat kikuszoboljek?
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[32] manga02
Dec 22., Monday 18:23 #10
Egyébként lecserélték a szövegdobozt is a régimódira a betűtípust meg Comic Sans-ra, mivel az "jól olvasható kis és nagy tévén is".
Dec 22., Monday 15:38 #9
Válasz Alwares (#7) üzenetére
Amit játszottam vele, azok alapján nekem is!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Dec 22., Monday 15:37 #8
Igazából az összes Capcom játék olvashatatlan SD TV-n, így hatalmas respect a Rare-nek.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[59] Alwares
Dec 22., Monday 14:10 #7
Nekem mégis tetszik a játék
.titanic {float: none;}
Dec 22., Monday 12:14 #6
Válasz carville (#4) üzenetére
Szerintem unalmas, önismétlő és szerintem a jó értelemben vett idióta világ nem passzol egy járműves játékhoz. Igazából kevés az interakció a világgal, az egész nekem sokszor öncélúnak hatott.
Dec 22., Monday 12:11 #5
Jöhetne egy patch, ami igazi platformerré alakítja át a játékot.

Egyébként is: miért nem csinál senki sem egy olyan játékvilágot, amiben a játékos kiválaszthatná, milyen stílussal szeretne játszani (autós, platformer, FPS), és akkor a játék felépítése egy kicsit eszereint alakulna át? Merész és nem kicsit kockázatos vállalkozás lenne egy ilyen, pláne úgy, hogy nem gyakori, hogy egy csapat több stílusban is otthon van. Mondjuk a Rare pont kivétel.
[37] carville
Dec 22., Monday 12:08 #4
Válasz InterFox (#2) üzenetére
Azontúl hogy kisebb finomhangolást igényelt volna a jármű építgetés, és a vége pofátlanul könnyű volt szerintem nem volt baja.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[37] Roxas
Dec 22., Monday 12:04 #3
Na végre
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[10] InterFox
Dec 22., Monday 11:55 #2
Válasz dreampage (#1) üzenetére
Mesélj, amúgy is a halálukat kívánom!
Ne támogasd a szart, vegyél igazi játékokat!
[111] dreampage
Dec 22., Monday 11:28 #1
Dícséretes dolog, de sajnos nem a kis betűk voltak a legnagyobb probléma a játékkal.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Banjo Kazooie: Nuts & Bolts adatlap
7 év felettieknek Tíz év felettieknek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Rare
Megjelenés: 2008. Nov 14.
Kategória: Akció/Kaland
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
7.5
Ami tetszett
Változatos és gyönyörű helyszínek, nagy adag önirónia
Ami nem tetszett
Ismétlődő és sokszor unalmas feladatok, sok esetben használhatatlan járművek

Olvasói értékelés: 19.3 (48 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

64 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - teszt

Banjo és Kazooie hosszas kihagyás után térnek vissza a képernyőkre: a furcsa páros legutóbb még Nintendo 64-en hódított, most pedig az Xbox 360-at támadják be a korábbi akcióikra csak nyomokban emlékeztető, inkább a különféle járművekre koncentráló kalanddal. Teszt.

20 | Banjo DLC a jövő héten

Napjaink trendjének megfelelően a Rare platformerpárosa sem marad letölthető tartalom nélkül, érkezik ugyanis az első DLC a Banjo-Kazooie: Nuts & Boltshoz.

12 | Patch érkezett a Banjo-hoz

Sokan panaszkodtak a Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts szövegeinek olvashatatlanságára azok a játékosok, akik csak normál felbontású televízióval rendelkeznek - a Rare orvosolta a problémákat.

64 | Banjo Kazooie Nuts & Bolts - itt a demó

Az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezők a mai naptól férhetnek hozzá a Rare által már többször megígért, és végül a játék megjelenése előtt elkészülő demóhoz az új Banjo játékból.

16 | Banjo-Kazooie - megjelenési dátum

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a Rare soron következő játéka, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts a jövő hónapban fog az európai boltokba kerülni.

12 | [TGS] Banjo-Kazooie gameplay áradat

Örülhetnek a Rare fanatikusok, hiszen méretes ízelítőt kaphatnak a jövő hónapban debütáló Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról a Tokyo Game Show-s prezentációnak köszönhetően.

23 | Banjo-Kazooie: a nagyon hosszú videó

Mennyire hosszú a nagyon hosszú? Úgy erős fél órás, és a játék prezentációs sajtónapjáról származik. Mindent megtudhatsz a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról, amit tudni érdemes.

21 | Lesz demó az új Banjo játékból

A Rare illetékesei megerősítették az Eurogamernek, hogy lesz egy demó valamikor a novemberi megjelenése előtt a Banjo and Kazooie: Bolts and Nuts című játékuknak.

10 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

A tegnapi Microsoft konferenciáról természetesen nem hiányozhatott a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts sem: most következzen az ott bemutatott, szokás szerint mókás trailer.

38 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

Folytatódik a pre-E3 trailerzuhany, ezúttal a Rare őszre időzített, járműgyártással felturbózott Banjo-Kazooie folytatása jelentkezik friss mozgóképpel. Találkozik a múlt és a jelen.

166 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Ma délutánig kellett várnunk az exkluzíve Xbox 360-ra készülő új Banjo epizód hivatalos felfedésére: napvilágot láttak az első komolyabb infók Banjo és Kazooie új kalandjáról, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról. Az információk mellé képadag, és persze trailer is érkezett.

72 | Banjo Kazooie 3: kiszivárgott képek

Elvileg kerek két napot kellett volna még várnunk az első Banjo Kazooie 3 képekre és információkra - de a screenshotok már most kiszivárogtak a netre. Valószínűleg valódiak. Update - új adag érkezett.

33 | Banjo és Newton leleplezés a jövő héten?

Nem csak a Sony időzített mostanra méretes rendezvényt: a Microsoft jövő heti show-ján felfedi az idei év végére szánt kínálatát - és egyes pletykák szerint a mozgásérzékelős kontrollert is.

52 | Banjo-Kazooie 3: karácsonyi megjelenés

Biztossá vált a Banjo Kazooie hármas epizódjának megjelenése: George Kelion megerősítette, hogy a játék 2008 karácsonyán, tehát még az idei évben a boltok polcaira kerül.

17 | Banjo Kazooie X06 trailer

Bendzsó visszatér
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 0 | Metro Exodus: a következő generáción

PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatok érkeznek jövőre.

0 | Project EVE: beköszönés boss-szal

Az első gameplay egyből a dolgok közepébe csap.

15 | Avengers: veszteséges hősök

Még a fejlesztési költségeket sem hozta vissza a játék.

2 | Monster Hunter World: a film a játékban

Az Iceborne új eventje az adaptációt népszerűsíti.

ps4 14 | PlayStation Plus: decemberi hármas

Némi rakéta. Még több rakéta. Na meg szerintem vannak rakéták is.