[Teszt] Medal of Honor
Kapcsold jtk: Medal of Honor (x360)
Eddig 166 hozzszls
mcmacko
2010. October 12.
Tuesday 16:00
Okosan tette az Electronic Arts, hogy a laposod Msodik Vilghbors milibl kihtrlva bejelentette a Medal of Honor sorozat jragondolst. A fellls nem ismeretlen a szmunkra - a jelenkor hadgyakorlatai izgalmasak, a modern hadvisels mindennapjairl pedig bven van mit elmeslni. Az j MoH epizd Afganisztnba kalauzol bennnket a 2001. szeptemberi esemnyek utn. Hogy melyik oldalrl kvetjk majd az trtnseket? Termszetesen az amerikai specilis egysgek (Tier-1 s azok rsz-alakulatai) kivlasztott tagjai a szemszgbl.rdekes megkzelts, hogy a MoH keveri a fikcit a valsggal. A karakterek kitallt figurk, a kldetsek viszont rszint vals bevetsek nyomn lettek kialaktva. Szereplink s az alakulataik keretbe foglaljk az egyjtkos mdot, ez pedig a trtnetmesls s hangulatkelts szempontjbl igencsak kzeliv varzsolja az afgn bevetsek atmoszfrjt.A jtkmenetet elemezve sokan tvesen hasonltjk cikknk trgyt kt legfbb rivlishoz. Tny, hogy sok dolgot emel t - okosan, s nem poftlanul - a konkurenciitl a program, de egynisge nem szimpla msolat, hanem tmenet a jl ismert megoldsok kztt, megfelel mennyisg sajt hozzadott rtkkel.
A Medal of Honor tempja dinamikus, de nem kapkods. rezheten megfontoltabb ritmust diktl, mint mfajtrsai, ugyanakkor nem feledkezik meg az intenzv s vltozatos misszikrl sem. Szinte minden plyn vr rnk valami jtkelem, ami sznt visz a taktikus tisztogatsba. A csapatharc nha tvlt teheraut platjhoz rgztett rombolsba, jszakai lopakods quadozsra, mskor pedig tvcsves tmogatst fogunk nyjtani a vlgyben rekedt osztagunknak. A remekl kidolgozott fegyverek, s a modern hadvisels eszkzei mind-mind a rendelkezsnkre llnak. jjelltnkkal vadul hajkursszuk a koromstt vlyogpletben sz szerint sttben tapogatz ellenllkat, a mholdasan vezrelt raktkkal pedig precz ellencsapst mrnk a hegyoldalbl raml idegen tankokra.Mint kifejtettk, a jtk egyik legersebb eleme a hangulatkelts. A rendelkezsnkre ll eszkzpark, a rdin cseveg csapattrsak csak az alapokat jelentik, a ltvny s a kkemny audio-szekci viszont tetzi az sszkpet.
Magunk sem akartuk elhinni, hogy az Unreal motor ilyen nagyszeren kpes megjelenteni a termszetes vidkeket, sziklkkal s krkkal csipkzett hegyi tjakat. A szabad g s a tg terek masszvan hozzjrulnak az egyjtkos kampny hangulathoz. Pldkkal is szolgljunk? Az egyik kldets kmletlen homokvihara utn nem sokkal teliholdas-havas hgtrn fogunk rszt venni. Hegyi vidkek ennl szinte nem is lehetnnek vltozatosabbak.
Az audio-rszleg szintn pratlan. Csak ajnlani tudjuk, hogy a Medal of Honorral tlttt id egy jobb fles, vagy masszv hangrendszer trsasgban teljen. Az itt nyjtott teljestmnynl jn el igazn, hogy klnbz visszhangok, a krnyezetfgg effektek legalbb annyira rszei egy jtk technolgiai prezentcijnak, mint a mves bevilgtsok, vagy zlses textrk.A cikk elejn emlegetett trtnetmesls is prbl gyes fortlyokat bevetni. Az intro idskja utn hosszas visszatekintsen keresztl kell eljutnunk a jelenig. A csapatok is csavarnak egyet a lineris narrcin, a karakterek kzl pedig bizonyra mindenkinek emlkezetes marad a nyuszimancsot szorongat Rabbit, s a szakll-vokl Dusty. A gondok ott kezddnek, hogy a MoH nem kpes minden el pakolt lehetsget megragadni, s azonnal az elnyre fordtani.
>>

sszesen: 166 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
[8] cody
Oct 21., Thursday 23:08 #166
Azt nem ertem , miert egy hajlektalan a foszereplo??
Oct 20., Wednesday 18:43 #165
Szerintem egsz j lett.
Szvusz! Mit akarsz? Kv? Nincsen. Szndics? Nem adok! Menj innen, hulye kocsog! Nem kapsz semmit, elfogyott, kifogyott, ksz, vge, mindennek!
[12] Max652
Oct 20., Wednesday 9:24 #164
Vlasz gyurmagy (#155) zenetre
Persze COD MW2 a COD4-hez kpest egy vicc,pedig mr a COD4 is hagyott itt ott kvnnivalt maga utn.
De a legnagyobb sznalom az hogy ez a jtk mg a COD MW2-hz kpest is egy gyatra arcade fos,mg a COD MW2-ben csak pr fegyverrl lehet elmondani hogy norecoil,na itt szinte mind az..
Se rnts,se szrs, semmi. Zr tudst ignyel a clzs,egy mezei clbaklikkelgets az egsz multi.
[41] oma
Oct 19., Tuesday 22:57 #163
Nekem nem jn be..
[10] ThomasJR
Oct 19., Tuesday 13:15 #162
Azoknak akik hinyoljk a killcam-et s panaszkodnak a camperek miatt, javaslom hogy erltessk meg a COD-ban elcskevnyesedett szrkellomnyukat!!! Semmi baj a camperekkel, jl meg lehet ket szivatni a sajt fegyverkkel! Csak egy kicsit el kell gondolkodni, ami ugyebr a COD-ban nem divat! Honnan is jhetett a lvs? n hol lltam amikor lelttek? Honnan lthatott rm? Hol vannak a j sniperes helyek? 10-bl 6 esetben megszivatom a msik sniperest, csak gondolkodni kell egy kicsit s nem agyatlanul rohanglni!!! n pl csakis sniperral megyek, teht ezekszerint nis camper noob vagyok De nem rt leszgezni hogy egy deathmatch alatt kb 8-10 szer vltoztatok pozcit, attl fggen hogy hol dl a csata. Akr az ellenfl hta mg kerlve is!!! Szval elgg ledegradl valakit azrt noobnak nevezni, mert sniperral harcol! gy is tudom hozni a j kis killsreakeket, feltve ha nem kerlk respawn szopgba
[15] Sunny0402
Oct 18., Monday 18:20 #161
Vlasz mcmacko (#160) zenetre
rlk, hogy bearanyozhattam a mai napodat Maci
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
Oct 18., Monday 17:33 #160
Vlasz Sunny0402 (#159) zenetre
Szrakoztat, ahogy gy elvitatkozgattok !
"This is our time to medicate..."
[15] Sunny0402
Oct 18., Monday 15:45 #159
Vlasz he7edik. (#158) zenetre
Akkor egy pisztolylvs a szvbe mirt nem hallos?
Kr errl a szarrl vitzni, ez nem lethsg, hanem szarsg.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[35] he7edik.
Oct 18., Monday 14:00 #158
Akkora tlnyoms keletkezik a szervezetedben hogy egybl felrobbanak az ereid ha egy ilyen kaliber fegyval eltallnak mr a szervezetedet r sokkba belehalsz.
[18] helihobby
Oct 18., Monday 12:53 #157
Vlasz tazuma (#56) zenetre
Egyet rtek! Sajnos tnyleg eltekintve az audi s nhny kldetstl szerintem mg vletlen sincs mg koppintsban sem mondjuk a CODBBC2 mellett! Nekem a mr megjelent jtkokhoz kpes a grafika nem tetszett egy kzepest azrt adnk r a kldetsek egyhangak s elgg mekttt fonalon vonul a jtk nem beszlve arrl, hogy elg rvid, kb 3-4rt jtszottam vele s kifulladt!
Azrt azt meg kell emlteni, hogy a helis plyk tetszettek br kicsit nehzkes a fegyver rnytsa s nem egyrtelm egybl melyik fegyverrel kell megsemmisteni az elensges terletet.
Sajnos Boxon nha borzalmas mdon beakad a jtk, egszen jl optimalizltk egszen addig amg az em,ber el nem kezd grntokat szrni vagy nincsenek hatalmas robbanso, ott beakad kemnyen! Szval kzepesnek elmegy! Hoztennm ez az n szubjektv vlemnyem mely nagyban eltrhet brkitl ezrt nem kell bergni!
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[15] Sunny0402
Oct 18., Monday 11:10 #156
Vlasz he7edik. (#154) zenetre
Szval a j shooter alapja a hallos bokalvs?
Remlem csak ilyen fasza cuccokkal fogsz akkor leted vgig jtszani okoska.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[13] gyurmagy
Oct 18., Monday 9:49 #155
Vlasz Max652 (#152) zenetre
azrt az mw2-ben is vannak rdekessgek PL: ump45 silencerrel hardcore mdban egszplyrl 1 goly hall! Fal core mdban reddottal 3 goly holo sight-al 2goly!! Rafica machine pistol ami szintn hardcore mdban olyan ers messzire is mint brmelyik assault! specile n most leszarom st szre sem vettem ,hogy nem rngat a fegyverem. az inkbb zavar,hogy a hardcore mdban szinte ugyanannyit kell az ellnsgbe lni. de sszesgben nekem jl esik kicsit kiszakadni az mw2 mesejtkbl. sajnos a BFBC2 -vel nem jtszottam arrl nem tudok vlemnyt alkotni.
http://www.youtube.com/user/NEOGYURMA GT:NEO GYURMA
[35] he7edik.
Oct 18., Monday 8:39 #154
Vlasz Sunny0402 (#147) zenetre
lj le , egyes!
Oct 17., Sunday 21:16 #153
Remlhetleg mg megvltoztatjk a szrst.
Meh!
[12] Max652
Oct 16., Saturday 19:28 #152
Vlasz gyurmagy (#148) zenetre
Mw2 multi miben nyjt tbbet.......Nem minden fegyver norecoil szemt. Ez bven elg. Itt a fegyverek 99%-a szrs s rntsmentes. Sznalmas, nem tudok semmilyen 5 vnl fiatalabb katonai multis jtkot felidzni ami ennyire mlyen arcade sznvonalra sllyedt volna fegyverek tern.
Persze az MW2 is ersen a sznalom kategriba sllyedt a COD-ok kztt a perkjeivel s a GL felvonultatssal...De legalbb ott nnmi tudst ignyel elln egy embert nagyobb tvolsgrl...Itt semmit,de semmit nem ignyel,egy mezei kpernykzeprepuffogtats az egsz.

A BFBC2-hz a pr ltvnyelemen a jtkstlusokon s a grafikai motoron kvl semmi kze,sem sznvonalban sem a multi jtkmenetben a fegyverek hatsban ez a szemt meg sem kzelti.
[41] ssj4vegita
Oct 16., Saturday 18:43 #151
Az a nyomorult mw2 kampny egy ve volt kb. 8-10 ra, azta mr leesett 6-ra, majd 5, meg 4-et is hallottam, mostmr csak 2,5. Mi lesz itt fl v mlva? 1? Utna meg fl?
Inkbb ez a vicces.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[28] alf22
Oct 16., Saturday 15:33 #150
A negatvnl ott a rvid kampny....Na most visszanztem, de az MW2-nl ott nem volt gond. Pedig az mg ennl is kevesebb. Majd fele
St! rdekes, de az MW2 rvid kampnya sehol se szerepel emltsre tesztekben. Bezzeg ,ha kijn egy msik jtk aminek a sztorija 5 rs az mr vilgbotrny. Vicces.
[16] Richi
Oct 16., Saturday 11:58 #149
Vlasz gyurmagy (#148) zenetre
Pontosan n napi 2-3 rt nyomulok mg mindig a Bc1-el s mg mindig lvezetes, mert realisztikus, hatalmasak a plyk, minden csata ms s van amikor simn vgignyomok egy-egy menetet meghals nlkl. Mw2 slytalan katonk rohanglnak mindenfle perkekkel n meg csak lesek az alapfegyverrel, szaladok ha n ltok meg valakit akkor hal meg ha vesz szre hamarabb akkor n, nincs respawn id, egybl megyek megint aztn megint lelnek vagy 10 mterrl lekselnek. Kelek-fekszek md s ahogy ltom a Black Ops multija is ilyen lesz. Nekem is a lassabb taktikus jtk jn be.
[13] gyurmagy
Oct 15., Friday 18:03 #148
Vlasz gabee1987 (#144) zenetre
az mw2 tbbet nyjt?? miben? a single player sokkal jobb az mw2-ben de a multi?? n mr nagyon unom a mw2 gl-es maraton-lightw.-commando-os, heart beat senzoros, multijt ami kicsit meshez hasonl ezzel a perk radattal! flre rts elkerlse vgett eddig n is azt toltam de ez ms!! ez a MOH nekem kifejezetten megtetszett. feldls ez a kicsit lassabb s megfontoltabb tempj game.
http://www.youtube.com/user/NEOGYURMA GT:NEO GYURMA
[15] Sunny0402
Oct 15., Friday 15:19 #147
Vlasz he7edik. (#146) zenetre
Egy normlis jtkban nem ppen gy van.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[35] he7edik.
Oct 15., Friday 14:39 #146
Vlasz gabee1987 (#144) zenetre
"s bizony sniper fegyverrel nagyon nagyon egyszer lni, teljesen mind1 hova clzol egy lvs a meghalt a delikvens"
Mint minden ms normlis jtkban...
[1] grg
Oct 15., Friday 13:22 #145
Engem a multi nem rdekel,de a story viccesen rvid.Elszr nem tetszett a jtk,de miutn jobban megismerkedtem vele mr vge is lett 8 pont sok rte.
SW-3759-1662-9880
[1] gabee1987
Oct 15., Friday 12:14 #144
Eddig csak a multival jtszottam de sajnos nagyon kibrndt az egsz, remltem hogy a beta az tlleg csak bta s lesz vltoztats a teljes jtkban de sajnos nem igy van. Valahogy ugy tnik nekem ez az egsz multis rsz mintha a Dice nem akart volna igazi konkurenst a Bad Company-nek. A plya design egy-kettt kivve egy nagy nulla. Mind stratgiailag, mind lvezeti rtket nzve nemj. Az egsz jtkmenet pont a plyadesign miatt nagyon gyengusz, a killcam kihagysval pedig az egsz jtk a camperek paradicsoma.(s bizony sniper fegyverrel nagyon nagyon egyszer lni, teljesen mind1 hova clzol egy lvs a meghalt a delikvens) Ballisztika nincs, fegyverek mkdse is siralmas. Az gynevezett ScoreChain -ek mintha mindenfle kreativitst nlklznnek, szinte ugyanaz mindegyik csak ms a neve ahogy egyre tbb pontot szerznk. A fejldsi rendszer megint csak nagyon szegnyes s akkor finoman fogalmaztam. Alig van egy-kt fegyver amit kilehet lockolni arrl nem is beszlve hogy olyat berakni a fejldsi szakasz vgre hogy az ellensg fegyvervel is tudok jtszani ht no comment, tlettelensg 100%-on.Grafika persze szp, a robbans fny-rnyk effektek szpek. Egyedli pozitvum szmomra a hangok voltak, 5.1-ben nagyon ts a multi, br ott is van nmi kivetni val, pl. az m16-nak nemtudom mirt vam ugyanolyan hagja mint az AK-nak. Szval aztkell hogy mondjam a Medal of Honor multija nagyon gyengre sikeredett sajnos. Ez igy ebben a formban majdhogynem lvezhetetlen arrl nem is beszlve hogy a mr tbb mint egy ve piacon lev Modern Warfare 2 mindenfle szempontbl tbbet tud nyujtani s akkor a Black Ops-rl mg nem is beszltnk.
[3] Ptomcat
Oct 15., Friday 9:32 #143
Aki a megjelens eltti hrverst komolyan veszi, az meg is rdemli. A single rsz kb felnl jrok, de eddig egy rdekes momentuma sem volt. Olyanra viszont nem emlkszem, hogy egy jtk single rsze akadozott vagy kicsit meg is llt volna XBOX-on. Ebben jat nyjtott. Remltem, hogy ez a Tier 1-es tancsads jelenteni fog valamit neknk szobakatonknak, de valljuk be nem ez trtnt.
Viszont a multi vrosi rszei roppant tetszenek.
A frumokat olvasgatva olyan kretlen tancsot adnk azoknak akik nem vettk meg: ha kevs a pnzed ne ezt az FPS-t vedd meg, inkbb vrj egy kicsit a CoD-ra.
Gamertag: palovicst
[7] R.P
Oct 14., Thursday 22:23 #142
"- Kevs az epikus mozzanat
- Kiss rvid egyjtkos kampny"
Osztom ezt.s ppen emiatt nekem 6 pontos a jtk.
A helysznek is hiba nznek ki jl(helyenknt),ha amgy meg teljesen linerisak.
A Quad-os "rohangls" meg inkbb csak tltelk z,mint szrakoztat.
Szmomra nem nyer a game,nah majd az j Cod!
"Forward ever backward never"
[13] gyurmagy
Oct 14., Thursday 21:41 #141
egyszerre hny szerelk lehet az elsdleges fegyveren? jah s a msodlagos fegyvert is lehet fejleszteni? bocsi hogy ennyi krdsem van csak kb 1.5 rt volt idm eddig multizni s rdekelnek az infk!
http://www.youtube.com/user/NEOGYURMA GT:NEO GYURMA
[3] Potter20
Oct 14., Thursday 20:52 #140
nem lett ez rossz jtk
de nem is nagy durrans
[5] THX2
Oct 14., Thursday 20:33 #139
Vlasz Sunny0402 (#127) zenetre
Szerintem egy nyelvet sem rtok
ProAc
[15] Sunny0402
Oct 14., Thursday 20:08 #138
Vlasz Richi (#135) zenetre
Sajnos a kvbl kifogytunk.
Esetleg Testo 250-es megfelel?
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[10] atka
Oct 14., Thursday 19:57 #137
Vlasz atka (#134) zenetre
termszetesen nem a mennybe MENJETEK
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[13] gyurmagy
Oct 14., Thursday 19:24 #136
valaki korrekt weapon listt tudna linkelni?
http://www.youtube.com/user/NEOGYURMA GT:NEO GYURMA
[16] Richi
Oct 14., Thursday 18:42 #135
Vlasz he7edik. (#131) zenetre
Oh termszetesen s egy kis fahj is kellene mg r. Ksznm!
[10] atka
Oct 14., Thursday 18:24 #134
Brom ezt amikor mindenki jn hogy " Cod koppints" meg hogy" BC utnzat". Kicsit mennyetek mr vissza az idben hogy ki kezdettel hamarabb hbors FPS-eket gyrtani . Szinte minden ami a mai shotterekben benne van ott kezddtt . s akkor most megkrdeznm ki msolt kit? Persze ettl mg lehet rosszabb a zsner .
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[41] ssj4vegita
Oct 14., Thursday 17:01 #133
Vlasz theSickness (#129) zenetre
Egyetrtek.
Csak azon csodlkozom hogy 2 csapat dolgozott rajta, s mgis csak pr rs szinglit sikerlt csinlniuk, s a multi is egy lebuttott BC2. Mi a lf*szt csinltak ezek ennyi ideig a 2007-es airborne ta?! Ennyire futotta?! Az a Frostbite motor ebben a jtkban ksz rhej (hogy sikerlt ezt szarabbra csinlniuk, mint a lassan egy ves BC2-t?). Ahelyett, hogy annyit hlyskedtek, meg srzgettek volna a Tier 1-es katonkkal inkbb egy j(bb) jtkot ksztettek volna.

Mindegy, biztos van akinek ez is be fog jnni, nekem hatalmas csalds volt, az n szememben ez egy bds fstlg trgyakupac.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[20] WarAdmir4L
Oct 14., Thursday 15:46 #132
Vlasz theSickness (#129) zenetre
Ezt nem csak fejlesztok hanem senki sem gondolta valodi konkurencianak a CoD-nak
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[35] he7edik.
Oct 14., Thursday 15:14 #131
Vlasz Richi (#130) zenetre
Habbal?
[16] Richi
Oct 14., Thursday 13:14 #130
j a vita n mr csak egy kvt krnk.
Oct 14., Thursday 13:08 #129
Lehetek paraszt?
A jtk egsz egyszeren ocsmny, ignytelen. Nhol olyan rzsem volt, mintha egy normlis monitoron 640x480-ban fut jtkot nznk. A robbansok ignytelenek. Az els plyn is lthat tz-effekt kifejezetten bna, plne, amikor megltod ezt a ktds tz-lapot oldalra bortva, ami egy lapos lng (vagy mi) akar lenni.
Ezen kvl az ellenfelek seggbutk.
A multijt nem prbltam, az mg megmentheti.
Tulajdonkpp a rszemrl ennyi.

Remlem k sem gondoltk komolyan, hogy ez, gy, ebben a formban valdi konkurencija lehet a CoD-nak...
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[13] gyurmagy
Oct 14., Thursday 12:24 #128
ltom itt mindenki fikzza a MOH-t! n is igy tettem tegnapig! aztn belejttem s mr jobban tetszik mint az mw2 multi ahol gl pard van one man army-val meg hb- senzor. meg maraton lightweight commando s 10mterrl leszr 5golyval a mellben. ez inkbb hbors szimulci szmomra! lehet megkvezni de nekem tetszik ! br a single inkbb cod4 mw2 waw koppints !
http://www.youtube.com/user/NEOGYURMA GT:NEO GYURMA
[15] Sunny0402
Oct 14., Thursday 11:37 #127
Vlasz TioGrande (#126) zenetre
Ezt jl "megaszondtad"
Azt hiszem veled kr vitznom, hiszen nem egy nyelvet beszlnk.

J jtkot.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[1] TioGrande
Oct 14., Thursday 11:34 #126
Mivel az egsz Single ms nak a pofjtkel nzned hoyg huz fel a falon vagy hoyg huza el a huld vagy hoyg limeg voodoo a baltval a tlibot .... mst nagyon egy normlis ember nem is vesz szre csak anyit hogy a bokor a cod4 bl van a szikla bfbc2 bl vagy cod bol .... fegyver kikpt cod ... ujt nagyon nem tud szlelni...
[15] Sunny0402
Oct 14., Thursday 11:29 #125
Vlasz TioGrande (#124) zenetre
Ilyen szarul szerintem mg soha senki nem hasznlta fel az UE 3-at. Persze, ha ez leted els jtka, akkor megrtem. Amgy a trsak kidolgozsa valban j, de minden ms iszonyatosan szarul van megalkotva. A fegyverek, ellenfelek a krnyezet, minden mocskosul tvar.
PC-n, maxon
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[1] TioGrande
Oct 14., Thursday 11:16 #124
Nekemsem tetszet a konzolon a MoH de PC lenygzt mintha filmet nztem volna Vanak Bugok bene pl beleragad Mother az ajtoba vagy a kamera elre megy de a test nem mozdul ... de amugy BFBC2 vetlked jtk. Br igaz hoyg a COD s a BF jtkokrol copy-tk le, de grafikai szempontbol tkletes jtk lmny karcolja 20 skln az 1-et : olyan rvid a Single rsze hogy 2,5 ra alt kivitem 3 ora alat hardon .... szoval a Moh az ojan mint egy film nzni j rdekes de mikor m lveznd a jtkot rabbit meghal s vge a gamnak .... szoval a Moh tbet keresne a film iparban mint a jtkban szeriintem
[42] stk
Oct 14., Thursday 11:15 #123
Vlasz mcmacko (#122) zenetre
az mr korrektebb, br n szinte minden jtknl single buzi vagyok, az a mrvad
Beleplt az agyamba rgen, hogy ha multi akkor csak az ut. Br sajnlattal veszem szre, hogy legtbb fps-nl mr szinte elhanyagoljk a single hosszsgt, s rptenek a multira. gy rzem ezt a jtkot nem nekem talltk ki.
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
Oct 14., Thursday 11:12 #122
Vlasz stk (#121) zenetre
Kapsz, a single mell egy hnapokig tart multi mduszt.
"This is our time to medicate..."
[42] stk
Oct 14., Thursday 11:09 #121
5 ra jtkidre 8 pont?! persze nem a jtkid alapjn kell tesztelni egy jtkot tudom n, de ha megveszi az ember, kapjon mr valamit
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[25] criss
Oct 14., Thursday 10:32 #120
A teszt j br elgg EDGE copy de mind1....
Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Djas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN
[4] sleeper
Oct 14., Thursday 10:06 #119
n tegnap kicsit elhamarkodottan azt rtam,hogy az v csaldsa.Most, hogy befejeztem visszatekintve nem volt annyira rossz a kampny, s br sokkal tbbet vrtam azrt lvezetes jtk a maga nemben a rvidsgvel s a nulla nehzsgi szintjvel(normlon toltam)egytt is. Nagy volt az elvrs s annak tnyleg nem felelt meg, de egy prbt azrt megrt.
life 's too short... play more
[41] ssj4vegita
Oct 13., Wednesday 23:16 #118
Van egy elad PS3-as verzim, ha valakit rdekel (kd nincs felhasznlva).
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
Oct 13., Wednesday 22:24 #117
Most komolyan. 20-as skln pontoztok?
M52TUB28
sszesen: 166 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
Medal of Honor adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens: 2010. Oct 12.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
- Dinamikus temp
- Jfajta hbors hangulat
- Sznvonalas prezentci
- Jl sszerakott multi, vltozatos helysznekkel
- A megszokottnl letszagbb krnyezet s feladatok
Ami nem tetszett
- Oktondi AI
- Kevs az epikus mozzanat
- Kiss rvid egyjtkos kampny
Olvasi rtkels: 13.5 (95 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

166 | [Teszt] Medal of Honor

A Medal of Honor szria alkoti is rtenyereltek a reset gombra, a mvelet eredmnye pedig egy modern hadviselst npszerst, heves akcit s vltozatos multiplayert felvonultat jtk lett. Hogy mennyire nyerte el a tetszsnk? Tesztnkbl kiderl!

56 | Medal of Honor: ilyen a multiplayer bta

Ers kt hete lvldznk a Medal of Honor multiplayer btjban, s mostanra elgsges lmnyanyag gylt ssze ahhoz, hogy a nagyrdemvel is megosszuk a vaskos tapasztalatainkat. A Modern Warfare forr kalandba keveredik a Battlefield sorozattal.

47 | Medal of Honor: az EA jobbat vrt

Mg nem tudjuk pontosan, hogy mennyi fogyott az oktberben megjelent Medal of Honor-bl, de a jelek szerint nem annyi, amiennyit az EA elvrt tle. A kiad elgedetlen a minsggel.

522 | [Nyerd meg!] Medal of Honor Limited Edition

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Mlt hten jelent meg a Medal of Honor, neknk pedig van egy nyeremny clbl felajnlott PC-s Limited Edition-nk belle. Ki fogjuk sorsolni, cserbe kommentet krnk - azaz gyakorlatilag brki megnyerheti. [Nyertessel frisstve]

53 | Medal of Honor: msfl milli, ingyen DLC

Az Electronic Arts tegnap este elrulta, hogy miknt teljestett a kasszknl a Medal of Honor: a mlt hten megjelent reboot tisztesen helytllt.

78 | Medal of Honor: az utols trailer

Ma jelenik meg az amerikai boltokban a Medal of Honor, ennek megfelelen megkaptuk belle az utols mozgkpes kedvcsinlt is. Meglepets: sokat lnek, meg robbantanak benne.

33 | Elstartolt a Medal of Honor nylt bta

A Medal of Honor multiplayervel nyron egyszer mr ismerkedhettnk pr htig zrt btateszt keretben - most brki megteheti, aki rendelkezik egy decens PC-vel - indul a nylt bta.

35 | Ugrottak a tlibok a MoH multibl

Sokan, sokat kritizltk az Electronic Arts-ot amiatt, hogy a Medal of Honor multiplayer szekcijban tlib ellenllkkal lehet angol / amerikai katonkat gyilkolszni. Most mr nem lehet.

11 | [TGS] Medal of Honor kpek

A vietnami hborban mr jrtunk nemrg, most pedig Afganisztnba ltogatunk: j kpekkel tudunk szolglni a Medal of Honor-rl. Ngy friss ltnival.

43 | Medal of Honor: 3 milli kell

Annyi bizony - mrmint nem neknk termszetesen, hanem az Electronic Artsnak, msklnben a Medal of Honor nem fog kapni folytatst, mondja a producer.

29 | Medal of Honor: helikopteres akci

j Medal of Honor gameplay vide, ezttal a jniusi Electronic Entertainment Expo-n mr demzott helikopteres rombolst vizsglhatjuk be kzelebbrl. Robban a vilg.

38 | Medal of Honor: jeges multiplayer

j Medal of Honor multiplayer vide a porondon, az unalomig ismert kabuli lvldzs utn most egy j, havas, jeges plyn. A vide egy sorozat rsze, ez az els epizd.

21 | Medal of Honor: komoly vltozsok

Meglepets: az Electronic Arts s a DICE leszrte a tanulsgokat a Medal of Honor nyri multiplayer btjbl, s sok ponton hozznylt a jtkhoz. Mi vltozik? Elmondjuk.

144 | A MoH betiltsra buzdt a vdelmi miniszter

Angol bartainknl ll a bl a Medal of Honor okn: a brit vdelmi miniszter zlstelennek s srtnek tartja, hogy a jtkban a tlib oldal is vlaszthat - szerinte srgsen be kne tiltani.

7 | [GC] Medal of Honor trailer

A Medal of Honor gamescomos trailere ezttal l kikockzott tancsadk nyilatkozataibl ll ssze, az urak elmondjk, hogy a fejlesztk mennyire hallgattak rjuk.

62 | Medal of Honor: dupla kstol

Kt zben is belekstolhatunk az oktber kzepn megjelen Medal of Honor egyszemlyes kampnyba a GameTrailers jvoltbl: egy perc osonkods, egy perc mesterlvszkeds.

78 | Medal of Honor: Linkin Park trailer

j, gameplay s elszerepls jelenetekbl sszevgott trailer rkezett a Medal of Honor-rl, mghozz a Linkin Park kzremkdsvel: a kedvcsinl alatt egy j nta, a The Catalyst szl.

29 | Medal of Honor: indul a 360-as bta

Derlt gbl btateszt: az Electronic Arts ers egy hnapja halogatja a Medal of Honor Xbox 360-as multiplayer btjt. Minden klnsebb elzetes figyelmeztets nlkl most elindult.

211 | [Nyeremnyjtk] Medal of Honor btakdok

Kaptunk szz darab kdot a Medal of Honor multiplayer bthoz, s most beszrjuk ket az olvask kz. Mivel a bta mr fut egy ideje, s van bven osztanival, nem sorsolgatunk: szimpln rd be, hogy krsz egyet, s kldjk. [Nyertesekkel frisstve]

13 | Medal of Honor: tovbb tart a bta

A korbbi informcik szerint ma kne befejezdnie a Medal of Honor multiplayer btjnak. De nem fog: az EA meghosszabbtotta a btafzist - az Xbox 360-as btrl viszont mg mindig nincs hr.

20 | Medal of Honor: trailer a gyjti kiadshoz

Az oktberben megjelen j Medal of Honor-bl is rkezik (most mr ktelez) limitlt kiads, benne sok bnusz fegyverrel. A MP7-es csak gy lesz elrhet, s kapunk kt srtest is.

51 | Medal of Honor: indul a nylt bta

Az ers kt hetes zrt btafzis utn mindenki rvetheti magt a Medal of Honor multiplayer btjra - feltve, ha PS3-al, vagy PC-vel rendelkezik. A kulcsokat mr osztogatjk.

23 | Medal of Honor: minden g s robban

Mindenki tudja, hogy a kemny csvk sosem nznek a robbans fel - a friss kpek alapjn vitathatatlan, hogy a Medal of Honor tele van kemny csvkkal.

7 | [E3] Medal of Honor trailer

A multiplayer zelt mellett egy j trailert is lthattunk tegnap este a Medal of Honor-rl a Sony konferencijn - el is csptk szmotokra az egy perces zeltt.

15 | [E3] Medal of Honor multiplayer trailer

Az idei E3-as Electronic Arts felhozatal egyik sarokkve volt a szmozstl s alcmektl megfosztott, de annl gretesebb j Medal of Honor. Multiplayer trailer kvetkezik.

15 | Medal of Honor kpcsokor

Az FPS-rajongk jcskn el lesznek knyeztetve idn sszel - pldul az j Medal of Honor jtkkal, amirl most egy adag j kpet tudunk tlalni szmukra.

67 | [Frisstve] Oktberben jn a Medal of Honor

jabb megjelensi dtum: az Electronic Arts friss sajtkzlemnybl kiderl, hogy mikor is fog a boltokba kerlni a korbban szre grt Medal of Honor. Trailer is rkezik ma.

54 | Medal of Honor: a PS3 a lead platform

Nmi rdekessg erre a lasscska szerdai napra: az Electronic Arts Los Angeles vezetje, Richard Farrelly elrulta, hogy a Medal of Honor fejlesztse els zben PlayStation 3-ra trtnik.

30 | [GDC] Medal of Honor trailer

Kt napja friss kpeket lthattunk belle, most pedig j trailer rkezett az Electronic Arts ssszel debtl j, a modernkori hadviselsre fkuszl Medal of Honor-jbl.

38 | Medal of Honor tsfogat

A tavaly decemberi Video Game Awards trailer ta nem igen lttunk semmit az j Medal of Honor jtkbl, az Electronic Arts azonban most meglepett bennnket nhny friss kppel.

19 | Medal of Honor: tbb jtszhat karakter

Az Official Xbox 360 Magazine legfrissebb szmban olvashat nhny j informci a kzelmltban bejelentett j Medal of Honor jtkrl, amely Afganisztnban fog jtszdni.

105 | [VGA] Medal of Honor trailer

A kzelmltban jelentettk be a legjabb, s a sorozat rebootjt jelezve alcm s szmozs nlkli Medal of Honor jtkot - a VGA-n mozgsban is bemutatkozott.

102 | Medal of Honor: irny Afganisztn

Egy ideje mr hallani hresztelseket a Medal of Honor franchise jvjt illeten, most pedig kiderlt, hogy ezek a pletykk valsnak bizonyultak: az Electronic Arts bels nzet lvldje kveti a modernkorba f rivlist, a Call of Duty sorozatot.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba