[Próbakör] Call of Duty: Black Ops
Kapcsolódó játék: Call of Duty: Black Ops (x360)
Eddig 58 hozzászólás
drag
2010. August 25.
Wednesday 11:30
A Call of Duty-féle idézőjeles váltógazdaság kifizetődni látszik: az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban, mint a páratlan epizódokat készítő Treyarch, utóbbi csapat azonban úgy tűnik, hogy idénre tényleg összekapta magát. Közelebbről is megvizsgáltuk a Black Ops-ot.

Ha nem is hét lakat alatt, de mindenképpen az iparág legnagyobb franchise-ához méltóan őrizték a Call of Duty: Black Ops-ot a múlt héten lezajlott Gamescomon. Az Activision és a Treyarch a jó öreg "mindent a szemnek, semmi a kéznek" taktikát alkalmazta, így a sajtó a showflooron és zárt ajtók mögött sem kapott a kezébe kontrollert. Az ismerkedés ettől függetlenül megvolt: bő húsz perces, és két misszióra is kitérő ízelítőt kaptunk az idei epizódból.Sok zsurnaliszta kolléga bizonyára kissé elpilledve ült be a késő délutáni prezentációra egy hosszú Gamescomos nap végén, a Victor Charlie című fejezet felütése azonban garantáltan tágra nyitotta mindenki pupilláit: méretes, néhány pillanat alatt ható adrenalindózist kaptunk. Egy helikopter roncsaiból menekülünk egy vietnami tó mélyéről, a felszín irányába úszunk a vízbe csapódó golyók aláfestésével, elkapunk egy vietkongot, és élő fedezékként használjuk, majd néhány hatásvadász módon belassított fejlövéssel teszünk pontot a szupertömény akciófröccs végére. Kapkodó tekintetek, ámulat, elismerő bólintások: az új Call of Duty ismét hamar bizonyította, hogy még mindig vérbeli hollywoodi shooter, ennek megfelelő koreográfiával.A látott misszió tempója egyébként kétség kívül kiváló volt: látszott rajta, hogy a fejlesztők tényleg értik a dolgukat. A felvázolt bevezetőt követően egy lassabb lopakodós szekvencia következett, ahol kissé megpihenhettünk, és inkább csak asszisztáltunk a történésekhez, miközben társaink csendben kiiktatták az ellenfeleket, majd néhány sokkolóan brutális képsort láthattunk, ahol kegyetlen késdöfésekkel kellett végeznünk a függőágyaikban fekvő, és így utolsó álmukat aluszó katonákkal. Nem sokkal később ismét felpörögtek az események, és egy igazi, klasszikus Call of Duty-s tűzharc vette kezdetét - az özönlő ellenfelek nem igazán bírták az igen hatékonyan működő gránátvetőt, amely a környező faházakat is alaposan megcsócsálta.

Az összecsapást követően újból lassabb percek következtek, és egyben ezek is tettek pontot a pazar hullámvasút végére: egy rendkívül szűk földbe vájt alagút várt bennünket, melyben társunk meglepetésszerű, és kissé talán ijesztő halálát kellett végignéznünk - határozottan nyomasztó pillanatok voltak. A Victor Charlie itt ért véget, és tényleg nem győzzük hangsúlyozni a fentebb leírtakat: a misszió iskolapéldája volt annak, hogyan is kell megalkotni a tempót illetően egy akciódús FPS-t.A második, Payback című fejezetre áttérve ismerős képsorok vártak bennünket. Nem véletlen: a Microsoft E3-as konferenciáján is látott missziót vizsgálhattuk be újra, ezúttal testközelből. Aki esetleg nem látta: egy helikopteres szekvenciáról van szó, melyben egy folyó vonalán haladva épületeket, hidakat, és nagy adag ellenséges katonát kellett kirobbantanunk a helyéről, a látvány szempontjából tehát itt sem lehetett túl sok okunk a panaszra. Emellett több példát is láthattunk arra, hogy a Black Ops scriptek nélkül is képes különösen szemkápráztató dolgokat a képernyőre pakolni: ilyen volt az, amikor egy ellenséges helikoptert kilőve két legyet ütöttünk egy csapásra, miután a gép zuhanás közben párját is magával rántotta a mélybe.Mancsainkat tehát nem tehettük rá az új Call of Duty-ra, így tapasztalataink a látottakra korlátozódtak, és különösebb meglepetés sem ért bennünket, ez viszont nem jelenti azt, hogy csalódtunk, sőt: magas elvárásokkal ültünk be az idei epizód elé, és elégedetten távoztunk a prezentációról. Mindezek után - mint korábban már oly sokszor - most is csak a következőt tudjuk mondani, mint végső következtetés: nagyon úgy néz ki, hogy a Black Ops lesz az az epizód, mellyel a Treyarch csapata felnő a feladathoz és az Infinity Wardhoz. Az a szint pedig cseppet sincs alacsonyan.

Összesen: 58 [1-50]
1 | 2
Sep 17., Friday 19:54 #58
jó lessz...........
XBL gamertag: petrocsek e-mail: petrocsek11@gmail.com
[3] Gyuree
Sep 07., Tuesday 16:17 #57
Válasz tg76 (#52) üzenetére
Nem, nem azt. Ellenben rohadt jó multit idegenek nélkül, customizálható fegyókkal ami a "jelenben" játszódik.
[1] Forte
Sep 04., Saturday 8:47 #56
Sz összes cod remek játék volt, ez is az lesz.
[4] Psycho
Aug 30., Monday 23:23 #55
Miért érzem azt, hogy ez a Cod sikeresebb lesz az MW2-nél?
most félre téve a sok előrendelőket...
[12] zoldmano
Aug 28., Saturday 10:33 #54
aluszó
[25] Ikaruga
Aug 27., Friday 18:50 #53
Nem nagyon játszok ilyen stílussal,de egy komoly dzsungeles sniper játékot kipróbálnék.Aminek olyan Tom Berengeres hangulata van.
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
[4] tg76
Aug 27., Friday 13:48 #52
COD? Ugyan már...jön a Halo:Reach...legalábbis ha nem egy scripthalmazt akartok ostoba ellenfelekkel..
Are you experienced?
[12] Max652
Aug 27., Friday 2:06 #51
"az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban"
Ezt kb az MW2 megjelenéséig lehetett elmondani,mert az a rész alulmúlja az összes eddig megjelent részt a rettenetes gagyi szintűre csökkentett fegyverhatásaival és perkjeivel...
Az IW-t pedig szépen mostanra elhagyta az összes nagyobb arc,remélhetőleg ezel az IW-nek be is fellegzett és kottick nevű enyhénpénzéhes kis barátunk elbukik egy jókora pénzforrást...
[21] szasza10
Aug 26., Thursday 15:53 #50
Az utoló CoD-om a 3 volt mert onnantól jótt BC!
De sztem ezt nem fogom kihagyni
PSN ID: playabrition (ps4-ps3-psvita)
[16] lorantHUN
Aug 26., Thursday 15:45 #49
Válasz casper007 (#44) üzenetére
Annyira mégse túlzás. CoD4-et cca. 4 óra alatt végig lehet vinni.
http://twitter.com/LORANT92
[18] chrss
Aug 26., Thursday 13:23 #48
Válasz Ptomcat (#47) üzenetére
főleg hogy "tök véletlenül" akkor jön a vietnamos pályacsomagjuk...
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[3] Ptomcat
Aug 26., Thursday 12:14 #47
Single mód szerintem arra jó, hogy az ember ráhangolódjon a multira. Amúgy én roppant örülök neki, hogy minden évben jön a CoD, bár az Infinitys csapat munkája valahogy mindig játszhatóbb volt. A WaW multiját pl. végig se vittem. De ettől függetlenül tutti vétel lesz, bár a BF BC2-t marha nehéz lesz letenni.
Gamertag: palovicst
[18] chrss
Aug 26., Thursday 10:53 #46
Válasz casper007 (#44) üzenetére
Ebből következik hogy hazsnáltan keveset esik az ára. Megveszed, végigviszed az ütős singlet és jó pénzért elpasszolod. Ha újonnan veszed akkor fizettél kb 2000-et a singleért.
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[46] Zandal
Aug 26., Thursday 9:12 #45
Válasz casper007 (#44) üzenetére
Nem vagyok nagy CoD fan, ez tény .
PSN ID: HU_Zandal
[62] casper007
Aug 26., Thursday 9:10 #44
Válasz Zandal (#37) üzenetére
Pici túlzás, de valóban nem hosszú játék. Ez, illetve az érdektelen (számomra, egyébként jó) multi tart vissza a vásárlástól. Annyira már ismerem a sorozatot, hogy tudjam, a single kampány mindig élvezetes, egyszeri öröm, de akkor nagyot üt. Csak hát a CoD játékok ára még évekkel a megjelenés után is elég borsos, egy MW már igazán nem kerülhetne többe 2-3 ezer forintnál.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[21] Georgy07
Aug 26., Thursday 9:08 #43
Válasz Ba-Lee (#39) üzenetére
Én nem mondom hogy nem lehet szórakoztató a zombi mód, de hogy nem illik a játékba az fix
[16] JeonAran
Aug 26., Thursday 8:57 #42
Jofélee.
Gamer PC + Switch
[46] Zandal
Aug 26., Thursday 8:57 #41
Válasz ChrI1Is HUN (#40) üzenetére
Én 4 óráért nem szeretek kiadni 12k HUF-ot, főleg úgy hogy a CoD multija nem bejövős.
PSN ID: HU_Zandal
Aug 26., Thursday 8:05 #40
Válasz Zandal (#37) üzenetére
hát nem tudom, de nekem az a "4 órás single movie" bőven megérte...
The journey will begin anew.
[17] Ba-Lee
Aug 26., Thursday 7:38 #39
Válasz Georgy07 (#10) üzenetére
En a mai napig visszajarok egy kis kikapcsolodas celjabol HCTDM vagy kicsi zombi mikor mar nem birom idegekkel a claymore mögött a sarokban gubbaszto parasztokat MW2-ben. Vagy mikor 5ödszörre ugrik 25 meterröl a nyakamba a fax commandoval vagy 1800akarhanyas shotgun akimboval fejetlenül rohano terminator......hagyjuk. Szoval engem megnyugtatnak a zombik ahol nincsen camp es taktikazni sem kell nagyon, csak a szintiszta henteles.
[17] Ba-Lee
Aug 26., Thursday 7:32 #38
Válasz Sabee (#22) üzenetére
Mindet.
[46] Zandal
Aug 26., Thursday 4:42 #37
Újabb CoD, megint egy 4 órás single movie, inkább nem ...
PSN ID: HU_Zandal
[16] tomi888
Aug 26., Thursday 1:48 #36
Válasz Sunny0402 (#35) üzenetére
az is lesz
[15] Sunny0402
Aug 26., Thursday 1:25 #35
Fasza lesz, csak ne basszátok el a multit kérlek, könyörgöm.....
Az a kisautó....! Kritikán aluli.
PC-n vissza a dedikált szervereket és nem haragszom
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[16] tomi888
Aug 26., Thursday 0:55 #34
Válasz chrss (#25) üzenetére
lesz.
[18] etihad6
Aug 25., Wednesday 21:56 #33
Válasz ProEvoFan (#31) üzenetére
Komolyan értelmesebb 2 évente megvenni őket... Évente kicsit tupíroznak grafikán, más fegyvereket raknak bele meg pályákat. Lehet ezekkel nem is lenne gond, ha lenne egy olyan története, mint MGS-nek.
[4] Laczko
Aug 25., Wednesday 21:42 #32
aki képtelen célozni a kontrollerrel és annyira vak hogy nem vesz ész egy embert sem a multiban az akkor ne vegye meg ne írjon a forumba.... azoknak ottvan az ügyességet nem kérő verekedős játék az ugrálós assassin's creed Brother hood....
szegény CoD-okat nem szabad leoltani mert az ő multijukkal jáccanak mégis a legtöbben
[6] ProEvoFan
Aug 25., Wednesday 21:33 #31
Válasz etihad6 (#30) üzenetére
ezért veszem meg a MW3at
most komolyan, én csak multi miatt veszem meg a CODokat, de ennek a multija ránézésre ugyan az, mint az MW2nek, max ebben mások a fegyverek+helyszín és van benne távirányítós autó....lol, jaj de jó
"Most ki játszik? DJ 3-tól 6-ig. De meddig?7-ig. Hogyhogy? Volt egy kis csúszás."
[18] etihad6
Aug 25., Wednesday 21:26 #30
Nem tudom hogy vagytok vele, de engem már irritál, hogy évente kijön egy rész. Szerintem bőven elég lenne, ha 2 évente jönne ki egy, azt csinálnák vagy 20 órásra, lenne egy igazán jó története, és elégedett lennék. Rövidek, unalmasak, ezekkel jellemezném a CoD játékokat.
[4] Vark
Aug 25., Wednesday 19:18 #29
Treyarch - ingyenes multi + nem rövid single player + zombie mod + 4 fős coop. Tudom, hogy sokat kérek, de ezek eladnák a játékot nálam.
Aug 25., Wednesday 19:10 #28
Kíváncsi lennék hogy az online bemutató után is elégedetten távoztak volna-e ezek az újságírók?! Mert a bemutatók alapján jónak mondható a játék. Kiderül majd ha itthon betolom a konzolba!
Cod4 a legjobb FPS! (H30s)
Aug 25., Wednesday 19:10 #27
Tuti vétel! MW2 és BC2 is megvan ez sem hiányozhat na meg végre egy fránya WaW..
"Minden platformon jó játszani, de legjobb xbox 360-on"
[28] alf22
Aug 25., Wednesday 17:27 #26
codnál annak örülnék a legjobban, ha random lennének ezek a jelenetek
Mert így ezek csak elsőre ütnek, másodszor már nem.
[18] chrss
Aug 25., Wednesday 17:21 #25
4 fős coopot megint a népnek
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[7] Slash
Aug 25., Wednesday 17:08 #24
Szerintem a WaW is jó volt ez is jó lesz előrendelve ...
Wujustyle
[35] he7edik.
Aug 25., Wednesday 16:43 #23
Válasz Marcangoló (#13) üzenetére
Az boritékolható hogy a MoH sokkal életszagúbb lesz.
[2] Sabee
Aug 25., Wednesday 16:35 #22
Válasz emero (#21) üzenetére
Vettél már meg online map packet,vagy valaki? melyiket érdemes Ps3 on megvenni?
[11] emero
Aug 25., Wednesday 16:30 #21
Válasz Sabee (#15) üzenetére
nekem is bejön a WaW. HCSD módban meg eljátszható a tökéletes silent killer, lopakodsz, fülelsz, felderítesz, one shot.
moderator sQr
Aug 25., Wednesday 16:26 #20
Félve várom ezt az epizódot. Az SP filmszerű akciói ugye példa értékűek minden részben. Az eSports számomra viszont szintén a CoD-ban és CoD:UO-ban kezdődött el, de a 2. és 4. részbe is belekóstoltam. Viszont a Treyarch fejlesztések nem fogtak meg különösebben. Nagyon remélem, hogy tényleg felérnek a feladathoz, mert nem csak egy egyszerű fejőstehén franchise, de vitathatatlan érdemei is vannak, amiket nem lenne jó elveszíteni.
Twitter: sequeeer
[22] Sam360
Aug 25., Wednesday 16:20 #19
Válasz AntiHero (#2) üzenetére
szubjektív dolog.. sokaknak pont fordítva van
Aug 25., Wednesday 15:24 #18
WIi verzióra kiváncsi leszek.
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[21] Georgy07
Aug 25., Wednesday 15:19 #17
Válasz Marcangoló (#13) üzenetére
Valami félre értettél, reális alapokat írtam, a WaW Valós háborút dolgoz fel valós helyszínekkel, ennek a kornak megfelelő fegyverekkel, aszem ez elég alapnak
Hogy ehhez hogy jönnek a zombik, német egyenruhában, az csak nekem érdekes?
[16] lorantHUN
Aug 25., Wednesday 15:13 #16
Válasz Fardavid (#14) üzenetére
1. A Black Ops a hidegháborús időszakban játszódik.
2. Az Infinity Ward-tól kilépett fejlesztők Respawn Entertainment néven új stúdiót alapítottak. Mivel az új kiadójuk az EA, nem az Activision, CoD címre ne számíts tőlük.
http://twitter.com/LORANT92
[2] Sabee
Aug 25., Wednesday 15:12 #15
Igazából sosem értettem miért fikázzák a WoW-t. Az első játék nekem Ps3 on ami tényleg nem tudok megunni, az a komoly hogy tavaly november óta csak multiban tolom,a single-t kb valamelyik japán pályánál hagytam abba egyszerűen nem érdekelt. viszont a multi egészen elképesztő,nekem totál megunhatatlan.
Bár ha jól emlékszem anno a COD3 at is fikázta mindenki pedig az is jó gém volt,a multija is
[13] Fardavid
Aug 25., Wednesday 15:06 #14
Egy kicsit összezavarodtam, segítsetek...
Régebben ugye volt kétféle COD, a Modern Warfare és normál (világháborús). Mivel ezt nem az Infinity Ward csinálja, gondolom egy a WaW "következő" epizódja. Eddig stimm? Arról is hallottam, hogy az Infinity Ward volt dolgozói alapítottak ugye egy új stúdiót és azok is egy CoD-t csinálnak. Ez igaz?
Aug 25., Wednesday 14:48 #13
Válasz Georgy07 (#10) üzenetére
Akár óriási csigákat is ölhetnének benne.mivel a témán kívül a codoknak nem sok közük volt soha a realitáshoz.
"Is this real or is this just a ride?"
[62] casper007
Aug 25., Wednesday 14:37 #12
A CoD az utóbbi években ugyanaz: egy filmes jelenetekre nagyszerűen hajazó FPS. A multija sosem fogott meg, viszont minden évben sikerült kijátszanom az aktuális részt, és még jól is szórakoztam.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[25] criss
Aug 25., Wednesday 14:28 #11
Asszem ez megint adni fog a piacnak egy kisebb statisztikai adatot...
Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Díjas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN
[21] Georgy07
Aug 25., Wednesday 14:25 #10
Válasz Ba-Lee (#9) üzenetére
Hát igen a graf-ban a COD4-is megverte az egy dolog, a páyák jók voltak, csak jó pár hónapig többen játszottak a pálya alatt mint fölötte, míg ki nem javították, a zombi módról inkább nem is nyilatkozok, mert Cod fanként, nem nagyon értem hogy került bele egy ilyen egy reális alapokra építő FPS-be, a náci zombik, a jármű irányítás meg a legalja, tényleg jó rész volt
Egyedül a coop ért valamit benne
[17] Ba-Lee
Aug 25., Wednesday 14:09 #9
Válasz Georgy07 (#8) üzenetére
Grafikailag lehet, hogy gyenge volt de a palyak ütösek a Waw-ban. Nincs kempeles es aki csak egy kis önfeledt hentelesre vagyik annak meg ott a zombi. Mondjuk a jarmüveket kihagyhatnak belöle nyugodtan.
Összesen: 58 [1-50]
1 | 2
Call of Duty: Black Ops adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Treyarch
Megjelenés: 2010. Nov 09.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
+ Változatos helyszínek
+ A korábbiaknál mélyebb sztori
+ Bombasztikus látvány
+ Masszív, rengeteg lehetőséget kínáló multiplayer
Ami nem tetszett
- Butácska AI
- Bugok, több helyen
Olvasói értékelés: 13.2 (105 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

34 | [DLC] Call of Duty: Black Ops - First Strike

Az alma és a magja. Nagypapa házipálinkája, és a másnap reggeli fejfájás. Call of Duty és a húzós árcédulával útjukra engedett letölthető tartalmak. Vagyis: vannak dolgok a világon, amik összetartoznak, és örökké így is maradnak. Teszteltük az első Black Ops DLC-t.

134 | [Teszt] Call of Duty: Black Ops

Az Activision ügyesen tette a Call of Duty-t a jelenleg futó konzolgeneráció meghatározó akciósorozatává. A széria megoldásait sokan, sok helyen vették át, a sorozat lendülete pedig öt év múltán sem csökkent - de mit produkál a friss epizód? Black Ops teszt következik.

58 | [Próbakör] Call of Duty: Black Ops

A Call of Duty-féle idézőjeles váltógazdaság kifizetődni látszik: az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban, mint a páratlan epizódokat készítő Treyarch, utóbbi csapat azonban úgy tűnik, hogy idénre tényleg összekapta magát. Közelebbről is megvizsgáltuk a Black Ops-ot.

25 | Black Ops: a számok tükrében

Az Activision számokkal támad: ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, ennek örömére perverz mennyiségű adatot kaptunk az játék online teljesítményéről - egy kép formájában.

23 | Cod Black Ops: First Strike ismerkedés

Hat perces kóstoló érkezett a Call of Duty: Black Ops február elsején érkező, First Strike címet viselő térképcsomagjáról, amely elsőként az Xbox 360 tulajokhoz fog ellátogatni.

10 | Az első Black Ops: First Strike képek

Közeleg a Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, a First Strike, amely öt új multiplayer pályát fog tartalmazni: ma a Stadium nevűvel ismerkedhetünk meg.

30 | CoD: Black Ops - az első First Strike videó

Befutott az első videó az első Call of Duty: Black Ops DLC-ből, a First Strike-ból. A csomag öt pályát kínál, ebből négy multis, egy pedig zombis. A videó az előbbieket mutatja be.

27 | CoD Black Ops: 20 millió játékos

Töretlenül menetel előre a Call of Duty: Black Ops: az Activision bejelentette, hogy már több, mint 20 millióan játszottak a legújabb epizóddal.

56 | Rekorder a Call of Duty: Black Ops

Évről-évre egyre csak nő a Call of Duty franchise sikere: a legutóbbi epizód, a múlt héten megjelent Call of Duty: Black Ops ismételten átírta a korábbi rekordokat.

56 | CoD Black Ops: epikus premier

Megvannak a számok a Call of Duty: Black Ops nyitásával kapcsolatban, és talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy a széria sikeressége töretlen, az új rész pedig ismét rekordokat döntött.

19 | Ha Black Ops premierre vágysz

Hivatalos magyar Call of Duty: Black Ops premierbuli ugyan nem lesz, de az éjfélkor kinyitó boltok azért csapnak némi felhajtást a játék megjelenése alkalmából.

72 | Call of Duty: élőszereplős reklám

Az Activision nem viccel, ha a Call of Duty: Black Ops népszerűsítéséről van szó, a játék élőszrepelős reklámja az év egyik legjobban eltalált promóciós videója.

21 | CoD Black Ops: az utolsó trailer

A Call of Duty: Black Ops november kilencedikei premierjéig még hátra van egy hét, az Activision és a Treyarch azonban már most előállt a játék utolsó előzetesével. Robbanás, akció és Rolling Stones.

41 | CoD Black Ops: zombilövészet

Jó ideje tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops-ba vissszatér a közönségkedvenc zombi mód. Most jófajta zombigyilkolós gameplay videót tudunk mutatni, és van egy meglepetésünk is.

93 | CoD Black Ops: videón a Gun Game Mode

A Call of Duty: Black Ops masszív multiplayer szekciójának egyik újdonsága a Gun Game Mode lesz. Minden kill után új fegyvert kapsz - a videóban majdnem sikerül elvinni a az utolsóig.

12 | Call of Duty: Black Ops multi újdonságok

Öt perces mozgóképes összeállítást tudunk mutatni a Call of Duty: Black Ops-ről, amely a multiplayert illető újdonságokra fókuszál. Szó esik többek között a killstreakről és a perkekről is.

91 | Call of Duty: Black Ops - öt perc multi

November kilencedikén érkezik a Call of Duty: Black Ops, a hátralévő erős három hétben pedig gyaníthatóan sok-sok videót fogunk belőle látni. A vasárnapi páldány öt perc deathmatchet mutat.

83 | Call of Duty: Black Ops - sztori trailer

Medal of Honor trailer volt már ma, jöjjön a konkurencia: befutott az ESPN-en az éjszakai órákban leadott új, a játék sztorijára koncentráló Call of Duty: Black Ops trailer.

37 | Call of Duty: Black Ops tízer

A korábbi hagyományoknak megfelelően az Activision ismét amerikai focimeccsbe ékelve mutatja be az új Call of Duty: Black Ops trailert. Tízer trailer a végleges trailerhez - igen, ilyen is van.

47 | Call of Duty: Black Ops 3D-ben

A mai napon kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 360, PS3 és PC verziói 3D támogatással fognak a boltokba kerülni: a játékról készült legfrissebb mozgóképes összeállításban erről is szó esik.

28 | Call of Duty: Black Ops multi trailer

Friss Call of Duty: Black Ops trailer a porondon, fókuszban a multiplayer szekció, azon belül is a meglehetősen részletes karakter beállítási / öltöztetési / módosítási lehetőségek.

52 | Black Ops: nem lesz kampány koop

Nem lesz végigjátszható a Call of Duty: Black Ops kampánya kooperatív módban, mondta el nemrég a játék executive producere, Dan Suarez.

12 | Nagy nevek a CoD: Black Ops-ban

A Call of Duty széria korábban is szívesen flörtölt Hollywooddal, és a jelek szerint a Black Ops is igénybe veszi az Álomgyár szolgáltatásait: ismert színészek és író az új CoD stábjában.

27 | CoD: Black Ops multiplayer videók

Ma délelőtt már (jó hosszan) beszámoltunk a frissen felfedett Call of Duty: Black Ops multiplayer játékmódokról és újdonságokról. Most új gameplay videókat tudunk mutatni - szintén a multiból.

72 | Call of Duty: Black Ops multiplayer újdonságok

A Treyarch tegnap éjjel végre leleplezte a Call of Duty: Black Ops legnagyobb érdeklődéssel várt porcióját - természetesen a multiplayerről van szó. Újdonságok teljes hadára kell felkészülni - középpontban a COD pontok és a Wager meccsek.

112 | Call of Duty: Black Ops multi teaser

Az eddig látott Call of Duty: Black Ops anyagok az egyszemélyes kampányra koncentráltak, a frissen befutott teasernek köszönhetően azonban most a multiplayerbe is belekóstolhatunk.

29 | [E3] CoD: Black Ops gameplay és trailer

Itt a Microsoft konferencián bemutatott Call of Duty: Black Ops trailer és gameplay prezentáció is - előbbi alatt Eminem szól, utóbibban pedig felrobban a dzsungel.

22 | Call of Duty: Black Ops képözön

Tizenkét darab friss képet tudunk mutatni az eddig látottak alapján a vártnál is ígéretesebbnek tűnő idei CoD játékról, a Treyarch-féle Call of Duty: Black Ops-ról.

27 | Az első Call of Duty: Black Ops képek

Tegnap megérkeztek az első hivatalos képek a Call of Duty: Black Ops-ról - akkor nem akartuk őket bezsúfolni a remek új trailer mellé, most azonban már csináltunk nekik külön helyet.

60 | Call of Duty: Black Ops trailer

Az Activision a tengerentúlon tegnap estére ígérte az első tisztességes Call of Duty: Black Ops trailert, ami ma itteni idő szerint hajnalban annak rendje és módja szerint meg is érkezett.

14 | Négy fős koop a Call of Duty: Black Ops-ban

A Treyarch és az Activision a hónap végén hivatalosan is leleplezte az idei CoD epizódot, amely a Call of Duty: Black Ops címet viseli - ma további infók csordogáltak.

36 | Call of Duty: Black Ops pillanatképek

A cseh GameTV nekiesett a tegnapi Call of Duty: Black Ops trailernek, mink Floki a lábtörlőnek, és a másodpercekre felvillanó ingame jelenetekből sok csinos, és árulkodó képet kaptak el.

104 | Call of Duty: Black Ops - az első trailer

Ilyen az, amikor egy pletyka valósággá válik: a korábbi szóbeszéd szerint Call of Duty: Black Ops lesz a következő CoD címe. Meglepetés: tényleg az lesz, és megjött belőle az első videó.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 2 | Cyberpunk 2077: itt a fotómód!

Night City utcáin is megörökíthetjük majd minden lépésünket.

11 | EDGE #353 pontszámok

Következő generációs nyitócímek a brit lap mérlegén.

12 | Bend Studio: távozó veteránok

John Garvin és Jeff Ross is más kihívások után néz a jövőben.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Balan Wonderworld: indul a műsor!

Egyedi képességek. Változatos hacukák. Jópofa főellenfelek.

pc,ps4 0 | Utolsó trailer: Worms Rumble

A PlayStation Plus decemberi játéka már elérhető!