ELŐJÁTÉK

liquidSomosi László2006.09.11. 23:50

Jééé, mi ez itt? Csak nem? Gamer365? AZ a Gamer365?

Az bizony: hosszas tervezgetés (értsd: sokat söröztünk és beszélgettünk), hosszas kivitelezés (még többet söröztünk, és néha dolgoztunk is), és egy sokhetes erőltetett menet (elfogyott a sör, áttértünk a kávéra és az éjszakai melóra) után elértük azt a pontot, ahol már nem volt érdemes tovább hajlítgatni a vasat - a gyermek talpra állt, és elindult az általunk megálmodott úton.

A Gamer365 multiplatform online videojáték-magazin. Multiplatform, azaz foglalkozik (szinte) mindennel, amin és amivel manapság és a jövőben játszani lehet: Xbox és Xbox 360, Playstation 2 és Playstation 3, Gamecube és Wii, PSP, NDS, GBA, és persze a jó öreg PC, amit semmiképpen sem akartunk kihagyni a szórásból. Online, mert szeretünk mindent a lehető leggyorsabban és legközvetlenebbül eljuttatni az olvasókhoz. Magazin, mert nem csak "hírportálként" kívánunk működni, hanem hosszabb, tartalmasabb írásokkal is bombázni fogjuk a Nagyérdeműt. És végül: videojáték, mert mindannyian komolyan és régóta szerelmesek vagyunk ebbe a vibráló interaktív csodába. ERRŐL szeretünk beszélgetni, ERRŐL szeretünk vitatkozni, és ERRŐL szeretünk írni is. A csodáról, amit videojátéknak hívnak.

Huhh, ez kicsit komolyra sikeredett (pátosz rulez!), de annyi baj legyen, terveink szerint ez a kettőség amúgy is végigvonul majd a G365 további pályafutásán. A tényeket mindenképpen komolyan vesszük, és objektíven tudósítunk rólunk, de bőven mérünk melléjük a saját "mindeki-annyira-vegye-komolyan-amennyire-akarja-és-nyugodtan-kommentálja" véleményünkből is. Apropó: komment és vélemény - a Tiétek. Ez nagyon fontos, legalább annyira, mint az a sok okosság, amit nap mint nap ide karcintunk nektek. Nagy, aktív, sokszínű közösség képe lebeg a szemünk előtt - és minden eszközt biztosítani fogunk hozzá, hogy létre is jöjjön, és problémamentesen működjön. Folytatva a fenti gyerkőc-hasonlatot: a Gamer365 most, szeptember közepén még a kamaszkorát éli - már érdekli a szex, de az igazán izgalmas dolgok még előtte állnak. Nőni, fejlődni fog, méghozzá elég gyorsan. A hónap végén új szolgáltatásokkal fogtok találkozni. Rá két hétre még újabbakkal. Aztán még annál is újabbakkal nagyjából 2006 végéig bezárólag. Aztán meg jön 2007, és oké, nem ragozzuk tovább, látni fogjátok, hogy mi történik. A fejlődés folyamatos lesz, és Ti is beleszólhattok, hogy merre haladjon: van egy fejlesztői blogunk (ITT NI ), minden véleményt / ötletet / javaslatot szívesen fogadunk.

Van egy nagyon bölcs mondás arról, hogy ha tudni akarod merre mész, nem árt, ha azt is tudod, hogy honnan jöttél. Esetünkben ez az Xbox365-öt jelenti, amit egy remek szerkesztőgárda, és egy családias, elkötelezett közösség tett hazánk legnépszerűbb Xboxos oldalává. Az X365-ön megismert / megkedvelt arcok természetesen maradnak, a Gamer365 pedig (hála a jelentősen kibővült gárdának, és az új lehetőségeknek) továbbra is dedikáltan, és ha lehet, még intenzívebben fog tudósítani az X-univerzum legújabb történéseiről.

Annyira nagyon kreatívak vagyunk, hogy szlogent is mellékeltünk a Gamer365 logo mellé: Játék minden nap, mindenkinek! Ez egyrészt jól hangzik, másrészt meg jól jellemzi azt, amit a G365-el megcélozunk. Friss, érdekes információk (jó sok), mindenki számára érthetően és szórakoztatóan, és... képzeljetek ide még néhány jelzőt, a lényeg, hogy szólni akarunk azokhoz is, akik több masinát tartanak otthon, azokhoz is, akik egy gépre koncentrálnak (erre van a platformbontás), és szeretnénk hasznos infókkal ellátni a videojátékok világával még csak most ismerkedőket.

Mit szokás leírni még egy ilyen beköszönőben? Ja, megvan: mi leszünk a legjobbak, legszebbek és legszerényebbek. Vagy valami ilyesmi, nincs az a magazin a világon, aki ne ilyen célokkal indulna. (Kivéve talán a Depresszió Online, de velük nem tervezünk fuzionálni). Nézzetek körül az oldalon, regisztráljatok egy jót (aki kitölti a kérdőívünket, azt nagyon fogjuk szeretni, és meg is jutalmazzuk), ismerkedjetek meg az új fiúkkal, és úgy általában érezzétek jól magatokat. Mi pedig munkához látunk.

A Gamer365 csapat

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

A Nintendo kihagyja a Gamescomot, Keanu Reeves lesz Shadow hangja – ez történt hétfőn

Továbbá: No Rest for the Wicked, One Piece Odyssey: Deluxe Edition, Sand Land, Telebbit, Horrific Xanatorium.

6 órája
12

Ereban: Shadow Legacy – Árnyakkal sunnyogó

A sunnyogást az árnyakba olvadással keverő koncepciójával az Ereban már korán felhívta magára a figyelmet. A játékot a régi idők nagy lopakodós címei iránt érzett határtalan tisztelet hívta életre. De ebből vajon mennyit sikerült átemelni és jól értelmezni? Teszt!

1 napja

EDGE #397 pontszámok

Dragon's Dogma 2. Rise of the Ronin. Alone in the Dark. Princess Peach: Showtime! Izgalmas címek. Rendkívül vegyes pontozás.

1 napja
21

Heti megjelenések

1 napja
2

Stellar Blade fejlesztői napló, Final Fantasy VII Remake harmadik rész morzsák- ez történt pénteken

Továbbá: Sea of Thieves, Palworld, GTA+, The Rogue Prince of Persia, Crash Bandicoot 4: It's About Time.

3 napja
14

Drágul az EA Play, jön az új Remnant 2 DLC - ez történt csütörtökön

Továbbá: Fallout 4, WRATH: Aeon of Ruin, Beyond the Ice Palace II, Nanuka: Secret of the Shattering Moon, Heading Out, Ascendant Studios, Warhorse Studios.

4 napja
8

PlayStation Game Catalog: az áprilisi felhozatal

Tales of Kenzera: ZAU. DAVE THE DIVER. Animal Well. Indie premier dömping az előfizetéses szolgáltatás kínálatában!

5 napja

A The Triple-i Initiative-en túl – ez történt szerdán

Benne: Dead Space, The Bridge Curse 2: The Extrication, Let Bions Be Bygones, Super Monkey Ball Banana Rumble, Reigns: Beyond.

5 napja
2

Ilyen volt a The Triple-i Initiative

45 perc, majdnem ugyanennyi játék. Összefoglaljuk a lényeget.

5 napja
6

Hungame.Blog: TOP 50 magyar játék és interjúsorozat

A Hungame.blog alkotói folyamatosan próbálják a hazai játékfejlesztés történelmét és különböző aspektusait érdekes-színes formában tálalni a nagyközönség számára. Toplisták, interjúk, mutatjuk a tutit!

6 napja
6

Final Fantasy progmetál koncert: MondoConra jön a Chocobo Band

Remek hírt hozott a tavaszi szél, meg a MondoCon szervezőcsapata, akik a Final Fantasy zenei felhozatalát a progresszív metál stílusában fogják nektek asztalra teríteni a Chocobo Band segítségével.

6 napja

Augusztusban jön a Star Wars Outlaws, bővül a Mortal Kombat 1 – ez történt kedden

Továbbá: Dredge filmadaptáció, Battlefield, 63 Days, Blizzard x NetEase, Runa, Amber Isle, Echoes of Elysium, Tales from Candleforth, Dicefolk, Hidden Grove, Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

6 napja
9

Nevet vált a Gearbox Publishing, előbb jön a Fallout-sorozat – ez történt hétfőn

Továbbá: Konami fizetésemelések, Singularity 6 leépítés, Ready, Steady, Ship! megjelenési dátum.

7 napja
8

Heti megjelenések

8 napja
1

Bulwark: Falconeer Chronicles - az Ursee úttörői

A Bulwark egy különleges, teljesen egyedi világlátást közvetítő, művészi városépítő játék, amely egy egyszemélyes fejlesztő kreatív csatornáinak teljes keresztmetszetében kínálja az áramlást a játékosok irányába. Tesztlaborba vittük az egész Urseet.

8 napja
1

Dragon Quest producer váltás, Stellar Blade DLC-k - ez történt pénteken

Továbbá: Gears of War 6, Star Wars Outlaws, Sam Lake a Kojima Productions-nél.

2024.04.06.
3

Llamasoft: The Jeff Minter Story

2024.04.05.
1

Eternal Strands bossfight, Tameem Antoniades leköszönt- ez történt csütörtökön

Továbbá: Flint: Treasure of Oblivion, C-Smash VRS, Pinball FX, Crypt of the NecroDancer, Divine Rush.

2024.04.05.
1

Horizon: Forbidden West - Complete Edition (a PC változat)

Aloy visszatér, hogy másodjára is felrázza a PC-s zsiványokat! A Horizon: Forbidden West - Complete Edition maga a megtestesült blockbuster, PlayStation-gúnyában, a mesterplatformon. Lássuk a Nixxes képes volt-e újra beváltani ígéreteit! Teszt!

2024.04.05.
1

Open Roads - Sétaszimulátor teljes gázzal

A Gone Home és a Tacoma mögött álló Fullbright emberei saját bevallásuk szerint már 2018-ban megkörnyékezték az Annapurnát egy utazásra épülő sétaszimulátor ötletével, a 2020-as bemutatkozás után pedig szinte fű alatt jelent meg a játék. Miért? Hogyan? Lássuk!

2024.04.04.
5

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==