[Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 béta
Kapcsolódó játék: Battlefield: Bad Company 2 (x360)
Eddig 50 hozzászólás
liquid
2009. November 24.
Tuesday 20:38
A Battlefield: Bad Company első része másfél éve alaposan belecsapott a katonás lecsóba: sikeresen értelmezte át konzolokra a PC-n közel egy évtizede sikeres Battlefield szériát. A recept (látszólag) egyszerű: militáns multipayer csatározás, szigorúan csapatosan, és előre meghatározott feladatok köré fűzve. A Battlefield legalább annyira szól a csapatról és a szakaszról, mint az egyéni teljesítményről, a győzelem kulcsa nem a meggyilkolt ellenfelek magas száma, hanem a választott osztályod képességeinek ügyes használata, és persze az együttműködés a többiekkel. A konzolos Bad Company két ponton változtatott: egyrészt single palyer kampányt adott az eddig kizárólag multis kínálathoz, másrészt pedig némileg egyszerűsítette a játékmenetet. Az első rész sikere után 2010 márciusában jön a folytatás (360, PS3, PC), de az első kóstolóig nem kell jövő tavaszig várnunk - a BC2 PS3-as zárt bétatesztje segítségével egy erős hónapig kóstolgathatjuk az új Battlefield szolgáltatásait. Mi is belekóstoltunk: vaskos tapasztalataink következnek.Kell egy bétakulcs?
Az Electronic Arts jóvoltából 10 darab PS3 EU bétakulcsot tudunk szétszórni a nagyérdemű között. Ha belekóstolnál a játékba, dobj egy levelet a bc2beta@gamer365.hu mailcímre, a subject legyen bc2beta, és tartalmazza a Gamer365-ös felhasználónevedet.
Az igényeket csütörtök este nyolc óráig várjuk, aztán sorsolunk.
Kezdjük talán a legszembetűnőbb elemmel, a grafikával. Röviden: jobb lett, szebb lett, gyorsabb... oké, gyorsabb nem lett, de a jobb és szebb mindenképpen igaz. A DICE Frosbite motorjának 2.0-ás verziója több tereptárgyat, részletesebb környezett, csinosabb effekteket pakol a képernyőre, és az első rész Nagy Újdonságaként bemutatkozó rombolás is látványosabb lett - a támfalak kilövése után az épület szépen magába omlik, ahogy kell.
A vizuális örömök után persze maga a játékmenet a lényeg, ami szintén változott - ha nagyon tömörek akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy “komplexebb lett, és nagyon jó így”. Ennyi viszont kevés az újdonságok leírásához, ergo merülni fogunk, tessék kapaszkodni! A béta egy darab pályája (vagy inkább: több szakaszból álló pálya-sorozata), az Arica Harbor egy darab játékmódot kínál, ez pedig a Rush. Az előző részben ugyan még Gold Rush-nak hívták, de a lényeg ugyanaz: szakaszonként két darab ládát felrobbantva (támadók), illetve ezek felrobbantását megakadályozva (védők) kell kiharcolnunk a győzelmet. A támadók adott számú (100, szakaszonként kapnak pótlást), míg a védők végtelen újraéledési lehetőséggel rendelkeznek. Az alapok tehát ugyanazok, de a szabályok némileg változtak, Apróság, de fontos: a robbanóanyag beélesítése kevesebb, míg a hatástalanítása több időt vesz igénybe, rendkívül kiélezett helyzeteket teremtve. Az ellenfelek “felismerése” (piros háromszög jelenik meg a fejük felett, így bárki láthatja őket) is változott, korábban elég volt rálőni valakire, most célzás + külön gomb megnyomása szükséges. Az új rendszer elsőre kissé furcsa, a kijelölésre szolgáló gomb (a Select) elérése pedig nem a legkényelmesebb, de kétségtelen, hogy a DICE szándéka (“az ellenfél mozgásának nyomon követése komoly taktikai előny, dolgozz meg érte”) a játék javát szolgálja.Az első rész sokat bírált szakasz-rendszere is sokat változott. Mármint: jobb lett. A szakaszok továbbra is maximum 4 fősek (a csapat 12 fős, ami három szakaszt jelent, ugye), viszont a szakaszba való beosztás csak kezdetben automatikus, játék közben a Squad menüpont segítségével bármikor új szakaszba léphetünk át - ha van szabad hely. Az újraéledés helyét is részletesebben választhatjuk meg, indulhatunk a bázisról, vagy bármelyik (élő) szakasz-társunk mellől - ez pedig klassz dolog, a korábbi automatikus squad-respawn simán betett (vagy inkább: kitett) minket mondjuk egy mesterlövész mellé, valahová a Jóisten háta mögé. Ezzel most nincs gond, illetve kisebb gond van vele: ha van a frontvonalban mozgó csapatársunk, rögtön ugorhatunk be mögé, ha úri kedvünk úgy tartja. A szakaszon belüli kommunikáció szintén nagyot lépett előre, dumálás nélkül is egyértelmű jelek adhatunk egymásnak, hogy merre kéne mozogni. Egyetlen gombnyomással kijelölhetjük például, hogy melyik soros objektívát lenne jó mindenkinek támadni, és ha lőszerre, gyógyításra, vagy szállításra van szükségünk, szintén egyetlen gombnyomással tudathajuk a nyűgünket a társunkkal. Apropó, lőszer, és gyógyítás: ezek is másképp működnek, mint korábban. Az egyszer használatos egészségügyi csomagok és muníció-pakkok a múlté, a földre szórt cuccok egyfajta ideiglenes töltőállomásként funkcionálnak, azaz bárki kap belőlük, aki a közelükbe megy. Ennek megfelelően ugrott az öngyógyító injekció lehetősége, emberünk (elég lassan) magától regenerálódik, a gyógyszeres csomagok ezt a folyamatot gyorsítják fel jelentősen.
>>

[20] kakasu
Feb 23., Tuesday 7:18 #50
Válasz playzG (#49) üzenetére
tejesen egyetértek veled
[2] playzG
Jan 30., Saturday 16:54 #49
Ez iszonyat jó lesz O_o
Dec 25., Friday 17:59 #48
Nem rossz! Bár remélem nem lesz sok bug!
"Minden platformon jó játszani, de legjobb xbox 360-on"
Dec 05., Saturday 10:59 #47
Én kaptam 1 bétakulcsot ps3 ra de kitöröltem mert xbox os vagyok
[1] ShiftyHUN
Dec 03., Thursday 12:09 #46
Remélem kicsiszolták azt a bibit hogy multiba egy 50-es kaliberű mesterlövészpityuból 2-3 lövés is kell a 80 kilós ellenség leterítéséhez, ( ezek a fegyverek a valóságban átütnek egy humvee-t) ha ezt megoldották akkor könnyen tökéletes lehet.
Néha, néha megesik, hogy a kígyó is elesik.
[13] cajos
Nov 29., Sunday 19:48 #45
Válasz Ryo san (#44) üzenetére
Az ugye elég ciki, ha egy embert sem bírtam kilőni félóra alatt? Pedig lopakodtam, meg minden. De hol egy rohadt sniper, hol egy ügyesen lopakodó taktikai egység szedett le. Ez van
Kinek nem inge, ne vegye gatyára... PSN / Steam: elcajos
[10] Ryo san
Nov 29., Sunday 17:44 #44
Aki játszik a betával vegyen már fel barátlistára.Csak jobb lenne értelmes arcokkal játszani
Psn id:RyosanHUN
Shenmue3! Találkozunk Japánban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
Nov 29., Sunday 15:52 #43
Válasz cajos (#42) üzenetére
A szórják azért túlzás, de tényleg érdemes figyelni ott is, ha extrém gyorsan le tudsz csapni rájuk.
And since you asked: no. It's massive.
[13] cajos
Nov 29., Sunday 9:12 #42
Most látom, twitteren szórják a béta kulcsokat KATT!
Kinek nem inge, ne vegye gatyára... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
Nov 29., Sunday 9:08 #41
Én is köszönöm a kulcsot, gyorsan ki is próbáltam, de nem sokat éltem benne. Egy mesterlövész frankón elbújt valahol és állandóan kilőtt Az a baj, hogy nem ismerem még a játékot, szokni kell (pl. küldetések, térkép, stb.). De este futok még egy kört.
Kinek nem inge, ne vegye gatyára... PSN / Steam: elcajos
[10] Ryo san
Nov 29., Sunday 7:27 #40
Nagyon köszönöm a bétakulcsot!Most értem haza reggel,szép ajándék volt
Shenmue3! Találkozunk Japánban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
[5] Gábor
Nov 28., Saturday 15:26 #39
Egy apróság, a BC2 a Frostbite 1.5-öt használja. Csak a sokszor emlegetett "Destruction 2.0" mindenkit megtévesztett.
A 2.0-ás verzió még fejlesztés alatt van amiket más Dice-os, Ea-s játékok fognak majd használni.
[16] adam062
Nov 28., Saturday 15:16 #38
jeee, pont azok javultak amiket szerettem volna... nagyon várós

ennek az FPSnek van a legjobb hangulata a multiplayerben:
magával ragad, úgy érzed mintha ott lennél a csatatéren, ami tényleg csataTÉR, mert hatalmas... más más osztállyal más érzés lenni, mindegyiknek más a célja a hivatása és ezzel együtt a taktikád is megváltozik - más lesz a fíling...
ellenben más FPS-ekkel itt tényleg más érzés különböző karakterrel lenni, mert pl egy COD-ban (leszámítva a sniper-t) ugyanolyan érzés bármelyik osztályban harcolni, mindenhol ugyanaz a célom, csak más fegyverrel
[1] neno13
Nov 28., Saturday 13:12 #37
Nekem sikerült nyerni Köszi már szedem is
[21] Georgy07
Nov 26., Thursday 15:02 #36
Remélem kapok kulcsot, bár most nagyon pörög a MW2, de járműves részéért muszáj lesz beszerezni
[62] casper007
Nov 25., Wednesday 21:43 #35
Mostanság úgyis egy jó multi-játékot keresek. A L4D az akciónak hál biztos vétel, de kell egy populárisabb darab is. Akár a BC2 is lehet.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 20:18 #34
Válasz Hachimoto (#32) üzenetére
Talán azért mert egy piacon versenyeznek
[8] Xabinho87
Nov 25., Wednesday 20:15 #33
Ha jól tudom decemberben lesz minden platformra demó. Multiplayer demó lesz vagy single? Remélem előbbi.
[1] Hachimoto
Nov 25., Wednesday 20:06 #32
járművek híján miért hasonlítják mindig az MW2höz? a karakterfejlődés a BF2ben csak 2 évvel előzte meg a Modern Warfare 1-ét... nem tudom miért kellett volna "végre belerakni..."

a két játékot összehasonlítani kb. olyan, mint az OFP2-t és a Left 4 Deadet, mert mindkettőben van EmNégy...
May God have mercy upon my enemies, because I won't.
[10] Animejetix
Nov 25., Wednesday 20:01 #31
Válasz theSickness (#20) üzenetére
Uhh köszi, nem tudtam hogy mikor jelenik meg az AVP. Ez a Bad Company 2 meg nagyon bejön nekem így Beta alapján. Pár napja van meg de naponta tolom órákat. A lényeg ami bejön nekem nagyon benne hogy mindig van egy frontvonal és ott döl el minden hogy az ellenfél áttör e vagy sem. Mint Story mode-ban azaz végig kell menni a pályán és nem pedig összevissza mint a hülyegyerekek... ja és a játékosok háta mögé respawn az isteni ötlet...
NNID: Animefox SW-1679-1908-9474 PSN: Miss_Elisabeth
[18] rozsomak96
Nov 25., Wednesday 17:49 #30
Nekem már mult hét óta van Nagyon ütősnek ígérkezik...
[28] alf22
Nov 25., Wednesday 17:44 #29
Válasz Shark (#27) üzenetére
mas a ketto es mind2 tetszik. az konnyed "beugrom es lovok parat" ez meg hosszabb es komolyabb.
Nov 25., Wednesday 16:40 #28
Válasz Jack83 (#24) üzenetére
Szerintem mondjuk nem kérdés, már ha sci-fi rajongónak vallod magad. Én így vagyok vele.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[25] Shark
Nov 25., Wednesday 16:38 #27
Válasz alf22 (#21) üzenetére
sztem sokkal jobb mint a cod
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 16:13 #26
Válasz alf22 (#25) üzenetére
Én nem vettem észre
[28] alf22
Nov 25., Wednesday 16:06 #25
Válasz he7edik. (#23) üzenetére
épp ezért írtam, hogy "olyan mintha állandóan tank mellett állnék". Ugyanis szinte állandóan ilyen "halkulások" vannak. Lehet programhiba vagy vmi más. De amellett, hogy én is nagyon élvezem a játékot kevésbé "hangos", mint egy háborús játék.
[7] Jack83
Nov 25., Wednesday 15:02 #24
Válasz Shark (#18) üzenetére
cool!

The Stickness - koszi az infot,oh akkor valasztanom kell majd..
Gamertag: Fury Hunter 83
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 14:32 #23
Válasz alf22 (#21) üzenetére
Mivel ha melletted valami robban akkor a légnyomástól ideiglenesen süketülsz mint ahogy a való életben is
[41] Đoma
Nov 25., Wednesday 14:11 #22
Nekem az 1 az nagyon nem tetszett..
[28] alf22
Nov 25., Wednesday 13:27 #21
Nekem egy picit halk a játék. Olyan mintha állandóan egy tank mellett állnék és ezért néha megsüketülés címen pár mp-ig nem hallani semmit.
Ha meg egyből a CODból mész át játszani akkor meg meg kell szokni a lassabb menetet. AMúgy király és nagyon szép (főleg a háttér!!).
Nov 25., Wednesday 11:25 #20
Válasz Jack83 (#13) üzenetére
Az AvP február 26.-án, a Bad Company 2 pedig március 5.-én jelenik meg.
Sz@r időszak lesz.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[59] Alwares
Nov 25., Wednesday 10:41 #19
Magam is meglepődtem mennyit játszottam az első résszel online. Ezt már várom nagyon.
A single részt akár ki is hagyhatnák, az első részben se szenvedtem végig rajta magam...
.titanic {float: none;}
[25] Shark
Nov 25., Wednesday 10:14 #18
Válasz Jack83 (#17) üzenetére
Én nem láttam szemcsét,tudom mire gondolsz az elözöben zavaró volt,de itt tök tiszta a kép,meg jó éles
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[7] Jack83
Nov 25., Wednesday 10:12 #17
ennek is picit szemcses a kepe mint az 1nek? Vagy itt mar teljesen letisztult minden?
Gamertag: Fury Hunter 83
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 9:26 #16
Válasz Marcangoló (#4) üzenetére
Tank a legjobb
nincs is nagyobb élmény mint a géppuskával rendet vágni az ellen gyalogosai között
[35] he7edik.
Nov 25., Wednesday 9:19 #15
Válasz tomix23 (#14) üzenetére
Singel rész miatt?????
A messze messze a legjobb multi amit eddig konzolon játszottam.
Nem céltalan f@szkemp bujócska mint a CoD nincs darabos a mozgás mint KZ2-ben egyedül a rengeteg popupot meg a villódzó árnyékokat javíthatnák nam meg a kifagyást
[20] tomix23
Nov 25., Wednesday 8:21 #14
Single rész miatt tuti megvevős.
H30s
[7] Jack83
Nov 25., Wednesday 8:07 #13
ajj de kiraly lesz!! Ez is marciusban jon amikor az avp?
Gamertag: Fury Hunter 83
[31] HuTi
Nov 25., Wednesday 1:36 #12
Én is írtam, remélem kapok kódot
War has changed. ◬
[1] hazafi
Nov 24., Tuesday 22:59 #11
nekem is bejön,bár a sok nyominger aki ezzel fekszik meg kel kikészit.egyfolytába az éledési ponton b..... a rezet.guctuctalan na
[25] Shark
Nov 24., Tuesday 22:41 #10
Minden nap játszunk a bétával,nagyon jó lesz ez!
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[15] igni
Nov 24., Tuesday 22:30 #9
Nekem a béta alapján nagy csalódás a játék. Most próbálgattam a MAG-et nekem az jobban tetszik, de az se lesz tuti vétel.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
Nov 24., Tuesday 22:15 #8
Kár hogy nincs boxra, de így is nagyon várom
[21] pauli
Nov 24., Tuesday 22:12 #7
Nekem bejött a játék így béta alapján
psn: pauliboy23HUN. xbl: pauliboy23 steam: pauliboy23hun
Nov 24., Tuesday 22:09 #6
Válasz tomi888 (#5) üzenetére
Igen, direkt. Amit a Word nem szúr ki, azt benne hagyjuk, dacból.

(Javítjuk őket, ofkorsz)
And since you asked: no. It's massive.
[16] tomi888
Nov 24., Tuesday 22:09 #5
Van pár hiba.."karaterfejlődéssel","soroslunk"," szerezett"
Nov 24., Tuesday 22:08 #4
Kiváncsi leszek mit produkálnak, mert imádtam tankal hentelni a jónépet. A tapadós bombát egy szimpla külső nézettel könnyen lehetett kezelni, illetve megelőzni. Az égi áldást pedig egy szimpla padlógáz előre is megoldotta. Jó csapatban pedig az aknásítás szoba sem jöhetett mint veszélyforrás. Illetve érdekelne, hogy a specialistának lesz e végre szűk térben ellenfele vagy továbbra is az marad a legerősebb kaszt.

A játékot marhára várom,mert ez a legjobb multiban szerintem. Sok órát el is vett az életemből.
"Is this real or is this just a ride?"
[30] AntiHero
Nov 24., Tuesday 22:08 #3
Válasz liquid (#2) üzenetére
Az kár
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
Nov 24., Tuesday 22:03 #2
Válasz AntiHero (#1) üzenetére
Mert nincs Xboxos béta. PS3-as van.
And since you asked: no. It's massive.
[30] AntiHero
Nov 24., Tuesday 22:01 #1
Xboxra már nicsn beta kulcs?
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
Battlefield: Bad Company 2 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Games
Megjelenés: 2010. Mar 05.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
- Zseniális hangulat
- Fantasztikus látvány
- Teljes rombolhatóság
- Szuper multi
Ami nem tetszett
- Rövidke egyszemélyes kampány
- Apróbb technikai gondok
Olvasói értékelés: 15 (94 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

51 | [DLC] Battlefield BC2 Vietnam

Karácsony előtt alaposat bővült a Battlefield Bad Company 2: az új multiplayer expanzió idősíkot és helyszínt is vált, ezúttal Vietnámot változtatjuk virtuális csatatérré. Gyorsan összedobott pályacsomag, vagy igazi bővítmény? Teszt.

100 | [Teszt] Battlefield: Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company első része erős két éve sikeresen értelmezte át a multiplayer Csatamező-formulát konzolokra, és még élvezhető single player kampányt is kaptunk mellé. A folytatás konzolok mellett PC-re is megjelent - mi pedig most jól leteszteljük.

50 | [Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 béta

Durr bele bumm, katonás FPS, csapatokkal, járművekkel, karakterfejlődéssel, azaz mindennel, ami kell. A Battlefield: Bad Company 2 zárt bétájában szerzett élményeinket osztjuk meg, és sorsolunk tíz darab kulcsot a most futó PS3-as bétához. Olvasd el, aztán próbáld ki Te is!

14 | [Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 multi

A Battlefield: Bad Company 2 játékból csak a multiplayer mód került bemutatásra a GamesCom expón - éppen az, ami a címet a 2010-es év egyik leginkább várt játékává teszi. Forradalmi újítások nincsenek, ehelyett csak tovább csiszolták a gyémántot.

20 | Bad Company 2: jön az Onslaught mód

Reggel már megírtuk, hogy ötmillió eladott példány felett jár világszinten a Battlefield: Bad Company 2, de érdekesebb dolgokat is tartogatott mára a játékról az Electronic Arts.

41 | Kétmillió felett a Bad Company 2

Egyértelműen sikeresnek volt mondható a Battlefield: Bad Company 2 két héttel ezelőtti premierje - az Electronic Arts most számokkal is alátámasztotta mindezt.

41 | Bad Company 2: az utolsó trailer

Befutott az utolsó trailer a Battlefield: Bad Company 2-ről, amely szokatlan zenei aláfestéssel próbálja maga felé fordítani a figyelmet. Na meg persze rombolással.

43 | Bad Company 2: akciódús fél perc

Úgy tűnik, hogy ez a mai a tévéreklámok napja: adósak vagyunk még az előző hétről egy igencsak ütős Battlefield: Bad Company 2 szpottal. Belépés csak védősisakban.

48 | Battlefield: Bad Company 2 demó infók

Bizonyára sokaknak feltűnt már, hogy felkerült a Battlefield: Bad Company 2 demója az Xbox Live-ra - az Electronic Arts kapcsolódó sajtóközleménye egyéb dolgokat is megerősít.

54 | Battlefield: Bad Company 2 ízelítő

A múlt héten befutott remek trailert követően most ismét vethetünk egy pillantást a Battlefield: Bad Company 2 egyszemélyes kampányára - az előzetes után most egy gameplay ízelítő következik.

33 | Battlefield: Bad Company 2 trailer

Mostanában cseppet sem vagyunk híján az ütős előzeteseknek - szerencsére a tavasszal érkező Battlefield: Bad Company 2 legújabb kedvcsinálója ezt a kategóriát erősíti.

26 | [CES] Battlefield: Bad Company 2 ötösfogat

A Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzív multiplayer bétája már véget ért, így ismét maradnak a különféle médiatartalmak. Itt van például egy kisebb adag új kép.

45 | Battlefield pillanatok: az ostrom

Gyors Battlefield: Bad Company 2 videó, mielőtt véggképp beindulna a Karácsony: megérkezett a "Battlefield pillanatok" sorozat harmadik része, ezúttal a Panama Csatorna ostromával a főszerepben.

9 | 45 millió hősi halott

A jövő héten véget ér a Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzív bétatesztje, így a fejlesztő DICE közzétette az eddigi adatokat. Több, mint 300 ezren próbálták ki a játékot.

36 | Bad Company 2 béta: a nyertesek

Tíz darab Battlefield: Bad Company 2 PS3-as EU bétakulcsot sorsoltunk a nagyszámú érdeklődő között - itt a nyertesek névsorát olvashatod. Délután már lőhetnek.

18 | Bad Company 2: irány Afrika!

A Battlefield: Bad Company 2 jövő márciusban dübörög be a boltokba, a friss gameplay videó pedig két percben mutatja be az egyik, afrikai multiplayer pályát.

14 | Battlefield: Bad Company 2 béta trailer

Virtuális diorámaként leírható trailer érkezett a Battlefield: Bad Company 2-ről, amely a játék közelgő multiplayer bétatesztjére hivatott felhívni a figyelmet. A próba PlayStation 3 exkluzív lesz.

13 | Bad Company 2: multi gameplay

A Battlefield: Bad Company 2 az Electronic Arts jövő év i kínálatát erősíti, és szépen csendben jönnek is belőle a gameplay videók. A friss példány kamerás, és a multit mutatja be.

13 | [TGS] Bad Company 2: futunk és robbantunk

Folytassuk az Electronic Arts által kiadott Tokyo Game Show-s anyagok közötti kutakodást: a Battlefield: Bad Company 2-ről is befutott néhány ízletes új látnivaló.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

xbox1 0 | ID@Xbox: 2020 Summer Spotlight Series

Számos bemutató az Xbox által kiemelt független fejlesztésekből.

pc 1 | Shadow Warrior 3: hivatalos bejelentés

Trilógiává bővül az 1997-ben indult legendás FPS újragondolása.

xbox1 4 | [Nézd velünk] Xbox Games Showcase

Megvan a hivatalos dátum! Jöhet a belsős címek leleplezése.

9 | Rockstar Games: AAA. Nyílt világ. VR!

A Sydney-i stúdió meglepően nyíltan kotyogott a projektről.

pc,xbox1,ps4 10 | DiRT 5: 120 képkocka mindkét konzolon

A következő generációs verziók támogatják a nagyobb képfrissítést.