Xbox 360 eladási adatok, ajándék XBLA játék
Kapcsolódó játék: Halo 3 (x360)
Eddig 79 hozzászólás
drag
2008. January 04.
Friday 11:22
Bár különféle adatok már nyilvánosságra kerültek a múltban a Halo 3-ról, a legfontosabbat, vagyis azt, hogy globális szinten hogyan teljesített a játék, legfeljebb csak megtippelni tudtuk. A Microsoft most előállt az adatokkal, és az is kiderült, hogyan teljesít az Xbox 360.

Kezdjük az utóbbival, és talán a fontosabbal: az Xbox 360-ból ezidáig több, mint 17 millió példányt szállítottak le a boltokba világszerte.

10 millió felé közelít a Főnök
A Halo 3 amerikai teljesítményét az NPD eladási adatainak köszönhetően már korábban is követni tudtuk, az alapján pedig várható volt, hogy világszinten is igen szép teljesítményt tudhat magáénak Master Chief: a szeptemberi premier óta több, mint 8 millió példány lett leszállítva a harmadik részből, minden második Xbox 360 tulajnak jutott tehát egy példány a tavalyi év sikercíméből.

Remekül teljesít a BioWare szerepjátéka, a Mass Effect is, amelyből 1,6 millió példány talált gazdára mindössze hat hét leforgása alatt.

Végezetül pedig jöjjön egy jó hír az Xbox Live felhasználók számára. Az ünnepek során az online szolgáltatás óriási népszerűségnek örvendett, emiatt pedig előfordultak problémák: a Microsoft úgy döntött, hogy kompenzálja mindezt, és a közeljövőben minden egyes Live user egy ingyenes Xbox Live Arcade játékkal lesz gazdagabb. A pontos részletek, illetve az, hogy melyik címről van szó egyelőre még nem ismert, ám hamarosan ez is kiderült majd.

Összesen: 79 [1-50]
1 | 2
[3] náti
Jan 11., Friday 15:16 #79
A legegyszerűbb megoldás:
1. megveszed
2. odamész ahhoz aki rányomja a gari pecsétet
3. majd megkéred, hogy dugja be a konnektorba, hogy működik-e.
4. ha nem akarja vagy húzza a száját, akkor odahívod a főnökét
5. majd hazamész és megőrzöd a számlát és a garit 3 évig
One good thing about music, when it hits you feel no pain...
[5] Prof
Jan 09., Wednesday 18:05 #78
Minek írod oda, hogy x360? Talán megjelent más platform-ra is?
[73] zaz
Jan 06., Sunday 23:20 #77
Válasz maccc (#70) üzenetére
lehet benne valami..a haverom ezt kapta(x360) a feleségétől karácsonyra, mert látták nálam és tetszett nekik.
Nos a gép egy percig sem ment...bekapcsolás után 3 led, tálca nem nyílik! Azért ez csücskös.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[13] ölyv
Jan 06., Sunday 17:08 #76
Válasz dreampage (#75) üzenetére
Azért annyira nem régi a hír. A régi user bázis, akárcsak te, szívhattok, (hozzá teszem nem kéne, mivel belőletek él a micro, persze lehet jönni, azzal a szöveggel, hogy nyugati színtű szolgáltatások, meg úgy is kicserélik, csak kérdés mire cserélik, amikor már a garancia is gázos, akkor ott már menthetetlen a helyzet). Természetesen a legtöbb jó játékegyelőre Boxon található. Több mint valószínű, hogy nem fogok várni, hanem választok a másik két konkurens közül.
„Ezért nem szabad megvenni azokat a pakkokat.” Sajnos vicc, de egy konzolnál széria sorozatszámot kell néznem, és talán még az is bekrepálhat, nem ennyi erővel semmilyen pakkot nem kell venni. Ha ilyen szarevő a Microsoft akkor bukjon, csak milliókat a saját szarán. Már bocsánat a szóhasználatért.
[111] dreampage
Jan 06., Sunday 16:41 #75
Válasz ölyv (#69) üzenetére
Ez már nem újkeletű hír. Ilyen minőségű gépekre nem lenne szükség, elég baj, hogy vannak. Ezért nem szabad megvenni azokat a pakkokat. Méteres betűkkel kellett volna rájuk írni, hogy javított gépek.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[24] maccc
Jan 06., Sunday 15:05 #74
Válasz ölyv (#72) üzenetére
igen ezt ény sajnos,de nem tok elsilani az a tény felett is h a legstabilabb kinálata az xnek van,és megkockáztatomh meguszom a 3lledd-t.

lenny:igen neekem aracde pakkom van és nagyon ász az uno
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[12] Lenny
Jan 06., Sunday 13:40 #73
Válasz Evil (#58) üzenetére
Az UNO nagyszerű! Arcade gépem van ahhoz kaptam.
" Ha a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét , akkor lesz béke. " [Jimi Hendrix]
[13] ölyv
Jan 06., Sunday 13:38 #72
Válasz maccc (#70) üzenetére
Ne értsd, félre nem azért linkeltem be az oldalt, hogy flémet keltsek. Épp ellenkezőleg lássa be mindenki, hogy az MS, MM gyakorlatilag mindenkit hülyének néz. Miért bírod elfogadni és védeni azt a hulladék minőséget, amit kapsz? Az egy dolog, hogy ígérgetnek, de az még nagyobb szemétség, hogy hülyének néznek, immáron 3 éves konzol és még mindig a gépek 30-40% hibás! Ez az MS hibája, a PS2-vel is voltak ilyen gondok, de nem 40% hibaaránnyal és nem 3 évig. Ez már több mint pofátlanság. Itt a konzolosoknak kellene összefogni. Szerintem. És már ne is haragudj, de már 3 éve várok gépvásárlással, hogy végre javított, stabil modellt vegyek, erre, tessék. Ez nagyon, nem lejárató cikk, hanem a kemény valóság.
[12] Lenny
Jan 06., Sunday 13:32 #71
Szép számok.

Egyébként tényleg szarakodott a Live a hét eleje felé, bejelentkezve láttak a barátaim, meg én is őket, de csak pörgette a pöttyöket. Játszani sem nagyon lehetett.
" Ha a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét , akkor lesz béke. " [Jimi Hendrix]
[24] maccc
Jan 06., Sunday 13:27 #70
Válasz ölyv (#69) üzenetére
"a sony is ugyanugy megcsinálta ezt a ps2"-vel,akkor miröl is beszélünk??
szerintem egyébként erős tulzás eza hír,de mehet itt a rémiszgetés,
addig xarok az egészre mig az én gépem stabilan működik.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[13] ölyv
Jan 06., Sunday 13:01 #69
KATT!
Ezek után mindenki 2X gondolja meg, hogy szükség-e van-e a konzolvilágnak ilyen ipar hulladékra?!
[111] dreampage
Jan 05., Saturday 22:35 #68
Válasz carville (#67) üzenetére
Az talán egy kicsit más helyzet volt, itt most mindenkit kárpótolni kell.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[37] carville
Jan 05., Saturday 22:12 #67
Válasz dreampage (#66) üzenetére
Live is 5 alkalmából mit értek az ingyenes Carcassome játékkal azok, akik már előtte megvették?
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[111] dreampage
Jan 05., Saturday 20:30 #66
Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy az ajándék játék nem egy már fent lévő, hanem egy jövőben megjelenő játék lesz. Ha a már kiadott játékok közül mondanák rá az egyikre, hogy ingyenes, akkor mit ér vele az, aki már megvette? Tehát szerintem új játék lesz, ami egyébként pénzért jelent volna meg, most ingyenes lesz.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[23] Leslie
Jan 05., Saturday 13:13 #65
Ezzel most egyet tudok érteni kedves XY:
"A probléma pontosan itt van és pontosan ezért nem fogy további masszív mennyiség a gépből: a Microsoft kommunikációja egyszerűen pocsék. Ezt remekül példázza az, hogy egy/másfél évig egy alapvető tervezési hibát, egy látványos és a piacon lévő gépek tetemes hányadát érintő problémát gyönyörűen tagadtak illetve egyáltalán nem is kommentáltak. A mostani LIVE leállás majdnem megdöntötte ezt, a Major Nelson blogjában / twitterében elszórt "dolgozunk rajta / kitartás" odavetett morzsa volt amit több száz eléggé nem nyomdafestéket tűrő hangvételben íródott hozzászólás után született meg, az olyan frissítések pedig, mint a "már jónak tűnik" pedig csak olaj volt a tűzre, mert a LIVE még mind a mai napig nem állt helyre, a Piactér kvázi sokaknak elérhetetlen."
A folyamatos önkritika nyomorba dönt! Ne hagyd hogy mások döntsék el helyetted van-e helyed ezen a világon!
[24] maccc
Jan 05., Saturday 12:49 #64
Válasz ChaosCrash (#63) üzenetére
persze mindenki magából indul ki

evil:uno semmiképp nem lesz szerintem,mertaz arcade csomag kivitelhez tartózó xlive arcade dvd pakkon szerepel a játék.Majd meglátjuk,talán valami érdemleges lesz.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Jan 05., Saturday 12:44 #63
Válasz maccc (#62) üzenetére
Nem irok én már neked semmit , hülyékkel úgysem lehet megértetni semmit!
[24] maccc
Jan 05., Saturday 12:39 #62
Válasz ChaosCrash (#61) üzenetére
hih,mivan lemaradt tegnap az esti mese?
ki a fuck vagy te h itt nyomd nekem a sódert?hangenmből vissza kisfiam,tudjad már kit noobozol iquharcos.
nem tudsz normálisan fogalmazni,amit a reagálásdból agyszintedhez mérten már értem is miért,de ha irsz egy kalap hülyeséget,azt ne próbáld késöbb még nagyobb hülyeséggel megmagyarázni.
nem kenyerem fogalmatlan usereket kioktatni,olvasdd el figyelmesen mit irtam az imént,aztán ha megvolt a fejhez kapás,szépen lehiggadni és vagy normális hangenmben irjj,vagy sehogy.
ha mást akarsz még,levélben irdd meg pöcswerk
ne itt majréz.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Jan 05., Saturday 12:15 #61
Válasz maccc (#60) üzenetére
jéézusom , ez fájt , engem akartál kioktatni ? , bocs ha kicsit rosszul fogalmaztam az elöbb és ezért értettetd félre , mondjuk kétlem!
A gow az örök barátom , még most is rengetegen nyomják , fogják is , nem mondanám rá ,h közepes Tegnap hallottam , ami még nekem is uj volt ,h eredtileg nem is terveztek bele multit , aztán mégis összedobtak egyet 3 hónap alatt , hát azért lett olyan fos ,optimalizálatlan , hostos , meg tele glitchel ...ennek ellenére mégis sokan ezt tartják az etalonnak!

Másik , ha jobban figyelél volna, azt próbáltam volna hasonlitgatni ,h ha a gownál ennyire gázos a helyzet milesz majd az UT-nél vágod ..pls ne okits ,h az uti mulis game, mert mindel jatszottam szal tudom , ki mondta azt ,h ms tehet arrol ,h hany fö multizik egy adott gameben , TE MIRÖL BESZÉLSZ ? hol olvastad ezt ?
Na jó itt hagyjuk abba !
"az ut3 nem a ps3 online szolgálttaása miatt jo game hanem emrt az epic arra csinálta,."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ , ez már fájt , noob! , igen az Epic csinálta olyannak amilyen , de te fgas*kalap nem lehetne jó , ha telennél a host és a TE ROHADT SZAROS FELTÖLTÉSEDET ADNÁD A TÖBBI JATEKOSNAK , nem tudok felfogni , mert gowban sincs tapasztalatod , mert ott magadon kivül 7 embernek te szolgaltatsz szinte mindent ,oksoskám a szaros adsl feltöltéseddel .
Sorry, de ezt probáltam magyarázni , normális hangvételben , de nem fogod fel , csak kioktatni akarsz!
[24] maccc
Jan 05., Saturday 12:06 #60
Válasz ChaosCrash (#57) üzenetére
hát az ut bakker fullra egy multi game,ami ugyanugy fog jönni a x360-ra is késöbb,és ott is ugyanugy lesz 34fös multi.Hozzá teszem az ut3 dierkt multira kitalált game,szal van egy unalmas semmitetvö single kampija,mig a gow-nak egy vérbeli izgalmas szingléje kiegészitve egy közepes multival.
az h hány fő játszhat mutliban nem a "zsido" ms hibája,hanem hogy a fejlesztök milyen multi opciókat építenek bele a játékba.
játszál eggyet az x360 exk shadouwrunnal és meglátod milyen egy igazi multi központú fps.
az ut3 nem a ps3 online szolgálttaása miatt jo game hanem emrt az epic arra csinálta,.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Jan 05., Saturday 11:45 #59
Remélem worms lesz. Vagy doom
[5] Evil
Jan 05., Saturday 11:33 #58
Vajon mitkapunk? UNO?
Kill Or Be Killed!
Jan 05., Saturday 11:22 #57
Jee végre a zsid/k a fejükhöz kaptak ! Ha vmi jó kis arcadeot adnak akkor talán talán ...
De az felháboritó ,h fizetünk ,h játszahassunk , a rendszer is szar ,a játék (a legjobb online) Gears of War meg annyira szar ,h az hihetetlen , nem volt képes az ms beállitani szervereket!
Olyanktól hallottam , akinek van ps3-a ,h a sony dedikált servereket állit be minden egyes játékuk alá , UT3 KEGYETLEN DURVA (el is hiszem) , csak akkor nemtudom ,h mit akar kezdeni majd az MS , mert mig a gow-ba 8 , addig UT-ba akár harmincegynéhányan is lehet nyomulni , jármüvek , 3xor akkor pályák mint Halo-ba , grafika überbrutál , GoW tól és láthatóan szebb! Ja és ps3-nál még mindezért fizetni sem kell
Ez az ami kurvára zavar sokunkat , főleg gow-ban.
Mert azért a CoD4 , Halo3-ba szépen lehetett nyomni lagg nélkül ...hát kiváncsi leszek!
[24] maccc
Jan 05., Saturday 10:59 #56
Válasz WarAdmir4L (#52) üzenetére
pedig nincs sok köze hidd el
hát igen,nekem arcade kiszereésü van,és abban bízok h ezek a 2007-s kiadásu alaplapok vmilyen szinten joban birják,és meguszom
mert tény és való azért vettem x-t mert a legjobbb gamek vannak rá.-
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[20] olcsi
Jan 05., Saturday 1:13 #55
Válasz Sübe (#49) üzenetére
van.. jelen..
XBL: oliverio
[23] Leslie
Jan 05., Saturday 1:08 #54
Válasz Medw (#51) üzenetére
Killzone 2???
A folyamatos önkritika nyomorba dönt! Ne hagyd hogy mások döntsék el helyetted van-e helyed ezen a világon!
[20] WarAdmir4L
Jan 05., Saturday 0:42 #53
Válasz Project1083 (#50) üzenetére
Akkor merges leszek azt veszek egy elite boxot, mert itt a sok jatek
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[20] WarAdmir4L
Jan 05., Saturday 0:41 #52
Válasz maccc (#48) üzenetére
Szerintem pedig van koze a babralasnak a 3 ledhez
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[19] Medw
Jan 05., Saturday 0:23 #51
Válasz Sübe (#49) üzenetére
VAN!! Nekem nincs meg a HALO3, és nem is lesz (hacsak nem ad valaki egyet ingyér). Nekem nem jön be a sorozat, igaz csak pc-n volt dolgom az 1-el. Inkább az életszerűbb fps-eket kedvelem...
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
Jan 04., Friday 23:51 #50
Válasz WarAdmir4L (#46) üzenetére
türelem.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[2] Sübe
Jan 04., Friday 23:16 #49
Van itt egyáltalán olyan ember akinek van xbox360-a Halo 3 nélkül?
[24] maccc
Jan 04., Friday 23:04 #48
Válasz WarAdmir4L (#46) üzenetére
a bannolás természetes,de h felment a live-ra és kibannolták semmi köze h 3leed-s lett a gépe.
csak a szerencsén múlik,remélem még az enyém is sokáig kihúzza.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] magyari5
Jan 04., Friday 21:34 #47
HeH!
MGS.........
[20] WarAdmir4L
Jan 04., Friday 21:15 #46
Válasz rorr (#42) üzenetére
Egy megbabralt geppel jelentkezik a livera egy warez jatekkal azt csodalkozik a bannon es a 3 leden? Furcsa a gepem tobb mint 1 eves is semmi baja
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
Jan 04., Friday 21:12 #45
Fasza lenne, ha mindenki választhatna, melyik XBLA-s címet szeretné. Nekem jöhet a Puzzle Quest vagy megvárom a GoldenEye 007-et - már ha nem pletyka és tényleg lesz is belőle valami.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[24] maccc
Jan 04., Friday 19:11 #44
Válasz valentin15 (#37) üzenetére
jaja persz,hisz te rohadtul jóbban tud mint ahivatalos lista ,lol
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[34] Laza
Jan 04., Friday 18:21 #43
Válasz Tommy_Angelo (#40) üzenetére
Abbol a leszallitott 8 milla H3-bol is rengeteg mennyiseg van meg a boltok polcain. Annyit gyartott belole az M$ a nagy hype kozepette, hogy az mar kornyezetszennyezesnek minosul
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[6] rorr
Jan 04., Friday 18:02 #42
Válasz Shadow (#18) üzenetére
Megcsinálta de te is......
Legalább van garanciád?
Bár hülye kérdés a ban nem ok nélkül lehetett......
Jan 04., Friday 17:59 #41
Válasz Leslie (#33) üzenetére
régi gépe volt, csak pont most halt meg szerencsétlennek!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jan 04., Friday 17:58 #40
gratula! szép teljesítmény, bár kiváncsi lennék a 17millió leszálított gépből hány van a háztartásokban, és hány van még a boltok polcain, valamint, hány üzemképes ebből a számból! bár ha a halo3-t nézzük akkor kb 8-10millió között lehet az élő boxok száma.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[23] Leslie
Jan 04., Friday 17:56 #39
Válasz gaborr11 (#38) üzenetére
Hajrá SEGA!!!!!!
A folyamatos önkritika nyomorba dönt! Ne hagyd hogy mások döntsék el helyetted van-e helyed ezen a világon!
[12] gaborr11
Jan 04., Friday 17:51 #38
Válasz blackbox (#36) üzenetére
Ennyi erőből Wii-t is vehetet volna...
A wii 16 millió körül van...Egyébként gratula a MS-nak!
Hajrá X360!hajrá Wii!
"Itten hatalmas nagy fekaság uralkodik" - Rumli Báttya, nem rokon, a Kertvárosi Gettó fekete bőrű ku klux klánosa
Jan 04., Friday 17:17 #37
17 millio......lónak a faszát azt!!!
Bill gates megin szivat minket.....17 millio.....álmodjon csak!!!
14 körül lehet mostkb
[11] blackbox
Jan 04., Friday 16:55 #36
Válasz Shadow (#18) üzenetére
Nem is értem, miért nem ps3-at vettél. Hisz eddig csak ps szériával nyomtad.
Finish the Fight!!
Jan 04., Friday 16:54 #35
halo 3 jo volt........... mass effect et is beszerzem...... az biztos.....
lenni & klaid
Jan 04., Friday 16:49 #34
Válasz Shadow (#18) üzenetére
Miyen gép volt?
A régi prémium, vagy az új elite?
[23] Leslie
Jan 04., Friday 16:36 #33
Válasz Shadow (#18) üzenetére
Hümm akkor úgy tűnik még mindig egy rakás xar a hárdver...
A folyamatos önkritika nyomorba dönt! Ne hagyd hogy mások döntsék el helyetted van-e helyed ezen a világon!
[38] playmore
Jan 04., Friday 16:34 #32
Válasz Project1083 (#17) üzenetére
A Carcassone kellemes volt, remélhetőleg hasonlót kapunk.
Cheers, love! The cavalry's here!
Jan 04., Friday 16:03 #31
Válasz dreampage (#28) üzenetére
Remek kis promo anyag MajorPage.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[18] Final Doom
Jan 04., Friday 15:28 #30
Válasz El_Gapo (#24) üzenetére
Azért ismerjük el, garancia ide vagy oda, az ember marhára nem ezt várja egy konzoltól..
Összesen: 79 [1-50]
1 | 2
Halo 3 adatlap
18 év felettieknek Felnőtteknek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Bungie
Megjelenés: 2007. Sep 26.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.6
Ami tetszett
FPS mestermunka, pazar csomagolásban, robosztus multival.
Ami nem tetszett
Néhol kissé túlságosan is belengi a nosztalgia.
Olvasói értékelés: 10 (296 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

157 | A Harc végén

Ha azt mondanám, hogy nem a HALO 3 az idei év legnagyobb videójáték-megjelenése, akkor igencsak csúnyán hazudnék, Master Chief ugyanis megmutatta: száz százalékig képes arra, hogy magára vonja az egész világ figyelmét.

142 | HALO 3 - teszt

HALO 3. A játék, amitől mindenki nagyon-nagyon sokat vár, folytatáson talán még soha nem volt ekkora rajongói nyomás. Milyen a harmadik rész? Sikerül átugornia az új Halo-nak a saját maga által iszonyatosan magasra pakolt lécet? A várakozásnak vége, válaszok következnek...

54 | HALO 3 béta - próbakör

Holnap indul a Halo 3 régóta, és sokak által várt multiplayer bétája. Három pálya, több új fegyver, új lehetőségek, új kihívások - három hétig, éjjel-nappal, megszakítás nélkül. A publikus béta előtt pár nappal alkalmunk nyílt belekóstolni a játékba: élménybeszámoló következik.

13 | Halo Waypoint bemutató

A Halo Waypoint nem új játék, hanem az Xbox 360 kezelőfelületébe épülő információs központ és adatbázis - ha úgy tetszik, dedikált Halo csatorna a dashboardon. Bemutató videó érkezett.

29 | Halo 3 Mythic Map Pack április elején

A Halo 3 online csatamezőin töretlenül harcoló játékosok százezrei hamarosan újabb bővítménynek örülhetnek, hiszen hamarosan itt van a Mythic Map Pack.

53 | Halo 3: egymilliárd meccs

A Halo 3 a megjelenése óta folyamatosan ott található a legnépszerűbb Xbox 360 játékok között, így bizonyára senkit sem lep meg, hogy gigantikus mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész.

43 | Díjat kapott a Halo 3

Az EDGE a napokban kiválasztotta az elmúlt év felhozatalának szerintük legkomolyabb innovációt hozó játékát, amely végül egy borzasztóan erős mezőnyből került ki.

10 | Halo 3 - megérkezett a Legendary Pack

Megérkezett egy újabb pályacsomag a Halo 3 számára, 800 pontos letöltés formájában: ez lenne a sokak által régóta várt Legendary Map Pack. A csomag három pályát tartalmaz.

15 | Halo 3: ingyenes az első DLC

Akik esetleg anno sajnálták kifizetni a 800 MS pontot a Halo 3 első letölthető pályacsomagjáért, azok számára eljött a kihagyhatatlan lehetőség, ingyenessé vált ugyanis a pakk.

79 | Xbox 360 eladási adatok, ajándék XBLA játék

Bár különféle adatok már nyilvánosságra kerültek a múltban a Halo 3-ról, a legfontosabbat, vagyis azt, hogy globális szinten hogyan teljesített a játék, legfeljebb csak megtippelni tudtuk. A Microsoft most előállt az adatokkal, és az is kiderült, hogyan teljesít az Xbox 360.

22 | Halo 3: a fejlesztési költségek

A Halo 3 a tavalyi év legnagyobb bevételt hozó játéka volt, ám a mai napon kiderült, hogy a sikerek érdekében sokmilliós fejlesztési költségekkel kellett számolni.

14 | Halo 3: képek az első pályacsomagból

December tizenegyedikétől tölthető az első multis Halo 3 pályacsomag, a Halo 3 Heroic Map Pack. A csomag három pályát tartalmaz, és 800 pontba fog fájni. Képek, jó sok.

26 | Halo 3: többjátékos bónusz

Örömteli hírek a Halo rajongók számára: a Microsoft nemrégiben előállt a harmadik részhez érkező első komolyabb letölthető tartalmat illető részletekkel.

75 | A Főnök bevette a Nyugatit

Harcias tekintetű zöldpáncélos spártai ácsorog Budapest központjában: maga Master Chief az, aki egy hónapig bátran figyeli a Nyugati Pályaudvar előtt kavargó tömeget. Fotók a helyszínről.

30 | Halo 3: az első hét

Hiába jelent már meg a Halo 3, a játék óriási népszerűségének köszönhetően továbbra is szinte napi szinten van alkalmunk beszámolni a harmadik rész sikereiről. A Microsoft most előállt egy hivatalos közleménnyel, amely az első hétre vonatkozó adatokat tartalmazza.

16 | Japán szoftvereladások

A múlt heti japán eladási listák következzenek: bár néhányan számítottak rá, talán mégis meglepetésszámba megy a tény, hogy az élre nem más került, mint a Halo 3.

21 | Halo 3 - újabb rekord

Nem csak az első napi árbevétel szempontjából alkotott nem mindennapit a múlt héten debütált Halo 3, a briteknél ugyanis az eladott példányszám tekintetében is sikerült rekordot döntenie.

72 | Reggie a Halo 3-ról

A jelenleg a Nintendo of America elnöki székében csücsülő Reggie Fils-Aime a napokban kifejtette véleményét a héten debütált Halo 3-al kapcsolatban.

39 | Halo 3 - invázió

A héten debütált Xbox 360-as blockbuster, a Halo 3 fantasztikusan teljesített a kasszáknál, az óriási népszerűséget pedig még az Xbox Live sem bírta tökéletesen.

49 | Halo 3: 170 milliós start

Minden eddigi rekordot megdöntő első napi bevétellel rajtolt a Halo 3: a Bungie sajátszemszögű lövöldéje a premiernapon laza 170 millió dollárt hozott a Microsoft konyhájára.

82 | Halo 3 - premier Budapesten

A Bungie új játékának megjelenését nem csak külföldön követték felfokozott figyelemmel: az éjszakai launch eseményéről a Gamer365 stábja sem maradhatott le - következzen a beszámolónk, hatalmas Master Chief szoborral, lövöldözéssel és hírességekkel.

42 | HALO 3 premierbuli

A sok TGS-es újdonság után egy hazai vonatkozású hír: a Microsoft komoly nyitóbulival ünnepli meg a Halo 3 premierjét: éjféli nyitány, közös játék, és sok-sok nyeremény vár mindenkit.

42 | Halo 3 tévéreklám #2

Újabb Halo 3 tévéreklám a porondon: masszív csatajelenet diorámába merevítve. Küzdelem, mocsok és halál - meg persze Master Chief. Jesszusom, a Főnöknek annyi?!

73 | Halo 3 tévéreklám

A Microsoft 10 millió dolcsis "Belive" Halo 3 tévéreklám-kampányának első epizódja következik: mit mesél az öreg bácsi Master Chief-ről, és miért is volt olyan jó vele harcolni?

150 | Halo 3 nyereményjáték

Új nyereményjátékunk a hamarosan megjelenő über-FPS-re, a Halo 3-ra koncentrál. Az ügymenet a szokásos: lesz tíz kérdésünk, lesz rájuk sok válasz, kiválasztod a helyeset (minnél többet), aztán a végén sorsolunk egy nagyot, és sokan nyernek.

51 | Halo 3, négyszer

Sokan vágják a már a centit szeptember huszonhatodikáig - ekkor jelenik meg kis hazánkban a Halo 3. A Bungie pedig még az utolsó előtti pillanatokban is adagolja az új képeket - most éppen négyet.

68 | Nyolcezer éves letiltás a Halo 3 miatt

A Microsoft a fejlesztő Bungie segítségével letiltott két felhasználót az Xbox Live-ról, amiért azok valahogy bejutottak a zárt körű Halo 3 Epsilon mókára.

65 | Aranyon a Halo 3

A várakozás egyre elviselhetetlenebb a rajongók számára - a nagy félelem, az utolsó pillanatban bejelentett csúszás azonban megmaradhat rémálomnak: aranylemezre került a Halo 3.

33 | [GC] HALO 3: single örömök

Halo 3 mozgókép, ezúttal a single player szekcióból. Járműves akció több percben, sok lövöldözéssel, kamerás kivitelben. Sztori-spoiler nincs benne - nyugodtan nézhető.

14 | [GC] Halo 3 multiplayer ízelítő

Bekopogtatott két darab új mozgókép a Bungie nagyjából egy hónap múlva megjelenő, sokak által várt Xbox 360-as belső nézetű lövöldéjéről, a Halo 3-ról.

64 | Halo 3 - új képek

Folyamatosan érkeznek a képek a Halo 3-ból, a grafikai minőség pedig apránként bár, de egyre inkább magasabb mércét állít fel. A legújabb adag kép következik, több helyszínnel.

47 | Halo 3 képáradat

Brutális mennyiségű új screenshot érkezett az ősz legjobban várt Xbox 360-as címéről, az alig több, mint egy hónap múlva boltokba kerülő Halo 3-ról.

69 | Halo 3: hatalmas elvárások

Alig több, mint egy hónap van már csak hátra az idei év legkomolyabb blockbuster címe, a HALO 3 megjelenéséig, a két előzmény sikereinek tükrében pedig - cseppet sem meglepő módon - óriási előzetes elvárások veszik körül a Bungie Xbox 360-as FPS-ét.

54 | Halo 3: egymillió előrendelés

A Grand Theft Auto IV megjelenésének csúszása miatt most már egyértelműen kijelenthető, hogy a 2007-es esztendő legnagyobb címe a Halo 3 lesz, ezt pedig az előrendelési adatok is alátámasztják.

52 | Halo 3: online co-op kipipálva

Az elmúlt időszakban komolyan aggódhattak a rajongók amiatt, hogy a Halo 3 nem fog tartalmazni online co-op módot, a mai napon azonban remek hírek érkeztek a számukra.

91 | [E3] HALO 3 trailer

A Microsoft konferencia fénypontja kétségtelenül a Halo 3 új, a single player kampányból kiragagadott jelenetekkel operáló trailere volt. Epikus csaták földön, levegőben, és néha az űrben is, támadó Covenant hordák, és természetesen: Finish the Fight...

93 | HALO 3: az első single player kép

A Bungie eddig kizárólag a HALO 3 multiplayer szekciójából adott ki screenshotokat - most bedobták a közösbe az első, ingame képet a single player porcióból. Master Chief pózol.

73 | Halo 3 Multiplayer képözön

Egy rakás új kép érkezett a Halo 3 multiplayer módjából - a mostani adag érdekessége, hogy három új pályát mutat be, és a nyílt bétához képest alaposan feltuningolt vizualitással bír.

40 | Halo 3 béta - számokban

A Microsoft előrukkolt a múlt hétvégén befejelőzött nyílt HALO 3 bétatesztre vonatkozó statisztikákkal: a közel egy hónapig tartó próba elképesztően sikeresnek bizonyult, hiszen több, mint 800 ezren vetették bele magukat az online küzdelmekbe.

38 | Master Chief béna a Halo-ban

Vajon hogy nyomná Master Chief a HALO 3 bétát? A kérdés költői, a videojáték-hősök a legritkább esetben játszanak. Vagy mégis? És ha már játszanak, lehet, hogy borzalmasan csinálják?

78 | Szeptemberben jön a Halo 3

Örömteli nap ez a Halo fanatikusok számára: alig néhány óra van már csak hátra a Halo 3 hivatalos bétatesztjének kezdetéig, a Microsoft pedig a mai napon végre bejelentette a Bungie FPS-ének pontos megjelenési dátumát - a várva várt időpont egy kattintásnyira várakozik.

41 | Halo 3 Béta trailer

Május tizenhatodikán startol, és június hatodikán fejeződik be a HALO 3 sokak által vár multiplayer bétája. A várakozást megkönnyítendő új mozgóképes kedvcsináló érkezett...

12 | Halo 3: hivatalos weboldal

A Bungie a mai napon végre fellőtte a Halo 3 hivatalos weboldalát, ahol többek között, screenshotok, artwork-ök, és számos videó közül lehet szemezgetni.

53 | HALO 3 béta: május közepén

Május tizenhatodikán startol, és június hatodikán fejeződik be a HALO 3 sokak által vár multiplayer bétája. A béta három térképet, több játékmódot, és új fegyvereket vonultat fel, valamint fény derül a Nagy Titokra: mit csinál az X gomb a Halo 3-ban?

33 | Ősszel ér véget a harc

A Bungie előállt az első teaser poszterekkel az idei év sokak által leginkább várt Xbox 360 játékáról, a Halo 3-ról, amelyeken 2007 ősze szerepel, mint megjelenési dátum.

16 | HALO 3: kusslegyenmár

A multiplayer ütközetek egyik legidegesítőbb aspektusa: a folyamatosan pofázó, káromkodó, személyes élményeit perceken keresztül mesélő játékos. A Halo 3 ügyes megoldást talál a problémára...

22 | Halo 3: képek az alfa verzióról

Ma éjjel felbukkant néhány kép a Halo 3 alfa verziójáról, így aki alig bírja már idegileg a játék tavaszi bétatesztjéig, gyorsan ugorjon egy szép nagy fejest galériánkba.

208 | HALO 3: brutális Brute banda

Befutott a múlt héten beígért első Halo 3 "Így készül..." dokumentumfilm: a hétperces filmecske a Brute-okra, és a velük kapcsolatos változásokra koncentrál. A gameplay jelenetek sem maradnak el, igaz, egyelőre meglehetősen visszafogottan adagolják őket...

61 | Halo 3 interjú

Pörögnek a dolgok a Halo 3 háza táján: jövő év elején multiplayer tesztverzió várható, túl vagyunk egy hangulatos reklámon, jövő héten pedig többperces, állítólag vaskos gameplay jeleneteket is tartalmazó mozgókép érkezik. Most pedig egy interjú, új információkkal...

372 | HALO 3 tévéreklám

Befutott a két hete beígért, hatvan másodperces HALO 3 tévéreklám. A Digital Domain által hegsztett egyperces kedvcsináló garantált hangulatbomba minden Halo rajongó számára - sőt, valószínűleg azokat is megmozgatja, akik eddig csak hallomásból ismerték Master Chief urat...

37 | HALO 3: bétateszt részletek

Hamarosan indul a jelentkezés

38 | HALO 3 képáradat

Sok-sok shot a multi pályákról

41 | HALO 3 kóstoló & multi demo

Pörögnek az események a HALO 3 háza táján: december elején egyperces reklámot nézhetünk meg, 2007 elején publikus multiplayer bétateszt indul, és a Halo 2 tulajok is kapnak a jóból - tavasszal új multi térképek érkeznek. Plusz van egy új képünk Master Chief-ről.

38 | HALO 3: új szkenek

...ezúttal a Famitsu-ból.

75 | HALO 3 - Az első részletek & új képek!

Megjelentek az első képek és információk a Bungie új FPS játékából. Egy svéd magazinnak sikerült behatolnia a Bungie szupertitkos bázisára, ahol azonnal kínvallatásnak vetették alá az ott tartózkodó fejlesztőket. Lássuk, miket sikerült kiszedni belőlük!

28 | HALO 3 demo hamarosan?

Hamarosan = 2007 elején

24 | HALO RTS?

Az utóbbi napok legizgalmasabb pletykája: a Microsoft több vonalon is bővíteni kívánja a HALO univerzumot. A szóbeszéd szerint két projekt fut a HALO 3 mellett: az egyik valósidejű stratégia, a másik pedig egy masszívan multiplayer online játék. Katt a részletekért!
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: minden amit tudnod kell róla!

Hangulatos videóban mutatják be az ötödik epizód lehetőségeit.

2 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

8 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.