[Teszt] Halo 3: ODST
Kapcsold jtk: Halo 3: ODST (x360)
Eddig 183 hozzszls
liquid
2009. September 20.
Sunday 10:05
Halo s Master Chief. Mint az alma, meg a magja: ezek ketten bizony sszetartoznak, a Halo univerzum 2001-es debtlsa utn nehezen kpzelhet el Halo jtk a Fnk szerepletetse nlkl. Elkpzelni nehz, megvalstani pedig mg nehezebb, a Microsoft mgis megprblta, ha 2009-et mr most az “Ez meg Az ve” kontextusban prbljuk rtelmezni, knnyen rsthet, hogy “Az Olyan Halo Jtkok ve, Melyek Bcst Intetnek Az Eredeti Hsnek”. A Halo Wars tavasszal bevllalta, de neki viszonylag knny dolga volt, a Halo els rsznek esemnyei el helyezett valsidej stratgia Master Chief nlkl is nagyon jl mkdtt.


A Halo 3 ODST-nek viszont nem adatott meg sem mfaji-, sem az elzmny-kibv - az ODST a szria eredeti zsnerben (sajtszemszg akcijtk) adja hozz a magt a Halo trtnet folyamhoz. AZ ODST nem sokat szrakozik, rvid felvezets utn a sz legszorosabb rtelmben belezuhan a sztori kells kzepbe. New Mombasa-ban jrunk, a Halo 2 idejn, a vrost romba dnt slipgate ugrst a levegbl fogjuk vgignzni - de nem Master Chief sisakjbl. Az ODST fhse Rookie, a frissen besorozott Orbital Drop Shock Trooper, aki az osztagval, s a hozzjuk csatalakoz, parancsokat osztogat hlgyemnnyel karltve hajtana vgig szmra is ismeretlen cl s rtelm misszit a vrosban. A New Mombasa felett nekilendl Covenant haj azonban csnyn belerondt az eredeti tervekbe, az osztag sztszakad, a maradk jtkidt pedig rszben a Rookie, rszben a tbbiek brbe bjva fogjuk tlteni - ebbl mr taln sejthet, hogy az ODST nem a megszokott, lineris mdon mesli a trtnett.


Az ODST tbb trtnetet fz egy csokorba. Az alapot a Rookie kalandjai jelentik, az jszakai, es ztatta vrosban kborol, s megprblja megtallni a tbbieket. Kis tlzssal detektv-munkt vgez, s ahogy egy nyomra - egy sztroncsolt sisakra, pznra fggesztett fegyverre, gauss gyra, s gy tovbb - tall, a sztori ugrik egyet idben, s tlhetjk, vgigjtszhatjuk a trgyhoz kapcsold szerepl (korbbi) trtnett. Buck, Dutch, Mickey, Romeo s a harcias kishlgy, Dare - az osztag tagjainak sorsa legalbb annyira hangslyos az ODST-ben, mint a Rookie kalandjai. A vros nagy s stt (ha ppen a Rookie-val nyomulsz) a tjkozdsban pedig kt dolog fog segteni: az ODST-k sisakjban szerelt VISR jjelltknt, intelligens cl-kijell rendszerknt (vrs krvonal az ellenfelek, srga a fontos trgyak s a felszedhet fegyverek krl), s nem utolssorban a kvetkez feladat helyt megjell navigcis rendszerknt szolgl. A hasznlata nem csak ajnlott, hanem egyenesen ktelez, a VISR-t kikapcsolva a Rookie szinte vakon bolyong(ana) New Mombasa utcin.


Miben klnbzik egy ODST egy Spartan-tl? Viszonylag sokban. Az ODST-k nem olyan elpusztthatatlanul ersek, mint Master Chief, nem tudnak felszedhet bnusz eszkzket hasznlni (a Halo 3 jtsa - az ellenfeleink azrt tovbbra is vgan hasznljk ket), nem lvldznek egyszerre kt fegyverbl, nem olyan gyorsak, nem ugranak akkort, s a pajzsuk is ms szisztma alapjn mkdik. Ez utbbi taln a legnagyobb klnbsg: gyakorlatilag az els Halo pajzst dvzlhetjk jra, ha lekaptk rlunk, visszatltdik ugyan, de a knyes, pajzs nlkl tlttt msodpercek alatt kzvetlenl leterbl sebzdnk, azt pedig csak a klnfle terminloknl felnyalhat (illetve itt-ott elszrva hever) elssegly-csomagokkal tudjuk ptolni. Szintn a Halo 1-bl kszn vissza az ersebb, zoomolhat pisztoly (nem ugyanaz, de nagyon hasonl), j belpknt pedig az ODST hangtompts gpfegyvere kerl a keznkbe - ez szintn zoomolhat, kzeli, s kzepes tvolsgokbl hatkony, nagy tzgyorsasg gyilkol eszkz. A megvltozott felllsnak ksznheten a tzharcok is (nmileg) msok, mint amilyeneket a korbbi Halo-kban megszokhattunk - klnsen a Rookie esetben. Az jszakai vrosi nyomuls hatrozottan taktikus megkzeltst ignyel, magnyosan kell harcolnunk gyakran elspr tler ellen gy, hogy kezdetben nem, vagy alig kapunk munci-utnptlst a (humn gyrts) fegyvereinkbe, gy folyamatosan a leltt ellenfelektl elkobozhat eszkzkre kell hagyatkoznunk.
A szituci ugyan ksbb nmileg vltozik (belpnek a plusz lszert adagol Ellt Pontok), de mg ekkor sem eshetnk gy a csapatosan portyz Brute-oknak, mint a htves Karcsika a habos gesztenyetortnak. Az pletek felsbb szintjeire mszva, az rjratok htba kerlve, rgztett plazmagykat elfoglalva (vagy letpve) kell harcolnunk, ha letben akarunk maradni - a Rookie az jszakai plykon vagy gerilla-harcmodort alkalmaz, vagy nagyon sokat fogja nzni az elz jtkllst visszatlt kpernyt. Kivve persze akkor, ha a (tovbbra is rettenetesen elnz) easy nehzsgi fokozatot vlasztod, az ODST, akrcsak a Halo 3, a Heroic fokozaton mutatja meg az igazi arct, ha kicsit is tapasztalt Halo jtkos vagy, kezd itt, mert gy lvezetes igazn.
>>

sszesen: 183 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
[20] kakasu
Feb 24., Wednesday 22:51 #183
J cikk lett,kszi.A 3 egyltaln nem tetszett,de ezt valszeg megszerzem.
[17] Petreszku
Sep 29., Tuesday 23:51 #182
Nem vagyok nagy HALO jtkos,de ez nagyon tetszik.Most jtszom vele az elejn vagyok.Mr most nagyobb lmny mint a HALO 3 volt.
"Emberi trvny kibirni mindent s menni mindig tovbb, mg akkor is, ha mr nem lnek remnyek s csodk." (Hemingway)
[9] Adam360
Sep 25., Friday 17:30 #181
Mi hbrgs van itt Mindenki olyan agresszv, hogy hihetetlen. Had mondja el mindenki a vlemnyt, mg ha nem is ugyanaz mint a tid. Szegny semmi rosszat nem mondott, mindenkinek ms tetszik, nem kell ezrt meglincselni szerencstlent!
Sep 24., Thursday 12:25 #180
Vlasz Gumilap (#179) zenetre
Pedig jl nyomod!
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 12:17 #179
Vlasz theSickness (#178) zenetre
Sajnos nem
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
Sep 24., Thursday 12:09 #178
Vlasz Gumilap (#176) zenetre
Bz, te valami Epic-es alkalmazott vagy vagy mi?
Sep 24., Thursday 12:09 #177
Vlasz Gumilap (#175) zenetre
Ltod, ennyire msok vagyunk. A Killzone 2 esetben, mr fullhdban nzve kijtt a gyenge textrzs, de mg mindig azt mondom, hogy a maga nemben pratlan a cucc.
Mshogy nzem a jtkot.
Lesz*rom, hogy milyen a technika, ha nekem bizonyos elemei tetszenek vagy nem tetszenek. Az ODST-ben r tudtam csodlkozni a htterekre is, vagy ahogy rad (!) az egszbl a hangulat. Ugyanezrt szerettem a GOW2-ben a Sskk barlangjait, mert odavoltam azokrt a mvszi kapukrt, faragvnyokrt. Ennyi maradt meg belle.

Nem vagyunk egyformk, na.
Azt meg hidd el, hogy az ODST-t nagyon sokan meg fogjk venni, pontosan azrt, mert tartalmilag minden egyes rsz kiemelked alkots. Nem arrl van sz, hogy melyik sorozatbl ment el tbb, csak azt mondom, hogy a(z amgy szerintem iszonyat hangulatos) grafiknl tbbrl van itt sz s ennyien biztos nem nylnak mell.
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 11:59 #176
Vlasz Gumilap (#175) zenetre
jah s az Unreal motor mult,i s ugy bntet.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 11:57 #175
Vlasz theSickness (#174) zenetre
De azt csak pldnak hoztam fel. Lehetne szebb is a Halo , mondjuk ha nem egy halo2-turbo engine menne alatta. Mindegy nlam elmaradt az ll leess.Ugyan ugy mint a Forza 2 nl. Nekem az is csalds volt. Killzonenl, jForznl, GT5nl stb meg megvolt. k irtak uj motort.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
Sep 24., Thursday 11:48 #174
Vlasz Gumilap (#173) zenetre
Pedig a motor minsgt, szmolsi kpessgeit nagyban befolysolja, mivel kell mg a httrben foglalkozni. Ami igaz, hogy a GOW minden erejt kpes a pards grafikra sszpontostani, mert ms nincs is mgtte...
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 11:43 #173
Vlasz theSickness (#171) zenetre
s a grafrl beszlek nem a fizikrol.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 11:41 #172
Vlasz theSickness (#171) zenetre
Nem irtam, h rossz JTK a Halo. Sehol !!! na mindegy..
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
Sep 24., Thursday 11:36 #171
Vlasz Gumilap (#170) zenetre
Ja s attl valami j, mert "fotorealisztikus"? Nem tudtam, hogy manapsg ez a j jtk mrcje... akkor fos az sszes Halo, az sszes MGS, az sszes NG, az sszes HL, de mg a vgtelensgig sorolhatnm.
Nem tudom, nlam fontosabb a hangulat, a zene, a trtnet. Ja s mg a grafika is abbl a szempontbl, hogy tkletesen kiszolglja a tbbi jtkelemet, ebben pedig ez a motor bven helytll. Iszonyatos hangulat rad belle, a sznvilg ismt telitallat (a textrkig nem mennk le, elg, hogy els blikkre is kellemes az sszkp). Ezt is ltni kne.
Arrl nem beszlve, hogy emellett az "elavult" H3 engine mellett semmi msban nem lttam olyat, mint mondjuk az egymsra tapad grntok, mindezt persze a legnagyobb csata kzepn, a legnagyobb koszban, nulla belassuls mellett. Persze itt nem a grnton van a hangsly, ennl SOKKAL nagyobb dolgok is trtnnek. Ilyenkor sajnlom, hogy nem lehet lementeni a jtk visszajtszsait kzvetlenl pcre, mutatnk neked olyanokat, amilyet mshol nem lthatsz.
De biztos jobban teljest a statikus GOW-vilg, hiszen fotorealisztikus, ennl meg nem kell tbb, ugye.
[2] Gumilap
Sep 24., Thursday 11:22 #170
Ht , a GoW2 al irt, javtott Unreal motor is tud mr tmegeket mozgatni. Szvsz mrfldekkel a Halo grafikja felett. Tny, hogy a Halo inkbb egy mese sznvilg , az Unreal pedig inkbb fotorealisztikus.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
moderator Ghz
Sep 24., Thursday 2:20 #169
Vlasz Gumilap (#168) zenetre
A harmadik ttt taln a legjobban, pontosan azrt mert olyan szint motort tettek al, ami simn kezeli a 20-30 fs sszecsapsokat, effektekkel s mindennel egytt. Szval abszolte nem rtnk abban egyet, hogy a szrke lettelen unreal motor sszessgben jobb lenne mint a HALO-, fleg annl ami az ODST-t mozgatja. Nlam a nyomba sem r.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 22:24 #168
Vlasz Ghz (#167) zenetre
Gondoltam, h ez lesz. Pedig nem. Lertam lejjebb, h pusztan csalds kicsit a tbbi cimhez kpest akik igenis tartottk a lpst. Brmelyikrl is legyen sz.
els rsz ttt
msodik mg ttt
harmadik mr nem ttt


Csak azt irom, mit lehetne kihozni a boxbl, a gp legnagyobb cmbl..
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 22:00 #167
Vlasz Gumilap (#165) zenetre
JA, hogy te is ilyen grafika huszr vagy, akkor nem szltunk, a Halo tnyleg nem a te jtkod
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 21:36 #166
ha nincs kedved guglizni : KATT!
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 21:23 #165
Vlasz Tomtom (#164) zenetre
Nem akartam elnyl krdskrt ebbl, de akkor te meg nzz meg egy GearsofWart Unrealt. sszkp! Mvszi szpsg pletek , nem doboz dobozon filing. Homok, grnt rendben ok, nem mondtam, h a HALO motor nem enged meg nagy felbontsu texteket. De azt mondom a Q3 engineben tbb volt a hajlat. Na mindegy tnyleg..
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[17] Tomtom
Sep 23., Wednesday 21:05 #164
Vlasz Gumilap (#163) zenetre
akkor itt: KATT! lthatsz egy pr kpet, melyeket egy mezei nokia telefonnal ksztettem a tv kpernyjrl, s mgcsak nem is HD... A homokszemek, s a grnt kidolgozottsga szerintem magrt beszl, de felesleges mg ez a kidolgozottsg is, mert jtk kzben szre sem veszed, hogy mit dobtl.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 20:46 #163
Nem elemeztem ki. De azt ltom, h az Unreal tournament 3 odavgja. Pedig lehetne a Halo is olyasmi szp. Konkretan az pltek low poly s zero texturzottsgrol beszlek. Nem csnya , csak picit kevs ma mr szvsz.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
Sep 23., Wednesday 20:22 #162
Vlasz Gumilap (#155) zenetre
Naneee... te most komolyan a Jtybos vidk bmulsa alapjn akarod kielemezni a jtkot? Ht ez majdnem ugyanaz, mint jtszani... LOL
Sep 23., Wednesday 20:20 #161
Vlasz Gumilap (#151) zenetre
A Halo 3 motorja felbontsban maradt le egy picit. De elg megnzni mr a Halo 3 textrit is, ebbl a szempontbl megdbbenten jl teljest. Mi percekig csak multunk, amikor a Sandtrap plyn felfedeztk a berepedezett, srgi pletfalak rszletes kidolgozst. s ez csak egy a sok kzl.

n sem vitatom, a Halo 3 multival hoztk fel 60 dolcsisra a jtk rtkt, de a Firefight (az ODST sajt multis mdja) olyan szinten addiktv, hogy nekem bven megrte a vsrlst. Mondjuk a sztori is akrmilyen rvid, a magamfajta rajong ennek is rl, mert ezzel is csak bvl az univerzum.

Nekem ez gy, egyben bven megrte. Plne gy, hogy sok haver cseszett pontrt venni H3-as DLC-ket, gy most vgre jtszhatok velk is a legutbbi hat fizets plyn is.
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 18:10 #160
Teljesen igazad van. Tudom, h t kell lni. n csak simn nztem de nekem elg volt leszrni pr dolgot. Nem is mondtam, h rossz a jtk. (Csak el tudnm kpzelni unreal tournament 3 szint plet stb kidolgozottsggal.)

rdekel a multi, csak itt nincs digi s 5Mb netre nem fizetek el csak a multi miatt.
s igen. 5 ezer multi nlkl - pont egy ilyen pakk kellett volna a multimellzknek.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[16] Richi
Sep 23., Wednesday 18:02 #159
Vlasz Roxas (#157) zenetre
Na azon szvtam is a fogam rendesen. jra kellett rendelnem miatta az egsz pakkot mert nekem az N3at adtk hozz de mivel a tennis is 10 pontos jtk azt is meg kellett szereznem. A Halo ODST az meg tn valami FPS, mert mg nem raktam be? Ja jn valaki multizni sonic tennisbe? Vagy N3-ba?
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 17:56 #158
Vlasz Gumilap (#155) zenetre
Nem, az semmi. Amikor felveszed a flest s este egyedl le lsz a gp el, s mondjuk legalbb elviszed a jtkot a felig, na utn lehet igazbl arrl beszlni, hogy mi mennyit r. A Halo legnagyobb erssge mindig is a multi volt, mghozz egyszeren azrt, mert konzolokon nincs prja. Szval igenis fontos adalk. Egy sima DLC, ami ilyen minsg simn kerl 1600 ms pontba, na az tszmtva 5ezer forint. Annyiba kerlt az ODST. A msik 5ezerbe meg az sszes eddig megjelent multi map + 3 j, ami alapbl lett volna 800 pont als hangon. Szval gyakorlatilag ebben semmi de semmi lehzs nem volt, brhogyan is nzzk. Azt pedig csak sajnlni tudom, hogy nem rdekel a multi, mert a vilg egyik legnagyobb lmnybl maradsz ki.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[37] Roxas
Sep 23., Wednesday 17:55 #157
Vlasz Richi (#156) zenetre
n alig merem lerni a flame miatt, de szmomra az dnttte el, hogy vgl a Sega Superstars adtak mell tlnyomkppen. (tm. Marcangol) NA mondom , vgre lesz egy ilyenem. Ht beszereztem.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[16] Richi
Sep 23., Wednesday 17:46 #156
Vlasz Roxas (#153) zenetre
Sz@rsg. n csak a Kingdom Under Fire CoD miatt vettem meg.
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 17:46 #155
Mg annyi, h n a youtubon nztem igen sokat belle. Ami nem jtk de valami..
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 17:44 #154
Legyen a 6-7 ra, als hangon elfogadhat. Picit kevs de ok. A Multi s az ezzel jr bnuszok csak annak plusz aki multizik is. Mi van azokkal akik nem?
A szinkron / zene stb alap, h minsgi legyen egy ilyen cimnl sztem ez nem rv.( A kezd plyk zenje tnyleg nagyon tetszik.)
Itthon 10 ezer, mert meglett beszlve, h legyen olcsbb.Valami hasonlra emlxem. De azt nem tudtam, h kint sem teljes ru. Igy azrt mr nem igaz amit lent irtam. Br ha azt vesszk, csak azt kell kifizetni amit most csinltak , na az ugy r/rtk arnyos (+ a multi ,ami nekik azrt ingyen van jrszt.) Egsz egyszeren n csak nem szeretem azt, amikor nagy, hatalmas Multi ajndkokat adnak egy jtk mell. Nagyon sokan nem multiznak.

(A halo 3 alatt a halo2 piszklt motorja megy , ugy tudom. Ezrt tnik nekem kicsit rginek. Azt nem tagadom, h elgsges s kellen elegend a Halo rzshez.)
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[37] Roxas
Sep 23., Wednesday 17:41 #153
Vlasz Ghz (#152) zenetre
Nekem se tetszik
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 17:19 #152
Vlasz Gumilap (#151) zenetre
Attl fggetlenl, hogy tiszteletben tartom a vlemnyedet remlem azrt tisztban vagy vele, hogy mekkora orbitlis baromsgokat beszlsz ugye? Eleve ez a "kiegszt" lemez, ha nem rohansz rajta vgig simn egy masszv 6-7 rs szrakozs, s ugye ez csak a tiszta jtkid, ebben nincs benne a tltgets meg a pcsls stb. Ez manapsg annyi amennyi egy „teljes r” jtk vgig jtszsi ideje. s akkor nem beszltnk mg arrl, hogy akr jra s jra vgig nyomhatod co-op-ban s a klnbz koponykkal vltozatoss tve. Ehhez a "kiegszthz" kln sznszeket s szinkron sznszeket szerzdtetek, valamint "sszedobtk” minden idk taln egyik legjobb soundtrackjt. Beletettk a firefight mdot ami gyakorlatilag a valaha konzolokra megjelent legnagyobb multi mka, s mell csaptk mellkesen a multi lemezt, amin az sszes(!!!) eddig megjelent dlc rajta van s mg plusz 3 j plya. Ezek rtke sem kt forint lenne ha kln szeretnd megvsrolni. A grafika fenomenlisan nz ki, nem gyznk csodlkozni a srcokkal mind a sinlge mind a firefightmdban. Igen egy kt ves jtk motorja s mg gy is odaveri a jelenlegi jtk knlat 90%-t. s mindezrt kpesek voltak elkrni 10 pnzt idehaza, vagy 35 fontot Angliban (amit napi 4 ra munkval megkeresel...). Szval lgy szves ha legkzelebb nyilatkozol valamirl, legalbb prbld ki eltte, s informldjl egy kicsit. Az ODST minden idk egyik legjobb konzolos FPS-e lett, minden szinten mesterm.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[2] Gumilap
Sep 23., Wednesday 15:56 #151
Elg gz, hogy ezt a rvidke jtkot (aminek a fele ugyan az az esti plya , ergo joval kevesebb munka) eladjk egy Halo 3 multi lemezzel s akkor igy mr van benne tartalom s eladhat. Ok a magyaroknak van kis akci de szerintem az akkor is kevs. Biztos vagyok benne, h aki eddig vett Halot (Halo3), azok fogjk ezt is megvenni, azaz nekik tk felesleg a multi lemez. Ugy rzem joggal mondhat,h a multi lemez csak tltelk itt, s ajndknak nevezett plusz anyag amivel elprbljk fedni az r/rtk mutatt. Szerintem ne adjanak ki ilyen flksz produktumot pr rs singlelel ,hozzcsapva a mr legtbbeknek meglv multi plykat. Pont ez az oka annak , h nem DLC lett a game. Igy jobbat tudnak kaszlni - vagy inkbb mg egyszer , a mr elksztett plyk kiadsval.
Arrl nem is beszlve,h ez az engine mr rgen egy nulla. Taln a Reachre irnak egy 360ra tervezettet is nem csak a rgit huzzk fel. Simn kinzem ezt a grafika ugrast a boxbl , ugyan ugy mint a Forznl. n azt mondom egy ilyen nv ami a grafikval (is, jelentsen) ttt ne a 2. rsz megpiszklt motorjt hasznlja mr a 4. taln 5. kieg/rsznl is. Sok konkurens nagy nv ezt megcsinlt . GT5, GofW, Killzone2 Metalgear stb.. Tlk mind megkaptuk azt, amit a nevekhez mltnak tartana az ember. Halok rltek arra ami van, j ideje s ez gz.
Igen ez, Magyarorszg 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90. s gyllm ltni, hogy vak ordt vakkal, hogy mirt nem tud ltni.
[27] Marcangol
Sep 22., Tuesday 21:10 #150
Ez a jtk.....ez kurtra HALO s nekem ugrott a Batman el. Nagyon tetszik.
"Is this real or is this just a ride?"
[37] Roxas
Sep 22., Tuesday 20:54 #149
Vlasz liquid (#147) zenetre
Jasz tes'
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[27] Aky
Sep 22., Tuesday 20:25 #148
Vlasz liquid (#147) zenetre
Lol
PSN : Aky82Hun
Sep 22., Tuesday 19:16 #147
Vlasz Aky (#146) zenetre
Akkoris rendeld itthonr', pont.
And since you asked: no. It's massive.
[27] Aky
Sep 22., Tuesday 17:56 #146
Emberek, nem otthon elek, szoval ha nem gond, nem otthonrol rendeltem, koszi
PSN : Aky82Hun
[56] Oldern
Sep 22., Tuesday 17:49 #145
Vlasz Aky (#143) zenetre
Mondjuk pont ilyen ajnlatok esetn az ODST-t nem haznkbl megvenni, hogy mg vletlenl se tegynk a magyarorszgi jtkpiacrt elg "kemny" dnts.

Vagy ht gz.
This Cannot Continue
[37] Roxas
Sep 22., Tuesday 16:57 #144
Vlasz Aky (#143) zenetre
Ezrt kell itthonrl
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[27] Aky
Sep 22., Tuesday 16:46 #143
Vlasz Aky (#130) zenetre
Ahogy sejtettem, b@szott megjonni a jatek ma. Tobbet soha nem rendelek elore toluk, semmi ertelme Pedig ugy toltam volna mar ma
PSN : Aky82Hun
[13] x-doboz360
Sep 22., Tuesday 16:05 #142
Szp, kell, s j lett a teszt! (Hamarosan mr n is jtszok vele remlem.)
Gamertag: Bubbszy HUN
[57] renz
Sep 22., Tuesday 14:11 #141
Vlasz csavar (#138) zenetre
St, "optimized for hard drive"!
s isteni a jtk. 100% halo.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[37] Roxas
Sep 22., Tuesday 11:52 #140
Vlasz csavar (#138) zenetre
Telepts. Tbbet az ODST topicban lelsz rla.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[37] Roxas
Sep 22., Tuesday 11:51 #139
Vlasz stevefarcry (#134) zenetre
Feladtam. 1-2 ra mr nem oszt gondoltam, meg egy csoman nyomtk mr. gy adtam neki egy keveset.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[46] csavar
Sep 22., Tuesday 10:07 #138
Mit gondoltok az ODST ugyangy "nem telepts", mint a Halo 3?
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[73] zaz
Sep 22., Tuesday 9:39 #137
Vlasz dreampage (#128) zenetre
nem, nyitott vagyok mindenre de tnyleg nagyon j lett.
ma azrt megveszem az ODST-t is.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] Marcangol
Sep 22., Tuesday 9:26 #136
Mr teleptem a drgt. Tegnap nem volt mr idm lelni a gp el, de most!
"Is this real or is this just a ride?"
[2] nvszekcio
Sep 22., Tuesday 8:09 #135
remlem mr ton van, s pont kapra jtt a mai szabad napom is a j jtkhoz.
Sep 21., Monday 23:47 #134
Mindenesetre Csabi gy nz ki, hogy nem brta ki, mert mr coop-ozik a friendlistemen. (csak remlem nem felejtette el feladni az n pldnyomat holnapra.)
sszesen: 183 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
Halo 3: ODST adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Bungie
Megjelens: 2009. Sep 22.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8.6
Ami tetszett
- HALO
- Epikuss fajul tzharcok
- Az osztag tagjai remek arcok
- gyes, idskokat vltogat trtnetmesls
- Kooperatv Firefight: rengeteg idnket fogja magba szippantani
Ami nem tetszett
- Sztlan, stlan Rookie
- A kevesebb nha tbb: az jszakai plykbl visszavehettek volna
Olvasi rtkels: 14.7 (78 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

183 | [Teszt] Halo 3: ODST

Negyedik rsz? Kiegszt? Gyors brlehzs, korrekt mellkszl, vagy teljes rtk folytats? Rvid, vagy olyan hossz, mint a Halo 3? Milyen a multi? Krdsek, krdsek - s vannak vlaszaink is. Teszteltk a Halo sorozat j epizdjt, a Halo 3 ODST-t.

203 | Hrommilli Halo 3: ODST

Nem kellett sokat vrni a kvetkez Halo 3: ODST mrfldkre, a Bungie szeptember vgn megjelent jtka ugyanis jabb millis hatrt lpett t nemrgiben.

64 | Halo 3: ODST - az els eladsi adatok

Megrkeztek az els eladsi adatok a Halo 3 ODST kapcsn: hiba Master Chief hinya, azrt a jtk az amerikai kasszknl jl lthatan remekl teljestett az els hetekben.

64 | gy kszlt az ODST kisfilm

Ugye mindenki emlkszik az idei v legjobb videojtkos reklmfilmjre, a ktperces. magyarul beszl Halo 3 ODST promra? Most a kisfilm ksztsnek kulisszatitkaiba leshetnk bele.

84 | HALO 3 ODST: a teljes trailer

Pr napja kaptuk kzhez a Halo 3 ODST lszerepls, haznkban forgatott, s magyarul beszl trailert. Akkor msfl perces volt - most megrkezett a hosszabb verzi.

385 | Halo 3: ODST - magyar nyelv trailer

lszerepls Halo 3 ODST trailer kvetkezik, amelyben egszen fergeteges mdon sikerlt brzolni azt, amibe bele fogunk magunk is csppenni nhny hten bell. De akad itt mg rdekessg ezen fell is: a kedvcsinlt itthon forgattk, s magyarul beszlnek benne a szereplk.

85 | Halo 3: ODST - indul a banhullm

Hiba van mg htra tbb, mint kt ht a megjelensig, mr felbukkant a Halo 3: ODST kalzverzija, az illeglis szrakozst mvelk azonban prul jrnak.

93 | Jrastott Halo 3 ODST

Nem csak az Xbox 360 ra cskkent ma, de a szeptemberben megjelen Halo 3 ODST-re is befutott egy nagyon kedvez magyar ajnlat: 9990 forint, plusz kt jtk, ha elrendelsz.

43 | Halo 3: ODST dokumentumfilm

Befutott az els mozgkpes ismertet a Halo 3: ODST-rl, ami rendkvl stlusos s hangulatos betekintst nyjt a harmadik rsz elzmnyeknt szolgl kiegsztbe.

24 | [E3] Halo 3: ODST gameplay, trailer

Termszetesen a Halo 3: ODST is nagy hangslyt kapott a Microsoft nemrg befejezdtt E3-as sajtkonferencijn: a lenti kt vide nyjtott zeltt a harmadik rsz elzmnybl.

76 | Halo 3: ODST zenei zelt

A Halo 3: ODST nem csak j fhst, s nmileg megvltozott jtkmenetet fog knlni, hanem a sorozat minden bizonnyal sokak ltal ismert s kedvelt ftmja is lecserldik.

73 | Halo 3: Recon - j cm

A Bungie a mai napon hivatalos blogjban bejelentette, hogy kisebb nvvltoztatson esett t az elmlt hnapokban felfedett Halo 3 kiegszt, a Recon.

25 | Halo 3: Recon - emlkkpek

A napokban mr rtunk arrl, hogy a Game Informer legfrissebb, decemberi szma exkluzv informcikat tartalmaz a Halo 3: Recon-rl: most lssuk a msodik adagot.

48 | Halo 3: Recon - a jtkhossz

A Game Informer decemberi szma hamarosan megrkezik az elfizetkhz, m mr most kiszivrgott a lap exkluzv Halo 3: Recon elzetesnek rvid summzata.

16 | [TGS] Halo 3: Recon infmorzsk

A Microsoft s a Bungie tegnap hivatalosan is felfedte az j Halo 3 kampnyt, amely a Recon alcmet viseli, az ott kzztett informcik mell pedig most jabbak prosultak.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba