Bloodrayne: itt a duplázó Terminal Cut
Eddig 9 hozzászólás
mcmacko
2020. November 20.
Friday 19:35
Uwe Boll nélkül is csörgedezik még vér a Bloodrayne franchise ereiben - a sorozat Ziggurat Interactive-nak köszönhetően a modern PC-ken éled újjá Terminal Cut címszóval, hogy "definitív" (vagy inkább, játszható, elérhető) kiadásként vezesse vissza a vámpír-dominát a köztudatba. Egy új részt mondjuk simán elviselnénk, de lehet hogy a sikerhez egy Kamiya-féle csapat kéne, vagy egy kis Bayonettás over-the-top megborulás.

[2] p34c3
Nov 21., Saturday 21:51 #9
Hogy én ezt mennyire lelkesen toltam annak idején, ami 18 éve volt, YOO ég. Imádtam, ahogy a bőrnaci csillogott és feszült azon a popsin a GeForce 3 nyers erejének segítségével. Mára inkább már csak mosolygok rajta, ahogy elnézem a fejlesztőknek sem sikerült azóta túl sok emlékezetes dolgot letenni...bár a Kinect Star Wars az örök emlék marad, a maga bizarr valójában.
[20] Burzum
Nov 21., Saturday 14:56 #8
Az elsőt kipróbáltam, kb. ugyanúgy néz ki, mint amire emlékszem majd' 20 év távlatából. Jobb lett volna, egy grafikai remake, de ezt is végig fogom azért kaszabolni!
"...I make the angel scream, and the devil cry."
[55] axl
Nov 21., Saturday 8:49 #7
Válasz carville (#5) üzenetére
Szerintem azért egészen más, amikor a sztori teljesítése szempontjából szükséges dolgokat csinálod, ill. a játékban hasznosnak bizonyuló bónuszokért hajtasz, mint amikor csak azért lősz fejbe 50 ellenfelet egy olyan puskával, amit amúgy nem is használnál, mert jár érte egy 1x1 cm-es színes kis képecske.

(Írom mindezt úgy, hogy sajnos én is megrögzött, kényszeres teljesítő vagyok. Mondjuk már az achievement-ek / trófeák bevezetése előtt is az voltam és amit lehetett, azt megcsináltam egyes videojátékokban. A nagyrészt segítség nélküli 100%-omra a Vice City-ben pl. kimondottan büszke vagyok a mai napig. )
I WλNT TO BELI3VE
[18] Balee
Nov 21., Saturday 0:06 #6
Válasz Balee (#2) üzenetére
Na már megy rendesen, nem tudom mi volt vele. Baromi jó kis kiadás lett.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO | PS4 Pro | Nintendo Switch |
[37] carville
Nov 20., Friday 23:09 #5
Válasz axl (#3) üzenetére
Haha

Confucius biztos sandbox és multplayer játékokkal játszott, mert ha belegondolsz a sztoriorientált singleplayer élmény mindig is a valóéletben értelmetlen és jelentőség nélküli feladatlista kényszerű teljesítéséről szólt, úgy haladsz előre.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[41] ssj4vegita
Nov 20., Friday 21:26 #4
Anno ps2-n nagyon szerettem az eredeti elsőt, iszonyú jó hangulata volt, de ez ma már vállalhatatlan. Új rész vagy reboot kellene szerintem is, egy elborult okkultista sötét koszos mocskos hangulatú open world vagy HnS. A második részre kicsit se hasonlítson.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni. Sony KD-65ZD9, Marantz SR7012, Denon 1510AE, Focal Chorus 826VW, CC800VW, 807V, SVS SB12-NSD
[55] axl
Nov 20., Friday 21:17 #3
Válasz carville (#1) üzenetére
A fullos élvezet pont az achievement-ek megjelenése előtt volt, azóta egy értelmetlen és jelentőség nélküli feladatlista kényszerű teljesítésének rabjai vagyunk.

/Confucius
I WλNT TO BELI3VE
[18] Balee
Nov 20., Friday 21:10 #2
Sajnos nekem nem indul, akármit csinálok...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO | PS4 Pro | Nintendo Switch |
[37] carville
Nov 20., Friday 20:52 #1
Nem kerültek be a Steam listámba automatikusan, de a store jelezte mindkét játéknál, hogy meg van a Terminal Cut, ott kattintva a telepítésre meg is jelentek a könyvtáramban.
Szerintem nosztalgiázni is fogok velük kicsit, de furcsállom, hogy egyikhez sem jelez Achivementeket. Ezek azért bekerülhetnének a fullos élvezethez.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

9 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 2 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.