Jövőre csúszik a CrossfireX
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2020. November 20.
Friday 07:10


Ismét egy idei évre tervezett megjelenésről derült ki, hogy nem tudja tartani az eredetileg megcélzott premiert. A Crossfire játékok mögött álló Smilegate nemrég a fenti közleményt adta ki, melyben arról számolnak be, hogy bár nem könnyen, de arra a döntésre jutottak, hogy 2021-re halasztják a játék megjelenését.

Arról nem közöltek részleteket, hogy a fejlesztés milyen ütemben halad és a kampányért felelős Remedy is az utóbbi időben főleg a Control következő generációs szerepléséről nyilatkozott. Bár tekintve, hogy ők is 2021-re halasztották Jesse Faden beiktatásának nextgen portját, aligha meglepő, hogy a CrossfireX is csúsztatásra került.

A CrossfireX egyelőre nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, valamikor 2021-ben számíthatunk rá, Xbox One-ra és Series S/X-re.

[9] Saya
Nov 20., Friday 20:57 #6
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Single, és állatul nézett ki.
[29] lacapaca
Nov 20., Friday 17:55 #5
Azért ez is vicces, nyáron (vagy mikor) már bétáztam vele.
A szóló kampányt hozzá csaphatnák később is, úgyis a multija a lényeg.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[1] Jogamer
Nov 20., Friday 13:00 #4
Egyértelmű volt a csúszás, hisz azon az egy traileren kívül nem mutattak semmit. Remélhetőleg ez már a teljes(ebb) fejlesztői környezetben fut és mutat valamit az X erejéből!
[48] soliduss
Nov 20., Friday 11:34 #3
Válasz Saya (#2) üzenetére
mit néztél? a single-t vagy a multiplayert??? mert nem lesz átfedés... a singlet a remedy fejleszti .... a multi meg a pc-s átirata lesz.
[9] Saya
Nov 20., Friday 10:53 #2
Wow, eddig nem nagyon hallottam erről, de most megnéztem Series X gameplayt és wow, nagyon brutál jól néz ki.
[33] Crockett
Nov 20., Friday 9:46 #1
Lassan lófasz se jön, amiért megérte, megérné generációt váltani. Mondjuk eddig sem volt rózsás a helyzet, de ez már vicc.
XboxLive: Dolumajo
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

9 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 2 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.