Crusader Kings III: egymillió keresztes
Eddig 0 hozzászólás
sQr
2020. November 17.
Tuesday 12:00


A Paradox Development Studio nyolc év után jelentkezett újra a “dinasztia szimulátorok” egyik oszlopos tagjával idén szeptemberben. A friss üzleti jelentésből kiderült: alig két hónap alatt a Crusader Kings harmadik részéből több mint egymillió példány talált gazdára! A kiadó a hozzáállásukban látja a siker titkát:

"A Crusader Kings III sikeres premierje egy újabb bizonyíték arra, hogy érdemes sorozatokat hosszútávon birtokolni és azokkal tudatosan tervezni. A Crusader Kings III egy játékötlet többszöri finomítása után jött létre, akárcsak a legtöbb sikeres játékunk. Gyakran egy sorozat első darabja nem lesz átütő siker, de szolgálhat alapjául a folytatásoknak. Építhetünk arra a játékosbázisra, a névre és az ott szerzett tapasztalatokra."

A Crusader Kings III a kritikusok szerint is kiemelkedő darab lett. A Metacriticre befutó hatvan értékelés alapján jelenleg 91-es pontszámon áll. Ezzel az idei év negyedik legkiemelkedőbb játéka a platformon belül - ráadásul elérhető a Game Pass for PC részeként is.