A Yakuza producere másképp Sonicolna
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. November 16.
Monday 12:28


Sonic 30 éves lesz jövőre, idén pedig a Sega ül ünnepet a cég 60-ik születésnapja alkalmából. Ezt a fennkölt alkalmat egy interjúsorozat kíséri, amelyből most egy érdekes mozzanatot emelünk ki. Daisuke Sato (a Yakuza sorozat producere és a Binary Domain rendezője) a fenti interjúban kifejtette, hogy szívesen beszállna a süni játékainak fejlesztésébe.

"Ez egy olyan IP, amivel nem találkoztam korábban, és ilyen értelemben ki akarom magam... izé, Sonicot próbálni. ... Elvégre ha az ember meghallja a SEGA nevet, úgyis Sonicra gondolsz. Na ebbe szeretnék én is részt venni egyszer..."

Még érdekesebb a gondolatmenet folytatása. "Persze, a Sonic, ha én csinálnám, nem is Sonic lenne, a mostani értelmében. Én egy teljesen más Sonicot csinálnék...

Mit gondoltok, ráférne a sünire egy megújulás? Mit várnátok egy Yakuza csapattal bekevert Sonic fejlesztéstől? Jövőre elvileg több Sonic játék is érkezik tudomásunk szerint, és a Sonic 2 film is (ha minden jól megy) befut a mozivásznakra. Mit vártok a jövő évi Sonic-ünneptől?

[12] nonkeat
Nov 17., Tuesday 0:07 #2
Ez az a pont amikor kihozták a képregényes Sonic-ból amit lehetett, és persze a köv részeket is megvenném, de ideje lenne egy tisztességes friss szemlélettel készült, minőségi 3D Sonic.

2D-ben már újra bizonyított, de az a pillanat még nem adatott meg a süninek ami anno a Marionak N64-en. (Jó ég mikor volt már...és azóta mit csinál Sonic...)
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[3] Wakka
Nov 16., Monday 14:51 #1
inkább egy puyo puyo-t csináljon!... x,D
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

9 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 2 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.