Exit the Gungeon: Hello to Arms frissítés
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2020. November 16.
Monday 12:17


A Dodge Roll és a Singlecore párosa a Devolverrel társulva bejelenti az Exit the Gungeon új tartalmi bővítését, a Hello to Arms!-ot, ami most is a szokásos az Enter the Gungeon univerzumban játszódik, és MÁRIS ELÉRHETŐ PS4, Xbox One, Apple Arcade, Nintendo Switch és Steam platformokon.

A fenti trailerben bemutatkozik a tartalmi bővítés, ami újratölti az Exit the Gungeon eredetijét. A fő látnivaló persze az arzenál mód, ahol a fegyvereket lootként és vásárolt itemként is bezsákolhatod.

[12] SzucsBenji
Nov 17., Tuesday 11:30 #2
Na ne, ez már megjelent PS-re? Boldogság! Veszem is megfele!
Look closer
[25] Hwopapa
Nov 16., Monday 14:12 #1
Utálom, hogy ezt a játékot csak imádni lehet

Nemrég kezdtem el ezt, gondolván hogy úgyis gagyi lesz a mobilos mivolta miatt, de bazira nem és rohadt szemét nehéz, talán nehezebb is elsőre mint a másik volt. Viszont a videót elnézve elég sok a recycling, új fegyvert nem is látni, a bossok is a régiek újracsomagolása (ami nem feltétlenül rossz, de na, rakjunk már valami újat is bele). Ilyen jöhet minden játékból!
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

6 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 1 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.

pc,xbox1,ps4 2 | Metal: Hellsinger gameplay

Gitártépés. Hörgés. Zúzás. Démonirtás. Mindezt lehetőleg ritmusra.