House of Ashes: bejelentés!
Eddig 5 hozzászólás
sQr
2020. October 31.
Saturday 08:15


A Supermassive Games ismét az előző felvonás stáblistája után rejtette el a The Dark Pictures Anthology soron következő epizódjának ízelítőjét. A fent látható mozgókép a napokban megjelent Little Hope végigjátszása után érhető el, amiről Vega kollégánk kritikáját ITT olvashatjátok. A House of Ashes a jelek szerint az egykori Mezopotámia területére kalauzol majd minket, ahol Pazuzu démona köré építik majd fel valószínűleg a rémisztő eseményeket. A főszereplő hölgy pedig egyesek szerint nem más, mint a Disney csatornáról ismerős Ashley Tisdale?

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes valamikor 2021-ben várható - valószínűleg PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

[26] Orichalcos
Nov 01., Sunday 12:19 #5
Amúgy nyilván külön sztorik mert antológia, de utalás szintjén sincs semmi kapocs az előző részek között? Mert azok annyira nem izgattak, ez viszont valszeg érdekelni fog.
Gamertag: oriic
[2] Target
Oct 31., Saturday 23:00 #4
Válasz sQr (#3) üzenetére
Mondjuk ez azért érdekes, mert elméletbe ő nem volt gonosz isten, de a trailer alapján inkább az ördögűző jutott eszembe, ahol negatív ábrázolást kapott. Az ördögűzőbe annyira ikonikus jelenet amikor a pap megtalálja a szobort és itt is valami hasonló történt a trailerben. Igazából valóban még ebből bármi lehet, de remélhetőleg gyorsabb kijön mint a Little Hope.
Roy Campbell: SNAAAAAAAAKE!
moderator sQr
Oct 31., Saturday 10:46 #3
Válasz Target (#2) üzenetére
A kettő nem teljesen ugyanaz elvileg, de a filmbéli démont is az ősi asszír / babiloni hitvallás ihlette. A játék helyszíne miatt valószínű, hogy a fejlesztők inkább az eredeti mitológiából merítenek.
Twitter: sequeeer
[2] Target
Oct 31., Saturday 10:40 #2
Aki nem ismerni annyira az istenséget, Pazuzu az ördögűző filmben tűnt fel, az a démon aki megszállja a kislányt a filmben. Ha minden jól megy, remélem egy jó démonos részt kapunk.
Roy Campbell: SNAAAAAAAAKE!
[55] KiswechPS3
Oct 31., Saturday 9:25 #1
HIGH SCHOOL MUSICAL!


/* Life runs on Code */