Borderlands 3: a battle royale új formája
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. October 30.
Friday 07:40


A tegnapi nap során a Gearbox ismét egy nagyobb bejelentéssel készült a Borderlands 3 kapcsán, a korábban már bemutatott új, negyedik képességfák mellett hivatalosan is beköszönt a játék új módja, az Arms Race.

A Designer's Cut második egysége egy battle royale mód lesz, Axton és Salvador vezetésével, aminek érdekessége, hogy lesznek teljesen egyedi felszerelések, amiket csak innen szerezhetünk meg, ehhez azonban előbb túl kell élnünk a Stormblind Complex veszélyeit és kimenekíteni a menet közben szerzett drága lootot.

A csavar a dologban, hogy az Arms Race teljesen megfoszt minket az alapjátékban megszerzett összes cuccunktól, valamint a képességeinktől is, így egy egészen másfajta kihívást adva, mint amit eddig a játékban láttunk.A Designer's Cut teljes tartalmi bemutatása mellett a csapat egy aprósággal is készült a játékosok számára, ez pedig a Multiverse Final Form kozmetikai pakk, mely egyedi új karaktermodellt ad mindegyik Vault Hunternek, ezeket pedig kombinálhatjuk a meglévő fej- és skinvariánsainkkal. A Multiverse Final Form pakk a játék bármelyik speciális kiadásával és/vagy az első season pass-szal rendelkező játékos számára ingyen lesz elérhető.A közelgő generációváltásra időzítve a Borderlands 3 két további változatban is elérhető lesz. Az első a Next-Level Edition, ami az alapjátékon túl a frissen bejelentett Multiverse Final Form pakkot tartalmazza. A másik az Ultimate Edition, mely a minden földi jóval megpakolt kiadás, így az összes eddig megjelent extra tartalmon túl a második season pass-t is magába foglalja. Aki csak a kettes számú bérletre nevezve be, 30 dollár ellenében megteheti.A Borderlands 3 november 10-én egy masszív tartalmi bővítéssel lép át a következő konzolgenerációba, ennek pedig része a Mayhem mód legújabb, 11-es szintje. Ez nehézség szempontjából megegyezik a Mayhem 10 kihívásaival, azonban a különféle játékmenet befolyásoló módosítók eltűnnek. Cserébe a legendás tárgyak gyakorisága is visszaesik bizonyos mértékben.

[14] muerte
Oct 30., Friday 14:28 #1
Mint egy falat kenyer
Ami nem ol meg az erosit