Borderlands 3: a battle royale új formája
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2020. October 30.
Friday 07:40


A tegnapi nap során a Gearbox ismét egy nagyobb bejelentéssel készült a Borderlands 3 kapcsán, a korábban már bemutatott új, negyedik képességfák mellett hivatalosan is beköszönt a játék új módja, az Arms Race.

A Designer's Cut második egysége egy battle royale mód lesz, Axton és Salvador vezetésével, aminek érdekessége, hogy lesznek teljesen egyedi felszerelések, amiket csak innen szerezhetünk meg, ehhez azonban előbb túl kell élnünk a Stormblind Complex veszélyeit és kimenekíteni a menet közben szerzett drága lootot.

A csavar a dologban, hogy az Arms Race teljesen megfoszt minket az alapjátékban megszerzett összes cuccunktól, valamint a képességeinktől is, így egy egészen másfajta kihívást adva, mint amit eddig a játékban láttunk.A Designer's Cut teljes tartalmi bemutatása mellett a csapat egy aprósággal is készült a játékosok számára, ez pedig a Multiverse Final Form kozmetikai pakk, mely egyedi új karaktermodellt ad mindegyik Vault Hunternek, ezeket pedig kombinálhatjuk a meglévő fej- és skinvariánsainkkal. A Multiverse Final Form pakk a játék bármelyik speciális kiadásával és/vagy az első season pass-szal rendelkező játékos számára ingyen lesz elérhető.A közelgő generációváltásra időzítve a Borderlands 3 két további változatban is elérhető lesz. Az első a Next-Level Edition, ami az alapjátékon túl a frissen bejelentett Multiverse Final Form pakkot tartalmazza. A másik az Ultimate Edition, mely a minden földi jóval megpakolt kiadás, így az összes eddig megjelent extra tartalmon túl a második season pass-t is magába foglalja. Aki csak a kettes számú bérletre nevezve be, 30 dollár ellenében megteheti.A Borderlands 3 november 10-én egy masszív tartalmi bővítéssel lép át a következő konzolgenerációba, ennek pedig része a Mayhem mód legújabb, 11-es szintje. Ez nehézség szempontjából megegyezik a Mayhem 10 kihívásaival, azonban a különféle játékmenet befolyásoló módosítók eltűnnek. Cserébe a legendás tárgyak gyakorisága is visszaesik bizonyos mértékben.

[14] muerte
Oct 30., Friday 14:28 #1
Mint egy falat kenyer
Ami nem ol meg az erosit
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 0 | Watch Dogs: Legion online csak 2021-ben!

Jövő év elejére csúsznak az online csatározások London utcáin.

pc,xbox1,ps4 1 | Metro Exodus: a következő generáción

PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatok érkeznek jövőre.

3 | Project EVE: beköszönés boss-szal

Az első gameplay egyből a dolgok közepébe csap.

15 | Avengers: veszteséges hősök

Még a fejlesztési költségeket sem hozta vissza a játék.

2 | Monster Hunter World: a film a játékban

Az Iceborne új eventje az adaptációt népszerűsíti.