Annapurna - Los Angeles
Eddig 0 hozzszls
sQr
2020. October 29.
Thursday 17:30


“Abban a hatalmas megtiszteltetsben lehetett rsznk, hogy szmtalan tehetsges fggetlen jtkksztvel dolgozhattunk egytt szerte a vilgon. Tbben kzlk belss csapatokbl rkeztek s mi izgatottan vrjuk, hogy az Annapurna Interactive rsze legyen ez is a jvben. Egyelre nem mondhatunk tbbet - de brmi lehetsges!”

Olvashat Nathan Gary, az Annapurna Interactive elnknek sajtnyilatkozatban. A kaliforniai kiadt 2016-ban alaptottk, azta pedig olyan fggetlen gyngyszemek ltrejttben segdkeztek, mint a What Remains of Edith Finch, a Kentucky Route Zero vagy az Outer Wilds. Jelenleg kvetkez lpsknt teht egy Los Angeles kzpont belss stdi ltrehozshoz keresnek munkatrsakat, akik egy ambicizus Unreal engine projekten dolgoznak majd a kvetkez vekben.

A kiad ettl fggetlenl termszetesen tovbb folytatja a kisebb-nagyobb fggetlen fejlesztsek felkutatst, ezzel olyan cmeket hozva, mint a hamarosan megjelen The Pathless, a fantasztikus szinkrongrdval kecsegtet 12 Minutes vagy a ltvnyos s rendkvl egyedi Stray. Taln ebbl is ltszik, hogy a fiatal kiad eddig nem sokszor tvedett. Remljk a sajt csapatval is hasonlan ignyes jtkokat lesz kpes megalkotni!