NBA 2K21: bemutatkozik a W
Eddig 2 hozzszls
sQr
2020. October 29.
Thursday 16:45


A Visual Concepts egy rvid trailer ksretben leplezte le a szimpln “W” nvre keresztelt MyPLAYER karriermdot. Ez termszetesen a WNBA 12 ni kosrlabda csapatnak soraiba engedi majd be a rszletesen megalkotott j jtkosunkat. A hlgyek egy dediklt, sajt plyt is kapnak a 3v3 kzdelmekhez. A mozgkpet Candace Parker, a Los Angeles Sparks jtkosa kommentlja. A fenti jtkmd s arna csak a kvetkez genercis verzikban lesz elrhet.

Az NBA 2K21 next-gen verzija a kvetkez genercis konzolok megjelensvel egy napon rkezik. Teht Xbox Series X|S platformra november 10-n vlik elrhetv, mg haznkban november 19-n emelhetjk le a polcrl PlayStation 5-re.

[51] Dude
Oct 30., Friday 10:18 #2
J, hogy mr ilyen is lesz.
Kr, hogy maga a WNBA llegeztetn van a valsgban. Valamit ki kell tallni, mert sokig mr nem fogjk hagyni, hogy pnztemet legyen. Taln ez kicsit segt a npszerstsben, hogy bvl a jtkmdok szma.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[11] Wallace
Oct 29., Thursday 17:50 #1
Kirly!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.