[Érkezési Oldal] 2020. október - 44. hét
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. October 25.
Sunday 19:48


A nextgen szinte karnyújtásnyira van, mi sem mutatja ezt jobban, hogy relatíve kevés igazán kiemelkedő AAA játék futott be az elmúlt héten is. A nagy petárdát mindenki tartogatja, már ha lehet petárdákról beszélni. Indie fronton viszont nem lankad az áradat.

Kicsit furcsa volt amúgy, hogy olyan játékok érkeztek, amelyek már korábban megjelentek, valahogy mégis csak most futott be belőlük a konzolos tesztlehetőség. Nesh például a Raji-ba ugrott bele, ami a Prince sorozatra emlékeztet minket, indiai gúnyában. Vega kollégánál az Oceanhorn 2 Switch átirata csúszott meg, szerencsére mellé egy nívós horrorjátékot is bevállalt, amire sokan kíváncsiak lesznek, pláne Halloween környékén! Larry viszont szintén a sikamlós, megcsusszanó játékok táborát szaporítja...

Oldern ismét lelkesedett, mégpedig a Tenderfoot Tactics irányába, ami az október alvó csodája lesz - figyeljétek meg, hogy nemsokára kultuszanyagként fog rá hivatkozni a műértő közösség! Londonba vetődött cimboránk Dracoo virtuális London túrán vesz részt a napokban, itt is érdekes fejleményekre számítunk, a játék (mostani) megnevezése nélkül is! Klári amnéziás lehet a Baldur 3 élményei után, reméljük csomagol elég pelust az új Amnesia mellé! És Kenny is lelkes volt - tőle is egy frankó szösszenetet várhattok majd, ami a Castlevania sorozat mellé lassan felnövő franchise új tagját mutatja be. Jómagam az Age of Empires 3 felújított verziójával ismerkedem, és előkapartam egy szeptemberről benn ragadt, azóta Indiecade díjat bezsebelt játékot is, aminek címe Journey of the Broken Circle... Hogy színes spektrumon zongorázó tesztek lesznek-e a jövő héten a Gameren? Naná, nem is kérdés!

Jó játékot a jövő hétre is mindenkinek!

[35] wodbear
Oct 25., Sunday 21:48 #1
Pumpkin Jack nem került be a heti kalapba?
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila