Phil Spencer: a nagy Kotaku interjú
Eddig 82 hozzászólás
sQr
2020. October 17.
Saturday 22:25


A hét egyik legérdekesebb beszélgetését Stephen Totilo (Kotaku) szállította, aki Phil Spencerrel, az Xbox részleg vezetőjével ült le a webkamerák elé egy szűk órácskára. A teljes interjút eredeti formájában ITT olvashatjátok, a következőkben csak az érdekesebb részeket igyekeztünk kiemelni, illetve a lényegesebb gondolatokat kivonatolni. A kísérőképeken az Xbox Series X|S launch felhozatalát láthatjátok.

Xbox Series X és Xbox Series S

“Szerintem minden egyes darabot el fogunk adni amit képesek vagyunk leszállítani. Úgy gondolom, hogy az előrendelésben mutatkozó kereslet meghaladja majd a kínálatot. Számunkra és a PlayStation számára is a gyártás hatékonysága diktálja majd a piaci részesedést. Jobban, mint bármi más.”

+ A generáció teljes időtartama alatt megmutatkozik majd az árcédula fontossága és arra számít, hogy bár kezdetben több Series X fog fogyni, a Series S túlszárnyalja majd a Series X eladásait hosszútávon.

+ Odafent az irodájában egy S van monitorra kötve. Lent a nappaliban az oldalán fekszik a “bestia”. Ő megszokta így a konzolokat.

+ A Series S nem egyszer gyorsabban tölti be a játékokat, köszönhetően a kisebb felbontású textúráknak és az alacsonyabb beállításoknak.

+ Nem fél a gyengébb next-gen hardver bevezetésétől, de elismeri, hogy ez plusz munka a fejlesztőknek. A lényeg viszont, hogy bővítsék a piacukat. Akár a PlayStation 5 vásárlókkal!

“Talán két 500 dolláros konzolt vásárolni már nehézséget okoz valakinek, de biztosra akartunk menni, hogy kínálhatunk valamit második konzolnak akár.”A nagy Bethesda üzlet

“Ha arra gondolok, hogy az emberek hol tudják majd ezeket játszani, látva a számos eszközünket amin elérhetik, mint az xCloud, PC, Game Pass és persze a konzolos játékosbázisunk, akkor szerintem nem kell bármelyik más platformon megjelentetnünk ezeket a játékokat ahhoz, hogy ez az üzlet működjön.”

+ Nem azért jött létre az üzlet, hogy elvegyék más játékosbázisoktól a Bethesda címeket - mint a DOOM, a The Elder Scrolls vagy a Fallout.

+ De nem feltétlenül szükséges szerinte megjelennie más platformokon ezeknek a játékoknak ahhoz, hogy visszahozzák a befektetett összeget.

+ Hogy lesz-e ettől függetlenül Elder Scrolls VI PlayStation 5-ön? Egyelőre nem tudni. Phil Spencer korábbi nyilatkozata továbbra is érvényes, ami szerint a jövőben minden egyes cím célplatformjait egyenként vizsgálják.

Halo Infinite? Valamikor...

+ Egy hete játszott vele, de nem mondhat többet róla egyelőre.

+ Továbbra is a fennáll a lehetősége, hogy a kampány és a többjátékos mód két különböző időpontban jelenjen meg, de fontosnak tartja, hogy a rajongók a teljes Halo élményt megkapják.Cross-gen exkluzívok?

+ Az Everwild, State of Decay 3, Fable, Forza Motorsport és az Avowed már csak Series X|S és PC platformokra készül.

“Azt hiszem ezt minden játék esetében külön vizsgáljuk majd. Ha a következő évekről beszélünk, akkor végigtekintünk a készülő játékokon és egyéb dolgokon ami fejlesztés alatt vannak, aztán majd kiderül. De próbálunk átláthatóak lenni az emberekkel. Hogy tudhassák, hogy a megjelenés előtt álló játékok közül melyiknél számíthatnak előző generációs változatokra.”

Tárhely problémák és lehetőségek

+ Tudja, hogy ez a jelenlegi generációnál is probléma. Igyekszik a belsős csapatoknál és a külsős partnereknél is szorgalmazni, hogy vegyék figyelembe a szűkös tárhelyeket.

+ Ennek köszönhető többek között, hogy a Sea of Thieves digitális változata nemrég 20GB-al lett kevesebb.

Microsoft játékok más platformokon

+ Továbbra is nagyon jó kapcsolatuk van a japán platformgyártóval. A Nintendoval közös tárgyalások mindig gördülékenyen mentek.

+ Ennek ellenére nem hiszi, hogy a játékaik megjelenése más platformokon fenntartható a jövőben. Ahhoz a teljes Xbox ökoszisztémát át kellene vinni (Live, Game Pass) hozzájuk.

+ Az xCloud viszont a jövőben talán lehetővé teszi, hogy Series X|S játékokat játszunk a régebbi Xbox platformokon is. Szerinte ez nem a távoli jövő. Tudják, hogy meg lehet oldani.Klasszikusok felélesztése vagy új projektek?

“A levelesládám tele van azzal, hogy: Engedd hogy minden stúdió valami újat alkosson! Na meg azzal, hogy: Miért nem hozzátok vissza a Crimson Skies-t és a Blinx-et?”

+ Minden stúdió maga dönti el, hogy min dolgozik. Ebben nem szeretné őket korlátozni soha a Microsoft. Éppen ezért a Rare bármikor feltámaszthatja a klasszikusait, de jelenleg szépen építenek a Sea of Thieves sikerére és nagyon izgatottak az Everwild miatt.

Mi változott 7 év alatt?

“Nagyobbak vagyunk, mint valaha. Mindennek az alapja pedig szerintem a játékosok bizalmának visszanyerése azzal kapcsolatban, hogy miért vagyunk itt a játékpiacon. Ez az, amit úgy gondolom elvesztettünk valamikor az Xbox One indulásakor. [ ... ] A célunk ezúttal az, hogy a játékost állítsuk a középpontba, eköré építve a szolgáltatásainkat és a játékainkat. Hogy biztosítsuk afelől, hogy csakis a videojátékokra koncentrálunk. Semmi más nem érdekel minket. Nem áll szándékunkban másfelé nyitni. Ez az, amiben hihetetlenül elkötelezettek vagyunk.”

Forrás: Stephen Totilo | Kotaku

Összesen: 82 [1-50]
1 | 2
[25] Hwopapa
tegnapelőtt 20:19 #82
Válasz Lavitz (#80) üzenetére
Kiszámoltam még otthon, hogy nagyjából 25e Ft-nak megfelelő összeg jön ki évente megtakarításként, ha a PS nem marad suspend módban, hanem mindig kikapcsolom.

Annyit nem is veszítettem vele, az a pár óra destiny2 update meg belefér
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[1] vk90
tegnapelőtt 20:10 #81
Válasz Lavitz (#65) üzenetére
Akkor lehet velem van a gond de nagyon nem tud meggyőzni a lista. "előzőgen játék 4k60 már ezért megéri" ??? Ott volt a Ps4 pro/Xbox One X.. azon kellene már így futniuk, akkor azt feleslegesen vette meg sok ember?
A crossgen játékok miatt meg minek megvenni? Mert kicsit részletesebb lesz azon? Hűha, ez aztán nem semmi ajánlat...
Én azt mondom ez egyenlőre egy nagyon "béta" generáció, szvsz megéri várni akár 2-3 évet is, arra talán már valamit fel tudnak mutatni, de ez így nagyon sovány úgy gondolom...
(A tetriszen felmosolyogtam azért )
[67] Lavitz
tegnapelőtt 14:19 #80
Válasz muerte (#79) üzenetére
Lehet spórolni nem is keveset. Sokan erre nem gondolnak, pl már falilámpa izzó cseréje is sokat számíthat a szobákban.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[14] muerte
tegnapelőtt 14:12 #79
Válasz Lavitz (#77) üzenetére
Mi jött ki?
Ami nem ol meg az erosit
[5] SIDE
tegnapelőtt 13:52 #78
Válasz Bogyi007 (#44) üzenetére
A két évig támogatjuk még az előző gent dolognál azt tudni kell hogy Spencer elmondta hogy ők nem akarják megkötni a fejlesztők kezét, így aki már Series X-re szeretne csak fejleszteni az megteheti és nem muszáj az előző genre is dolgoznia. Ezért jön sok játék csak Series S/X-re.
... csak a sajtó jobban szereti hangsúlyozni azt hogy támogatják mindenben az előző gent, így ez maradt meg az emberekben.
[67] Lavitz
tegnapelőtt 12:12 #77
Válasz muerte (#75) üzenetére
kedvenc témám volt pár éve az üzemeltetési költségek kiszámlálása. Mivel mennyit lehet spórolni!
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[67] Lavitz
tegnapelőtt 12:09 #76
Válasz Ra1D3n (#74) üzenetére
Ps Now-al a ps is felesleges! Gépet se kell venni csak előfizetést. Ok pc/laptop kell hozzá, ebből a szempontból xbox jobb mert ott elég csak egy androidos telefon/tablet is.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[14] muerte
tegnapelőtt 10:14 #75
Válasz Ra1D3n (#74) üzenetére
A költségekről is sok furcsaságot olvasni.
A 499-es XSX arban nem lehet meg összerakni egy hasonlo PC-t.
Aztan az üzemeltetes költsegeiröl nem is beszelve, hisz egy közepes videokartya önmagaban ehesebb mint pl az Xbox, igy gyorsan kijön, hogy a fenntartas siman 2-3 szoros egy gamer PC eseteben.
Persze erre lehet mondani, hogy nem fontos, aztan baromi sok szülönek nem mindegy hogy mennyi a villanyszámla, ha a gyerek sokat játszik.
Ami nem ol meg az erosit
[8] Ra1D3n
tegnapelőtt 10:00 #74
Válasz muerte (#73) üzenetére
Akinek viszont van PS-e, meg potato pc-je, sőt a legtöbb szájhős 1080p low-medium részletesség mellett tolja rityi-ratyi laptopon, ők vállig állítják, hogy az Xbox felesleges. Szerintem továbbra is kényelmesebb megoldás, mert én már eleve a PC-s környezetet utálom. Nekem a teljes élményhez hozzátartozik maga az egész konzol kezelőfelülete és a jövőben a Quick resume funkció is olyan lesz, amit PC-n nem hiszem, hogy tudnék használni, legalábbis mostanában biztosan nem
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[14] muerte
tegnapelőtt 9:26 #73
Olvasgatom, hogy akinek van PC-je az nem vesz boxot. stb...
Egy eve raktam össze egy asztali gepet. (szerintem az utolso amit össze raktam)

Atszamolva 1Millio+ (ebböl mondjuk a vizhütes volt kb 250K.
Meglehetösen erös konfig, nem jatekra kihegyezve, ezert pl RTX mint olyan nincs.

Jatszani XOX-en jatszom, novembertöl XSX en fogok.

Jatszhatnek PC-n? Igen, de nem érdekel, mert szeretek leülni a 65-ös TV ele a kanapera es ugy jatszani. Ha van ra idöm.

Ennyit arrol, hogy PC-mellett nincs ertelme a BOX-nak.
Ami nem ol meg az erosit
[8] Ra1D3n
tegnapelőtt 8:05 #72
Válasz oistrakh (#71) üzenetére
Úgy nézem egyre jobban megbékélsz a tudattal, hogy Series X-ed lesz a PS5 helyett. Mondjuk ennyi pénzért már dukál az erősebb gép amúgy is
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[12] oistrakh
tegnapelőtt 1:27 #71
Válasz Jogamer (#70) üzenetére
14 havi gamepass ultimatet fogok venni 18 ezer ft-ért Szóval jó lesz az olyan havi 1500ft-ért is😎
[1] Jogamer
tegnapelőtt 0:02 #70
Válasz kiső (#69) üzenetére
Ó barátom nem. Engem az vidít fel, hogy kapok 500 euróért egy olyan komplett csúcskategóriás hardvert és profi szolgáltatás csomagot, amelyek hosszú évekig minőségi szórakozást fognak hozni nekem. Sőt már kezdetnek ott lesz eddig sok ki se próbált játék jelentősen feljavított minőségben ingyen. Ha már mindkét oldalon ily szerény kezdetben a nextgen játék felhozatala, így is a jobb opciót választom, igen havi 3 ezer forintért királyi ajánlatként.
[36] kiső
Oct 19., Monday 22:24 #69
Válasz Jogamer (#68) üzenetére
Sajnos ebben semmi bohózat nincsen. Valószinűleg te már egy Halo képernyővédőnél is a fellegekben járnál, ha csak az lenne nyitásnál. Nincs ezzel semmi baj.
[1] Jogamer
Oct 19., Monday 22:16 #68
Válasz kiső (#66) üzenetére
Itt bohóckodsz az X hírnél, miközben a PS5 kb 98 %-ban ugyanazekkel van kitömve ja meg egy PS3-as játékkal meg egy dlc-vel. PS2 az...
[67] Lavitz
Oct 19., Monday 21:39 #67
Válasz kiső (#66) üzenetére
Új beugróknak ez nem számít! A lényeg akkor is ment a pofázás ps1 végén hogy ki a francnak kell ps2? Nincs rá semmi játék gyenge a nyitócímek listája.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[36] kiső
Oct 19., Monday 21:24 #66
Válasz Lavitz (#65) üzenetére
A PS2-es lista nem igazán volt kitömve többéves cuccokkal, mint az X.
[67] Lavitz
Oct 19., Monday 21:10 #65
Válasz Lavitz (#64) üzenetére
Series nyitócímek:

Assassin's Creed Valhalla
Borderlands 3
Bright Memory 1.0
Cuisine Royale
Dead by Daylight
Devil May Cry 5: Special Edition
Destiny 2: Beyond Light
DiRT 5
Enlisted
Evergate
Fortnite
Forza Horizon 4
Gears 5
Gears Tactics
Grounded
Just Dance 2021
King Oddball
Maneater
Manifold Garden
Mortal Kombat 11 Ultimate
NBA 2K21
Observer: System Redux
Ori and the Will of the Wisps
Planet Coaster
Tetris Effect: Connected
The Touryst
The Falconeer
War Thunder
Warhammer: Chaosbane Slayer Edition
Watch Dogs Legion
Yakuza: Like a Dragon
Yes, Your Grace
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[67] Lavitz
Oct 19., Monday 21:09 #64
Válasz vk90 (#63) üzenetére
Minden előzőgen játék 4k60 már ezért megéri. Aztán az új játékok meg brutál jól néznek ki.

Aztán meg az idő sok mindent megszépít ps2 launch címek:
Armored Core 2 (Agetec, Action)
DOA2: Hardcore (Tecmo, Fighting)
Dynasty Warriors 2 (Koei, Action)
ESPN International Track and Field (Konami, Sports)
ESPN X-Games Snowboarding (Konami, Sports)
Eternal Ring (Agetec, RPG)
Evergrace (Agetec, RPG)
FantaVision (SCEI, Puzzle)
Gun Griffon Blaze (Working Designs, Action)
Kessen (EA, Adventure)
Madden NFL 2001 (EA, Sports)
Midnight Club (Rockstar, Racing)
Moto GP (Namco, Racing)
NHL 2001 (EA, Sports)
Orphen (Activision, RPG)
Q-Ball Billiards Master (Take-Two Interactive, Simulation)
Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 (Midway, Sports)
Ridge Racer V (Namco, Racing)
Silent Scope (Konami, Shooter)
Smuggler's Run (Rockstar, Racing-Adventure)
SSX (EA, Sports)
Street Fighter EX3 (Capcom, Fighting)
Summoner (THQ, RPG)
Swing Away (Paradise Golf in Japan) (EA, Sports)
Tekken Tag Tournament (Namco, fighting)
TimeSplitters (Eidos, First-Person Shooter)
Unreal Tournament (Infogrames, First-Person Shooter)
Wild Wild Racing (Interplay, Racing)
X-Squad (EA, Action)
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[1] vk90
Oct 19., Monday 20:36 #63
Év elején kb arról volt szó hogy itt aztán micsoda nagy technológiai ugrás lesz meg bokalefosós grafika.. komolyan mondom még én is elhittem, még el is gondolkodtam hogy venni kéne. Mi maradt végülis ebből? A nagy marketing, mert arra aztán tényleg adnak.. ray tracing 4K-val meg rózsaszín cukormázzal, ugyan már.. szép lassan közbe persze merik csepegtetni a gyengeségeket is hogy ne legyen túl nagy a csalódás.. nektek nem fura hogy érdemi játék nem jelenik meg megjelenéskor? A több mint 10 éves DS-t nem kéne számításba venni meg persze a pókember dlc-t se.. ez mi akar lenni? Mi motiváljon abba hogy megvegyem bármelyiket is? A "nextgen" updatek? Az Unreal 5-ös techdemó? Ugyan, hányszor elsütötték ezt a beetetést már, a végeredmény nyílván nem fog így kinézni.. Nem azt mondom lesznek szép játékok.. Ps2-re is rengeteg szép játék készült.. de rohadtul nem fogják tudni tartani azt amit itt ígérgetnek szvsz...
[67] Lavitz
Oct 19., Monday 20:29 #62
Válasz Lakatos Rájden (#58) üzenetére
Lesz félgenerációs gép, csak a válság miatt lehet nem 3 hanem majd csak 4 év múlva.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[67] Lavitz
Oct 19., Monday 20:28 #61
Válasz soliduss (#47) üzenetére
Nyugodtan fizess elő teljesen rendben van a szolgáltatás. Ha játszottál psnow-t na annál sokkal jobban játszható. És már a now-al sincs gond. God of War teljesen jól játszható.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[29] lacapaca
Oct 19., Monday 17:11 #60
Válasz Lakatos Rájden (#58) üzenetére
Eddig sem emiatt jöttek az új gépek. A Ps4 már az elejétől rávert a One-ra, mégis előbb jött náluk a Pro.
Az előző gen. váltás is együtt ment, ez is együtt megy.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Oct 19., Monday 17:03 #59
Válasz Bogyi007 (#44) üzenetére
Azért a OneX-ben simán van még erõ.
Oct 19., Monday 17:00 #58
Válasz Lavitz (#35) üzenetére
Ez elég szomorú. Most ennyi erõvel, ha PS5 ráver a Series S-X-re, ami 90%-ban borítékolható, akkor 2022-23-ban jön ismét egy új gép hívják azt akárhogy ?
[29] lacapaca
Oct 19., Monday 16:55 #57
Válasz arpi0912 (#56) üzenetére
Illetve, talán ennek jelenleg nem is az a lényege, hogy magát a hardvert kiváltsa, mert vele szemben a kompromisszumok megvannak. Hanem a platformbővítés.
Itt vagy pl. te, vagy soliduss. Akiktől amúgy egy fillért nem látnának. Így viszont lehet. Meg az a jó néhány millió lehetséges felhasználó, akik amúgy sem tartanak játékra külön játékeszközt, viszont hordozható eszközük meg van rá.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[27] arpi0912
Oct 19., Monday 15:35 #56
Válasz samus101 (#54) üzenetére
Ha nem elég az élmény így vegyen az ember normális gépet. Ki van ez találva.
[41] Kuresz
Oct 19., Monday 15:35 #55
Válasz soliduss (#47) üzenetére
Mig ezek a streaming szolgaltatasok nornalisan fognak mukodni, hosszu hosszu evek fognak eltelni. Ez a jovo, oke, de egyik sem mukodik meg ugy, ahogy azt az ember elvarna/gondolna. Bar en meg mindig nem ertem, hogy ennel hogy fogjak vegleg kikuszobolni az input lag jelentette hatranyt valaha is.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[7] samus101
Oct 19., Monday 15:31 #54
Válasz arpi0912 (#53) üzenetére
Nem lesz 100%-os ott sem az élmény, olyan tescó gazdaságos 😅
"Reach out and touch faith!"
[27] arpi0912
Oct 19., Monday 15:26 #53
Válasz samus101 (#45) üzenetére
Speciel single player játékokra gondoltam. Multiplayert sose cloud gamingen keresztül játszanék, az úgy esélytelen.
Oct 19., Monday 15:20 #52
Válasz Laza (#30) üzenetére
Én pl PC-n játszom, ő a multiplatform fő játékgépem (GP-vel is) és a PS-t az exkluzívjai miatt tartom, a Switchet szintén+lokál multi miatt. De totál megértem, aki nem akar/tud, stb PC-vel játszani és pl az Xbox Series X lesz a fő platformja GP-vel és a PS5-re már csak az évi 1-2-3 db AAA exkluzívot veszi meg.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Oct 19., Monday 15:14 #51
Válasz arpi0912 (#43) üzenetére
Az úgy óriási élmény lehet! 😆
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[48] zsozsa
Oct 19., Monday 14:51 #50
Válasz soliduss (#47) üzenetére
Olvashattad azt is, hogy kompetitív multira nem biztos, hogy ezt a megoldást választanám, de singleben elfogadható simán. Mert írtam...
Dzsézon Tetem a Transplanter
[7] samus101
Oct 19., Monday 14:11 #49
Válasz soliduss (#47) üzenetére
Max single playerben gondolkodj...
"Reach out and touch faith!"
[41] Kuresz
Oct 19., Monday 13:25 #48
Válasz soliduss (#47) üzenetére
Nekem van most game pass, probalgattam itt-ott... Mint single, el lehet vele lenni, de ha valaminel szamit az input lag (pl multi, vagy az elobb emlitett stilusu jatekok), akkor gondok vannak.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[48] soliduss
Oct 19., Monday 12:42 #47
Válasz Kuresz (#46) üzenetére
???? nem azt írták a Xbox topicban ,hogy tök jól működik az Xcloud? Mi ez az input lag.... nem ezt kell első körben felszámolni egy server -kliens szolgáltatásnál??

Ne már... a szünetben akartam előfizetni pont, hogy letoljam a halo és a gear 5-öt...
[41] Kuresz
Oct 19., Monday 12:13 #46
Válasz arpi0912 (#43) üzenetére
Ha nem zavar, hogy autos / fps / verekedos jatekot kb nem tudsz jatszani az input lag miatt, akkor ez igy igaz.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[7] samus101
Oct 19., Monday 11:35 #45
Válasz arpi0912 (#43) üzenetére
Legyünk őszínték kb 50%-os így az élmény...pl multi fps játszhatatlan ..
"Reach out and touch faith!"
[31] Bogyi007
Oct 19., Monday 11:05 #44
Válasz Lakatos Rájden (#34) üzenetére
Ha már a Forza sem jön, akkor hogyan is van ez a két évig támogatjuk még az előző gent dolog?

Lassan kiderül hogy még a Sony jobban támogatja a leköszönő generációt mint az MS... L
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[27] arpi0912
Oct 19., Monday 10:43 #43
Válasz Laza (#30) üzenetére
Az a legjobb a GP-ben, hogy se konzol, se pc nem kell hozzá. Ott az xcloud, egy androidos teló/tablet aminek a képét kitolod a tv-re seccperc alatt és már meg is van az egész. Megspóroltad magadnak a második konzolt és még csak gamer pc se kell hozzá. Arra a pár játékra ez a legköltséghatékonyabb megoldás.
Oct 19., Monday 9:59 #42
Válasz Laza (#30) üzenetére
Igen mindenkinek van gamer pc-je ez tök egyértelmű!Ja bocs nem ide!😆

(PC?Minek? Nekem nincs rá szükségem.Nem is lesz mert feleslegesnek tartom.A gaming nálam egyenlő a konzollal.Vagyunk így még pár millióan bár itt a gameren ez lehet furcsának tűnik egyeseknek.Viszont jön egy Series S a One S mellé.Hopsz!)
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[8] Ra1D3n
Oct 19., Monday 8:12 #41
Válasz Laza (#30) üzenetére
Azt ne felejtsd ki a képletből, hogy a GP teljes kihasználása csak Xbox-al és PC-vel együtt lehetséges. Sőt, az ember több mindenből marad ki, ha csak PC-je, mint ha csak Xbox-a van és nincs melléje épkézláb PC-je. 300USD nem is pénz érte jóformán ha csak ennyi az ember célja...
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[36] kiső
Oct 19., Monday 8:08 #40
Válasz Kuresz (#38) üzenetére
Szerintem csak szórakozik velünk. El nem tudom képzelni, hogy ezt az Ms piedesztálra emelést komolyan gondolja minden esetben.
[11] frg_dnl
Oct 19., Monday 1:08 #39
A Bethesda szép számban dobott piacra FPS játékokat és minőségben pedig szintén frankók voltak, pl. Doom 2016, Wolfenstein 2, Doom Eternal, nekem csak a Machinegames és az ID Software fog hiányozni mivel PS-es vagyok. És ezzel valószínűleg a belső nézetes játékok száma jelentősen kevesebb lesz majd PS5 konzolon mint amennyi PS4-en van jelenleg ami nem túl jó mert túlságosan sok már a külső nézetes játék.
[41] Kuresz
Oct 18., Sunday 23:40 #38
Válasz Jogamer (#37) üzenetére
Szerenykedo????? Te hol elsz?
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[1] Jogamer
Oct 18., Sunday 22:14 #37
Válasz Lavitz (#33) üzenetére
Ó dehogynem akarnak gépet eladni, és fognak is. Ez most a stratégiájuk része, hogy így bánnak a szavakkal. Közbe meg az előrendelések az egeket verik. Egyre inkább az az érzésem, hogy az MS tudatosan csinálja amit csinál. Szerénykedőnek tűnő marketing, közbe meg szépen terelik a vásárlókat az új Xbox-ok felé.
Oct 18., Sunday 21:27 #36
Válasz Lakatos Rájden (#34) üzenetére
A Fat, az S és az X is az Xbox One család része, egyszerre lesznek támogatva vagy épp nem támogatva az adott megjelenéseknél.
[67] Lavitz
Oct 18., Sunday 21:16 #35
Válasz Lakatos Rájden (#34) üzenetére
Nincs semmi érdekesség benne hiszen a One X hivatalosan már nem is létezik!
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Oct 18., Sunday 21:13 #34
" Az Everwild, State of Decay 3, Fable, a Forza Motorsport és a Avowed már csak Series X/S és PC platformokra készül. "
Tessék ?! Fat One és One S még érthető, de már One X-re se ? Ez érdekes.
[67] Lavitz
Oct 18., Sunday 21:07 #33
Válasz Laza (#30) üzenetére
Nem is kell gépet venni ez a lényeg! Cloud gaminghez elég egy android telefon és game pass és már pöröghet is a Forza meg a Gears. Ms szolgáltatást ad el nem gépet.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Összesen: 82 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

3 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 8 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.