[Összefoglaló] Night City Wire #4
Eddig 33 hozzászólás
sQr
2020. October 15.
Thursday 20:45


A CD Projekt RED újabb Night City Wire adással jelentkezett a Cyberpunk 2077 világából. A műsor ezúttal a város járműveire és a kialakult stílusirányzatokra koncentrált, amit számos érdekes “kulisszák mögötti” videóval kísértek. A közel 25 perces teljes adás a fenti lejátszóval közvetlenül visszanézhető, de ha csak a tartalom kivonatolására vagy kíváncsi, görgess lentebb!Két kerék? Négy kerék? Legyen inkább nyolc!

A műsor nagyobb része ezúttal a város járműveit járta körbe, a garázsra pedig rögtön a fenti mozgóképpel rúgták rá az ajtót. Night City járműveit öt különböző kategóriába sorolhatjuk: Economy, Executive, Heavy-Duty, Sports és Hypercars. A skála természetesen a külső területek tákolt ócskavasaitól a luxus negyedek csillogó mechanikus paripájáig terjed és a készítők ígérete szerint mindegyik egyedi külsővel és belsővel fog rendelkezni - főleg ha egy picit magunk is személyre szabjuk! Ha a fenti mozgókép nem lenne elég, listáztuk a különböző “kulisszák mögött” rögzített videókat is.

+ Revving Up Night City | A kulisszák mögött
+ Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger | A kulisszák mögött
+ Cyberpunk 2077 x The 911 Turbo | Porsche reklámanyagAz vagy amit felveszel...

A világ legveszélyesebb városban a külső mindent elárul rólad. Négy különböző stílus és divatirányzatot különböztetnek meg: Kitsch, Entropism, Neo-Militarism és Neo-Kitsch. Ezek mindegyikének egyedi története van és remekül reprezentálják az adott kulturális közeget. A hírességeket és hírhedteket, na meg mindent ami közöttük megfér.Az információ-cunamit a fenti új CG animációval zárták, amiből már láthattunk villanásokat az utóbbi hetek promóciós anyagába bedolgozva. Nem volt elé a fenti pár sor? Lemaradtál valamelyik előző adásukról? Itt elolvashatod az összefoglalónkat:

+ Night City Wire #1 | Első összefoglaló
+ Night City Wire #2 | Második összefoglaló
+ Night City Wire #3 | Harmadik összefoglaló

A Cyberpunk 2077 2020. november 19-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, amit még idén követhet a Stadia változat. Az új generációs konzolokon az első naptól élvezhetjük a magasabb felbontást és stabilabb képfrissítést, de a valódi next-gen változatot csak jövőre kapjuk meg egy ingyenes frissítés formájában.

[4] somzso
Oct 16., Friday 20:03 #33
Ps5 érkezik nekem a cyberpunk szerintem elleszek decemberig amikor is megveszem a demon soulst is
moderator sQr
Oct 16., Friday 19:52 #32
Válasz Doberman (#31) üzenetére
Tényleg látszik, hogy nem követted a játékkal kapcsolatos híreket. : ]
Twitter: sequeeer
[7] Doberman
Oct 16., Friday 19:37 #31
minimalista követéssel, eléggé GOTY érzés van, szerencsére manapság ez nem számít, ha nem elég hithű vagy fanboy, semmit se kap, no BLM, LMTBQwrty, ? : 'kérem haladjon tovább'
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[10] Makazen
Oct 16., Friday 17:57 #30
Válasz theSickness (#25) üzenetére
Felesleges várni vele szvsz...
Ha van benne annyi döntési lehetőség mint a W3ban, akkor akár egy teljesen más történetet is vegigjatszhatsz a next-gen patch után...
Én legalábbis remélem, hogy megtartották ezen jó szokásukat + hogy lesz legalább 120-150 óra ha mindent meg akarok csinálni/mindent látni akarok 🤗
̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿
[48] soliduss
Oct 16., Friday 16:24 #29
Válasz Ra1D3n (#21) üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni de a novemberi játékuk már a kövi évbe szokták nevezni. Mintha lett volna erről szó, hogy október végén van meghúzva... .vagy november első hetében a vonal... utána már csak next year lehet nevezni.

Ez rémlik.
[10] Daniel San
Oct 16., Friday 15:52 #28
Válasz Trishtan (#26) üzenetére
A fakó hdr-en kívül szerintem minden rendben volt a grafikával, csak a gameplay volt ótvar persze ez szigorúan az én véleményem.
Kíváncsi lennék hogy néz ki nálad ez a jelenség.
Oct 16., Friday 15:17 #27
Válasz theSickness (#25) üzenetére
Nope, semmi köze hozzá. Egész egyszerűen valahogy érdektelen lett számomra a játék az utóbbi időben. Lehet, hogy köze van a tavalyi gamescomos prezentációhoz, ahol nem stúdiókörülmények között tudták prezentálni a játékot, hanem real-time, így kevésbé volt milliméterre megtervezve. Ott feltűnt, hogy a vezetés és a shooting nem olyan fluid, mint az előzetes videókban tűnt.
Persze ezeken nyilván dolgozhattak azóta (és valószínűleg meg is tették), de nagyjából azóta nálam takarékon pörög a hypetrain.
I am such a B.A.
[7] Trishtan
Oct 16., Friday 15:11 #26
Válasz Daniel San (#10) üzenetére
Fura, pár napja kezdtem el játszani Pro-n az RDR 2-t fullHD-ban, és azt látom szinte mindenhol, hogy baltával faragott arcú emberek a baltával faragott fák között lovagolnak. Legalább a hó szép .
Oct 16., Friday 14:15 #25
Válasz ne5h (#12) üzenetére
Oké, nálad gondolom ez a nextgenesítős patch miatt is van. Mondjuk engem is kicsit lehervasztott, hogy hiába lesz meg day one a játék, lehet ki kéne tartanom néhány hónapot.
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 12:46 #24
Válasz samus101 (#22) üzenetére
Next gen patchben jön a Ray Tracing meg egyebek a Cyberpunk 2077-hez. Series X-en meg PS5-ön egyelőre be kell érni a magasabb framerate-el.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[16] Zangpo
Oct 16., Friday 12:39 #23
Válasz samus101 (#22) üzenetére
Én is kivárom az elérhető legjobb verziót konzolon. De ugyanígy vagyok a Ghost Of Tsushimával és a LasszóFasz part kettővel. Azokhoz sem nyúltam hozzá még a jelen genben. Azt hiszem elértem a gamer önmegtartóztatás level 999-es szintjét.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[7] samus101
Oct 16., Friday 12:21 #22
Mit jelent amúgy a nextgen frissités??? A mostani verzió különbözni fog konzolon és Pc-n? Később a PC verziót kapják a nextgen tulajok???
Szerintem kivárom a patch-et, addigra talán lesz valami akció is rá, bármennyire is nyomatnám a game-t!
"Reach out and touch faith!"
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 12:21 #21
Válasz soliduss (#20) üzenetére
Idén azért annyira nem lesz papírforma. Nevető sokadikként bejöhet az Animal Crossing, amivel nem, hogy játszani, de telepíteni se bírnék, annyira taszít az egész cucc(azok a kéjes tekintetű karakterek borzasztóak ), akkor ott van pl a Half Life Alyx ami elvileg hatalmas mérföldkő a VR játékok palettáján(csak emiatt a jövőben mindenképp építek egy új PC-t, miután jövőre megvolt a költözés) és emiatt veszek VR cuccot is. Akkor ott van még az FFVII remake amit szeretettel várok jövőre Xboxra, valamint még mindig lehet folytatni a sort a Doom Eternallal, ami brutálisan jól újult meg az elődhöz képest, és háttérsztori szempontjából is kibaszott jól bővítette a Doom univerzumot. Van még itt a tarsolyban egy Ghost of Tsushima és a novemberben érkező Cyberpunk 2077. Akárhonnan is nézem, brutál erős a mezőny és egy olyan megosztó cím, mint a Last of Us 2 szerintem könnyen meglehet, hogy luftot rúg az idei díjszezonban. Itt-ott megkapja a címet, de javában más címek fognak dominálni, legalábbis így érzem.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[48] soliduss
Oct 16., Friday 12:11 #20
Válasz Ra1D3n (#17) üzenetére
sorry átfutottam...a jelölteket jelentették be több helyen még csak.
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 11:58 #19
Válasz Saya (#18) üzenetére
Kicsit rá vagyok pörögve én is. Digitálisan meg collectorsban is begyűjtöm, de csak azért, mert bagóért vágják az emberhez a digi verziót a Series X mellé
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[9] Saya
Oct 16., Friday 11:57 #18
Én ezt már Series X-en fogom kipróbálni, tűkön ülök!
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 11:55 #17
Válasz soliduss (#15) üzenetére
Nálam a The Game Awards a mérvadó. 2018-ban voltam kissé csalódott, hogy nem az RDR2 lett a befutó, de a God of War is teljesen rendben volt. Amúgy már októberben GOTY? Tök inkompetens dolognak tartom ezt. Kicsit nézegelődtem, de eddig egyedül a Japan Game Awards-ot találtam ahol idén az Animal Crossing volt a befutó.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[10] Daniel San
Oct 16., Friday 11:54 #16
Válasz Ra1D3n (#14) üzenetére
Ma kezdtem újra a TLOUPII-t, és nem tudok betelni vele
Imádom, brutáljó eksönedvendzsőr a cucc. Szerintem a CP2077 is fergeteges gém lesz, szóval bármelyik is nyeri a GOTY trófeát, sokkal jobban rászolgál, mint a múlt évi indulók és a nyertes
[48] soliduss
Oct 16., Friday 11:49 #15
Válasz Ra1D3n (#14) üzenetére
pedig sorra hozza el más most is a game of the year díjakat a Ra1d3n által utált Part 2
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 11:31 #14
Válasz Daniel San (#10) üzenetére
Ha lecsúszik akkor még mindig ott van egy közszeretetnek örvendő játék brutálisan jó 2. része, aminek simán odaadnám a címet Nem, nem a Last of Us 2-re gondolok
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[25] Shark
Oct 16., Friday 11:19 #13
Megnézem,elolvasom erről a játékról a videókat,híreket,tényleg nagyon jónak tűnik meg minden,de egyszerűen valahogy nem érzem azt hogy én ezzel most játszani akarok talán majd egyszer..bár a Witcher 3-al is így voltam és azóta sem játszottam vele🤣
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
Oct 16., Friday 10:44 #12
Válasz theSickness (#11) üzenetére
Nekem mondjuk annyira sikerült lejönni róla, hogy kb sztoikus nyugalommal néztem meg a fenti 25 perces műsort és továbbra sem vagyok biztos benne, hogy idén egyáltalán játszani akarok a játékkal.
I am such a B.A.
Oct 16., Friday 10:11 #11
Már semmit nem nézek belőle egy ideje. Lejöttem a hájpról is. Majd a megjelenéskor gondolom úgyis beizgulok.
[10] Daniel San
Oct 16., Friday 10:03 #10
Válasz Ra1D3n (#8) üzenetére
Nekem is az jön le a videókból, hogy open world terén nagyon ott lesz a cucc. Olyan felnőtt gta feelingem van.
Aztán tech oldalról pl a rdr2 nagyon erős volt, de az meg játéknak volt szerintem gyenge.
Amúgy a nov 19 dátummal lehet lecsúsznak az idei jelölésekről, mint múlt évben a star wars gém.
[48] soliduss
Oct 16., Friday 9:38 #9
Válasz Daniel San (#5) üzenetére
most jött a mail.... jövő héten jön... késik a szállítmány a nyomdából
[8] Ra1D3n
Oct 16., Friday 8:40 #8
GOTY! Ha nem így lesz megeszem a kalapom. Hihetetlenül várom ezt a cuccot és valahogy úgy vagyok vele, hogy ezek alapján amit látok, ez a messzemenőkig való részletesség mindenben, kizártnak érzem, hogy ne ez legyen a leköszönő generáció legnagyobb durranása
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[48] soliduss
Oct 16., Friday 8:28 #7
Válasz frg_dnl (#4) üzenetére
mintha lett volna videó ahol felrobbantak volna az üldözők.... szerintem lesz valami.
[10] Daniel San
Oct 16., Friday 8:20 #6
Megnéztem párszor rotdfuture videót, valahogy nem tudok betelni ezzel a játékkal
[10] Daniel San
Oct 16., Friday 8:18 #5
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Én már hétfőn megkaptam a könyvet. Mondjuk olyanról is hallottam, aki csak jövő7en kapja meg.
Egyébként minőségi darab, érdemes lesz elolvasni a játék előtt.
[11] frg_dnl
Oct 16., Friday 8:06 #4
Az autók és motorok törhetőek ?
[48] soliduss
Oct 16., Friday 8:04 #3
A héten hívtak, hogy ma jön az Artbook- előzmény könyv a Cyberpunkból telejsen meg is feledkeztem ,hogy előrendeltem.

A fenti adást megéztem..... félelmetes mekkora erőt és munkát tettek ebbe a projektbe... szerintem a Witcher mellé egy uj univerzumot teremtettek... lesz még itt Cyberbunk 2090 és 2100 is simán.
[10] Makazen
Oct 16., Friday 2:05 #2
Én akkora hypeban vagyok, hogy 100% csalódás lesz a vége 🤣
Eleve bennem van egy elég erős félsz azzal kapcsolatban, hogy a Witcher széria alkotóinak új játéka nem lesz képes megugrani azt a hihetetlen szintet amit felállítottak a regény adaptaciokkal, de már csak a W3 miatt /ami szvsz a legjobb játék a világegyetemben / is tartozok annyival, hogy bizalmat szavazok nekik...💰
Találkozunk nov 19-én 👍
̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿
moderator Ghz
Oct 15., Thursday 23:06 #1
Ezeket már nem nézem meg. Majd a játékban
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 0 | Visage: megjelenési dátum

Kilép a korai hozzáférésből az ígéretes pszichológiai horror.

pc,xbox1,ps4 1 | Sekiro: Shadows Die Twice GOTY

Új kihívások, játékmódok, skinek és lehetőségek a frissítésben.

pc,xbox1 4 | Gears 5: Xbox Series X|S trailer

New Game+. Ultra beállítások. 120FPS Versus mód.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Little Nightmares II: Halloween trailer

Ízelítő az apró rémálmok következő fejezetéből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Immortals Fenyx Rising: a történetről

Zeusz és Prométheusz vázolja nekünk az alapszituációt.