Civilization VI: jönnek a kalózok!
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2020. October 13.
Tuesday 18:21


A 2K és a Firaxis ma új videóban mutatta be a Sid Meier’s Civilization VI változásait, módosításait és kiegészítéseit, amik 2020. október 22-től lesznek elérhetők az októberi frissítés részeként.

Lássuk mit is ír a sajtóközlemény!

Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az e-havi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellett a Pirates Scenario lesz.

A Pirate Scenario egy 1-4 fős verseny a kincsért és dicsőségért a nyílt tengeren. A játékosok kiválaszthatják a négy frakció – Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler, Hoarder – egyikét, melyek mindegyike egyedi képességekkel teszi sajátossá játékstílusát. A többi frakció mellett a játékosoknak a brit, spanyol, francia és holland haditengerészettel is szembe kell nézniük, akik elég eltökéltek, hogy Davy Jones börtönébe juttassák őket. A Pirate Scenario új és frissített művészeti rajzai trópusi hangulatot kölcsönöznek a játéknak, ami egy egyedi, kézzel készített térképen, vagy egy minden alkalommal más játékélményt biztosító térképen is játszható. A Firaxis csapatát a Sid Meier’s Pirates! inspirálta, így a klasszikus játék rajongói garantáltan élvezni fogják, ahogy átépítették a Sid Meier’s Civilization VI-ba.

A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a Sid Meier’s Civilization VI-ban. Ezek között szerepelnek változások a Recruit Partisans kémküldetéseiben, a játék sebességének felskálázása olyan funkciókhoz, amik eddig nem tartalmazták, valamint egyensúlyi változtatásokat a New Frontier Pass már kiadott csomagjaihoz. A változások teljes listája 2020. október 22-én lesz elérhető.

Friss hírek

119 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 0 | Visage: megjelenési dátum

Kilép a korai hozzáférésből az ígéretes pszichológiai horror.

pc,xbox1,ps4 1 | Sekiro: Shadows Die Twice GOTY

Új kihívások, játékmódok, skinek és lehetőségek a frissítésben.

pc,xbox1 4 | Gears 5: Xbox Series X|S trailer

New Game+. Ultra beállítások. 120FPS Versus mód.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Little Nightmares II: Halloween trailer

Ízelítő az apró rémálmok következő fejezetéből.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Immortals Fenyx Rising: a történetről

Zeusz és Prométheusz vázolja nekünk az alapszituációt.