No Man’s Sky: Origins megjelenés
Eddig 3 hozzászólás
sQr
2020. September 29.
Tuesday 17:00


A Hello Games a fenti mozgókép kíséretében indította útjára a 2016-os No Man’s Sky 3.0-ás változatát. A kezdeti nehézségek után magára találó ambíciózus alkotás az utóbbi években hihetetlen sebességgel szépül, épül és bővül. A kerek verziószám kíséretében a galaxis ezúttal például új planétákkal, változatosabb terepekkel, eddig nem látott élőlényekkel, felfedezetlen épületekkel és extrém időjárási viszonyokkal lett gazdagabb.

A No Man’s Sky: Desolation frissítés már elérhető PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam / Microsoft Store) platformokon.

[55] axl
Sep 30., Wednesday 12:01 #3
Válasz CeXzer (#2) üzenetére
Egyfelől valóban dicséretes, másfelől pontosan erre való az early access. Ha már egy félkész játékért szednek pénzt, azt illik a (potenciális) vásárlók felé korrektül lekommunikálni. Szerintem.
I WλNT TO BELI3VE
[24] CeXzer
Sep 29., Tuesday 22:37 #2
Én időt nem akarok beleolni annyit, amennyit igényelne, de a legmélyebb tiszteletem a csapatnak. Semmi fizetős dlc, hanem ingyenes frissítések és elérték amit ígértek, sőt, mostanra többet is. Simán léphettek volna a pénzzel, de kiálltak a játék mellett., szerintem jár a taps.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[28] alf22
Sep 29., Tuesday 20:09 #1
Próbálom megszeretni de nem megy...sajnos