Doom Eternallal erősít a Game Pass
Eddig 59 hozzászólás
mcmacko
2020. September 27.
Sunday 09:53


Egy megérett a meggy, kettő csipkebokor vessző, három, az ég kék, a fű zöld, a Zenimax-akvizíció pedig meghozza a nyilvánvaló Game Pass bővülést, de nem is akármivel, hanem mindjárt egy nagy profilú játékkal. Október elsejétől retteghetnek a Halloweeni bulira készülő démonok, ugyanis a Game Pass-nak köszönhetően 15 millió vérszomjas démonvadászhoz juthat el a Doom Eternal.

Nyilván a többi Bethesda cím is érkezik majd az előfizetői felületre, de jó látni, hogy a Microsoft-Zenimax párosa mindjárt az egyik (ha nem a) legnagyobb címmel rúgja ránk az ajtót!

Összesen: 59 [1-50]
1 | 2
[41] ssj4vegita
Sep 28., Monday 21:09 #59
Jaja tenyleg, a dlc-k is jonnek majd most vajon?
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[48] zsozsa
Sep 28., Monday 19:16 #58
Válasz Livingbox (#57) üzenetére
Benne volt. És tuti, hogy vissza is kerül.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[15] Livingbox
Sep 28., Monday 18:24 #57
Rosszul rémlik hogy az előző Doom is benne volt a Game Passban egy ideig?
"I am not capricious, nor am I given to cruel acts for their own sakes. It is simply a fact that you and your kind have trespassed, and thus invited extermination. Curse you for putting me to this inconvenience."
[11] frg_dnl
Sep 28., Monday 15:47 #56
Ancient Gods Part 1 jöhetne már, standalone lesz ? Ez igaz ?
[7] KuCz
Sep 28., Monday 8:42 #55
Yasss boi.
"What do you play? - Whoa... umm, Zelda... Tetris... That's kind of a big question."
[15] grosy
Sep 27., Sunday 23:11 #54
Válasz travis18 (#53) üzenetére
A lényeg gondolom így is átjött
[18] travis18
Sep 27., Sunday 22:57 #53
Válasz grosy (#50) üzenetére
Legalább fizikai változatokat fizikai változatokkal hasonlítanál össze: KATT!
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
Sep 27., Sunday 21:13 #52
Na, a téma nem a TLOU 2 hanem a Dűm és a Gémpesz.
"This is our time to medicate..."
Sep 27., Sunday 21:11 #51
En elfogadom, ezzel nekem nincs is bajom, nekem az nem tetszik, hogy mindenre dobaljak esz nelkul a 0/10 pontokat nevetseges indokkal, vagy velemeny nelkul. Egy ismerosom nem reg jatszotta ki es a tortenet nem igazan tetszett neki, ettol fuggetleneul azt mondta, hogy franko jatek lett.
Papu nem sárga tetű!!
[15] grosy
Sep 27., Sunday 20:45 #50
Válasz travis18 (#48) üzenetére
A fizikai változat egy ezressel olcsóbb (lesz) itthon:
KATT!

Oh, what...
[8] Ra1D3n
Sep 27., Sunday 20:36 #49
Válasz PsNintendo (#39) üzenetére
A LoU2-nél azt kell elfogadni, hogy megosztó lett. Akinek tetszik, annak tetszik, akinek nem, annak meg nem. Közel sem évjátéka alapanyag, csak egy korrekt folytatás, ami technikailag hihetetlenül precíz és hibátlan, történeti oldalról meg olyan amilyen. Ennyi. Egy teljesen jó 7,5-8 pontos cucc, de a lába nyomába nem léphet a Red Dead Redemption 2-nek, de még a God of Warnak sem... Sőt, nálam még az idei Doom Eternalnak sem, ami rendkívül szórakoztatóan ad háttérinfót az előzményekről
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[18] travis18
Sep 27., Sunday 20:24 #48
Válasz grosy (#3) üzenetére
Nintendo eShopon mennyibe kerül? Oh, wait...
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
Sep 27., Sunday 19:55 #47
Válasz 1corevoltHC (#46) üzenetére
Nem reagaltad tul mert jogos volt, egyebkent en szamitottam ra, csak nem ilyen formaban, de biztosra vettem, megegyszer elnezest! Etteol fuggetlenul oda irhattam volna lou2 spoiler, lou2 lemaradt.
Papu nem sárga tetű!!
Sep 27., Sunday 19:43 #46
Válasz PsNintendo (#43) üzenetére
Én is túlreagáltam csak na (ahh sejtettem is) csak jobb lett volna első kézből átélni.

Kajak nem láttam a spoiler feliratot átfutotta a szemem ...
Olyan ász vagyok, hogy nem bírja a játék :P
Sep 27., Sunday 19:42 #45
Válasz axl (#44) üzenetére
Amúgy igen - két teória volt a fejemben... ez volt ez egyik...
Olyan ász vagyok, hogy nem bírja a játék :P
[55] axl
Sep 27., Sunday 19:31 #44
Válasz PsNintendo (#43) üzenetére
Mondjuk attól még az ember szeme óhatatlanul ráfuthat (főleg, ha a figyelmeztetés nincs elszeparálva a tulajdonképpeni spoiler-től), ahogy történt az velem is. Nem haragszom, tényleg kiírtad, meg hiába kerülgettem eddig viszonylag sikeresen a hasonló infókat, ennyit kb. magamtól is sejtettem.

Ettől függetlenül nagyon remélem, hogy a G365 Next-ben majd lesz rendes spoiler tag, ami el is rejti a szöveget és csak külön kattintásra teszi láthatóvá (valamint hogy az emberek használni fogják).
I WλNT TO BELI3VE
Sep 27., Sunday 19:24 #43
Nem volt szandekomban elrontani a jatekodat es ezert elnezest kerek, nyilvan ez nem mentseg. Egyebkent kiirtam, hogy spoiler.
Papu nem sárga tetű!!
[1] Jogamer
Sep 27., Sunday 19:20 #42
Na akkor ideje lesz játszani vele . Állítólag egy technikai csoda grafika, IDTech7 yeah!
Sep 27., Sunday 18:46 #41
Válasz PsNintendo (#31) üzenetére
Kösz Fasz!

Eddig elkerültem a spoilereket, nem értem miért egy Doom GP topikban kell elolvasnom - bocs hogy nem premierkor vettem...értem, higy ettől volt hangos a net ennek ellenére ez sikerült - gyökér gyerek...
Olyan ász vagyok, hogy nem bírja a játék :P
Sep 27., Sunday 18:14 #40
Válasz Hunk2 (#38) üzenetére
30-as hsz.
Papu nem sárga tetű!!
Sep 27., Sunday 18:11 #39
Válasz CeXzer (#35) üzenetére
Elolvastam par jatekos pontozast a lou2 eseteben. Nagyszeru jatekmenet grafika, hangok zenek, de amint beut a szar akkor mar szar minden. Es akkor dobaljak a 0 pontokat, szerintem ez szanalmas, a gameplay ugyanolyan jo utana is meg a tobbi is. Nem minden tokeletes, de az hogy mertek kockaztatni es nem azt csinalni mint a tobbi studio, hgy biztonsagi jatekot jatszanak sztem ez dicseretes. Nehogy mar a jatekosok dontsek el, hogy mi legyen a sztori stb, akkor hova lesz a meglepetes.....
Papu nem sárga tetű!!
[39] Hunk2
Sep 27., Sunday 18:03 #38
Válasz PsNintendo (#36) üzenetére
Valaki egy percet sem játszott vele és már dobta rá a 10-est .
Azóta elég erős tisztogatást végzet a Metacritic a mostani pontszám mondhatni elfogadható.
"Élni és élni hagyni"
[24] CeXzer
Sep 27., Sunday 18:03 #37
Válasz PsNintendo (#36) üzenetére
Mégis tudod te is mi az oka.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Sep 27., Sunday 17:52 #36
Válasz CeXzer (#35) üzenetére
Ne haragudj de a lou 2 eseteben amint lehetett pontozni mar dobaltak ra a 0 pontokat ugy, hogy meg egy percet sem jatszottak csak a kiszivargott infokbol meritettek. Pont az a szomoru, hogy 0 pontot adnak es egy ertelmes indokot nem tud irni az illeto. Lou 2 eseteben 99% azzal volt baja aminek en sem orultem, de kell a drama. Ezert 0 pontokat adni sztem szanalmas.
Papu nem sárga tetű!!
[24] CeXzer
Sep 27., Sunday 17:31 #35
Válasz PsNintendo (#30) üzenetére
De ez pont nem a játéktól független eset. Ha többen dobnak sokkal 10-et, mint 0-t, az átlag jó lesz, ha fordítva, akkor fordítva. Az 5,6 azt jelenti, hogy kb ugyanannyi embernek 0 pont, mint amennyinek 10. Ez ilyen, szubjektív. Akkor trollkodás, ha valaki minden játékra ilyeneket dobál, de ez nem így van, akik erre dobálták azért dobálták, mert ők felhúzták magukat rajta és nem akarnak vele tovább játszani. Ha pedig nekem egy játék egy óra alatt eléri, hogy nem akarok vele többet játszani, az pontosan ugyanolyan, mintha el se indulna, az akkor nekem 0 pont. Mindenki a saját véleményét pontozza, nem kell mindenki másét is figyelembe vennie, arra van a sok pont átlaga. Nekem pedig tökmindegy milyen szép, milyen nem szép, ha nem akarok vele játszani mert szerintem annyira rossz, az 0 pont.
A 0 és a 10 között azok vannak, amit hajlandó vagyok elindítani és vagy egészen tetszik, vagy nem tetszik, de nem is érte el, hogy el se indítsam többet, márpedig a csalódás az olyan, ami egy közepes játékból simán 0 pontost csinál, főleg ha a régi jót is betámadja.

A spoileres hozzászólásra pedig annyit, hogy az utolsó szellemírtók film, a Melissa McCarthys egyébként egy tökjó vígjáték volt, mégis óriásit bukott. A rajongók szembeköpése mostanában okozott pár ilyen problémát, ez egy ilyen dolog, semmi köze a 18+-hoz meg a happy endhez.

Én egyébként nem vagyok rajongó, nekem az első rész sem volt több 6 pontnál, de tökre nem értek egyet ezzel a trollozással, cimkéket ragasztgatni tök gáz és nagyon jó módszer arra, hogy meg se próbáljuk érteni a problémát, hanem szőnyeg alá söpörjük és megnyugodjon a kis lelkivilágunk, hogy ezek csak trollok, azok véleménye pedig nem számít, mert nincs is nekik, hiszen csak trollkodnak. Pedig ez pont nem az, nem egy trollcsoport állt neki lepontozni összehangolt támadással, hanem csalódott rajongók fejezték ki az őszinte véleményüket vele.

Ott a Doctor Who, mint másik példa. Rendesen a BBC-nél ment, hogy azért támadják, mert nő a Doctor, pedig nem. Azért támadják, mert nem Doctor a Doctor, mert egy olyan színészre osztották a szerepet, aki megnézett egy 70 éves sorozatból 1-2 részt és azt mondta neki ez nem tetszik, ő másképp akarja csinálni, aztán másképp is csinálja. Ilyet nem lehet, ezek a dolgok nem gyökerek nélkül vannak.
Még azért támadják, mert az előző évad szimplán rohadt unalmas volt és sehogy sem kapcsolódott a Doctor univerzumához.
És még azért, mert az utolsó évaddal megpróbálja átírni az egész Doctor Who univerzumot, új múltat akar költeni a doktornak, hiába ismerjük már 1963 óta! Ilyet sem lehet megtenni következmények nélkül. Az más kérdés, hogy ezek a következmények lehet a BBC-nek nem olyan rosszak, de a rajongóknak igen.
És ez sem az én véleményem, csak pont azt mondom, hogy ott is megy a valós probléma szőnyeg alá söprése azáltal, hogy ezek csak szexisták, azért támadják, pedig az a legkisebb tényező a kérdésben, de a valódi gondokkal nem foglalkoznak. (Legalábbis nyilatkozat szinten sokáig nem, remélem azért a színfalak mögött igen), Ugyanolyan, mint itt a trollozás.

(Az én véleményem egyébként az, hogy nem lehet tudni mi lesz a Doctorral, feldobták a labdát, de még eshet akármerre, van róla elméletem mi történik és nem hiszem, hogy betámadták a múltját. Nekem nagyrészt tetszett a 12. évad. Nem a kedvencem, de tetszett.

Bocs a hosszú szövegért, a cimkézés az egyik triggerem, szerintem a legnagyobb problémák között van a társadalomban a fenti okok miatt, csak ha nem ilyen geek dolgokról beszélünk, akkor komolyabb a következménye, mint itt.)
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[10] Zargul
Sep 27., Sunday 16:12 #34
Válasz PsNintendo (#31) üzenetére
Köszönöm.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[10] Zargul
Sep 27., Sunday 16:11 #33
Válasz CeXzer (#27) üzenetére
10 perc után a fogyatékos hülyegyerekek pontoznak 0-1 pontokra.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[8] Ra1D3n
Sep 27., Sunday 16:09 #32
Válasz Plasma (#26) üzenetére
Érdekes. Én úgy értelmeztem, hogy a játékosok a csalódottságukat mutatták ki azzal a pontozással, meg azt, hogy az egyik legmegosztóbb játék lett az elmúlt években. Mondjuk sonys szemüveggel lehet én is úgy látnám a dolgokat mint te. No offense.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
Sep 27., Sunday 16:05 #31
Válasz CeXzer (#27) üzenetére
A kommentet moderáltuk, mert SPOILER. Figyeljünk már oda egy kicsit.
Sep 27., Sunday 15:56 #30
Válasz zsozsa (#23) üzenetére
Gondolom fedi a valosagot az, hogy dobaljak a 0 pontokat es a 10 pontokat....jatektol fugettlenul.
Papu nem sárga tetű!!
[18] Plasma
Sep 27., Sunday 15:51 #29
Válasz CeXzer (#27) üzenetére
Attól még, hogy valakinek nem tetszik a sztori, és akár 10 perc alatt feladja, attól még az a játék nem lesz nulla pontos. A nulla pontos játék vagy játszhatatlan, vagy el sem indul. A TLOU2 egy jól játszható, gyönyörű játék, ami még akkor sem értékelhető 0 pontra, ha valakinek nem tetszik a története. Értem én, hogy a szélsőségek és a szubjektivitás korában élünk, de nem kell emiatt fullba tolni a kretént.
[1] TUKOSZ
Sep 27., Sunday 15:49 #28
Válasz CeXzer (#27) üzenetére
Érdekes ez, mert hihetetlen nagy végletek vannak a játék körül. Nekem aki nagyon szereti a ND játékokat, sikeresen elvette a kedvemet attól,hogy még egyszer végigtoljam, és várjak egy harmadik részt. Elismerem a profizmust a technikai oldalt a rengeteg munkát, de nekem ez a játék meg sem közelíti sajnos a zseniális első részt, persze tudom,hogy mások szerint meg bőven túlnőtt rajta....
[24] CeXzer
Sep 27., Sunday 15:40 #27
Válasz Plasma (#26) üzenetére
Ez mondjuk a tipikus 'amivel nem értek egyet az troll' gondolatmenet.
Közben ha van több tízezer játékos, aki az első napon rájön, hogy ezt kár volt megvenni és az előző szerintük nagyszerű játékot az első 10 percben sikerült tönkrevágni, akkor az egy tök valid pontozás. Szerintem az 5.6 is túl sok, szóval a sok hülye troll feltornázta.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[18] Plasma
Sep 27., Sunday 15:20 #26
Válasz Ra1D3n (#24) üzenetére
Az a videojáték-történelem legnagyobb trollkodása a több tízezer day1 0 pontos értékeléssel, de ezzel gondolom te is tisztában vagy.
[23] SPucu
Sep 27., Sunday 15:16 #25
dicséretes,most vettem gp ultimatet
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg hét pornó :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[8] Ra1D3n
Sep 27., Sunday 14:37 #24
Válasz PsNintendo (#22) üzenetére
A Last of Us 2 5.6-os user pontozása is troll pontozás?
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 14:31 #23
Válasz PsNintendo (#22) üzenetére
A Doom meg 85 pontos. Akkor most a trollok miatt?
Dzsézon Tetem a Transplanter
Sep 27., Sunday 14:27 #22
Válasz zsozsa (#21) üzenetére
Doom 2016 az isten volt, Metat nem veszem alapul mert ott barmi megtortenhet. Sok a troll pontozas.
Papu nem sárga tetű!!
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 14:23 #21
Válasz PsNintendo (#20) üzenetére
Ízlésen ugye nem vitatkozunk, de azért ez Metacriticen egy 88 pontos cím, tehát a világ nagyobb részének tetszik. És ezt megkapják "ingyen" a GP előfizetők. Aminek spec én is örülök, mert a 4 évvel ezelőtti Doom is bejött.
Dzsézon Tetem a Transplanter
Sep 27., Sunday 14:20 #20
Válasz zsozsa (#18) üzenetére
Nem tudom mennyi a game pass pontos ara, de kb nalam 4-5000 hufos kategoria az uj doom, ennyi semmi tobb.
Papu nem sárga tetű!!
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 14:17 #19
Válasz PsNintendo (#17) üzenetére
És ez meg amúgy is nagy szám, hogy egy viszonylagy friss AAA cím bekerüljön, amely millióknak tetszik. Vagy nem tetszik. De bekerül.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 14:15 #18
Válasz PsNintendo (#17) üzenetére
Ez nem sértődöttség, nem vagyok részvényes. Csak ledegradáltál egy olyan szolgáltatást, amely nekem tetszik, így reagáltam. Semmi extra, csak fogadd el te is!
Dzsézon Tetem a Transplanter
Sep 27., Sunday 14:13 #17
Válasz zsozsa (#16) üzenetére
Jatekot biraltam nem a game passt, nagyon sertodekeny vagy ugy latom.
Papu nem sárga tetű!!
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 14:05 #16
Válasz xanax (#15) üzenetére
De mondta...
Dzsézon Tetem a Transplanter
[5] xanax
Sep 27., Sunday 14:01 #15
Válasz zsozsa (#10) üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt mondta volna bárki. Jó dolog a Gamepass is, meg bármelyik csomag alapú előfizetés, ha találsz benne egy rakat olyan cuccot, amit külön amúgy nem vennél meg, vagy még drága és kipróbálnád.
[5] xanax
Sep 27., Sunday 13:56 #14
Válasz grosy (#3) üzenetére
Tudod, ez ilyen kétirányú dolog.
MS storebam meg a Hitman 2 kerül 21ezer HUF-ba, vagy a Watch Dogs 2 pedig 22ezer HUF. PSNowban ezeket előfizetésért játszhatod most.
Igaz, egyik sem éri meg az árát (beleértve a Doomot is), de ez már nézőpont kérdése.
Sep 27., Sunday 13:56 #13
Válasz Lavitz (#11) üzenetére
Nalad lehet, nalam a kozeleben sincs.
Papu nem sárga tetű!!
Sep 27., Sunday 13:54 #12
Válasz zsozsa (#10) üzenetére
Azt nem tudom, hogy estleg csovi lennel, de azt tudom hogy nekem csalodas volt.
Papu nem sárga tetű!!
[67] Lavitz
Sep 27., Sunday 13:51 #11
Válasz PsNintendo (#8) üzenetére
De a hír előtt még év játéka volt igaz?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[48] zsozsa
Sep 27., Sunday 13:50 #10
Válasz PsNintendo (#8) üzenetére
Hát igen, oda csak a fosok jutnak. A csöveseknek...
Dzsézon Tetem a Transplanter
Összesen: 59 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

3 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 8 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.