[Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 40. hét
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2020. September 27.
Sunday 09:17


Ez a hét sem volt unalmas, bár tény, hogy kis lassulást tapasztaltunk a beérkezések terén. Mindenesetre így sem panaszkodhatunk, szinte mindenki tudott mivel játszani, és ráadásul a felvonuló játékok spektruma is igen széles skálán mozog.

Itt van például két (!) NovaBox kalandjáték, amelyekről még hivatalosan nem is beszélhetünk (psszt!), kábé két hét múlva olvashattok róluk a hasábjainkon. Egy érdekes és művészi Switch platformer is feltűnt a színen, a Nakana.io innovatív indie kiadójától. Aztán megérkezett a 13 Sentinels, amire Miki (érthető módon) kicsit több időt kért a szokásosnál. Nem kis falat a Vanillaware játéka. Ugyanígy Oldern is lendületben van - ő a Hades-szal nyomul, amiből végül sikerült tesztkópiát szereznünk. Lothar bácsi is flexel - ő már Vatikán mellett aprítja az űrhordákat Serious Sam bácsival, és a heti megjelenések közül van még egy restancia - a CastleStorm II, amit nem felejtettünk el, de még kis türelmeteket kérjük a tesztünk publikálásáig.

Még korábbról is maradt benn bőven játék, úgy, hogy a mostani héten szinte minden este publikáltunk egy cikket - ritka az, amikor a tár így megtelik! Unatkozni a jövő héten sem fogtok - olvassatok továbbra is minket! Ma egy podcast és egy krízisbemutató érkezik, holnap Jenny LeClue-val nyomozunk tovább, és így megyünk előre, minden napra tartogatva valami finomságot.

[25] Hwopapa
Sep 28., Monday 20:54 #5
Válasz backstab (#4) üzenetére
Nemár, most kezdtem el a Dark Souls-t Switchen, ennyi idő a világon nincs...
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[33] backstab
Sep 28., Monday 8:27 #4
Annyi ömlengést hallottam a Hades-ről, gondoltam, roguelike vagy sem, én belevágok. Atyaúristen! Tegnap délután kettőtől este 11-ig nyomtam, végig is játszottam, és akkor derült ki, hogy csak most kezdődik a játék! Nem csak hogy a történet nem ér véget a végigjátszással, de annyi megnyitható dolog, titok, érdekesség van benne, hogy a magamfajta OCD-s számára valóságos Kánaán (vagy Gyehenna) ez a játék. Korai még díjakat osztogatni, de egyelőre nálam az év játéka.
Ja, és nem roguelike. Nyugodtan belevághat mindenki, főleg, hogy van benne God mód! Nem vicc, benne van az Options menüben!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[3] Wakka
Sep 28., Monday 1:35 #3
naaaaaagyon jó kis felhozatal lesz ez!
[9] Kester
Sep 27., Sunday 15:07 #2
13 Sentinels +VM = Match made in heaven.
[67] Lavitz
Sep 27., Sunday 13:18 #1
Castlestorm 2
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

3 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 8 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.