Spider-Man: PS5-ön nulláról
Eddig 123 hozzászólás
ne5h
2020. September 22.
Tuesday 12:36


Bár a Sony elsősorban a különálló Miles Morales kiegészítőre épít a PlayStation 5 megjelenésénél, nem szabad elmenni a tény mellett, hogy a 2018-as alapjáték is átköltözik a japánok következő konzoljára. A vándorlás azonban nem lesz zökkenőmentes.

A játékok mögött álló Insomniac Games nemrég a Twitteren válaszolt több kérdésre, ahol többek között azt is elárulták, hogy az alapjáték nem fog fizikai kiadást kapni PS5-ön, valamint ami ennél nagyobb gyomros, hogy a PS4-es mentéseket sem tudjuk az új konzolon használni. Így nem csak azzal a ténnyel kell megbarátkoznunk, hogy az újrakiadás miatt a Spider-Man nem kap ingyenes frissítést PS5-ön, de még egy esetlegesen félbehagyott végigjátszást se tudunk szebb köntösben folytatni.

Összesen: 123 [1-50]
1 | 2 | 3
[26] Tom
Sep 24., Thursday 22:21 #123
Válasz adamsfamily (#122) üzenetére
Lehet éves goldot venni még mindig a kulcsos oldalakon, cdkeysen 15ezer. Eddig is ott vette majd mindenki, mert olcsóbb volt, mint store-on. Ez ne tántorítson el. Ezen nem múlik semmi.
A gari nem probléma. Nem volt ilyen szempontból az ég világon semmi baj, se a ps4-el, se a proval, se az xbox one-al. Nem hiszem, hogy az új gépekkel lesz bármi, ami 1 év alatt ne jönne ki.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Sep 24., Thursday 22:04 #122
Válasz Tom (#119) üzenetére
Nekem a gold árazáson áll vagy bukik a dolog.Ugye jó ideje nincs 6-12 hónapos,csak az 1-3 hónapos a store-ban.De igazat megvallva várok 2-3 évet,addig meg úgyis kigyomlálják a gépek gyíkjait.Amúgy a ps5-el várhattál volna.Januártól 2 év garit kötelesek adni az 1 helyett az EU-n belül.
Sep 24., Thursday 22:00 #121
Válasz axl (#120) üzenetére
Megmondom őszintén,hogy 3-4 éve raktam össze életem első "gamer"pc-jét,de eléggé egy középkategóriás gép.Előtte RGH-s xbox 360-am volt meg egy dual core-os számítógépem 1gb-os amd hd7770-el ami 10 évig jó volt(valamire,játszani nem igazán).
De eddig elég sok szopó volt ezzel a számítógépes játszással az új gépen,cod warzone alatt örökösen beszarik a directx,az ubi játékok rendszeresen összeomlanak,az amd drivereket meg inkább hagyjuk.Konzolon ezektől megkíméled magad.
[55] axl
Sep 24., Thursday 21:22 #120
Válasz adamsfamily (#118) üzenetére
Szerintem önmagában a konzolok áraival még nem is lenne probléma. Ha 6-7 évig ki tudod húzni ugyanazzal a masinával (mert pl. nem döglik meg vagy "kényszerítenek bele" egy félgenerációs gépbe), akkor olyan értelemben sokkal jobb befektetés, mint egy PC, hogy ennyi ideig biztosan futni fog rajta minden új megjelenés anélkül, hogy hozzá kéne nyúlnod. A játékok árai, na, az már egy teljesen más kérdés...
I WλNT TO BELI3VE
[26] Tom
Sep 24., Thursday 21:05 #119
Válasz adamsfamily (#118) üzenetére
Ja elég drága. Nekem van előrendelésem, de úgy vagyok vele, ha jut, akkor átveszem, ha nem, akkor sem érdekel túlságosan már.
Nem félek ettől a felvásárlástól. Fog jönni minden is ps-re is. Hót leszarja szerintem az ms, minecraft is jön ugyan úgy ps-re is. Kicsit késnek majd azok a játékok és annyi max. Én xbox-ot biztos nem veszek addig, amíg nem lesz rá olyan általuk készített játék, ami jó is meg érdekel is és tényleg nem jön ps-re. Egy jó Gears6-ért, de egy fasza Gears2 ultimate-ért már venném, vagy egy új Reach szintű Halo-ért. Bár lehet akkor is inkább összerakok egy pc-t.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Sep 24., Thursday 20:57 #118
Válasz Tom (#117) üzenetére
185 ropi amúgy is drága egy konzolért.Én várok vele pár évet,de így,hogy a MS felvásárolta az Obsidian-t,meg a komplett Bethesda-t,eléggé a box fele hajlok.Ps4-re meg úgyis még kijön ami érdekelt volna,talán a Days Gone folytatása,ami érdekelne ps-en.
Amúgy igen ez a Remaster fejlesztés elég kamu szagú.Főleg,hogy azt hangoztatják,hogy az alapoktól készítették újra(2 év alatt).
[26] Tom
Sep 24., Thursday 20:25 #117
Válasz adamsfamily (#116) üzenetére
Nem tudom mennyire lett remaster vagy sem, viszont egy képet nem mertek mutatni belőle eddig, és külön nem is merik árulni. De kétlem, hogy 150 fős kis csapat insomniacosok 2 év alatt lefejlesztették a ratchetet, meg a milest és még kellő remastert is csináltak. Bezárták őket kódolni 24/7 vagy mi biztos A vasárnapi misére engedték el őket a családhoz Amit amúgy is megcsináltak a mileshoz azzal frissítették az alapot is, egy patch az egész nem több szerintem.
Ja nem annyira csábító. De a másik oldal sem az a baj. Mindegy várok a leértékelésekre, aztán a többség majd eldönti mennyi az annyi. Kár pörögni rajt, mert változtatni úgy sem tudok.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Sep 24., Thursday 19:45 #116
Válasz Tom (#113) üzenetére
Az a vicc,hogy a fanatikus rajongók ezt is indokoltnak tartják,mert Remaster,meg mennyit dolgoztak vele.2 éves játék szóval eleve olyan sokat nem dolgozhattak vele.A másik meg,hogy a Sony ezekkel a húzásaival maga alatt vágja a fát.Ha a konkurencia mindent ingyen frissítget,akkor rájuk nem vet valami jó fényt ha ilyen módon hajolnak le az apróért.
Eleinte csábító volt a PS5,már nem annyira az.
[26] Tom
Sep 24., Thursday 16:01 #115
Válasz Invisible (#114) üzenetére
Megjelenéskor én sem hiszem, hogy befolyásolná az eladásokat, hiszen ez jelenik meg rá meg a Daemon Souls. Aki megveszi a gépet megjelenés napján az megveszi ezeket is, az egyiket biztos, hiszen más nem lesz rá, amiért vette a gépet. De később komolyabban visszaüthet. Aztán ki tudja. Amilyen függők lettek a játékosok "hála" a kiadók egyre agresszívabb értékesítési metódusaiknak. Meg ahogy két kézzel szórják a 10-20 dollárokat skinekre, lehet tényleg lazán kifizetik ezt is. Remélem nem. De ki tudja mi lesz.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[5] Invisible
Sep 24., Thursday 15:32 #114
Válasz Tom (#113) üzenetére
Szerintem nem nagyon. Oké... háborognak más országokban is az emelésen, de azért könnyebben kifizetik, mint mi itt.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[26] Tom
Sep 24., Thursday 15:22 #113
Válasz grosy (#112) üzenetére
Ez sajnos szinte minden kiadóra igaz ma már. Az első napos vásárlókat szívatják meg mindig a legjobban. Akikből elvileg élnek. Rövid távon biztos megéri nekik. De hosszú távon kétlem.
Itt is 2 éves játékról van szó és képtelenek ingyen adni egy patchot. Tiszta röhej. 5-ször vittem végig a pókembert annyira tetszett és szívesen végigvittem volna 6.-ra is ps5-ös grafikával. De ez a mérhetetlen kapzsi hozzá állás, amit leművelnek elvette a kedvem még a milesos folytatástól is.
Kíváncsi leszek, hogy fognak alakulni az eladások. Ténylegesen visszaesnek-e majd a day1 eladások vagy sem.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[15] grosy
Sep 24., Thursday 15:09 #112
Válasz Dwayne21n (#110) üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Sony nagyon gyorsan csökkenti a játékai árát. A Days gone-t az év elején egy akció keretén belül kevesebb mint 6000 Ft-ért vettem meg, és akkor még nem volt egy éves sem a cím. Ha marad ez a tendencia, akkor a részemről rendben lenne. A baj az, hogy ezzel is csak a leghűségesebb rajongóknak törnek borsot az orruk alá.
[26] Tom
Sep 24., Thursday 15:07 #111
Válasz Dwayne21n (#110) üzenetére
Az a bajom nekem a gamepass-al, hogy most sincs benne épp semmi, ami engem érdekel. Abban az 1-1 hónapban, amikor van benne valami, ami érdekel, akkor tök jó, de hosszútávon nem kínál alternatívát azokra a játékokra, amik érdekelnek és első nap venném.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[2] Dwayne21n
Sep 24., Thursday 14:53 #110
Válasz Tom (#109) üzenetére
Már a 20.990 forintos árcédulán is szívtam a fogam, de úgy voltam vele, hogy negyedévente bizonyos címeknél még belefér, de a 30.000 már abszolút nem. Ezek a címek még akcióm esetén is 20ezer ft fölött lesznek.
Nagyon hajlok az Xbox és a Game Pass felé, hiába vagyok több mint 20 éve PS tulaj.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[26] Tom
Sep 24., Thursday 14:27 #109
Válasz syabi01 (#105) üzenetére
Az még egy dolog lenne, ha a sony címei megdrágulnának. De egyre másra jönnek a hírek, hogy mások is drágítanak Marad a várás a leértékelésekre. Részemről legalább is biztosan.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[5] xanax
Sep 24., Thursday 13:23 #108
Válasz Lakatos Rájden (#96) üzenetére
Végülis, ha úgy veszzük, a korábbi állításuk eddig igaz: azt nyilatkozták, hogy a saját kiadású játékoknál a PS5 upgrade ingyenes lesz, már amelyikhez lesz a kompatibilitáson kívűl, a multiplatform kiadók pedig egyedileg döntenek.
Jelen esetben úgy oldották meg, hogy nincs, tehát pénzért sem lehet vehetni upgrade-et, hanem a fullos új rész csomag része. Tehát nincs upgrade, nem kérnek érte pénzt, vedd meg újra. lol
[6] syabi01
Sep 24., Thursday 13:22 #107
Válasz grosy (#106) üzenetére
Tiszteletre méltó válasz. Köszönöm.
[15] grosy
Sep 24., Thursday 12:14 #106
Válasz syabi01 (#105) üzenetére
+1
Teljesen egyetértek Veled. Ha a "buzizással" megbántottam volna valakit, akkor elnézést. Nekem a tálalás módja, és nem a témájával van bajom, mert szerintem ez nem az a médium, ahol erre szükség van.
[6] syabi01
Sep 24., Thursday 11:49 #105
Válasz grosy (#104) üzenetére
Felháborított amikor az MS megpróbálta megsarcolni a használt játék bizniszt, felháborít, hogy a Nintendo baszik a joycon driftre, és az is felháborító, hogy 18 ezerről 30ra ugrik a PS exkluzív címek ára. Egymással kéne szolidaritást vállalni nem a cégekkel amiknek egyetlen célja, hogy minél több zsetont lapátoljanak össze. Aki meg arra használja az oldalt, hogy buzizon egy kövéret, az menjen a picsába.
[15] grosy
Sep 24., Thursday 10:27 #104
Semmi sem történt, csak most a Playstation fanok megtapasztalták azt, amit más gép tulajdonosai már átéltek általuk, ennyi.
[6] syabi01
Sep 24., Thursday 9:38 #103
Válasz arpi0912 (#101) üzenetére
A buzi-búza mezős poén után nincs mit kérdezni tőle.
[6] syabi01
Sep 24., Thursday 9:28 #102
Válasz travis18 (#100) üzenetére
Ennyi? Ilyen pitiáner az ember? Érdekes .
[27] arpi0912
Sep 24., Thursday 9:28 #101
Válasz syabi01 (#99) üzenetére
Grosy szívesen elmagyarázza szerintem. Mindig összedob egy szépen megfogalmazott magyarázatot az ilyen kirohanásaira.
[18] travis18
Sep 24., Thursday 8:36 #100
Válasz syabi01 (#99) üzenetére
"Dögöljön meg a szomszéd tehene is"-effektus?
Az emberi természet ilyen. Imád kárörvendeni.
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[6] syabi01
Sep 24., Thursday 7:28 #99
Volt pc-m, Xbox 360-am, ps4, super nintendom. Mindegyiket szerettem. Az ilyen kárörvendő örömködések mögött milyen lelki, pszichológiai folyamatok állnak? Le tudná vezetni ezt nekem valaki?
Sep 23., Wednesday 23:12 #98
Válasz grosy (#97) üzenetére
Playstation: for the P(l)ayers 😂
Olyan ász vagyok, hogy nem bírja a játék :P
[15] grosy
Sep 23., Wednesday 22:25 #97
De tudtam
KATT!
Sep 23., Wednesday 22:13 #96
Ennyit érnek a ps4-es játékosok, itt a vége: KATT!
[41] Kuresz
Sep 23., Wednesday 21:05 #95
Lol
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
moderator sQr
Sep 23., Wednesday 19:14 #94
Válasz soliduss (#93) üzenetére
Ez a része soha nem a fejlesztőkön múlik.
Twitter: sequeeer
[48] soliduss
Sep 23., Wednesday 15:07 #93
Válasz sQr (#92) üzenetére
Ez már szerintem nem a fejlesztőkön múlik hanem a sony-n. Ha gondolkodnak rajta akkor szerintem itt engedni fognak, vagy kiadják ,hogy oldják meg valahogy.
moderator sQr
Sep 23., Wednesday 14:35 #92
Az egyik fejlesztő írta egyébként, hogy figyelnek a visszajelzésekre és értik a problémát. Egyelőre nem mondhatnak semmit.

Gondolom malmoznak, hogy a sima Pókember is kapjon free update lehetőséget, mint egyébként minden más amiről eddig tudunk.
Twitter: sequeeer
[73] zaz
Sep 23., Wednesday 11:13 #91
Válasz Ra1D3n (#81) üzenetére
Ms ezt marha komolyan veszi. Pl már vagy másfél éve nem jönnek back compat játékok one -ra mert azt mondták,hogy a nextgenes kompatibilitássra fekszenek rá.
Meglátjuk,de amit pl a Gears 3-al vagy a Ninja Gaiden 1-2 vel műveltek az nem tréfa!
KATT!

Más kiadó konkrétan ennél gázabb remastereket ad el. Itt meg kaptad ingyen.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] arpi0912
Sep 23., Wednesday 10:52 #90
Válasz Ra1D3n (#81) üzenetére
Nemsokára megtudjuk. De ahogy lentebb írták ne legyen már sikertörténet hogy futnak a mostani játékok az erősebb gépeken.
[11] frg_dnl
Sep 23., Wednesday 10:15 #89
Én Ultimate-en NG+ -ban játszottam végig és egyáltalán nem volt nehéz a játék, a Pókember alapból a könnyebb játékok közé tartozik, a kombórendszere és a különleges képességek pedig nagyon hatékonnyá teszik Pókembert a játékon belül, teljes mértékben át lehet élni azt, hogy Pókember mekkora előnnyel indul minden harcban azonban ő sem halhatatlan, közelharcban viszont verhetetlen.
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 10:06 #88
Válasz Rehynn22 (#87) üzenetére
Amúgy most kivételesen nem, ennél jóval több kell manapság, hogy felmenjen a pulzusom de alapvetően kár ezen vitázni, mindenkinek van egy véleménye és játsszon azon a platformon amin szeretne. Imádom a switchemet meg azt a közel 20 játékomat ami van rá de ettől függetlenül undorító ahogy a N tolja. Neked is legyen szép napod.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[1] Rehynn22
Sep 23., Wednesday 10:00 #87
Válasz Ghz (#86) üzenetére
A szerencsétlenek már csak ilyenek, nem lehet mindenki MTA-tag, vagy PS-tulaj.

Nyilván szívesen beszélgetek erről, de most nagyon indulatból írsz, és így nem akarok belemenni, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Legyen jó napod.
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 9:56 #86
Válasz Rehynn22 (#84) üzenetére
Ja látom a lényeget megfogtad a kommentemből szokás szerint. A többire gondolom nincs mit válaszolnod. Nem mondtam, hogy a többi konzolnak nincsenek hibái, csak a switchnek több van. Sok más platformos tulaj szeretné azokat a szerinted "középszerű"(sic) játékokat. Sokkal cikibb, hogy ennyi év alatt még mindig nem tudtak se a BOTW se a Odyssey szintjét megközelítő játékot sem kiadni, a sok szerencsétlen switch tulaj meg örül a 420p-s játékoknak amik 20 fps-sel futnak mert portokon kívül nem nagyon van más.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[55] axl
Sep 23., Wednesday 9:56 #85
Válasz Rehynn22 (#83) üzenetére
Nyilván nem, de a Sony ugyanúgy ebben a generációban kezdte megsarcolni a felhasználóit érte, mint a Nintendo (előtte csak az "ingyen" játékos beetető-fázis volt, aminek persze részben köszönhető a mostani állapot is). Elég lett volna a MS-ot kiemelni, mert náluk tényleg 3 generációra visszamenő hagyománya van a dolognak, sőt, annak idején PC-n is bepróbálkoztak vele.
I WλNT TO BELI3VE
[1] Rehynn22
Sep 23., Wednesday 9:50 #84
Válasz Ghz (#79) üzenetére
"Kiadták a konzolt ami egy fröccsentett gagyi hulladék, recseg ropog ránézel és karcolódik."

Ja, OK, de akkor nyugodtan lehet azt is mondani, hogy a Sony pl. konzolnak álcázott turbinát gyárt, amire aranyáron ad el giccsbe oltott középszerű játékokat És akkor már lehet is hülyének nevezni a vásárlókat, és megint kicsit jobb hely lett a gamer közösség.
[1] Rehynn22
Sep 23., Wednesday 9:47 #83
Válasz axl (#82) üzenetére
Nyilván nem gondolod, hogy ez volt a komment lényege
[55] axl
Sep 23., Wednesday 9:47 #82
Válasz Rehynn22 (#77) üzenetére
Szerencsére a Switch-en még mindig ingyenes az online multiplayer. Oh, wait...
I WλNT TO BELI3VE
[8] Ra1D3n
Sep 23., Wednesday 9:43 #81
Válasz arpi0912 (#78) üzenetére
Egyelőre nem tudjuk, hogy az a “mágia” miként fog muzsikálni a valóságban. Nem tudom mennyire kéne elhinnem azt a dolgot, de majd megjelenés után kiderül. Maga a széleskörü backward compat önmagában is elegendő.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[55] axl
Sep 23., Wednesday 9:42 #80
Válasz TUKOSZ (#69) üzenetére
"Multi játékért még megérteném,mert 1-2 évig folyamatosan pörög, plusz új pályák,karakterek stb,"

Ja, amikért szintén fizethetsz külön, meg azért is, hogy egyáltalán multizhass. Ár / érték arányban ettől még lehet náluk az előny (mondjuk én sokkal jobban szeretek a saját tempómban elmélyedni egy játék sztorijában), de azért ezekről se feledkezzünk el.
I WλNT TO BELI3VE
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 9:41 #79
Válasz Rehynn22 (#77) üzenetére
Kiadták a konzolt ami egy fröccsentett gagyi hulladék, recseg ropog ránézel és karcolódik. A dokkoló szét karcolta egy rakat ember gépét, semmi nem történt. A joycon a mai napig drifftel több ezer játékosnál, még a lite-ba is ugyanazt tették bele és semmi sem történt. Kiadták a pro kontrollert 23 ezer forintért, vették az emberek. Nem tudod játék közben tölteni a joyconokat csak ha veszel mellé egy kiegészítőt 10 ezer forintért. Nem kompatibilis szinte semmilyen default bt eszközzel a switch, csak ha megveszed az egyedi hozzá gyártott headseteket, ami azért kínos egy handheld konzolnál. Eladják a kartonpapírt 25 ezerért, meg a műanyag karikát szintén 25 ezerért. Az egyetlen ok amiért nem 30 ezer még egy játék, mert nem olvasták a Sony bejelentését. Na majd a Switch pro-hoz.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[27] arpi0912
Sep 23., Wednesday 9:38 #78
Válasz TUKOSZ (#65) üzenetére
Én azért ott se várnék csodákat az auto SDR->HDR mágiától. A felbontás felskálázás picit (vagy nagyon) tud szépíteni a képen, meg a 60 fps (már ha a játék nem volt lockolt 30 mert akkor nem tudom mi van) de az a helyzet hogy csodát várni egy ilyentől se lehet. Nem hiszem hogy lecserélik a játékokban az alacsony felbontású textúrákat, a mozgás animációk se lesznek jobbak és még lehetne sorolni mi is lehet gubanc. Ami rossz volt az max egy kicsit lesz jobb, ami meg eleve gyönyörű volt annál meg tényleg csak a felbontás és az fps fog változni már ha kényes vagy rájuk.
Egyébként igazad van, ne legyen sikertörténet hogy futnak a ps4es játékok ps5ön.
[1] Rehynn22
Sep 23., Wednesday 9:31 #77
Válasz Ghz (#75) üzenetére
Miket fizetnek a Nincsendo (sic) fanok évek óta, mint a katonatiszt, ami durva drága? És mi különbözteti meg őket bármilyen más vásárlótól?

Illetve mióta is fizetnek az MS és Sony konzolt birtoklók a máshol ingyenes multiért?
[1] TUKOSZ
Sep 23., Wednesday 9:27 #76
Válasz Ghz (#75) üzenetére
Dettó ugyanezt teszem, pedig 1995 óta tolom a szekerüket. Szerencsére, van alternatíva ami számomra kedvezőbb, jobb, így nem aggódom. A könyvtáramat sajnálom, de a PS4pro-t megtartva megmaradnak az eddigiek, de innentől kezdve multit csak X-re veszek. A Nintendó lehúzós politikája ellen a pénztárcámmal szavaztam, így a WII óta nem veszem a konzoljukat.
moderator Ghz
Sep 23., Wednesday 9:19 #75
Válasz TUKOSZ (#73) üzenetére
Teljesen elmentek a Nintendo irányába, lassan minden szinten. Minden durva drága, fosnak a felhasználókra, mindent megvetetnek extraként és iszonyat árazást nyomnak. És látod működik, a nincsendo fanok fizetnek évek óta mint a katonatiszt. Nekem is átlépte a lélektani a határt a 80 euró. Az életben nem fogok ennyit kifizetni egy sima kiadásért. 15k a maximum és ha tényleg így maradnak a dolgok akkor nekem is "degradálódik" második konzolnak a ps, használtan beszerzem azt a pár exkluzív címet ami kijön egy évben és vígan tolom a játékokat gamepassben. És elmehetnek a p*csába.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[5] Invisible
Sep 23., Wednesday 9:08 #74
Én az egész Pókemberes dolgon csak azért vagyok "kiakadva", mert szerintem olyan még az életben nem volt, hogy egy játéknak (ami tegyük hozzá nem régi) két verziója fusson ugyanazon a konzolon, különböző minőségben (mert nyilván olyan már volt, hogy tartalmilag bővített kiadás -goty vagy bármi- jött) . Valamint itt nem beszélhetünk Remaster-ről, maximum Refreshed-ről, ami az aktuális gép erejét és technikai újdonságait hivatott kihasználni.
Engem az sem érdekelne, ha a mentések nem működnének, ezt el tudom fogadni. Amiért foglalkoztatott a lehetőség az pont az, hogy az új gép mennyivel tudja felturbózni akár egy játék kinézetét, akár a töltési időket mennyivel tudja megrövidíteni.

TUKOSZ írja a kiegészítők kompatibilitását is és abszolút igaza van... ha a PS4 kontik csak PS4 játékokkal fognak működni PS5-ön, akkor kb értelmetlen. Egyébként meg vezérlésben nem hiszem, hogy olyan egetverő különbségek lennének, amiért nem lehetne megoldani, hogy mondjuk egy olyan címnél, amit ketten is lehet játszani, ne lehessen, hogy az egyik irányító PS4-es. Nyilván a játékba beépített extra fícsörök így nem jönnének át az irányítón (haptikus rezgés, adaptív ravaszok). Üzleti szempontból viszont valahol megértem, mert így ki venné a drágább irányítót. Valamivel el kell adni az "újításokat" is!
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
Összesen: 123 [1-50]
1 | 2 | 3