CoD: Black Ops Cold War: az első bevetés
Eddig 19 hozzászólás
ne5h
2020. September 18.
Friday 10:48


A Call of Duty: Black Ops Cold War némi elfoglaltsággal készül a PS4 tulajok számra a hétvégén, hiszen ma este 7-től egészen vasárnap este 7-ig próbálhatják ki a játék multiplayer szeletét az Alpha keretében.

Ezen időszak alatt a Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, valamint a Combined Arms: Domination módok lesznek elérhetőek 5 különböző pályán. Az Alpha kipróbálásához nincs szükség PlayStation Plus előfizetésre.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

[29] lacapaca
Sep 22., Tuesday 0:00 #19
Válasz sQr (#16) üzenetére
43-7...na, nálam meg ez is az a véglet, ami már nem szórakoztat. Mert tudom, hogy ilyenkor sem stimmelnek a dolgok, és nem akarom tudni, hogy anyáznak a túloldalon, mert nem tudtak lelõni.
Ha hagyományosabb lövöldére vágysz, tudom ajánlani a Warface-t. Mondjuk már vagy egy éve én sem játszottam, de MW után tervezem újra elõvenni, mert CoD-ot tutira nem veszek többet.
Illetve jön majd a Crossfire X is.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[33] backstab
Sep 21., Monday 8:54 #18
Válasz savoo (#17) üzenetére
A sörétes puskáknak konkrétan olyan hangjuk van, mint mikor a macskám belefingik a zoknis fiókba.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[35] savoo
Sep 20., Sunday 21:05 #17
Válasz sQr (#16) üzenetére
Bár az alfához még nem volt szerencsém (majd PC-n), de az eddigi videókban nekem pont a fegyverek hangja tűnt sokkal jobbnak mint az MW-ben. Viszont minden más visszalépésnek tűnt.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
moderator sQr
Sep 20., Sunday 9:29 #16
Belenéztem egy szűk másfél órára (egy pálya volt, amit nem sorsolt be soha - Moscow). Azt kell mondjam jól szórakoztam, főleg az ilyen 43 - 7-es statokat hozva. Viszont rengeteg ponton bele tudnék kötni. Kezdjük inkább a jóval...

+ A TTTK-t jobbnak érzem, mint a Modern Warfare esetén. Ezt szerintem egészen eltalálták. Az életerő kijelzést meg amennyire eretnekségnek tartottam elsőre, annyira hasznos. A fegyverek kezelése “arkédesebb”, mint ahogy a pályák színei is. De ez nem feltétlenül baj.

+ A hangok SOKKAL használhatóbbak. Az MW-t ma is úgy játszom, hogy ritkán tudom pontosan ki és merre mozog körülöttem. Itt rengetegszer tudtam újra a prefire-re hagyatkozni, mert fülhallgatóval egyszerű lokalizálni az ellenfelet.

+ A sivatagos pálya kimondottan jó...

- ...a többinek nem lettem hirtelen rajongója. Mondjuk a Combat Arms megint nem nekem való. Gyűlölöm a járműves harcot, nem tehetek róla. Bár itt azért feszesebb az egész, hiszen csak 24 játékos van egy aránylag kis pályán.

- A hangok használhatóbbak, de érezhetően visszalépést mutatnak az MW-hez képest. Mind ahogy a látvány is. Tudom, hogy a Treyarc büszke a saját technológiáira, de ilyen szinten hatalmasat lépett előre a tavalyi rész és messze nem sikerült most megugrani ugyanazt a szintet.

- Ugyan ez igaz a fegyverekre. Egyszerűen airsoft daraboknak tűnnek a tavalyi rész után. Kialakításban, komplexitásban, hangban és kezelhetőségben is.

- A Scorestreak rendszer megint jó ötlet, csak megint nem sikerült normálisan belőni. Mondjuk ennek sem én vagyok a célközönsége, mert én imádnék egy purista játékmódot. Ugyan az a limitált fegyverválaszték, mindenféle killstreak meg egyebek nélkül. Csak skill. Mint a régi szép időkben. Bahh.

Összességében ez eddig pozitív felé billen, de nagyon óvatos leszek vele. Kíváncsi vagyok next-gen konzolokon hogy mutat, mert mintha PS4 Pro-n nagyon agresszív lenne a dinamikus felbontás így szemre.
Twitter: sequeeer
[7] samus101
Sep 19., Saturday 17:39 #15
Válasz backstab (#14) üzenetére
Ugyanez nálam is, kizárt hogy erre pénzt adjak, ez így ebben a formában gáz.
"Reach out and touch faith!"
[33] backstab
Sep 19., Saturday 16:18 #14
Válasz samus101 (#12) üzenetére
Az előbb nyomtunk egy TDM-et, az ellenfél legjobb játékosa 41-2 aránnyal zárt, egyszerűen megkarcolni sem tudtuk. Hárman vártuk egy szobában, ő beugrott az ablakon, a szélrózsa minden irányából belelőttünk egy tárat, és SEMMI sem történt, egyetlen lövedék sem érte el, ellenben ő lelőtte egyikünket, újratárazott, fordult 180 fokot, és minket is lelőtt. A netkód és a találat-érzékelés a bányász béka valaga alatt van. És aki azzal védi a játékot, hogy "ez még csak alfa", az törődjön csak szépen bele, hogy két hónap múlva ez a game pontosan így fog megjelenni. Nem baj, legalább nem csinálok segget a számból, mert már nagy hangon fogadkoztam, hogy a BO4 után a Treyarch egyetlen kanyit sem lát tőlem.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[33] backstab
Sep 19., Saturday 15:22 #13
Válasz Tom (#11) üzenetére
Ezek szerint mi nem ugyanazzal a Call of Duty: Black Ops Cold War-al játszottunk. Mintha öt-tíz évet visszautaztam volna a jövőben, grafikailag és játékmenetileg is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[7] samus101
Sep 19., Saturday 8:28 #12
Súlytalan az egész, visszalépés egyértelműen, szokásos gyenge Treyarch vízi pisztolyt lövölde, borzasztó net-play-el...
"Reach out and touch faith!"
[26] Tom
Sep 18., Friday 21:13 #11
Végre egy jó cod. Bitang király lett.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[28] alf22
Sep 18., Friday 20:02 #10
Válasz backstab (#9) üzenetére
Nálam működik.
[33] backstab
Sep 18., Friday 19:54 #9
Egy egész napja hülyítenek a "hamarosan kezdődik a teszt" felirattal, remélhetőleg hétfőig sikerül elindítani.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[26] Tom
Sep 18., Friday 15:30 #8
Válasz axl (#7) üzenetére
Lesz mindenhol ingyenes kipróbálási lehetőség. Akit érdekel meg fogja tudni nézni.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[55] axl
Sep 18., Friday 15:13 #7
Válasz ne5h (#6) üzenetére
Ez meg olyan hülyeség. Mintha ők tennének hatalmas szívességet azzal, hogy lehetőséget biztosítanak a sz@rjuk kipróbálására, amivel esetleg meghoznák a kedvet a vásárláshoz is. Régebben azért nem volt ENNYIRE elkurvulva a játékipar...
I WλNT TO BELI3VE
Sep 18., Friday 13:42 #6
Válasz axl (#3) üzenetére
Jól emlékszel, az előző generációban a Microsofttal állapodott meg az Activision (1 hónapos DLC exkluzivitás és hasonlók).

A korábbi kérdésedre válaszolva pedig pont azért, mert most a Sony-val vannak partnerségben. Nyilván kaptak egy vaskos csekket, hogy az ilyen akciókban csak a PS szerepeljen. Ennyi és nem több.
I am such a B.A.
[41] Kuresz
Sep 18., Friday 13:41 #5
Válasz axl (#3) üzenetére
Ugyan az van, mint a destinynel. Nem ertem en sem teljesen, de mivel ez a fo platform, igy ezt eroltetik.
Igaz, BO 3 ota van igy.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[26] Tom
Sep 18., Friday 13:22 #4
Válasz Kuresz (#2) üzenetére
Csak a black ops 3 óta. Előtte xboxos volt.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[55] axl
Sep 18., Friday 13:19 #3
Válasz Kuresz (#2) üzenetére
Mintha a PS360-érában pont fordítva lett volna (de lehet, hogy rosszul emlékszem). Szerintem ez akkor is elég gyenge kifogás, mivel minden gépen ugyanannyiba kerül. Vagy a "másodlagos" platformokon nem szeretnék eladni?
I WλNT TO BELI3VE
[41] Kuresz
Sep 18., Friday 13:14 #2
Válasz axl (#1) üzenetére
A ps mindig is prios volt a codnal. Fo platform.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[55] axl
Sep 18., Friday 13:07 #1
Ez egy tök jó kezdeményezés (de miért csak PS4-en?), milyen kár, hogy a játék maga nem érdekel. Ettől függetlenül ez lehetne sztenderd a jövőben, ha már a demo-kat az előrendeléshez kötik és akkor is örüljünk, hogy egyáltalán vannak...
I WλNT TO BELI3VE
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

3 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 8 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.