[Összefoglaló] Facebook Connect
Eddig 66 hozzászólás
sQr
2020. September 18.
Friday 08:00


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Facebook, Inc. több fronton is mellőzni fogja az Oculus márkanevet a jövőben és az egységesebb, könnyebben azonosítható megnevezés mögé hozza be a AR/VR részlegét is. Ennek megfelelően a héten már Facebook Connect néven tartotta meg éves műsorát.

Bemutatkozott az Oculus Quest 2, ezzel együtt pedig át is vette teljesen a klasszikus Rift modellcsalád helyét! Az új All-in-One headset 70 grammal könnyebb elődjénél, így már alig fél kilót nyom mindössze. A kimondottan AR/VR felhasználásra optimalizált új Qualcomm Snapdragon XR2 chipset kétszeres sebességnövekedést ígér, a Fast-switch LCD kijelző pedig már a szemenkénti 1832×1920 felbontást is garantálja. Bár ezúttal is csak 72Hz-en működik majd a panel, a jövőben natív 90Hz-es frissítést ígérnek egy szoftveres foltozással. A korábbi két órás üzemidő szintén közel háromra tolódik ki. A legjobb? A 64GB-os verzió mindössze 299 dolláros árcédulával indul október 13-án!

Ráadásul ha képesek vagyunk eltekinteni az agresszív Facebook integrációtól a bejelentkezés során, akkor egy még tovább erősödő felhozatalt találunk a kis önálló VR masinán. Kezdésképpen rögtön a Ubisoft Red Storm Entertainment részlege jelentkezett be egy Splinter Cell VR és Assassin’s Creed VR ígérettel a következő évekre. Lássuk mit kaptunk még!Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge

Az ILMxLAB díjnyertes stúdiója a Vader Immortal trilógia után sem tér vissza még a messzi-messzi galaxisból. Ezúttal Batuu bolygójára látogathatunk el, ahol a Seezelslak nevű csapos Bobby Moynahan (SNL) hangján mesél majd nekünk hihetetlen történeteket. Például Tara Rashinról, a Guavian Death Gang egyik tagjáról, akit Debra Wilson alakít - ő sem idegen a rajongók számára, hiszen legutoljára a Jedi Fallen Order-ben tűnt fel. Mindez pedig csak fokozódik, amikor feltűnik C-3PO, majd Anthony Daniels jól ismert hangján szólal meg. Hatalmas kalandnak ígérkezik év végén!The Climb 2

Folytatást kap a Crytek 2016-ban megjelent sikercíme is! A sziklamászó "szimulátor" természetesen számos rövidítéssel tarkított új helyszínt kínál majd lélegzetelállító kilátással, néhány új eszközt és online ranglistát a barátainkkal való versengéshez. Szintén már 2020 végén krétázhatjuk is a kezünket!Population One

Gondoltátok, hogy battle royale nélkül maradhat a platform? A BigBoxVR műhelyében készül a 18 fős összecsapás. A hat fős csapatok tagjaként bármilyen felületet megmászhatunk és bármikor a mélybe vethetjük magunkat a mókusruhánk segítségével - így vertikálisan is megnyílik a harcmező. A teljes cross-play támogatással érkező címre 2020 őszén számíthatunk.The Walking Dead: Saints & Sinners

A Skydance Interactive idén év elején megjelent címe hatalmas vihart kavart a virtuális térben. Minőségében, hosszában, ötleteiben útmutatóként szolgál a hasonló címeknek, ráadásul mindezt egy még ma is egészen népszerű sorozat világában teszi. Év végén bezárul a kör és már a teljes önálló Quest headseteken is küzdhetünk majd a túlélésért a zombihordák által ellepet New Orleansban.Jurassic World Aftermath

Ha pedig már túlélés és lassan kikopó szériák világa, akkor itt van az Aftermatch is! A Jurrassic World Velociraptorai a Coatsink Games fejlesztésében igyekeznek majd megakadályozni az evakuálásunkat a romos kutatási központból. Hamarosan.

Ez pedig még nem minden! Többjátékos módot kap a rendkívül népszerű Beat Saber, bővül a Pistol Whip, feléled a Myst széria és partra száll a Sniper Elite VR is. Vagy téged a Warhammer 40.000 világa érdekel? Lentebb linkeljük a mozgóképeket!

+ Beat Saber Multiplayer Mode
+ Pistol Whip: 2089 Announce Trailer
+ Myst Announce Trailer
+ Warhammer 40,000 Battle Sister Announce Trailer
+ Sniper Elite VR Announce Trailer

Téged sikerült meggyőzniük? Érdekelne egy ilyen vezeték nélküli megoldás?

Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
[55] axl
Sep 23., Wednesday 9:35 #66
Válasz CeXzer (#65) üzenetére
Ennyi. Ha adatokat szeretnél gyűjteni emberekről, nem titokban kell kémkedni utánuk, hanem úgy csomagolni, hogy egymást taposva még ők fizessenek érte. Nem azt mondom, hogy biztosan vissza is élnek velük, de engem már annak a lehetősége is zavar, hogy simán megtehetnék.
I WλNT TO BELI3VE
[24] CeXzer
Sep 23., Wednesday 7:51 #65
Sajnos közben jobban belegondoltam mi történik.
Szal van pl a valve index. Lézeres tracking, 1440x1600/szem felbontás, $1000.
Az oculus quest nagyobb felbontás, 1832x1920/szem, nem kell hozzá semmi, belső tracking, van benne proci, memória, akárhol tolhatod, nem vagy géphez kötve, de ha akarod, azzal is működik. $299

Hogy lehet ilyen árkülönbség? Olcsóbb, mint a quest volt, pedig elég nagy ugrás teljesítményben. Ami új az a kötelező facebook account, aminek valósnak kell lennie. (Olvastam, hogy sok embert kivágtak facebookról, mert hozzákapcsolta a questhez, a rendszer pedig úgy döntött, hogy nem valós, majd személyi igazolványról küldtek fényképet meg ilyenek, de már nem válaszolt a support).

Mostmár olyan adatokat gyűjthet be a facebook, amit eddig nem. Eddig is rengeteg mindent megtudhatott rólunk, de csak így magamtól belegondolva, ezen kamera van, mikrofon van, játékokban különböző helyzetekben figyelheti, hogy reagálsz, ha elmegyek ilyen scifibe, elég durva profilt hozhat össze rólunk, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez már scifi. Nem tudom. Ez az egyik oldala, amitől tartok, de nem biztos, hogy erre játszik a facebook.

Lehet azért is ilyen olcsó, mert simán monopóliumot akar létrehozni. Nem a hardverben, hanem szoftverben. Ez lesz az első igazán megfizethető VR cucc, valszeg tömegesen fogják venni, és ezután ki vesz 3-4x annyiért PC-hez köthető szemüveget rosszabb hardverrel, nehezebb kezelhetőséggel? Viszont ha a userbase nagy részének questje van és azon saját store van, akkor nem érdemes PC-re gyártani játékokat, mert minek? A célhardver sem lehet a PC, nem kell létrehozni olyan grafikát, amihez rtx 3080 kell, a snapdragont kell becélozni és kész. max majd ami nem exkluzív az kijön PC-re is, ahol beállíthatod, hogy legyen élsimítás, egyébként meg ugyanaz. De lesz exkluzív is bőven, eddig is a riftnél voltak ilyenek.

Szóval így picit jobban belegondolva nekem, mint játékosnak ez nem feltétlenül jó. Valszeg az egész VR ipar lépett egy szintet, több lesz a játék, ami jó, de ugrottunk egy nagyot hátra is, a hardver plafon megjelenítésben jobb lett, viszont teljesítményben lényegesen lejjebb ugrott, mint eddig. És félő, hogy a facebook fog VR-ban diktálni innentől.

Meglátjuk, mindenesetre én nem rohanok venni, már csak azért sem, mert soha nem fogom elküldeni a facebooknak a személyim másolatát és mivel nincs facebookon profilképem, nem is lesz, ezért jó eséllyel egy 299 dolláros papírnehezéket vennék. Persze tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb embernek csak az ár fog számítani, főleg ilyen hardverrel. Én is nagyon szeretnék egy belső trackinges mindentől független nagy felbontású VR cumót, főleg olcsón, de ezek a dolgok visszatartanak.

(Teljesen személyes sérelmem, nekem volt kickstarteres riftem, nagyon örülök, hogy támogattam ennek az egésznek a beindulását, csak hogy eladják a facebooknak, akik pedig megtalálhassák a módját annak, hogy exkluzívosdit játszhassanak VR térben.)
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[37] fr4231
Sep 20., Sunday 14:59 #64
Válasz abydos (#63) üzenetére
Vilagos, nem okoz a kabel ekkora veszteseget.
Csak gondoltam hatha valakit felvidit (bar a hirben is benne van), hogy ez mar 90Hz (atlagos felhasznalashoz mar boven eleg).
PSN: fr4231_jp
[3] abydos
Sep 20., Sunday 12:50 #63
Válasz fr4231 (#62) üzenetére
Én tudom, de a tizedes értékeket csak Quest 1-el tudták az emberek begyűjteni és ezért írtam, hogy nem feltétlenül maga a "Link" megoldás a hunyó az autós játékokban ért hátrány miatt.
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
[37] fr4231
Sep 20., Sunday 12:12 #62
Válasz abydos (#60) üzenetére
A 2 mar 90Hz (lesz egy kozeli update utan).
PSN: fr4231_jp
[3] abydos
Sep 20., Sunday 11:52 #61
Válasz abydos (#60) üzenetére
És persze a FOV is számít ilyen játéknál, a Quest szintén nem a legnagyobb FOV-val rendelkező szemüveg.
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
[3] abydos
Sep 20., Sunday 11:51 #60
Válasz savoo (#58) üzenetére
Azért ott nem a késés miatt nem Questet vennék, hanem a Hz miatt.
Az első Quest 72 Hz-es volt, míg a többi headset mind efölött volt. Az Index 144Hz. Na azért jobban lehet tizedes különbség, de továbbra sem hiszem, hogy a kábel miatt ez tizedekben mérhető különbség lenne.
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
[37] fr4231
Sep 20., Sunday 9:24 #59
Válasz savoo (#58) üzenetére
Ha nagyon komolyan, verseny szeruen akar az ember szimulatorozni akkor ahhoz nyilvan komolyabb felszereles kell, de ahogy mondod az emberek tobb mint 99%-anak tokeletesen meg fog a Quest 2 felelni.
PSN: fr4231_jp
[35] savoo
Sep 20., Sunday 9:15 #58
Válasz abydos (#56) üzenetére
Hát pedig azt mondják hogy aki komolyabban szimulátorozik ott 2-3 tizedet jelent körönként. A felhasználók 99%-ának ez persze nem számít.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[3] abydos
Sep 20., Sunday 0:26 #57
Válasz abydos (#56) üzenetére
Félreértés ne essék, természetesen van különbség, de ne emiatt vegyen 2x-3x drágább szemüveget valaki, mert nincs értelme.
Amúgy szerencsére már hivatalos Link kábel is beszerezhető (ez optikai), rohadt drága, de a legjobb minőséget nyújtja ( KATT!)
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
[3] abydos
Sep 20., Sunday 0:07 #56
Válasz savoo (#55) üzenetére
Nincs bármilyen élőlény érzékszervével felfogható késési különbség a Link és más VR headsetek között.
El lehet olvasni az ezzel kapcsolatos bejegyzést, hogy miért nincs.
KATT!
Ha késése lenne, John Carmack nem is engedte volna, hogy ez a megoldás megszülessen.
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
[35] savoo
Sep 19., Saturday 23:00 #55
Válasz Hwopapa (#53) üzenetére
Szimulátorhoz nem igazán ajánlott a link, a nagyobb latency miatt.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[37] fr4231
Sep 19., Saturday 18:35 #54
Az elejen (Quest1) nyogve nyelos volt, de mara a Quest 2-vel es az uj software-el kvazi Rift elmenyt kap az ember a megfelelo kabellel (erre kell vigyazni, csak a megfelelo supportalt kabellel erheto el jo eredmeny).

De folosleges ettol tulsagosan tartani, tokeletesen hasznalhato standalone es PC setkent is.
PSN: fr4231_jp
[25] Hwopapa
Sep 19., Saturday 18:08 #53
Válasz CeXzer (#52) üzenetére
fr4231 jobban meg tudná mondani milyen a link, engem is ez érdekel a legjobban.

Jómagam autós játékokkal akarok játszani (Dirt, AC) kormánnyal, viszont PC-m nincs. Ugyanakkor a Reverb G2 MS / Valve / HP közös fejlesztés és logikus lenne, hogy az XsX-el kompatibilis is lehet(ne) - ami azért elég vadul az X felé hajtana egyből. Perpillanat inkább vennék VR-t, mint "nextgen" gépet, mert utóbbin ugyanazt játszanám, mint eddig, míg a VR egy tök más liga

Meg az a Walking Dead játék nagyon bejött
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[24] CeXzer
Sep 19., Saturday 9:28 #52
Válasz Hwopapa (#41) üzenetére
Mi lenne? Simán külön akarom tartani és kész. Igazából az volt ezzel a mondandóm, hogy onmagaban a Facebook integráció az egy regisztráció és kész, nem nagy történet. Az oculus pedig már jó ideje Facebook és ha attól tartunk, hogy kémkedik, azt megteheti anélkül is, hogy Facebookra be kellene jelentkezni a használatához, ez nem oszt, nem szoroz. Megtehette eddig is. De azt se tudom érdekel e ez a headset, a link minősége sokat számít. Meglátjuk. Az tetszik, hogy könnyen kezelhető, egy kábel elég, hogy futhat magában is, egyszerűbb játékoknál az nagyszerű lehet, de nem tudom. Ha tényleg nincs különbség egy dedikált PCs headsethez képest, akkor érdekelni fog.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[37] fr4231
Sep 18., Friday 23:24 #51
Válasz Laza (#50) üzenetére
Nem mondanad meg melyik headseten fut a jatek.

De nekem tok mindegy, mindenki azt vesz amit akar, de ez a megoldas bizony kivaloan mukodik.
PSN: fr4231_jp
[34] Laza
Sep 18., Friday 22:52 #50
Válasz fr4231 (#48) üzenetére
Sajnos messze van a teljes értékű headsettől, amikor tömörített képet csomagol be-ki, ami lehet az új masinán egy fokkal jobb lesz, de még mindig nem versenyezhet a natív megoldásokkal.
Szerintem maradok a G2-nél, az is októberben jön.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
moderator sQr
Sep 18., Friday 21:37 #49
Válasz Laza (#47) üzenetére
“Bemutatkozott az Oculus Quest 2, ezzel együtt pedig át is vette teljesen a klasszikus Rift modellcsalád helyét!”

Ahogy fr4231 is írja, a Rift termékcsaládot teljesen kivezetik. Nem készül új modell.
Twitter: sequeeer
[37] fr4231
Sep 18., Friday 20:57 #48
Válasz Laza (#47) üzenetére
Az megvan, hogy egy kabellel (vagy alternativ megoldaskepp anelkul) ez egy teljes erteku PC-s headset, ketto az egyben?

Nem veletlen, hogy nem volt szo a Rift-rol mert kivezetesre kerul.
Lesz a Quest erre is arra is.

Nem jar semmi kulonosebb kompromisszummal.
Persze, mobil jatkok nem fognak ugy kinezni mint a PC-sek, de max akkor csak otthon hasznalod a szamitogepedre kotve, siman ignoralhatod a standalone kvalitasait, mondjuk elegge sokat vesztesz vele, de ez izles kerdese.
PSN: fr4231_jp
[34] Laza
Sep 18., Friday 20:52 #47
Végigpörgettem a FC-et, és sajna azt kell mondjam, hogy az ízig-vérig core PC Oculusból mára teljes egészében egy közepes minőséget produáló casual 'közösségi' platformot csinált.
Értem én, jó ez hogy standalone meg olcsó(nak tűnik), de minden más szempontból kompromisszum. A Pc-s headset meg még említésre sem került.

Még szerencse, hogy azért vannak még komolyabb fejlesztők a piacon, mint pl a Reverb G2.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[37] fr4231
Sep 18., Friday 20:44 #46
Válasz savoo (#42) üzenetére
Hidd el, jol mukodik.

Sokat fejlodott az elozohoz kepest, anyaghasznalatban is, szerintem nincs szukseg az elite strap-re. Legalabbis kenyelmi szempontokbol semmikepp. Ha akarsz extra aramot az ertheto.

De egyebkent az egesz sokkal ergonomikusabb.

En siman azt mondom, hogy ez az elerheto minosegi VR amit mar nyugodtan lehet egy tisztesseges sajat laban allo platformnak tekintenk, mind jatekos, mind uzleti szemmel. Ezt mar ugy meg lehet mutatni egy nem tool geek embernek is es tetszeni fog neki.

Azert EU-ban kaphato, szoval nem hiszem hogy kene a magyar arazason tulsagosan aggodni.
PSN: fr4231_jp
[25] Hwopapa
Sep 18., Friday 20:35 #45
Válasz axl (#43) üzenetére
Ha esetleg láttad a Mr. Robot c. sorozatot, ott ennek (az "okos ház" koncepciónak) a hackelése elvette a kedvem mindenfajta okoseszköztől (az Alexa, Google home kibanagyot megy idekint, a lustaság miatt főleg).

Valszeg ha leteszed, az összes kamerája veszi a külvilágot hanggal együtt és küldi tovább FB-nak, amíg be van kapcsolva és neten van, whoknows?
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Sep 18., Friday 19:44 #44
Nagyon igen, nekem már a Quest 1 is tetszett! Ha nem kéne VGA-t vennem, tuti beleugranék idén egy ilyenbe!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[55] axl
Sep 18., Friday 19:26 #43
Válasz Hwopapa (#41) üzenetére
Ez sajnos igaz. Ettől függetlenül én nem szeretnék egy direktben a Facebook-ra kötött kamerát a házamba, plusz eleve nincs szükségem FB account-ra és nem látom be, hogy egy külső perifériához egyáltalán minek szükséges (a nyilvánvaló üzleti érdekeken túl)?
I WλNT TO BELI3VE
[35] savoo
Sep 18., Friday 19:19 #42
Válasz fr4231 (#7) üzenetére
Meglátjuk, én örülnék a legjobban ha nem kellene megvennem a 600 dolláros reverb g2-t. Bár ha azt vesszük, hogy 300 dollár plusz 50 dollár az elite strap (mert ami van hozzá az nekem nagyon gagyinak tűnik.) Plusz még a link ami 70 dollár talán? Bár ez helyettesíthető egy 3rd party kábellel 20 dollár körül. És akkor még valószínű kell hozzá valami normális fejhallgató ellentétben a reverb2-vel (bár ez legalább adott ). Nem tudom. Ja és euban ez a 300 dollár 350 euro plusz még nekünk áfa mert ugye itthon nem kapható.

Na szóval kíváncsian várom majd a felhasználói véleményeket..
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[25] Hwopapa
Sep 18., Friday 17:19 #41
Válasz CeXzer (#40) üzenetére
Btw van amúgy bármi, amit miatt kifejezetten ellenzed/titkolnod kell, hogy nem a saját accountod akarod használni?

Az ugye megvan hogy kb bármi, ami digitális és netet kap (telefon, laptop, okos hangszóró, PS4, Xbox, akármi), de még a bankkártyás vásárlás ,digitális vásárlás, miegyeb, már annyi mindent összegyűjtött rólad online, hogy az a pár kép, meg gagyi Coelho idézet nem fog osztani vagy szorozni?

Amit akarok ezzel mondani - úgyis minden megvan már rólad mindenkinek, szerinted kinek teszel "keresztbe" ezzel? Már lassan úgyis ott vagyunk hogy a Steam/Epic/Battlement/Ubi/EA többet tud rólunk mint a saját szüleink
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[24] CeXzer
Sep 18., Friday 16:44 #40
Válasz neuroflex (#25) üzenetére
Nekem van, kapcsolattartásra, de gondolom ehhez regisztrálni fogok egy külön accountot.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[37] fr4231
Sep 18., Friday 16:36 #39
PC mondjuk pont nem kell hozza ha nem akarod.
Es ha kourlmenyesebben is de a facebook mentesseg is megoldhato, bar nem igazan eri meg.
PSN: fr4231_jp
[40] neuroflex
Sep 18., Friday 16:28 #38
Válasz axl (#35) üzenetére
Lekörözted a mezőnyt. Jár a respect. Ennyit tudok adni.
...retribution...
[36] kiső
Sep 18., Friday 16:05 #37
Pécé+fészbuk. Dupla indok miért kerüljem ezt el jó messzire.
A vr-rel, legnagyobb megdöbbenésemre, egészesn összehaverkodtunk, persze ehhez kellett a generáció egyik legjobb játéka, az Astro bot.
[1] Rehynn22
Sep 18., Friday 15:05 #36
Válasz sQr (#34) üzenetére
Előre is köszi, ha ez rendszeres friss híreket fog jelenteni itt a platformról.
[55] axl
Sep 18., Friday 14:58 #35
Válasz neuroflex (#29) üzenetére
Nekem meg sosem volt, ahogy előtte iWiW, MyVip vagy MySpace sem. Mit nyertem?
I WλNT TO BELI3VE
moderator sQr
Sep 18., Friday 14:55 #34
Válasz fr4231 (#32) üzenetére
Köszönöm, akkor csak továbbra is figyelemmel követem.
Twitter: sequeeer
[37] fr4231
Sep 18., Friday 14:55 #33
Válasz Gala (#27) üzenetére
Nem tudom a CV1 hogy mukodott, de ugy fog mukodni mint a Rift. Ha az ment, ez is fog, mindenfele erzekelok, kabelek meg a tobbi kellemetlenseg nelkul.
PSN: fr4231_jp
[37] fr4231
Sep 18., Friday 14:52 #32
Válasz sQr (#26) üzenetére
Konkretan Magyarorszagrol nem, de tudom hogy elegge feszes bovitesi tervek vannak es mivel Ausztriaig eljutott mar nincs sok hatra. Viszonylag komoly gaming platformma kezd valni.
PSN: fr4231_jp
[40] neuroflex
Sep 18., Friday 14:51 #31
Válasz Rehynn22 (#30) üzenetére
Ja,én is anno. Amíg ki nem találtak ők,hogy ez a név nem jó,meg küldjek személyit lefotózva,addig nem használhatom a profilt.
Mondtam is,hogy : Ahhhha,de
...retribution...
[1] Rehynn22
Sep 18., Friday 14:46 #30
Válasz neuroflex (#25) üzenetére
Nem zavar, van is, és olyanra alakítottam, amilyenre akartam.
[40] neuroflex
Sep 18., Friday 14:45 #29
Válasz Dark T (#28) üzenetére
Nekem 4.
...retribution...
[2] Dark T
Sep 18., Friday 14:41 #28
Válasz neuroflex (#25) üzenetére
Nem vagy vele egyedul. Mar vagy 3 eve toroltem azt a szart. Azota jobb az eletem
[6] Gala
Sep 18., Friday 14:31 #27
Válasz fr4231 (#21) üzenetére
Szóval pont úgy fog működni a régebbi játékokkal mint a CV1-em? Sőt akár 5Ghz-es wifin kábel és érzékelők nélkül?

Általában csak szimezek, de elbírnék kicsit nagyobb felbontást...

Ha megjön a 90-es patch akkor rápróbálunk!
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
moderator sQr
Sep 18., Friday 14:31 #26
Válasz fr4231 (#23) üzenetére
Erről van pontosabb információd?
Twitter: sequeeer
[40] neuroflex
Sep 18., Friday 14:22 #25
Titeket nem zavar a kötelező faszbukk? Vagy itt mindenkinek van?

Én örülök,hogy megszabadultam tőle.
...retribution...
[25] Hwopapa
Sep 18., Friday 14:19 #24
Köszi az írást, ezennel nálam is eldőlt hogy mit kérek karácsonyra
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[37] fr4231
Sep 18., Friday 13:37 #23
Válasz Rehynn22 (#22) üzenetére
Magyarorszagon is elerheto lesz nem sokara.
PSN: fr4231_jp
[1] Rehynn22
Sep 18., Friday 13:36 #22
Köszi a vásárlási tippeket, sajnos ez így megmarad Amerikából hazahozós bulinak, agyfasz ez az átváltás:/
[37] fr4231
Sep 18., Friday 13:33 #21
Válasz Shifty Fox (#18) üzenetére
Nem, ezzel a Rift-et ki is vonjak a forgalombol, szoval ez lesz a mindenes kvazi, PC-s es standalone. Szoval ez egy elegge fasza deal, es vannak tok jo jatekok es most jon meg csak a java.
PSN: fr4231_jp
[24] maccc
Sep 18., Friday 13:11 #20
Erről az új Jurrassic World-ről meg nem is halottam. Parádés.
Köszönet az osszefoglaloert!
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] maccc
Sep 18., Friday 13:07 #19
Parádés ajánlat, Oculust Linkkel fogom venni PC-hez, elképesztő milyen tulajdonságokkal rendelkezik árához képest.

Alyx, végre valahára...
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[22] Shifty Fox
Sep 18., Friday 12:44 #18
Válasz fr4231 (#8) üzenetére
Ezt nem is tudtam, aut hittem ez standalone csak. Akkor eldőlt kb.
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[3] abydos
Sep 18., Friday 12:15 #17
Válasz abydos (#16) üzenetére
A garanciális ügyintézés pedig nagyon pöpec amazonról. Megveszed, nem tetszik 30 napon belül ingyen visszaküldheted. Ha valami baja van, azonnal küldenek vadi új gépet ingyen és csak utána kell visszaküldened, szintén ingyen a régit és a garid is megújul.
Annyi, hogy az árra ott rámegy a magyar adó még, így kb 130 valamennyi ezer lesz a vége. És mivel francia nyelvű az oldal, az kicsi nehézség.
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
Összesen: 66 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

110 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

3 | Ubisoft Connect: generáción átívelő támogatás

Új szolgáltatás a cross-play és cross-progression mellé.

pc 3 | Darkest Dungeon II: bejelentés

Epic Games Store exkluzív korai hozzáféréssel első körben.

1 | Devolver Digital x Croteam

A Devolver felvásárolta a Croteam-et. Vagy fordítva. Vagy olyasmi.

0 | Puyo Puyo Tetris 2: friss előzetesen

Helló, Skill Battle! Csapatok sorakozó!

pc,xbox1 8 | Scorn: 14 percnyi rettegés

Mozgóképen az Xbox Series X|S konzol exkluzív horrorjáték.