Oddworld: Soulstorm trailer
Eddig 6 hozzszls
sQr
2020. September 16.
Wednesday 22:02


Az Oddworld Inhabitants jabb ltvnyos bemutatval jelentkezett a klasszikus Oddworld visszatrsbl! A megszokott jtkmenetet tovbbgondol felvons nhny j trkkt s b tz ra jtkidt gr olyan j helyszneken, mint a Gorge, Sorrow Valley vagy a Feeco Depot. A jtk termszetesen a PlayStation 5 minden egyedi tulajdonsgt kihasznlja majd az gretek szerint.

Az Oddworld: Soulstorm nem rendelkezik megjelensi dtummal, de mr tudjuk, hogy PlayStation 4, PlayStation 5 s PC (Epic Games Store) platformokra vrhat.

[16] eandre
tegnap 15:16 #6
Vlasz Wakka (#5) zenetre
Egyik kedvenc gamem de errol semmit se tudtam. Exoddus baszott j volt, rlk h legalbb azt megkaphattuk.
[3] Wakka
Sep 17., Thursday 18:33 #5
Vlasz axl (#4) zenetre
KATT!

a f rszek korbban az oddysee alcmek voltak, az exoddust csak azrt dobtk ssze mert kellett a kiadnak gyorsan egy j jtk s adott id alatt nem tudtk volna a valdi folytatst megcsinlni, a strangert pedig azrt mert a tkk kivolt a munch sikertelensge s a microsoft miatt - szintn nem az lett volna a kvetkez betervezett f epizdja abe s cimbori trtnetnek - nem hiba nincs benne egyik korbbi szerepl sem.
minden f jtk a korbbi fszerepl mellett egy jat is behozott volna, gy "oddworld f trtnetnek 3. rsze" a squeek's oddysee lett volna, amiben benne lett volna abe s munch is squeek mellett - aki egyelre mg nem ltott napvilgot a sok elkalandozs miatt.
[55] axl
Sep 17., Thursday 17:20 #4
Vlasz Wakka (#3) zenetre
Na vrjl: az Abe's Oddysee volt az els rsz, az Abe's Exoddus a msodik, a Munch's Oddysee a harmadik s a Stranger's Wrath a negyedik. Milyen msfl rszrl beszlsz?

A Unity-t valban benztem, de ja, ettl fggetlenl azt fenntartom, hogy elgg semmilyen a kinzete.
I WλNT TO BELI3VE
[3] Wakka
Sep 17., Thursday 14:21 #3
Vlasz axl (#2) zenetre
a tervezett 5 rszes oddworld sorozat, amibl elkszlt 1,5 rsz az abe's oddysee s a munch's oddysee kpben jegelve lett hla annak hogy munch rohadtul nem gy sikerlt ahogy terveztk s egy csom cuccot ki kellett vgni belle, gy ez az egsz rebootolodik. gy lett az oddysee helyett a new n tasty s a munch helyett most az els bnuszjtkot [exoddus] viszik tovbb jragondolva, abe kzpontustva - mint valdi msodik rsz.
a helysznek kb megegyeznek csak t lettek dizjnolva elg durvn s ms szgletk is be van mutatva az eredetihez kpest. ugyan gy van bnya, plyaudvar, "csontmalomzem" meg minden.
unity-ben kszl a game, gyhogy emiatt valszeg mg generikusabb mintha unreal-ban kszlne. :,D mondjuk ettl fggetlenl vannak benne nagyon j dizjn rszek szerintem.
[55] axl
Sep 17., Thursday 13:21 #2
Ez most akkor vgl is az Abe's Exoddus jragondolsa, vagy egy teljesen j rsz? Csak mert n gy tudtam, hogy elbbi, de azzal pp most jtszom megint PSP-n s a fenti vide semmiben nem emlkeztet r. (Egybknt szerintem a klasszikus 2D ltvnyvilga mg a pixelessgvel egytt is sokkal stlusosabb, mint ez a generikus UE4-grafika...)
I WλNT TO BELI3VE
[3] Wakka
Sep 17., Thursday 12:36 #1
korbban a ps5 megjelensi dtumtl tettk fggv a jtk megjelenst is, gyhogy lassan igazn megszlhetnk mr...